University of Lincoln – Lincoln International Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Work Baseret Distance Learning Grader i Management

Med væksten i efterspørgslen efter fleksible og tilgængelige kvalifikationer, University of Lincoln forstår, at ikke alle er i stand til at studere til en vis grad i den traditionelle måde. Vores fjernundervisning programmer hjælper dig med at koordinere dine studier omkring dine eksisterende job forpligtelser. Brug den seneste tekniske udvikling, Work Based Distance Learning programmer på Lincoln hjælpe dig med at nå dine karrieremål og opnå en grad med globalt fokus.

Vi tilbyder følgende grader gennem denne rute: - BA (Hons) Business Management - Work Based Fjernundervisning - BSc (Hons) Engineering Management - Work Based Fjernundervisning - BSc (Hons) Logistik Management - Work Based Distance Learning - BSc (Hons) Humanitær Supply Chain Management - Work Based fjernundervisning - BSc (Hons) Retail Management - Work Based fjernundervisning - BSc (Hons) human Resource Management med en lang etableret fjernundervisning program, er universitetet i Lincoln oplevet at støtte eleverne gennem deres programmer globalt .

Forhør om det næste indtag for Work Based fjernundervisning programmer i 2015.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se BAs - Bachelor » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se BAs - OnlineStudies » Se BScs »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BA

BA (Hons) Business Management

Online Deltid 13 - 24 måneder March 2019 Det Forenede Kongerige Lincoln

BA (Hons) Business Management program giver eleverne mulighed for at fremme deres karriere gennem at engagere sig i personlig og faglig udvikling, potentielt øget ledelseskompetence og øget overordnet beskæftigelsesegnethed. [+]

BA (Hons) Erhvervsadministration

BA (Hons) Business Management program giver eleverne mulighed for at fremme deres karriere gennem at engagere sig i personlig og faglig udvikling, hvilket potentielt øger ledelseskompetencen og forbedrer den samlede beskæftigelsesevne.

BA (Hons) Business Management grad opmuntrer udviklingen af ​​livslang elever og tilbyder følgende nøglefunktioner:

En blandet læring tilgang, der trækker på University of Lincoln ekspertise i at levere online-programmer til deltidsstuderende i fuldtidsbeskæftigelse. En innovativ og kreativ tilgang til undervisning, læring og vurdering, der bygger på en række digitale og teknologiske læringsredskaber. En læringserfaring, der giver eleverne et bredere kritisk perspektiv på konsekvenserne af individuelle beslutninger og handlinger og på etikken om at være socialt ansvarlige, herunder corporate social responsibility, en del af Lincoln International Business Schools 'ansvarlige futuresprincipper'. Et klart fokus på den studerendes oplevelse og faglige, pastorale og faglige support og pleje. ... [-]

BSc

Bsc (hons) Engineering Management

Online Deltid 13 - 24 måneder March 2019 Det Forenede Kongerige Lincoln

University of Lincoln BSc (Hons) Engineering Management grad er et arbejdsbaseret fjernundervisningsprogram, som giver dig mulighed for at få en anerkendt universitetskvalifikation, mens du stadig er i arbejde. [+]

BSc (Hons) Engineering Management - Arbejdsbaseret Fjernundervisning

University of Lincoln BSc (Hons) Engineering Management grad er et arbejdsbaseret fjernundervisningsprogram, som giver dig mulighed for at få en anerkendt universitetskvalifikation, mens du stadig er i arbejde.

Det WBDL-program (Work-Based Distance Learning) er designet til at give dem, der arbejder inden for det tekniske miljø, og som regel allerede har tekniske kvalifikationer, ledelseskompetencer til effektivt og effektivt at styre deres arbejdsområder. Engineering Management har paralleller med Industrial and Systems Engineering, som beskæftiger sig med design, forbedring og installation af integrerede systemer af mennesker, materialer, information, udstyr og energi. Graden trækker på specialiseret viden og færdigheder i matematiske, fysiske og samfundsvidenskabelige sammenhænge med principperne og metoderne til ingeniøranalyse og -design, at specificere, forudsige og evaluere de resultater, der skal opnås fra sådanne systemer (IISE, 2017).... [-]


BSc (Hons) Human Resource Management

Online Deltid 13 - 24 måneder March 2019 Det Forenede Kongerige Lincoln

[+]

Afhandling Adgangskrav

Evalueringerne er designet til at tage fat på læringsresultaterne for alle individuelle moduler ved hjælp af en række vurderingsmetoder, herunder essays, porteføljer, reflekterende logfiler og rapporter. Der er muligheder for formative tilbagemeldinger til at støtte læring og forberede eleverne til at fremlægge vurderinger løbende i hele programmet.

[-]

BSc (Hons) Logistics Management

Online Deltid 18 - 24 år March 2019 Det Forenede Kongerige Lincoln

[+]

Vurdering Feedback

Den måde, du vil blive vurderet på dette kursus, varierer for hvert modul. Det kan indeholde kursusarbejde, såsom en afhandling eller essay, skriftlige og praktiske eksamener, porteføljeudvikling, gruppearbejde eller præsentationer for at nævne nogle eksempler.

[-]