University of Kent, Kent School of Architecture

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Kent Arkitektskole er en af ​​de mest succesrige arkitekturskoler i Storbritannien. Innovative programmer, studiebaseret undervisning, faglige links og fremragende faciliteter kombinerer til at skabe et inspirerende læringsmiljø.

  • 10th i The Guardian University Guide 2018.
  • 90% af de afsluttende arkitekturstuderende var tilfredse med den overordnede kvalitet af deres kursus.
  • 3RD for kandidatudsigter i The Guardian University Guide 2018.
  • 91% af arkitekturstuderende, der udgik fra Kent i 2016, var i professionelle job eller yderligere studier inden for seks måneder (DLHE).

Vores vision

Kent School of Architecture har en fremtidsrettet filosofi. Vi kombinerer moderne forskning med en uddannelsesmæssig ramme, der forbereder dig til den akademiske og professionelle verden.

Vores studerende nyder godt af et af de mest avancerede læringsmiljøer i Storbritannien. Udover en kreativ studiekultur får du erfaring med at bruge de nyeste faciliteter og udstyr, som forbereder dig til arbejde i branchen eller videre studier.

Vi har udviklet og opretholdt stærke forbindelser med lokale virksomheder, regionale samfund og byggede miljøfolk. Dette har ført til, at vores studerende og kandidater arbejder sammen med hinanden om projekter, der direkte påvirker den lokale region, samt mange af vores elever fortsætter med at arbejde på professionelt respekterede arkitektoniske praksis over hele verden.

State-of-the-art faciliteter

Kent School of Architecture er udstyret med de nyeste ressourcer, herunder moderne designstudier, et dedikeret modelværksted med laserskærende faciliteter og 3D-udskrivning samt et computerstudio med den nyeste teknologi.

Vores ultramoderne digitale crit-rum har otte højteknologiske 70 tommers uTouch-skærme med HD-opløsning. Disse giver vores studerende og vejledere chancen for at interagere og bidrage til præsentationer og vejledninger.

Inspirerende undervisning

Vores entusiastiske akademiske medarbejdere har mange års undervisningserfaring på uddannelsesniveau og særlige styrker inden for historiske, miljømæssige, tekniske og digitale aspekter af emnet. Vi tager en innovativ tilgang til undervisning, der udvikler din designtillid gennem eksperimentering og projektarbejde.

Din akademiske studie suppleres af en mentorordning med Royal Institute of British Architects (RIBA). Du kan også drage fordel af praktisk involvering med lokale arkitekter og projekter samt læringserfaringer til rådighed uden for Kent Arkitektskole som fx ture og studieture.

Forskning excellence

Kent School of Architecture har et internationalt ry for kvaliteten af ​​sin forskning. Vores forskningspersonale er aktive på akademiske og faglige konferencer, både nationalt og internationalt, og vises og publiceres i lokale og nationale medier.

Vi fremmer innovativ og tværfaglig forskning med vægt på bæredygtigt design. Vi er vært for to forskningscentre: Center for Forskning i Europæisk Arkitektur (CREAte) og Center for Arkitektur og Bæredygtigt Miljø (CASE).

Imponerende udsigter

At studere med Kent School of Architecture udstikker dig til en vellykket karriere. Udover at forbedre dine faglige færdigheder udvikler vi også dine overførbare færdigheder som kommunikation, teamarbejde, problemløsning og computerfærdighed.

Mange af vores studerende fortsætter med at arbejde på professionelt respekterede arkitektoniske praktikker over hele verden, som Grimshaw Architects, Farrells, HLM Architects, HOK, Jestico Whiles og Herzog

Professionel anerkendelse

Vores programmer er valideret af RIBA, og priserne er foreskrevet af Architects Registration Board (ARB). Dette giver dig mulighed for at arbejde for fuld akkreditering som professionel arkitekt.

En vellykket gennemførelse af arkitekturen BA (Hons) giver undtagelse fra del 1 af ARB / RIBA eksamenerne, mens det toårige MArch-program giver undtagelse fra del 2 af ARB / RIBA eksamenerne.

Beliggenhed

Kent School of Architecture er baseret på vores Canterbury campus med sine førsteklasses akademiske og fritidsfaciliteter. Vi er udstyret med de nyeste ressourcer, og vores smukke omgivelser byder på masser af rolige områder at studere og slappe af.

Alt hvad du behøver på campus er inden for gåafstand, herunder en dagligvarebutik, en boghandel, en bank, et lægecenter og et apotek. Du kan gå ud af campus for at udforske byens middelalderlige bygninger, historiske pubber og et væld af butikker, og London er kun en times kørsel med tog.

Placeringer

Canterbury

Marlowe Building

Address
Kent School of Architecture,
Marlowe Building,
University of Kent

CT2 7NR Canterbury, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 1227 824689

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig