University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ved University of Nottingham tilbyder et bredt udvalg af kurser på tværs af erhvervslivet, økonomi, uddannelse, geografi, lov, politik og internationale relationer samt sociologi og socialpolitik.

Omdømme for excellence

Universitetet i Nottingham er et verdensomspændende top 100 universitet og rækker i top 50 for en række samfundsvidenskabelige fag i de seneste QS World University Rankings. En virkelig global institution med campusser i Kina og Malaysia, Nottingham byder studerende velkommen fra hele verden.

Det tilbyder et dynamisk læringssamfund, hvor undervisning understøttes af verdensledende forskning. I den seneste Research Excellence Framework rangerede universitetet 8. i Storbritannien for en måling af "research power", og mere end 97% af sin forskning anerkendes internationalt. Fakultetet yder et værdifuldt bidrag til dette med forskning, der har omfattende konsekvenser for samfundet, herunder økonomi, sundhed og velfærd, kultur, offentlig politik og miljø.

Inspirerende sted

Skoler inden for fakultetet er baseret i hjertet af England, på tværs af University Park og Jubilee Campus. Universitetsparken dækker over 300 hektar, og det betragtes som en af ​​de smukkeste campusser i Det Forenede Kongerige med en sejlsø og rullende grønne bakker. Det er kun 10 minutter med bus fra det pulserende Nottingham centrum og godt forbundet med et sporvognnetværk. Jubilæumskampus har vundet adskillige priser for sine innovative, miljøvenlige bygninger, og dets søenindstilling og moderne skulpturer gør det til et inspirerende læringsmiljø.

Dedikeret supportnetværk

Universitetet leder dig før du ankommer og støtter dig gennem hele studiet. De giver information og vejledning om adskillige emner, herunder internationale kvalifikationer, visa, finans, arbejdsbestemmelser og tilpasning til livet i Storbritannien.

Akkrediteret af Det britiske råd til undervisning i engelsk i Storbritannien, giver Center for Engelsk Sprogundervisning kurser før og under dine studier for at udvikle dine sprogfærdigheder til det krævede niveau.

Karriere- og ansættelsesservice tilbyder karriere rådgivning til livet, og Student Services bistår med eventuelle personlige eller akademiske spørgsmål, du måtte have.

Real-world learning

Alle skoler i fakultetet har værdifulde forbindelser med industrien, og vores kurser udstyre dig med de væsentlige færdigheder og specialkundskaber, du skal bruge for at nå dine professionelle mål.

---

Oplysningerne på denne hjemmeside er udarbejdet i forvejen af ​​det akademiske år, som det gælder for. Alt er gjort for at sikre, at oplysningerne er korrekte på udgivelsestidspunktet, men der vil sandsynligvis ske ændringer (for eksempel til kursusindhold) i forhold til intervallet mellem udgivelse og påbegyndelse af kurset. Det er derfor meget vigtigt at tjekke universitetets hjemmeside for eventuelle opdateringer, før du ansøger om kurset ved at følge nottingham.ac.uk/studywithus . Hvor der er forskel på indholdet på denne hjemmeside og på universitetets hjemmeside, har indholdet på universitetets hjemmeside forrang .

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Bachelor » Se Online Postgraduate Certificates » Se Online MA » Se Graduate Diplomas » Se Postgraduate Certificates » Se Summer courses » Se 1-year MBAs » Se Law Certificates » Se Law PhD » Se Law LLB » Se MA » Se MSc » Se PhD » Se Law LLM » Se Master » Se EMBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BA

BA-kriminologi og socialpolitik

på universitet Fuldtid Deltid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham + 1 mere

Studerende på dette kursus får en detaljeret viden om to hurtigt udviklende og spændende fagområder, samt at kunne vælge moduler efter deres egne interesser. [+]

Oversigt

På dette kursus får du en detaljeret viden om to hurtigt udviklende og spændende fagområder, samt at kunne vælge moduler efter dine interesser.

Kriminologi er ikke kun bekymret for kriminalitet, hvordan den defineres, opleves og forklares, men også med de forskellige måder, hvorpå enkeltpersoner og samfund reagerer på det. Det er et tværfagligt studieområde, der trækker på viden fra sociologi, socialpolitik, lov og samfundsvidenskab mere generelt.

Kriminologer vedtager forskellige teoretiske perspektiver og bruger en række forskningsmetoder til at øge vores forståelse af kriminalitet og strafferet. De er interesserede i lovovertrædere (og hvordan de er defineret), i ofrene for kriminalitet, i de sociale sammenhænge, ​​hvor kriminalitet og victimisering finder sted, og på måder at kontrollere kriminalitet - uanset om det er ved at ændre sociale politikker med bolig, uddannelse og velfærd, eller gennem specialiserede institutioners arbejde som politi, prøvetid og fængselsvæsen.... [-]


BA filosofi, politik og økonomi

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Dette kursus uddanner graduates med en unik forståelse af verden samt evnen til at forfølge en karriere i regeringen, politik, velgørenhedsorganisationer, ngo'er og meget mere. [+]

Oversigt

Dette kursus uddanner graduates med en unik forståelse af verden samt evnen til at forfølge en karriere i regeringen, politik, velgørenhedsorganisationer, ngo'er og meget mere.

Undervist af School of Economics, Department of Philosophy og School of Politics and International Relations , den giver en holistisk tilgang til at forstå verden omkring os.

Du vil anvende de komplementære analytiske rammer for filosofi, statsvidenskab og økonomi for at få en rig forståelse af rødderne af og løsninger på virkelige problemer. Det er sandsynligvis ikke tilfældigt, at mange verdensledere har studeret filosofi, politik og økonomi.... [-]


BA Geografi

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Fokuseret på at forstå det fysiske og menneskelige miljø giver denne fleksible kursus dig mulighed for at vælge fra en række moduler efter dine interesser. [+]

Oversigt

Fokuseret på at forstå det fysiske og menneskelige miljø giver denne fleksible kursus dig mulighed for at vælge fra en række moduler efter dine interesser.

Det tilbyder et bredt og fleksibelt studieprogram, som vil udstyre dig med de nødvendige færdigheder til analyse og syntese til kritisk at forstå information fra en bred vifte af kilder.

Der er muligheder for at rejse til inspirerende destinationer i Storbritannien og i udlandet, gennem en række moduler med en ekskursion element.

År en

Det første år er et grundprogram, der dækker menneskelig og fysisk geografi og geografisk informationsvidenskab. Du opfordres til at vælge geografi muligheder, der passer til din BA grad eller andre moduler på et passende niveau fra hele universitetet. Mange studerende vælger at studere sprog, samfunds- og naturvidenskab eller teknik, ud over moduler, der tilbydes af Geografiskolen.... [-]


BA Geografi Med Erhverv

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Catering til voksende industriens efterspørgsel giver dette kursus uddannede med en bevidsthed om de økonomiske, politiske og sociale spørgsmål omkring miljø, politik og ledelse. [+]

Oversigt

Catering til voksende industriens efterspørgsel giver dette kursus uddannede med en bevidsthed om de økonomiske, politiske og sociale spørgsmål omkring miljø, politik og ledelse.

Det undervises af Geografiskolen og Nottingham University Business School , som er placeret på den prisbelønnede Jubilee Campus.

Der er muligheder for at rejse til inspirerende destinationer i Storbritannien og i udlandet, gennem en række moduler med en ekskursion element.

År en

Det første år er et grundprogram, der dækker human geografi og geografisk informationsvidenskab, samt erhvervsøkonomi, organisationsadfærd, forbrugere og markeder.... [-]


BA humanistisk rådgivning praksis

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Tilbyder mere end det krævede antal træningstimer til individuel akkreditering med British Association for Counseling and Psychotherapy (BACP), er dette kursus ideelt, hvis du ønsker at øve som professionel rådgiver. [+]

Oversigt

Udbydes en rute til at blive en professionel rådgiver, er dette kursus akkrediteret af National Counseling Society og giver mere end det krævede antal træningstimer til individuel akkreditering med British Association for Counseling and Psychotherapy (BACP).

