Academy of Art University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

I næsten 90 år har kunstnere og designere kaldet Academy of Art University deres hjem. Grundlagt i San Francisco og familieejet siden 1929, er det landets største private kunst- og designuniversitet.

Vi er først og fremmest en professionel skole - et specialiseret sted, der hjælper dig med at mestre dit håndværk, når du forbereder dig til professionelle roller som kunstnere og designere. Vores praktiske, ikke-nonsense pensum undervises af nogle af de fineste sind, der arbejder i nutidens kreative og innovative brancher. De vil hjælpe dig med at udvikle dit talent og tilegne dig kvalifikationer, der søges af det kreative marked.

Alle er velkomne her. Vores inkluderende optagelsespolitik er sjælden blandt kunstskoler. Vi har fundet ud af, at vores studerendes potentiale ikke afhænger af deres fortid andetsteds, men af deres fremtid med os. Find dit sted og dit formål på Academy of Art University , når du forbereder dig til din professionelle karriere.

Academy of Art University / Academy of Art University

Studentliv på akademiet

Academy of Art University er et absolut fantastisk sted at være universitetsstuderende. En af verdens store kreative hovedstæder, San Francisco har været vores hjem siden 1929. Vores naboer inkluderer kæmper i alt fra reklame, animation og arkitektur til kommunikation, spiludvikling og webdesign.

Vores vision og mission

Vores vision: At være det første valg for studerende, der søger en uddannelse i verdensklasse i kunsten og det første valg for dem, der søger at ansætte kunstnere globalt.

Vores mission: Academy of Art University forbereder håbefulde fagfolk inden for design, kommunikation og kunst ved at levere fremragende bachelor- og kandidatuddannelser og certifikat- og porteføljeprogrammer.

Vores lederskab

Academy of Art College blev etableret i San Francisco i 1929 af Richard S. Stephens, en kunstmaler og kreativ direktør for Sunset Magazine. Med hjælp fra sin kone, fru Clara Stephens, åbnede han den nye skole i et lejet loft ved Kearn St. 215 for at undervise i reklamekunst.

Richard S. Stephens

Academy of Art College blev etableret i San Francisco i 1929 af Richard S. Stephens, en kunstmaler og kreativ direktør for Sunset Magazine. Med hjælp fra sin kone, fru Clara Stephens, åbnede han den nye skole i et lejet loft ved Kearn St. 215 for at undervise i reklamekunst. I løbet af få år hjalp et fremragende fakultet med praktiserende kunst- og designfagfolk til at formulere skolens filosofi - ansætte etablerede fagfolk til at undervise fremtidige fagfolk. I 1933 blev læseplanen udvidet til også at omfatte modeillustration, og i 1936 blev en kunstafdeling tilføjet.

Dr. Richard A. Stephens

Richard og Claras søn, dr. Richard A. Stephens, flyttede ind i rollen som præsident i 1951, og hans vejledning førte til udvidelsen fra 50 studerende til mere end 5.000 med en betydelig udvidelse af afdelingens majors. I 1966 blev skolen indarbejdet og givet tilladelse til at tilbyde en bachelorgrad i billedkunst af Bureau for Private Postsecondary og Vocational Education i staten Californien. Kandidatuddannelsen blev indviet i 1977 og godkendt af 1983.

Dr. Elisa Stephens

Dr. Elisa Stephens, en barnebarn af vores skolens grundlægger, efterfulgte sin far som præsident for Academy of Art University i 1992. Dr. Stephens har været forpligtet til at udvide Akademiets læseplan for at holde sig ajour med nye teknologier og industristendenser samt udvikling af avancerede faciliteter og ressourcer.

I 2004 blev skolens navn ændret fra Academy of Art College til Academy of Art University som anerkendelse af dens dybde, omfang og kvalitet af uddannelse.

I dag er universitetet den største private skole for kunst og design i landet. Studerende har nu muligheden for at forfølge en bachelor i kunst, bachelor i kunst, bachelor i naturvidenskab, bachelor i arkitektur, associeret med kunst, kandidat i kunst, kandidat i kunst, kandidat i arkitektur, kunstundervisning, certifikatprogrammer og fortsat kunstuddannelseskurser inden for 28 studieretninger.

Akkreditering

Academy of Art University forbereder håbefulde fagfolk inden for design, kommunikation og kunst ved at levere fremragende bachelor- og kandidatgrader samt certifikat- og porteføljeudviklingsprogrammer.

Council for Interior Design Akkreditering

Council for Interior Design Accreditation (CIDA) er en uafhængig, non-profit akkrediteringsorganisation for uddannelsesprogrammer inden for interiørdesign ved colleges og universiteter i USA og Canada.

