Læs den officielle beskrivelse

hjemAquinas College, Et inkluderende pædagogisk samfund forankret i den katolske og Dominikanske tradition, giver en liberal kunst uddannelse med et globalt perspektiv, understreger karriere forberedelse med fokus på lederskab og tjeneste for andre, og fremmer en forpligtelse til livslang læring dedikeret til udøvelse af sandheden og den fælles godt.

Tag en virtuel rundvisning på vores campus ved at klikke her

Vores vision

Aquinas College er anerkendt som den ekstraordinære katolske liberale kunst kollegium, der forbereder enkeltpersoner for karrierer lederskab og service i at udvikle en bæredygtig og retfærdig globale samfund.

Liberal Arts

Liberal Arts uddannelse er omfattende uddannelse, der er designet til at udvikle studerende, der trives i alle dimensioner af livet. Hos Aquinas, mens de studerende får karriere forberedelse i bestemte fag, målet er at være egnet for alt. En uddannelse for det hele menneske, der er bedst for alt liv, ikke bare 9-5 arbejdsdag, men forberede dig til et stadigt skiftende verden.

Hvad kan det gøre for mig?

 • Frihed en liberal kunst uddannelse omfatter åndelig frihed og fremmer måder at tænke og leve på, der giver studerende mulighed for at realisere Guds hensigt for dem i livet.
 • Ved at fokusere på det hele menneske, får de studerende en forståelse af, hvordan du udfylder vigtige roller i deres fritid, for eksempel ved at være en god ven, kirke medlem, ægtefælle, eller en positiv bidragyder til samfundet.
 • Ved at erhverve en bred, grundlæggende uddannelse, er studerende forberedt på en bred vifte af karrieremuligheder i hele livet.
 • Med en mindre størrelse og mindre elev / professor forhold end større universiteter, vil du modtage mere personlig opmærksomhed, være mere tilbøjelige til at blive henvist til praktikophold og job og lære at skabe dybere relationer.
resultat

Der er mange ting at være stolte af på Aquinas. Anerkendt nationalt, og tildeles for vores stærke akademiske programmer, atletik, succes i bæredygtighed og service indsats, og frem for alt resultaterne af vores studerende.

nationale Awards

 • Fejrer vores udpræget katolske og dominikanske rødder blev Aquinas tildelt en Top 50 katolsk College (2015 Rankings af Best katolske Læreanstalter og universiteter).
 • Aquinas blev også rangeret som # 3 Best Value Midwestern School (2017 US News & World Report)
 • # 41 Bedste Midwestern Regional University (2016 CollegeChoice.net 2016 Rankings).

Student succes

Der er et væld af muligheder for vores studerende at udforske deres interesser. Hvad enten gennem studier væk, udfører bachelor forskning, eller forfølge en praktikplads, er der noget for enhver smag.

 • Aquinas har en ekstremt høj placering sats, hvor 90% af vores 2014 kandidater var enten beskæftiget eller i forskerskoler inden for seks måneder efter eksamen.
 • Praktik partnere som Amway, Disney, Steelcase, Spectrum Sundhed, Grand Rapids Kunstmuseum, Van Andel Research Institute og Detroit Tigers og mange flere!
 • Aquinas er rangeret i top 3 procent af alle regnskabs-programmer i landet baseret på 2014 CPA Exam beståelsesprocent.
 • Vi har næsten en 70% accept sats i medicinsk skole, og trives med partnerskabet med MSU College of Human Medicine Tidlig Assurance Program.
 • 100% af kandidater i sygepleje og Kemi er ansat inden for 6 måneder efter endt uddannelse.
 • Uddannelse studerende bestå Michigan Test for Lærer Certificering med en sats på 92,4%.
 • Vores kandidater har en 90% accept sats i Fysisk Assistant, Fysioterapi og Dental programmer.
studerende
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Aquinas College

Kunstafdelingen har til opgave at uddanne kunstnere, kunsthistorikere og billedkunstadministratorer samt at levere servicekurser til ikke-majestetiske majors. Gennem vore ... [+]

Hvorfor studere kunst?

The Art depalt = "artment's mission er at uddanne alt =" kunstnere, alt = "kunsthistorikere og visuelle alt =" kunstadministratorer, samt at yde service kurser for ikke-alt = "art majors. stræber efter at opbygge en forståelse for det rige udveksling af billeder og ideer, der kan ske mellem alt = "kunst og andre akademiske discipliner. Vores kandidater i alt = "kunst er blevet opfordret til at overveje deres fremtidige professionelle rolle i sammenhæng med både nutidens verden og den historiske verden. Udover ærbødighed for alt =" kunsthistorie har de været undervist i passende sindssyn, hånd, og øje. De har fået hjælp til at finde de næste trin i deres livsrejse og har været udfordret til at være det bedste, de kan være i deres valgte specialitet.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Aquinas College

Aquinas College tilbyder de eneste Bachelorer of Science i Oversættelse og Fortolkning i staten Michigan. Programmet er designet til studerende, der søger den faglige fok ... [+]

Aquinas College tilbyder de eneste Bachelorer of Science i Oversættelse og Fortolkning i staten Michigan. Programmet er designet til studerende, der søger den faglige fokus og tværfaglige bredde, at BS-graden tilbyder med inkludering af en mindre eller dobbelt major for at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at bruge verdenssprog oversættelse og fortolkning i en faglig indstilling. Det introducerer grundlæggende i oversættelses- og fortolkningsteori som anvendt til den egentlige praksis med oversættelse og fortolkning.

