Læs den officielle beskrivelse

Vores strategi

Vi har uddannet og inspireret studerende på vores campus i York siden 1841. Vores succes og resultater gennem årene skyldes delvis vores institutionelle kapacitet til at planlægge effektivt, at fastsætte klare mål og fokusere vores indsats for at nå dem.

2012-15 har været en periode med vækst, succes og øget ekstern anerkendelse af universitetet. Vi har nu flere studerende end nogensinde før, og vores fortsættelses-, opnåelses- og graduate employability satser har sjældent været højere. Vores profil inden for videregående uddannelser øges gennem vores succeser og vores voksende ry for effektiv ledelse og ledelse af universitetet. Vi har arbejdet hårdt på at forbedre vores kurser, faciliteter, akademiske standarder og styring og ledelse.

I tæt samarbejde med vores guvernører og medarbejdere på tværs af universitetet har vi udviklet en ambitiøs og spændende strategiplan for 2015-20. Det er en ramme, der gør det muligt for os at samle, forstå, prioritere og overvåge fremskridt i retning af nøglemål. Gennem implementeringen vil vi placere universitetet for at håndtere turbulens i videregående uddannelser og fortsat tilbyde gode læringsmuligheder for alle vores elever og medarbejdere.

Se hele strategiplanen

Download Strategisk Plan 2015 (PDF 5.1 MB)

York St John Årsrapport 2015 - 2016 (PDF, 2,9 MB)

Mission, Værdier og Vision

Vores størrelse, vores stærke samfundsethos og vores personlige tilgang til læring har gjort os til et særligt sted at studere for alle disse år.

Vores studerende og medarbejdere yder et meningsfuldt bidrag til stoffet på universitetet, og vi håber, at deres oplevelser her inspirerer dem til at forme deres samfund i hele deres liv.

Vi tilbyder vores elever og medarbejdere personlige muligheder for at lære og vokse - både akademisk og individuelt - og det understøttes af de høje niveauer af medarbejderinteraktion i vores samfund. Vi er stolte af at identificere og udvikle potentialet hos alle vores elever og medarbejdere.Vores mission

At inspirere vores elever og medarbejdere til at nå deres fulde potentiale, fremme viden og bidrage positivt til verden.Vores værdier

Vi er et inklusiv, innovativt, transformativt og ambitiøst samfund med en stærk følelse af tilhørsforhold.Vores vision

Vi vil være de bedste af Englands små universiteter.

Gennem vores strategi vil vi:

  • Forbedre kvaliteten af den studerendes oplevelse med særlig fokus på læring, undervisning og forskning, så vores kandidater udvikler færdigheder til liv og arbejde.
  • Opmuntre et mangfoldigt og kulturelt rige samfund, der bevarer samfundets opbygning i over 175 år.
  • Lever vækst i vores studie numre - Hjem / EU, international og postgraduate.
  • Sikre vores økonomiske og organisatoriske modstandsdygtighed.

Du kan se vores mission, værdier og vision for dig selv .

Alle, der arbejder her på York St John, spiller en lige rolle i vores succes. Så det er op til os alle at respektere vores mission, værdier og vision, dele ansvar og være stolt over universitetssamfundet, forbedre vores arbejde, skabe et bedre studiemiljø og bygge videre på vores succes. Vores bidragsramme (PDF, 0,4MB) angiver alle de kvaliteter og adfærd, vi leder efter i alle vores folk.

Campus og faciliteter

York St John University er et fremragende universitet, kendt for sin akademiske ekspertise og lydhørhed, idet den altid sætter den studerende i centrum for alt det gør. Vores storslåede campus ligger i centrum af den historiske by York.

Vores elleve-acre site på Lord Mayor's Walk er i en fantastisk beliggenhed mod den verdensberømte York Minster over byens mure. Vores prisbelønnede campus har gennemgået en 100 mio. £ transformation i løbet af de sidste 10 år for at sikre, at eleverne nyder godt af det rette miljø for at studere og leve. Oprindeligt bygget omkring en quadrangle, nyere bygninger, herunder De Gray Court og Fountains Learning Center, som huser biblioteket, it-faciliteter og et moderne foredragsteater. Fossbygningen huser vores sportshal, et fysiologisk laboratorium, et biomekaniklaboratorium, et psykologlaboratorium, en fitness suite, fysioterapi laboratorier og generelle undervisningslokaler.

Andre faciliteter omfatter en dansestudie, drama-studie, musikrum (både praktisk og teknisk), tv- og filmproduktionsfaciliteter, redigerings-suiter og dedikerede kunst- og designstudier. Der er en række cateringforretninger, og Students Union har en bar, café, butik og kontorer på campus.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

York St John University

Denne BA (Hons) kursus i engelsk sprog, lingvistik ... [+]

Denne BA (Hons) kursus i engelsk sprog, lingvistik

Kursusoversigt

Det engelske sprog, lingvistik

Du lærer, hvordan vi formidler mening, hvordan sprog varierer alt efter højttaler og situation og undersøger de sociale, politiske og ideologiske problemer i sprogundervisningen. Den internationalt anerkendte undervisningskvalifikation CELTA er inkluderet, underlagt et vellykket interview.

Dr Becky Muradás-Taylor - Emne direktør, engelsk sprog, lingvistikCELTA

CELTA (certifikat i engelsk sprogundervisning til andre sprogtalere) er en internationalt anerkendt engelskundervisningskvalifikation udstedt af Cambridge Assessment English, en del af University of Cambridge. Det koster normalt £ 1300, men er inkluderet i det engelske sprog, lingvistik... [-]

Det Forenede Kongerige York
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
York St John University

Business Management programmet giver dig en kritisk forståelse af forvaltningen af ​​organisationer. ... [+]

[-]
Det Forenede Kongerige York
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

York St John University

Studerende Computer Science vil give dig grundlæggende praktiske, tekniske, kognitive og kreative evner, der har reel værdi. ... [+]

[-]
Det Forenede Kongerige York
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
York St John University

Vores Honours kursus i matematik er designet til at være intellektuelt stimulerende og fagligt relevant. Dette kursus vil appellere til studerende, der kan lide at tackle ... [+]

Du har formentlig for nylig studeret matematik i skolen. Du har muligvis lært formler og hvordan man bruger dem, hvordan man tegner grafer og hvordan man beregner områder og mængder. Hvordan vidste du, at formlerne ville fungere? Hvem var den første person til at bruge denne formel - og hvordan vidste de, at det ville fungere?

At studere matematik på gradeniveau handler om meget mere end blot at anvende det, du allerede kender til en række problemer. Det er et kreativt, undersøgende emne, hvor du vil skubbe grænserne for, hvad der er muligt at opnå gennem tænkning og derefter anvende det på verden.

Kursusoversigt

Vores Honours kursus i matematik er designet til at være intellektuelt stimulerende og fagligt relevant. Dette kursus vil appellere til studerende, der kan lide at tackle virkelige udfordringer gennem den intellektuelle stringens og renhed af tilgang, der er forbundet med matematik. Programmet vil udvikle dine færdigheder i rene og anvendte aspekter af emnet til et avanceret niveau, der kombinerer disse med sandsynlighedsuddannelse, avanceret statistik og dataanalyse. I dit sidste studieår vil du tage fat på et uafhængigt forskningsarbejde, der samler denne omfattende portefølje af færdigheder for at fokusere på et forskningsspørgsmål efter eget valg. Med støtte fra universitetets karriere- og praktikhold, skal de færdigheder og erfaringer, der er afledt af dette kursus, nemt overføres til graduate level beskæftigelse på tværs af en række sektorer.... [-]

Det Forenede Kongerige York
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
York St John University

Vores sportsfilosofi fremmer social retfærdighed og værdier deltagelse over forbrugerisme og afspejles i alt, hvad vi gør, som vi sætter performeren før forestillingen. D ... [+]

Vores sportsfilosofi fremmer social retfærdighed og værdier deltagelse over forbrugerisme og afspejles i alt, hvad vi gør, som vi sætter performeren før forestillingen. Din læring vil fokusere på at holde sportsfolk sunde og udvikle excellence, ikke elitisme.

Kursusoversigt

Denne Sport

Vores forskningsinformerede pensum beskæftiger innovative tilgange til undervisning, læring og vurdering, der hjælper med at sikre, at uddannelserne giver en fremragende elevoplevelse.

Du vil være i stand til at bruge din viden og færdigheder i både praktiske og faglige indstillinger, hvilket muliggør refleksion og udvikling gennem engagement med autentiske aktiviteter. Programmet afspejler den moderne teknologi i teknologi-rige omgivelser; udnytte brugen af det virtuelle læringsmiljø, der omfatter online forelæsninger, webinars, elektronisk feedback og audio / video feedback sammen med regelmæssig brug af højspecifikationsudstyr, der anvendes til overvågning og evaluering af atleter.... [-]

Det Forenede Kongerige York
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Lord Mayor's Walk, York
York, England, Det Forenede Kongerige