BFA interiørarkitektur og design og MFA interiørarkitektur og design programmer er begge akkrediteret af CIDA. CIDA er placeret på 206 Grandville Ave., Suite 350, Grand Rapids, MI 49503-4014. Tlf. 1-616-458-0400

Californien-Kommissionen for akkreditering af lærere

Den californiske kommission for lærerkreditering (CTC) er et agentur i Californiens statsregerings udøvende afdeling. Agenturets hovedformål er at tjene som et statligt standardbestyrelse for underviserforberedelse til de offentlige skoler i Californien, licens og legitimation af professionelle undervisere i staten, håndhævelse af faglige praksis for undervisere og disciplinen for legitimationsindehavere i staten Californien. CTC godkender Academy of Art University 's enkeltemne Kunstundervisning Credential Program.

De er placeret på 1900 Capitol Avenue, Sacramento, CA 95811. Tel: 916-322-6253.

BEMÆRK: Online-kunstundervisningsbeviset og kandidatuddannelsen i kunstundervisning kræver feltarbejdsopgaver i at observere og undervise i kunst til elever i lokale Bay Area offentlige skoler.

National Architectural Accrediting Board

I USA kræver de fleste registreringskort en grad fra et akkrediteret professionelt uddannelsesprogram som en forudsætning for licens.

National Architectural Accrediting Board (NAAB), som er det eneste agentur, der er autoriseret til at godkende faglige uddannelser inden for arkitektur, der tilbydes af institutioner med amerikansk regional akkreditering, anerkender tre typer grader:

 • Bachelor of Architecture
 • Master of Architecture
 • Læge i arkitektur

Et program kan tildeles en otte-årig periode, en otte-årig periode med betingelser eller en to-årig periode med fortsat akkreditering eller en tre-årig periode med initial akkreditering, afhængigt af omfanget af dets overensstemmelse med etablerede uddannelsesstandarder .

Doktorgrad i arkitektur og kandidatuddannelse i arkitektur kan kræve en ikke-akkrediteret bacheloruddannelse i arkitektur for optagelse. Imidlertid anerkendes den ikke-akkrediterede grad ikke i sig selv som en akkrediteret grad.

Academy of Art University , School of Architecture, tilbyder følgende NAAB-akkrediterede uddannelser:

 • Bachelor i arkitektur (162 kandidater)
 • Master of Architecture (førprofessionel grad + 63 kandidater)
 • Master of Architecture (ikke-pre-professionel grad + 87 kandidater)

National Association of Schools for Art and Design

The National Association of Schools of Art and Design (NASAD) er det nationale akkrediteringsbureau for kunst og design og kunst og designrelaterede discipliner. Academy of Art University er akkrediteret af National Association of Schools for Art and Design (NASAD) til at tilbyde grader af:

 • Associate of Arts
 • Bachelor of Arts
 • Bachelor of Fine Arts
 • Master of Fine Arts
 • Master of Arts og certifikater.

Alle Academy of Art University kunstuniversitet AA, BA, BFA, MA, MFA og kunstundervisning Credential-programmer er akkrediteret af NASAD bortset fra de programmer, der tilbydes af disse skoler:

 • School of Acting
 • Skolen for Arkitektur
 • Skolen for Kommunikation & Medieteknologi
 • Skolen for landskabsarkitektur
 • Skolen for Musikproduktion og lyddesign til visuelle medier
 • Skolen for skrivning til film, tv og digitale medier
 • AA i Automotive Restoration, der tilbydes af School for Industrial Design
 • BS i spilprogrammering tilbydes af School of Game Development

The National Association of Schools for Art and Design (NASAD) er placeret på 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA, 20190. Tlf. 703.437.0700

WASC Senior College og University Commission

Academy of Art University er regionalt akkrediteret af WASC Senior College og University Commission (WSCUC), en af de syv regionale foreninger, der akkrediterer offentlige og private colleges og skoler i USA.

WSCUC er placeret på 985 Atlantic Avenue # 100, Alameda, CA, 94501. Tlf. 510.748.9001.

WSCUC-akkreditering for online-programmer

Både onsite- og onlineuddannelser på Academy of Art University er akkrediteret af WASC Senior College og University Commission (WSCUC). Følgende uddannelser tilbydes i øjeblikket ikke online:

 • AA, BFA, MA og MFA i fungerende
 • MA i avanceret arkitektonisk design
 • AA i Automotive Restoration
 • BFA og MFA i fodtøj & tilbehør Design
 • BFA og MFA i strikdesign
 • BFA og MFA i tekstildesign
 • MA i Skrivning og instruktion til film

Ikke-diskriminationserklæring

Academy of Art University indrømmer studerende af enhver race, farve, alder, religion og national eller etnisk oprindelse til alle rettigheder, privilegier, programmer og aktiviteter, der generelt tildeles eller stilles til rådighed for studerende på skolen. Akademiet diskriminerer ikke på grundlag af race, farve, alder, køn, religion, fysisk handicap, seksuel orientering eller national eller etnisk oprindelse i administrationen af sine uddannelsespolitikker, stipendium og låneprogrammer og andre skoleadministrerede programmer.

Placeringer

San Francisco

Address
79 New Montgomery Street
94105 San Francisco, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig