Læs den officielle beskrivelse

Om os

Wrexham Glyndŵr University startede i 2008, så vi er stadig en af de yngste universiteter i Storbritannien. Det er et levende, venligt sted hvor hver elevs læring og fremtid får personlig opmærksomhed.

Vores inspiration

Vores navn kommer fra den walisiske lærde og helten Owain Glyndŵr, og vi sigter mod at mestere nogle af de samme filosofier som ham.

Vi er stolte af at navngive vores universitet efter en mand, der var glad for at lære, elskede sit land, omfavnede et internationalt perspektiv og konstant demonstrerede en inspirerende og initiativrig tilgang til livet.

Hans ånd ligger i hjertet af Wrexham Glyndŵr University, hvor vi satte os for at være modige, initiativrige og åbne for alle i alt, hvad vi gør.

Vi har leveret uddannelse på vores vigtigste Wrexham campus siden 1887, da vi var kendt som Wrexham School of Science and Art. Vi begyndte først at tilbyde grader i 1924, men vi er kommet langt siden da.

Vores forbindelser

I dag er brancheledede kurser i centrum for vores tilbud. Vi er stolte af vores forbindelser med førende lokale og regionale arbejdsgivere, som Airbus, Kellogg, JCB og BBC. Deres viden og ekspertise bliver fodret tilbage i vores kurser, så vores studerende kun får de mest relevante færdigheder til deres fremtidige karriere.

Vores samfund

Vi er yderst stolte over de muligheder, som vi giver dem fra ikke-traditionelle baggrunde til at komme ind i videregående uddannelser. Mere end halvdelen af vores studerende studerer på deltid, og vi er et af Storbritanniens førende universiteter til at støtte studerende fra lavere socioøkonomiske baggrunde gennem universitetet takket være vores omfattende udvidelsesadgangsprogram i lokalsamfundet. Universitetet er også den første HE-institution i Nord Wales for at blive en Stonewall Diversity Champion.

Vores beliggenhed

Vi begyndte med bare vores to campusser i Wrexham (Plas Coch og Regent Street), men vi er siden vokset til at omfatte campusser i St Asaph og Northop i North Wales samt en satellit campus i Kingston-upon-Thames i London. Vi er et lille universitet sammenlignet med mange andre, men med det kommer en stor følelse af fællesskab med et fantastisk supportnetværk til alle vores elever og medarbejdere.

Hvis du er interesseret i at studere hos Wrexham Glyndwr, eller hvis du er en lokal virksomhed, der gerne vil involvere dig, skal du kigge rundt på vores hjemmeside for at se, hvad vi har at tilbyde.

Vores missionerklæring

Vores mission er at arbejde i partnerskab for at inspirere og uddanne vores studerende og muliggøre social og økonomisk succes.

Vores vision

Visionen omfatter syv forpligtelser, der føres ind i hoveddelen af Vision and Strategy 2025-dokumentet og støttes af en række handlinger.

Vores aktivitet ...

er underbygget af vores værdier:

 • Tilgængelig i den læring, vi sørger for vores elever, medarbejdere og samfund, er proaktive for at fremme værdien af videregående uddannelse. Dette er baseret på en dedikation til at være inklusiv og retfærdig i, hvordan vi leverer vores tjenester
 • Støtte til vores elever og medarbejdere samt regionen, der hjælper alle med at opnå tillid og nå deres potentiale. Dette indebærer et partnerskabsfokus for at tilføre værdi og dele forståelse - vi arbejder bedre og mere effektivt sammen, hvad enten det drejer sig om studerende, personale, industri eller andre interessenter
 • Innovative i vores levering og styring af akademiske ydelser og professionelle tjenester og i vores relationer med samarbejdspartnere og lovgivende partnere. Dette gør det muligt for vores kultur, struktur, politik og folk at drive excellence, reagere på behovet og levere det, vi har sat ud for at opnå.
 • Ambitiøs i det, vi søger at levere til vores elever, medarbejdere og partnere og i hvordan vi gør det, idet vi anerkender, at der ikke er grænser for læring og viden. Dette indebærer en innovativ, initiativrig og fleksibel tilgang; en iver for at udforske nye ideer.

Har et anvendt fokus

Driving excellence gennem levering af en arbejdsgiver og industriel ledet kursusportefølje, for at give karriere-klar fagfolk til at støtte og imødekomme behovene i den regionale, nationale og internationale økonomi.

Placerer eleverne kernen i, hvad vi gør

Tilbyder et levende, venligt og støttende fællesskab med fokus på at inspirere hver person gennem personlige vejledere til at støtte og imødekomme individuelle behov for at nå deres potentiale gennem akademisk ekspertise.

Hvordan vi arbejder

 • Vi involverer og lytter til elever i alt, hvad vi gør
 • Vi bygger gensidigt fordelagtige partnerskaber
 • Vi leverer, hvad vi lover
 • Vi holder processerne enkle og effektive
 • Vi forventer og handler
 • Vi kommunikerer åbent og jævnligt
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Wrexham Glyndwr University

Vores akkrediterede BA Business anerkender kravene til arbejdsgivere i den moderne erhvervsliv, der giver vores studerende et godt fundament for at skabe en vellykket for ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus?

Vores akkrediterede BA Business anerkender kravene til arbejdsgivere i den moderne erhvervsliv, der giver vores studerende et godt fundament for at skabe en vellykket forretningskarriere.

I løbet af kurset får du et bredt indblik i erhvervslivet og ledelsen fra akademikere og branchefolk med et væld af erfaringer i organisationer og erhvervslivet. De vil inspirere dine forretningsmæssige beføjelser og ledelsesmæssige færdigheder, da du udvikler den viden og evner, der er nødvendige for at være succesfuld i den moderne erhvervsliv. Udover at udvikle dine personlige og faglige færdigheder, vil du erhverve viden og evner ikke kun for at blive en effektiv forretningschef, men også iværksætteri til at udvikle din egen virksomhed.... [-]

Det Forenede Kongerige Wrexham
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wrexham Glyndwr University

Udvikle praktiske færdigheder sammen med den vitale viden, der kræves for en karriere inden for gæstfrihed, turisme og event management industri på vores dedikeret grad. ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus?

Udvikle praktiske færdigheder sammen med den vitale viden, der kræves for en karriere inden for gæstfrihed, turisme og event management industri på vores dedikeret grad.

Moduler er stimulerende og tankevækkende. De dækker vigtige forretningsmæssige emner inden de går videre til avancerede moduler, der giver en bred vifte af viden og erfaring, som f.eks. Styring og gennemførelse af arrangementer, forvaltning af besøgendeattraktion, service og relationsmarkedsføring, virksomhedernes sociale ansvar og human resource management.

Som led i graden vil vi give alle studerende direkte, praktisk erfaring, herunder ægte begivenhedsstyring. Det kan også omfatte muligheden for at tage en stilling, der vil forbedre dit CV og beskæftigelsesmuligheder betydeligt.... [-]

Det Forenede Kongerige Wrexham
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wrexham Glyndwr University

Vores specialiserede regnskabs- og finansgrad søger at forbedre beskæftigelsesegnetheden ved at koncentrere os om de praktiske anvendelser af regnskabs- og finansteorier. ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus?

Vores specialiserede regnskabs- og finansgrad søger at forbedre beskæftigelsesegnetheden ved at koncentrere os om de praktiske anvendelser af regnskabs- og finansteorier.

Vores regnskab og økonomi grad er leveret af regnskabsspecialister og er stærkt fokuseret på at udvikle dig som en "business ready" kandidat. Derudover er arbejdsbaseret læring indlejret i programmet, således at alle kandidater vil være udstyret med viden og færdigheder for at imødekomme nuværende og fremtidige markedsbehov og være 'arbejdsklare'. Dette omfatter en bred base af applikationer fra casestudier, problemløsning til jobplaceringsmuligheder. Dette program er rangeret 15. i Storbritannien for studerende tilfredshed i 2018 Complete University Guide.... [-]

Det Forenede Kongerige Wrexham
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Wrexham Glyndwr University

Bedømt først i Wales for generel tilfredshed og undervisning, er dette kursus designet til at udvikle stærke tekniske spil udvikling og projektledelse færdigheder for at ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus?

Bedømt først i Wales for generel tilfredshed og undervisning, er dette kursus designet til at udvikle stærke tekniske spil udvikling og projektledelse færdigheder for at forbedre din beskæftigelsesegnethed.

Holdet arbejder tæt sammen med organisationer som UK Games Fund, Games Wales og BAFTA Cymru for at sikre, at vores studerende altid har adgang til banebrydende industriel uddannelse og viden. Kurset er også fuldt akkrediteret af British Computing Society.

Vi er hjemsted for det innovative Games Talent Wales-program og et britisk regionalt Tranzfuser-hub, der er sponsoreret og støttet af UK Games Fund og UK Games Talent. Vores business inkubation center er hjemsted for flere prisbelønnede studerende-ejede game studios.... [-]

Det Forenede Kongerige Wrexham
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wrexham Glyndwr University

Computing er et spændende, udfordrende og dynamisk felt. Computere udgør en integreret del af ethvert aspekt af samfundet og moderne liv, og nye computerteknologier intro ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus?

Computing er et spændende, udfordrende og dynamisk felt. Computere udgør en integreret del af ethvert aspekt af samfundet og moderne liv, og nye computerteknologier introduceres med en enorm hastighed. Som følge heraf udvikler og udvikler computervidenskabsområdet løbende og hurtigt.

Efterspørgslen efter kandidater med den viden, forståelse og færdigheder, der kræves for at analysere, designe, udvikle, teste og vedligeholde moderne computersystemer er højt.

Denne grad vil se på computervidenskab kernen i de underliggende teknologier, der i stigende grad infiltrerer ethvert element i vores samfund.

Dette kursus:

har beskæftigelsesegnethed i sit hjerte, udvikling af teamarbejde, projektledelse, kommunikation og kreativ tænkning.vil udstyre dig med de viden og færdigheder, der kræves for at arbejde som professionel ingeniør og / eller konsulent i design, konfiguration og styring af edb-systemergiver dig mulighed for at arbejde på praktiske designprojekter, laboratorieaktiviteter og gruppeprojektarbejdegiver dig mulighed for at arbejde på et levende arbejdsbaseret projekt / placeringgiver dig mulighed for et industrielt placeringsårer 1. i Wales og 3. i Storbritannien for læringsmuligheder og 8. i Storbritannien for akademisk støtte (WGU analyse af upublicerede 2019 NSS data)giver mulighed for at deltage i CISCO Academy-programmerne og kvalificere sig til CISCO-akkreditering... [-]
Det Forenede Kongerige Wrexham
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wrexham Glyndwr University

Digitalt aktiverede teknologier og tjenester understøtter de fleste aspekter af det moderne liv. Sikring af information er sikker og tjenester holdes i gang er ansvaret f ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus?

Digitalt aktiverede teknologier og tjenester understøtter de fleste aspekter af det moderne liv. Sikring af information er sikker og tjenester holdes i gang er ansvaret for cybersecurity praktiserende og computer sikkerhed eksperter.

Kurset er først i Wales og tredje i Storbritannien for læringsmuligheder og ottende i Storbritannien for akademisk støtte (WGU analyse af upublicerede 2019 NSS data).

Dette kursus:

adresserer fremskridtene inden for cybersikkerhed gennem en dybtgående forståelse af it-sikkerhed, hacking, retsmedicin og fremtiden og nye teknologier i forbindelse med dette hurtigt skiftende feltgiver mulighed for at gennemføre virkelige projekter, der forbereder dig til arbejde inden for branchengiver mulighed for at opbygge og konfigurere computer- og netværkssystemer samt de nødvendige supportsystemer, så de kan fungere effektivt i en række beskæftigelsesmiljøerudforsker problemerne i forbindelse med styring af disse typer systemer og især de nødvendige aspekter af netværkssikkerhedgiver mulighed for et industrielt placeringsår... [-]
Det Forenede Kongerige Wrexham
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Wrexham Glyndwr University

Den vedvarende hurtige udvidelse af teknologi kræver højt kvalificerede og dygtige elektroniske og elektriske ingeniører. Studerende elektrisk og elektronisk teknik vil f ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus?

Den vedvarende hurtige udvidelse af teknologi kræver højt kvalificerede og dygtige elektroniske og elektriske ingeniører. Studerende elektrisk og elektronisk teknik vil forberede dig på en bred vifte af spændende karriere, der udstyre dig med tekniske tekniske færdigheder samt teknologi, kommunikation og design ekspertise.

På denne praktiske, hands-on-grad bruger du vores avancerede faciliteter på stedet for at hjælpe dig med at forberede dig på kravene til at arbejde i denne branche.

Ved hjælp af vores computerstøttede design (CAD), elektronik- og ingeniørlaboratorier bliver du uddannet i industristandard softwarepakker til at udstyre dig med alle de tekniske færdigheder, du har brug for.... [-]

Det Forenede Kongerige Wrexham
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wrexham Glyndwr University

Vores vedvarende og bæredygtige ingeniørgrad tager fat på nogle af de største udfordringer, som menneskeheden står overfor i dag - overkommelig energi, klimaændringer, gl ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus?

Vores vedvarende og bæredygtige ingeniørgrad tager fat på nogle af de største udfordringer, som menneskeheden står overfor i dag - overkommelig energi, klimaændringer, global opvarmning og forureningskontrol.

For studerende, der ønsker at være i spidsen for nye tekniske og omkostningseffektive løsninger, der vil hjælpe med at tilfredsstille behovet for vedvarende energi, kan denne grad være dit næste skridt.

Udviklet af forskningsaktive medarbejdere med stærk faglig og akademisk erfaring fokuserer kurset på at give de studerende den nødvendige færdigheder og erfaring til karriere, arbejde med og udvikle innovative teknologier inden for en række sektorer, herunder vedvarende energi, bæredygtig teknologi, elteknik, Mekanik, Byggeri og mange flere.... [-]

Det Forenede Kongerige Wrexham
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wrexham Glyndwr University

Nummer et i Storbritannien for kursustilfredshed (Guardian University League Tabel 2019), vil dette kursus sikre, at du har de centrale færdigheder og grundig viden, der ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus?

Nummer et i Storbritannien for kursustilfredshed (Guardian University League Tabel 2019), vil dette kursus sikre, at du har de centrale færdigheder og grundig viden, der er nødvendig for en vellykket karriere inden for fly og moderne teknik.

Kurset er designet til at opfylde industris krav og fordele fra stærke industriforbindelser.

Design-fokuseret kursus: udvikle en fuld forståelse af konstruktionsdesignkoncepter og konstruktionsprocessen.Få overførbar viden og forretningsfærdigheder til at udstyre dig til et bredere arbejdsmarked.Du vil blive uddannet til at bruge et udvalg af computerstøttede designværktøjer, herunder industrielt krævede Finite Element Analysis (FEA) og Computational Fluid Dynamics (CFD) værktøjer.... [-]
Det Forenede Kongerige Wrexham
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Wrexham Glyndwr University, Mold Road
LL11 2AW Wrexham, Wales, Det Forenede Kongerige