Den humanistiske tilgang til rådgivning tyder på, at hver enkelt person har sin egen unikke måde at opfatte og forstå verden på, hvilket igen påvirker deres handlinger og den måde, de opfører sig på.

Fokuseret på at hjælpe klienter med at nå deres højeste potentiale, arbejder humanistiske rådgivere for at forstå en persons subjektive oplevelse, og som sådan er de forskellige spørgsmål, de spørger om folk, forskellige fra dem, som udøves af praktikere, der tager andre tilgange.... [-]


BA Internationale Forbindelser Og Asiatiske Studier

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Fokuseret på Asiens politik og internationale relationer tilbyder dette kursus et andet perspektiv på regionen og omfatter et år i udlandet i Kina eller Malaysia. [+]

Oversigt

Fokuseret på Asiens politik og internationale relationer tilbyder dette kursus et andet perspektiv på regionen og omfatter et år i udlandet i Kina eller Malaysia.

Det vil introducere dig til centrale spørgsmål, debatter og temaer i moderne internationale relationer og undersøgelser relateret til Asien. Du vil udvikle viden og forståelse af disciplinens hovedområder, med særlig vægt på regionens politik og internationale relationer.

Ved at arbejde med ekspert akademikere, vil du være udstyret med analytiske og metodologiske færdigheder og kan skræddersy graden til dine interesser og karriere aspirationer. Valgfrie moduler giver dig mulighed for at udforske global sikkerhed, politisk økonomi, indvandring og statsborgerskab og moderne konflikt.... [-]


BA Kriminologi

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Studerende på dette kursus får en detaljeret viden om et dynamisk og spændende fagområde, samt at kunne vælge moduler efter deres egne interesser. [+]

Oversigt

På dette kursus får du en detaljeret viden om et dynamisk og spændende fagområde, samt at kunne vælge moduler efter dine interesser.

Kriminologi er et tværfagligt studieområde, der trækker på viden fra sociologi, socialpolitik, lov og samfundsvidenskab mere generelt.

Kriminologer vedtager forskellige teoretiske perspektiver og bruger en række forskningsmetoder til at øge vores forståelse af kriminalitet og strafferet. De er interesserede i lovovertrædere (og hvordan de er defineret), ofre for kriminalitet, sociale sammenhænge, ​​hvor kriminalitet og victimisering finder sted, og måder at kontrollere kriminalitet på - om det er ved at ændre sociale politikker eller arbejde i specialiserede institutioner som politiet, prøvetid og fængselsvæsen.... [-]


BA Kriminologi og Sociologi

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

På dette kursus får du en detaljeret viden om to hurtigt udviklende og spændende fagområder, samt at kunne vælge moduler efter dine interesser. [+]

Oversigt

På dette kursus får du en detaljeret viden om to hurtigt udviklende og spændende fagområder, samt at kunne vælge moduler efter dine interesser.

Kriminologi er ikke kun bekymret for kriminalitet, hvordan den defineres, opleves og forklares, men også med de forskellige måder, hvorpå enkeltpersoner og samfund reagerer på det. Det er et tværfagligt studieområde, der trækker på viden fra sociologi, socialpolitik, lov og samfundsvidenskab mere generelt.

Kriminologer vedtager forskellige teoretiske perspektiver og bruger en række forskningsmetoder til at øge vores forståelse af kriminalitet og strafferet. De er interesserede i lovovertrædere (og hvordan de er defineret), i ofrene for kriminalitet, i de sociale sammenhænge, ​​hvor kriminalitet og victimisering finder sted, og på måder at kontrollere kriminalitet - uanset om det er ved at ændre sociale politikker med bolig, uddannelse og velfærd eller gennem faglige institutioners arbejde som politi, prøvetid og fængselsvæsen.... [-]


BA lov

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Dækker de samme kerneområder som vores lov LLB, giver dette kursus dig også mulighed for at tage op til 80 studiepoeng af moduler uden for juridikskolen. [+]

Oversigt

Dækker de samme kerneområder som vores lov LLB, giver dette kursus dig også mulighed for at tage op til 80 studiepoeng af moduler uden for juridikskolen.

Denne kvalifikationsretlige grad opfylder efterspørgslen fra højt kvalificerede studerende, der ønsker at kombinere studiet af loven med andre akademiske discipliner, uanset om de ønsker at forfølge en karriere i retspraksis.

Du kan ansøge i begyndelsen af ​​år to, der skal overføres til en af ​​skolens fireårige kurser , som omfatter et år i udlandet, der studerer loven i det pågældende land. Skolen har partnerretskoler i Australien, Canada, Kina, Europa, New Zealand, Singapore og USA.... [-]


BA Politik og amerikanske studier

på universitet Fuldtid 3 - 4 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Kombinerer amerikansk historie og litteratur med landets regering og politik, giver dette kursus dig også mulighed for at tilbringe et år i udlandet i USA. [+]

Oversigt

Dette kursus indebærer en specialiseret studie af USA - dens regering, politik, historie og kultur - forankret i det store feje af politiske ideer, historie, institutioner og udstedelser verden over.

Det undervises i fællesskab af School of Politics and International Relations og Department of American and Canadian Studies .

Du vil studere en række kernemoduler i amerikansk historie og litteratur samt USAs regering og politik. Du kan også vælge valgfrie moduler i begge fag og fra en bred vifte på tværs af universitetet.

Der er mulighed for at overføre til et fireårigt kursus, hvor du bruger dit tredje år til at studere i udlandet i USA afhængigt af tilfredsstillende præstation og afhængig af tilgængelighed.... [-]


BA Politik og Internationale Forbindelser

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Fokus på tre centrale emner - komparativ politik, politisk teori og internationale relationer - dette kursus drager fordel af en lang række modulvalg. [+]

Oversigt

Fokus på tre centrale emner - komparativ politik, politisk teori og internationale relationer - dette kursus udforsker politikens verden, fra politikere og regeringer, krig og fred, valg til revolutioner ..

Du vil se på alle og enhver, der har indflydelse på det politiske liv og den politiske kultur, fra præsidenter til demonstranter.

Et bredt udvalg af valgfrie moduler giver dig mulighed for at specialisere sig på en række forskellige områder, såsom britisk politik, EU, globalisering, USA's regering og politik og terrorisme og sikkerhed.

År en

I år 1 vil du typisk tage moduler, der er designet til at introducere dig til nøglebegreber og teorier. Gennem moduler i politisk teori, komparativ politik og internationale relationer lærer du at sammenligne politiske institutioner og adfærd i de vestlige liberale demokratier og andre steder og få en grundig forståelse af historien om politiske ideer.... [-]


BA Politik og økonomi

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Kører i fællesskab af School of Politics and International Relations og School of Economics, dækker dette kursus politisk tænkning og adfærd sammen med økonomiske principper og praksis. [+]

Kører i fællesskab af School of Politics and International Relations og School of Economics, dækker dette kursus politisk tænkning og adfærd sammen med økonomiske principper og praksis.

Politik og økonomi handler om at forstå det moderne liv, eller den samtidige verdens politiske og økonomiske fundament.

Du vil få et indgående kendskab til en bred vifte af koncepter og vil også have mulighed for at studere i udlandet hos en af ​​vores internationale partnerinstitutioner i Australien, Canada, Europa og USA.

År en

I år 1 vil du tage moduler i politisk teori og komparativ politik. At sammenligne politiske institutioner og adfærd i de vestlige liberale demokratier, du vil få en grundig forståelse af historien om politiske ideer. Du kan vælge at tage moduler inden for internationale relationer som en del af dine valgfrie moduler inden for skolen.... [-]


BA Socialt Arbejde

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Leveres gennem et center med en 60-årig historie om social uddannelse, tilbyder dette kursus en rute ind i feltet, hvilket giver dig en grad og en faglig kvalifikation. [+]

Oversigt

Socialarbejdere sætter folk i stand til at forhandle komplekse og undertiden smertefulde overgange og beslutninger i deres liv. Som en akademisk disciplin er vores primære mission at sikre, at eleverne fagligt er i stand til at udføre grundlæggende sociale opgaver.

Dette kursus gør det muligt for vellykkede kandidater at registrere sig som kvalificerede socialarbejdere. Som følge heraf omfatter det alle de obligatoriske elementer i et socialt kvalifikationsforløb. Dette omfatter vurdering, kommunikationsfærdigheder, menneskelig vækst og udvikling, tværfaglig arbejde og loven.

Mere generelt sikrer den, at du vil kunne demonstrere kapaciteten til kritisk tænkning og kreativ handling i forhold til de komplekse problemer i menneskelivet. I denne forbindelse er forbindelsen mellem socialt arbejde og socialpolitik kritisk.... [-]


BA sociologi

på universitet Fuldtid Deltid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham + 1 mere

Fokuseret på at udforske samfund, sociale relationer og institutioner som familier, arbejdspladser og fængsler udvikler dette kursus en stærk kapacitet til kritisk sociologisk tænkning. [+]

Oversigt

Fokuseret på at udforske samfund, sociale relationer og institutioner som familier, arbejdspladser og fængsler udvikler dette kursus en stærk kapacitet til kritisk sociologisk tænkning.

At studere sociologi gør os spørgsmålstegn ved og udforske realiteterne i verden omkring os; de påtænkte forestillinger om, hvordan den sociale verden er organiseret.

Sociologer udvikler en ivrig sociologisk fantasi, som man kan tænke refleksivt og kritisk på næsten alt fra, hvorfor vi kan klæde vores kvindelige børn i pink, hvad der mangler i det moderne slaveriforslag og konsekvenserne af klimaændringer og global migration.... [-]


BA Sociologi og Socialpolitik

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Undervist af forskere med internationalt ry på deres respektive områder udforsker dette kursus sociale problemer og velfærdsspørgsmål med sociale teorier og forskningsmetoder. [+]

Oversigt

Undervist af forskere med internationalt ry på deres respektive områder udforsker dette kursus sociale problemer og velfærdsspørgsmål med sociale teorier og forskningsmetoder.

Socialpolitik handler om interventioner eller de måder, hvorpå folk bevidst forsøger at skabe social forandring. Disse indgreb forsøger ofte at løse onde problemer - såkaldte fordi de har komplekse indbyrdes afhængigheder og er modstandsdygtige over for opløsning. At forsøge at løse et problem kan ofte give anledning til andre. Eksempler er områder som klimaændringer, uligheder, pandemisk planlægning, social retfærdighed og velfærd.

Sociale politikker lykkes ikke altid: de kan være et redskab til fremme af social retfærdighed, men de kan også forværre sociale problemer og nogle gange endda forårsage dem, hvilket betyder, at spørgsmål om, hvordan vi dømmer disse politikker, i sidste ende er vigtige for politisk og moralsk debat. Socialpolitik er således et fascinerende og dynamisk område af tværfaglig undersøgelse, der trækker indblik i en række sociale og politiske videnskaber.... [-]


BA Uddannelse

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Dette kursus kombinerer det akademiske studie af uddannelsespolitikker, systemer, sammenhænge og praksis, med et praktisk fokus på karriereudvikling i relaterede områder. [+]

Oversigt

Studerende uddannelse vil udvikle din forståelse af, hvad det betyder at lære, og hvordan dette er indrammet af bredere kulturelle, samfundsmæssige, politiske, historiske og økonomiske sammenhænge.

Dette kursus giver dig mulighed for at engagere sig i debatter og udvikle brede perspektiver på emner som:

hvordan folk lærer sig gennem flere tilstande og på forskellige stederrollen som etablerede og nye teknologierinternational uddannelse og globaliseringens indvirkningligestilling, integration og social retfærdighed i 21. århundredes uddannelse

Du vil blive opfordret til at sætte spørgsmålstegn ved aktuelle pædagogiske ideer og praksis og udfordre de antagelser, der ligger til grund for dem. Vores mål er, at du som uddannelseseksamen vil være godt rustet til at forstå og påvirke en række uddannelsesprocesser på lokalt, nationalt og internationalt plan.... [-]


BA Økonomi med fransk

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Dækker de samme kerneområder som vores BSc Økonomi, omfatter dette kursus muligheden for at udvide dine horisonter ved at bruge et år i udlandet til at udvikle dine sprogkundskaber. [+]

Programmet tilbydes også med tyske , russiske og latinamerikanske studier.

Oversigt

Dækker de samme kerneområder som vores BSc Økonomi, omfatter dette kursus muligheden for at udvide dine horisonter ved at bruge et år i udlandet til at udvikle dine sprogkundskaber.

Undervist af School of Economics og Institut for Moderne Sprog og Kulturer , det vil hjælpe dig med at blive en højkvalitetsøkonomisk analytiker, der er flydende på fremmedsprog.

Sprogkomponenten repræsenterer ca. en tredjedel af de moduler, der er taget, og omfatter en række formelle sprogundervisning (tilgængelig fra begyndere til avanceret standard) og moduler om kultur og samfund i Frankrig.... [-]


BSc

BSc Finans, Regnskab og Ledelse

på universitet Fuldtid 3 år August 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Fokus på det moderne firma og dets økonomiske miljø giver dette kursus et stærkt fundament i regnskabs- og finansteori og praksis. [+]

Oversigt

Fokus på det moderne firma og dets økonomiske miljø giver dette kursus et stærkt fundament i regnskabs- og finansteori og praksis.

Det er akkrediteret af en række industrielle organer og giver undtagelse fra en række faglige eksamener, herunder nogle af de

År en

Det første år tjener som et bredt fundament til studiet af en række forretningsdiscipliner, herunder kerne moduler i finansiel regnskab, business finance, management regnskab, iværksætteri, forretningsret, mikroøkonomi, økonomisk politik, organisationsstudier, business computing og kvantitative metoder.

År to

Kursets andet og sidste år giver dig mulighed for at udvikle faglig viden om økonomi og regnskabsteori og praksis ved at bygge videre på dine første års studier.... [-]


BSc Geografi

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Denne fleksible kursus giver dig mulighed for at vælge mellem en række moduler i overensstemmelse med dine interesser og karriereforudsætninger (primært fokuseret på fysisk geografi). [+]

Oversigt

Dette kursus giver dig mulighed for at vælge mellem en række moduler i overensstemmelse med dine interesser og karrieremuligheder (fokuserer primært på fysisk geografi).

Det tilbyder et bredt og fleksibelt studieprogram, som vil udstyre dig med de nødvendige færdigheder til analyse og syntese til kritisk at forstå information fra en bred vifte af kilder.

Der er muligheder for at rejse til inspirerende destinationer i Storbritannien og i udlandet, gennem en række moduler med en ekskursion element.

År en

Det første år er et grundprogram, der dækker menneskelig og fysisk geografi og geografisk informationsvidenskab. Du opfordres til at vælge geografi muligheder, der passer til din bachelorgrad eller andre moduler på et passende niveau fra hele universitetet. Mange studerende vælger at studere sprog, samfunds- og naturvidenskab eller teknik, ud over moduler, der tilbydes af Geografiskolen.... [-]


BSc Industriel økonomi

på universitet Fuldtid 3 år August 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Studerende på dette kursus udfører en omfattende økonomisk analyse af et firma og graduerer med et solidt fundament for en vellykket karriere inden for en række forretningsområder. [+]

Oversigt

På dette kursus vil du gennemføre en bred økonomisk analyse af et firma og uddanne med et solidt fundament for en vellykket karriere inden for en række forretningsområder.

Dette er et strenge og omfattende kursus, akkrediteret af Chartered Insurance Institute, der tilbyder anvendelse af økonomisk teori til ledelsen af ​​det globale firma.

Det indebærer en omfattende økonomisk analyse af firmaet, dets internationale struktur, markeder og konkurrenter samt eksternt økonomisk miljø. Den økonomiske tilgang til erhvervslivet suppleres med et udvalg af ledelsesstudiemoduler, der dækker den seneste tænkning inden for en række emner som strategi og marketing.... [-]


BSc Industriel økonomi med Forsikring

på universitet Fuldtid 3 år August 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Indeholder specialforsikring indhold, dette kursus hjælper eleverne med at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for en karriere inden for finansielle tjenester eller risikostyring. [+]

Oversigt

Indeholder specialforsikring indhold, dette kursus vil hjælpe dig med at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for en karriere inden for finansielle tjenester eller risikostyring.

BSc Industrial Economics with Insurance er baseret på BSc Industrial Economics , med yderligere kernemoduler inden for forsikring og risikostyring. Det er akkrediteret af Chartered Insurance Institute .

Kurset indebærer studier af teoretisk og anvendt mikroøkonomi, med specialforsikringsindhold fra Business Schools Center for Risk, Banking og Financial Services .

År en

Kursets første år omfatter kerneemner i mikroøkonomi og makroøkonomi, iværksætteri, virksomhedsstrategi, organisationsstudier, business computing, kvantitative metoder og forsikrings- og risikostyring.... [-]


BSc International Management

på universitet Fuldtid 3 år August 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Efter samme struktur som vores BSc Management, inkluderer dette kursus en chance for at tilbringe et år på et af vores oversøiske campusser eller med en international partner institution. [+]

Oversigt

Vores International Management BSc omfatter et år på et af vores oversøiske campusser eller med en international partner institution.

Udbyder en bred, grundig og fuldt integreret uddannelse i forretningsforvaltning, det tjener som et godt fundament for en bred vifte af karriere. Du vil lære at forstå, hvordan organisationer opererer i et stadig mere konkurrencedygtigt og komplekst globalt miljø.

Du vil få værdifuld erfaring, herunder indsigt i forskellige kulturer og internationale forretningsmetoder. Du vil studere sammenlignelige moduler til dine modstykker tilbage i Nottingham i dit andet år, og alle klasser vil blive undervist på engelsk; Du kommer tilbage til Storbritannien for dit sidste år.... [-]


BSc Management

på universitet Fuldtid 3 år August 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Udbyder en bred, grundig og fuldt integreret uddannelse inden for business management, der fungerer som et godt fundament for en bred vifte af karriere. [+]

Oversigt

Udbyder en bred, grundig og fuldt integreret uddannelse i business management, som et godt fundament for en bred vifte af karriere.

Du vil lære at forstå, hvordan organisationer opererer i et stadig mere konkurrencedygtigt og komplekst globalt miljø.

Nøglen til filosofien om ledelsesstudier er integrationen af ​​undervisningen i traditionelle forretningsdiscipliner med studiet af nutidige forretningsspørgsmål. Dette fremgår stærkest i det første år med inklusion af kernemoduler Entrepreneurship and Business og New Venture Creation.

År en

Det første år af BSc Management fungerer som et bredt fundament til studiet af en række forretningsdiscipliner.... [-]


BSc Miljø Geovidenskab

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Fokus på miljømæssige og geologiske spørgsmål af samfundsmæssig interesse, er dette kursus unikt, fordi det leveres sammen med den verdensledende britiske geologiske undersøgelse. [+]

Oversigt

Fokus på miljømæssige og geologiske spørgsmål af samfundsmæssig interesse, er dette kursus unikt, fordi det leveres sammen med den verdensledende britiske geologiske undersøgelse (BGS).

Geovidenskaberne arbejder for at forstå Jordens processer og leverer væsentlige oplysninger til løsning af nogle af det 21. århundredes mest presserende samfundsmæssige udfordringer, herunder forvaltning af ressourcer, beskyttelse af miljøet og sundhed, sikkerhed og velfærd for offentligheden.

Kør sammen med BGS , der rådgiver den britiske regering om alle aspekter af geovidenskab, dette kursus er designet til at hjælpe med at vokse den næste generation af miljøgeoscience eksperter.... [-]


BSc regnskabsføring

på universitet Fuldtid 4 år August 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Som et af kun tre Flying Start-programmer i Storbritannien tilbyder dette kursus en innovativ og udfordrende mulighed for at spore din regnskabskarriere. [+]

Oversigt

Som en af ​​kun tre Flying Start kurser i Det Forenede Kongerige tilbyder BSc Accountancy en innovativ og udfordrende mulighed for at spore din regnskabskarriere.

Det drives sammen af ​​Business School, Institute of Chartered Accountants i England og Wales (ICAEW) og den prestigefyldte regnskabsfirma PricewaterhouseCoopers (PwC) . Du vil drage fordel af Business School's undervisning, indsigt og unik international erfaring sammen med førende professionel praksis i din tid på placering med PwC.

Du vil kvalificere dig til undtagelser fra de professionelle scenepapirer til ICAEW's Associate Chartered Accountant-kvalifikation og kan blive en fuldt kvalificeret regnskabsfører, et år efter eksamen, med forbehold for at kunne gennemføre de avancerede scenepapirer som krævet af ICAEW.... [-]


BSc økonomi og økonometri

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Efter en lignende struktur til vores økonomi BA / BSc, omfatter dette kursus også moduler i økonometri, der giver en grundig analyse af matematiske og statistiske metoder. [+]

BSc økonomi og økonometri

Efter en lignende struktur til BSc økonomi omfatter dette kursus også moduler i økonometri, der giver en grundig analyse af matematiske og statistiske metoder.

Det er designet til at give dig en analytisk og diskursiv færdighed hos en veluddannet økonom med fokus på avanceret økonometrisk analyse.

Ved afslutningen af ​​dit kursus har du evnen til at analysere komplekse økonomiske problemer ved hjælp af state-of-the-art matematiske og statistiske modelleringsteknikker. Du vil have et indgående kendskab til en bred vifte af økonomisk teori og hvordan den anvendes på den virkelige verden.... [-]


Bachelor

BA / BSc økonomi og international økonomi

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Omfatter international handel og finansøkonomi, giver dette kursus dig mulighed for at opnå en bacheloruddannelse. [+]

BA / BSc økonomi og international økonomi

Efter en lignende struktur til BSc Economics er dette kursus særligt velegnet, hvis du er interesseret i at studere international handel og internationale aspekter af finansøkonomi.

Det vil give dig kerneuddannelse i økonomi kombineret med et særligt fokus på en række aspekter af international økonomi, herunder international handel og monetær økonomi, hvor skolen har et verdensomspændende ry.

Moduler i international økonomi udgør et væsentligt element i dette kursus, men der er også rig mulighed for at tage moduler udbudt af andre skoler på universitetet. Som med BSc-økonomien er der to kvantitative Pathways gennem graden: økonometrisk teori eller kvantitativ økonomi (anvendt økonometri).... [-]


BSc Økonomi

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Tilbyder eleverne fleksibiliteten til at skræddersy deres modulvalg for at afslutte med enten en BA eller BSc, der dækker mikroøkonomi, makroøkonomi, matematik og statistik. [+]

Oversigt

Dette kursus giver dig fleksibilitet til at skræddersy dit modulvalg til dine interesser og giver en solid grundforbindelse i en bred vifte af teknikker og færdigheder efterspurgt af arbejdsgivere.

Makroøkonomi, mikroøkonomi, matematik og statistik udgør kernen i graden. Skolen tilbyder en bred vifte af valgfrie moduler, der dækker et bredt udvalg af økonomi emner. Du vil også have fleksibilitet til at vælge moduler, der tilbydes af andre skoler og afdelinger på tværs af universitetet.

De matematiske og statistiske moduler i år 1 er tilgængelige som enten økonometri eller kvantitativ økonomi. Den førstnævnte er kun tilgængelig for dem med et niveau matematik eller tilsvarende, mens sidstnævnte er tilgængelig for alle. Disse Pathways fortsætter i andet år, dog kan du skifte fra økonometri til kvantitativ økonomi i år to.... [-]


Videoer

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre

Kontakt
Besøgsadresse
Faculty of Social Sciences
Law and Social Sciences Building
University of Nottingham
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB
Sociale medier