Læs den officielle beskrivelse

Om universitetet

University of York blev grundlagt på principper for fremragende karakter, lighed og muligheder for alle og åbnede i 1963 med kun 230 studerende. Siden da er vi blevet et af verdens førende universiteter og skitseret et ry som et akademisk kraftcenter, hvor et klart fokus på ekspertise har sikret national og international anerkendelse sammen med længere etablerede institutioner.

Akademisk ekspertise

Som medlem af elite Russell-gruppen af universiteter er vi et dynamisk, forskningsintensivt universitet, der er forpligtet til at udvikle livreddende opdagelser og nye teknologier til at tackle nogle af de mest presserende globale udfordringer.

Der er nu over 30 akademiske afdelinger og forskningscentre, og studerende er udvidet til over 18.000.

Universitetsstrategien

I 2014 førte rektor Koen Lamberts i samråd med alt personale og studerende udviklingen af en ny universitetsstrategi. Denne strategi vil guide og informere vores aktiviteter indtil 2020.

Vigtigste mål

  1. At være verdensledende inden for forskning
  2. At tilbyde fremragende undervisning og læring
  3. At tilbyde alle vores studerende en enestående og værdifuld oplevelse

Understøttende mål

  1. At være tilstrækkelig stor til at være fremragende, robust og økonomisk bæredygtig
  2. At være organiseret på den mest effektive og effektive måde
  3. At arbejde effektivt med andre organisationer og interessenter

Præmier og præstationer

University of York er en af succeshistorierne i UK's videregående uddannelse. Siden grundlæggelsen i 1963 har vi kørt videre til en konsekvent høj placering i England og er et af kun seks efterkrigsuniversiteter, der har dukket op i verdens top 100.119039_photo-1460518451285-97b6aa326961.jpg

Campus og byen

Beliggende i gåafstand fra York centrum, er vores sikre og attraktive Heslington-campus hjemsted for vores ni colleges og de fleste af vores afdelinger. Vi har også flere afdelinger beliggende i byens centrum på den historiske King's Manor.

I de senere år har vores campusudvidelse på 500 mio. Åbnet syv nye bygninger, øget vores kapacitet for studerendes antal og leveret flere faciliteter i verdensklasse i det 21. århundrede. Bæredygtighed spiller en nøglerolle i denne ambitiøse udvikling.

Hvordan universitetet styres

Når man beskriver, hvordan universitetet drives, er det vigtigt at forstå, at der er forskel på, hvordan det styres, og hvordan det styres.

Governance

Alle universiteter har et styrende organ, der er ansvarlig for at føre tilsyn med deres aktiviteter, bestemme deres fremtidige retning og overvåge fremskridt mod strategiske ambitioner. Universitetets styrende organ er Rådet.

Rådet er også ansvarlig for at sikre, at vi forbliver økonomisk bæredygtige, og at vi overholder vores juridiske forpligtelser. Det tager den endelige beslutning om spørgsmål, der har en betydelig indflydelse på universitetet

Ledelse

Mens Rådet påtager sig en overvågnings- og tilsynsrolle som det styrende organ, delegerer det universitetets operationelle drift til den fungerende rektor og præsident.

Den fungerende rektor og præsident påtager sig sit ansvar med støtte fra sine seniorkolleger, der mødes to gange om måneden som universitetsledelsen.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

University of York

Vi udruster dig til at være en holistisk, ressourcefuld, innovativ og reflekterende leder af ledelse, der er i stand til uafhængigt at identificere og udvikle dine egne s ... [+]

Oversigt

I en dynamisk og sammenkoblet global økonomi har ledelsens rolle aldrig været vigtigere.

Vi udruster dig til at være en holistisk, ressourcefuld, innovativ og reflekterende leder af ledelse, der er i stand til uafhængigt at identificere og udvikle dine egne specialiteter. Du vil være numerisk og digitalt læst, robust og etisk sund, følsom over for mangfoldighed og fuldt tilpasningsdygtig: en beslutningstager, der er i stand til at klare kravene fra det 21. århundredes arbejdsplads.

Denne bredt baserede grad vil introducere dig til banebrydende ledelsesteori og praksis med en bred vifte af specialiserede moduler at vælge imellem. Med en mere fleksibel struktur end den tilsvarende BSc kan du skræddersy dit kursus til at passe tæt til dine interesser.... [-]

Det Forenede Kongerige York
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

University of York

Udvikle matematiske modeller til at styre den økonomiske virkning af risiko og usikkerhed ... [+]

Oversigt

Succesfulde aktuarer bruger matematisk dygtighed og forretningslyst til at løse økonomiske problemer relateret til risiko og usikkerhed.

Denne grad kombinerer ekspertisen fra York Management School og Department of Mathematics, hvilket giver dig adgang til akademikere i verdensklasse på forkant med forskning inden for deres områder.

Du vil skærpe dine matematiske færdigheder og statistiske resonnementer ved hjælp af avanceret beregning, algebra, sandsynlighed og statistik. Parallelt studerer du økonomi, økonomi og regnskab og udvikler din forståelse af den bredere kontekst af aktuarmæssigt arbejde.

Når du har gennemført dette kursus, vil du være en mangesidet og meget ansat kandidat med de økonomiske og forretningsmæssige færdigheder, der kræves for at kvalificere sig som en professionel aktuar.... [-]

Det Forenede Kongerige York
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of York

I en stigende verdensomspændende økonomi har vi til formål at skabe reflekterende, socialt og etisk opmærksomme specialister i driftsstyring. ... [+]

Oversigt

I en stigende verdensomspændende økonomi har vi til formål at skabe reflekterende, socialt og etisk opmærksomme specialister i driftsstyring.

Du lærer at identificere problemer, indsamle relevant information og analysere dine data for at træffe beslutninger og tage handling.

Mere matematisk streng end den tilsvarende BA, er BSc i Business and Management en velafbalanceret grad, der vil forberede dig til at tage komplekse forretningsbeslutninger på en ustabil global markedsplads.

Kursusindhold

Vores forretnings- og ledelses-, regnskabs- og finansgrader deler nogle fælles elementer i år 1 for at introducere dig til de kernekoncepter, der ligger til grund for disse centrale discipliner.... [-]

Det Forenede Kongerige York
Kontakt skolen
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of York

Udvikl dine matematiske og statistiske færdigheder og forbered dig på en karriere inden for kvantitativ forretningsanalyse. Få et indgående kendskab til den kontekst, som ... [+]

Oversigt

Udvikl dine matematiske og statistiske færdigheder og forbered dig på en karriere inden for kvantitativ forretningsanalyse.

Du lærer at bruge avancerede værktøjer fra en bred vifte af matematiske discipliner, såsom beregning, lineær algebra, sandsynlighed og statistik, for at skærpe din matematiske og statistiske resonnement. Derudover udvikler du en dybdegående viden om den kontekst, i hvilken forretningsanalytikere, kvantitative økonomibetjente ('quants') og driftsledere arbejder.

Du udvider din viden om teoretiske koncepter med et specifikt fokus på finansiering og drift og anvender de teknikker, du lærer, til praktiske forretningsforhold.

Dette kursus undervises i samarbejde af Department of Mathematics og York Management School.... [-]

Det Forenede Kongerige York
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of York

Oplev, hvordan virksomheder kommunikerer for at generere, forudse og tilfredsstille efterspørgslen ... [+]

Oversigt

For at få succes skal marketingfolk reagere på deres kunders og interessenters stadigt voksende behov og markedspladsens dynamik.

Dette kursus er udviklet af akademiske og brancheeksperter for at give dig en grundig forståelse af markedsføringsteorier, tværfaglige teknikker og strategier, der er relevante for en vellykket marketingkarriere, i England og over hele verden. Du udvikler kernefærdigheder, erfaring og viden om centrale markedsføringsområder, herunder digital læsning og etisk praksis.

Vores stærke forbindelser med virksomheder giver dig adgang til ekspertgæstetalere og muligheder for at deltage i virkelige konsulentprojekter. På grund af kursets avancerede indhold er BSc i marketing akkrediteret af Chartered Institute of Marketing, hvilket giver Graduate Gateway status.... [-]

Det Forenede Kongerige York
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of York

Udvikle specialiserede regnskabs- og økonomifærdigheder, og lær at anvende dem i en organisatorisk kontekst. ... [+]

Oversigt

Regnskab er virksomhedens sprog. Det giver ledere, investorer og regeringer den information, de har brug for for at tage økonomisk forsvarlige beslutninger.

I det stadig mere komplekse moderne forretningsmiljø er der stor efterspørgsel efter dygtige fagfolk, der kan arbejde fleksibelt i teams på tværs af forretningsgrænser. Du har brug for strategisk fokus og evnen til at påvirke beslutningsprocessen og anvende vurderingen ansvarligt.

Dette kursus placerer regnskabs- og økonomifærdigheder i en bredere forretningsmæssig kontekst. Du får de tekniske færdigheder og problemløsningsevner, du måske forventer af et regnskabs- og finansieringsprogram, men vil også have mulighed for at udvikle stærke kommunikationsevner, bred kommerciel opmærksomhed og en kritisk tilgang til forretningsproblemer.... [-]

Det Forenede Kongerige York
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
University of York York YO10 5DD
York, England, Det Forenede Kongerige