Programmet omfatter kerneoversættelses- og fortolkningskurser og tilbyder koncentrationer på fransk, tysk og spansk for at sikre kompetence på et verdenssprog. Kandidater kan indgå graduate programmer i oversættelse eller fortolkning eller gå på arbejde for en række indstillinger som regeringen, erhvervslivet, medicinsk, juridisk, skoler eller industri, for oversættelsesbureauer eller som freelance oversættere.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Designet til studerende, der har interesse for kemi, men ikke ønsker at forfølge en karriere inden for forskning. Med en dobbelte kandidat i Kemi og Erhvervsøkonomi er ka ... [+]

Hvorfor studere kemi?

Kemisk afdelingens mission på Aquinas College er at give eleverne viden om kemi, der passer deres mål: for de almene uddannelsesstuderende, at de bliver litterære i basiskemi; og for de videnskabelige store elever, at de besidder den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at de skal lykkes i deres post-baccalaureate karriere.

American Chemical Society retningslinjer for faglig uddannelse er grundlaget for kemi læreplanen. Kurser generelt, uorganisk, organisk, analytisk og fysisk kemi udgør rammen af programmet. Derudover tilbydes regelmæssigt kurser inden for biokemi, miljøkemi og avancerede emner.

Studerende forventes at deltage i foredrag, deltage i laboratoriearbejde og blive involveret i forskning. Fordi kemi spiller en central rolle i alle videnskabelige discipliner er valg af karriere hos BS-kemikeren næsten grænseløs.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Aquinas College

Biologi majors skal deltage i tolv Science Division præsentationer og tage Major Field Test i biologi. Mindst 20 (20) semester timer af biologi kursus arbejde skal udfyld ... [+]

Hvordan vi er forskelligeAquinas biologi kandidater nyder acceptraten på næsten 100% til lægeassistent, fysioterapi og tandlægeprogrammerAquinas biologi kandidater har en godkendelsesgrad på medicinsk skole ca. 20% over det nationale gennemsnit.Siden 2000 har næsten en tredjedel af Aquinas biologi kandidater gået på at opnå doktorgrader i biologi eller sundhedsrelaterede felter (humanmedicin, veterinærmedicin, tandpleje, fysioterapi osv.).Yderligere 14% af Aquinas biologi kandidater er gået på at opnå en kandidatgrad på lignende områder (lægeassistent, folkesundhed, sundhedsadministration mv.) Siden 2000.I fem års løb har Aquinas College biologi kandidater scoret over 90th percentilen på Major Field Test, en standardiseret test af biologi viden administreret af mere end 300 gymnasierOp til to kvalificerede Aquinas studerende om året kan optages til Michigan State University's College of Human Medicine gennem et Early Assurance Partnership mellem de to institutioner.Kvalificeret Aquinas biologi majors kan modtage elektive biologi kreditter til laboratorieundersøgelse udført ved theVan Andel Institute.Mindst to fakultet medlemmer fra Aquinas College Biology Department deltage i Mohler-Thompson Summer Scholars programmet hver sommer, der tilbyder stipendier for kvalificerede biologi majors, der engagerer sig i uafhængig forskning.Hvert kursus og laboratorium taget af en Aquinas biologi hoved er undervist af en fuldtids fakultet medlem, der har optjent en Ph.D. inden for sit fagområde.Alumni i biologi programmet har optaget graduate eller faglige grader på prestigefyldte universiteter som Brown, Cornell, Michigan, Northwestern, Notre Dame og UC Berkeley og Harvard.Store krav... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Institut for Erhvervsøkonomi ved Aquinas College er forpligtet til at udvikle bredt uddannede, globalt orienterede, etiske fagfolk, hvis høje standarder for faglig kompet ... [+]

Hvorfor studere virksomhed?

Institut for Erhvervsøkonomi ved Aquinas College er forpligtet til at udvikle bredt uddannede, globalt orienterede, etiske fagfolk, hvis høje standarder for faglig kompetence sætter dem i stand til aktivt at bidrage til deres erhverv, samfund og samfund. Kompetente fagfolk i erhvervslivet og ikke-for-profit-samfund skal være i stand til at tænke kritisk, kommunikere klart, forskning effektivt, anvende kvantitativ begrundelse, anvende nuværende teknologi og arbejde sammen med andre. Vores programmer omfatter både teoretiske og applikationskomponenter. Læreplanen trækker på og forstærkes af collegeets liberale kunstfokus.

Vi forventer, at eleverne trækker på perspektiverne fra studier så forskellige som filosofi, matematik, historie, religionsstudier, psykologi, litteratur, sprog, sociologi, naturvidenskab, økonomi og kunst. Studerende skal have en forståelse for organiserede institutioner, så de effektivt kan håndtere dette fænomen, der udgør så meget af deres liv. Institut for Erhvervsøkonomi er forpligtet til at arbejde med andre afdelinger på college for at give en stærk organisatorisk baggrund for studerende i andre akademiske majors gennem individuelle kurser, erhvervsårige og dual majors.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Bæredygtige forretningspraksis genopretter miljøkvalitet, fremmer stabile og sunde samfund og øger den langsigtede rentabilitet. Aquinas Sustainable Business Degree-progr ... [+]

Hvorfor studere bæredygtig virksomhed?

Bæredygtige forretningspraksis genopretter miljøkvalitet, fremmer stabile og sunde samfund og øger den langsigtede rentabilitet. Aquinas Sustainable Business Degree-programmet fremmer økologisk og social intelligens i alle forretningsbeslutninger og er det første bachelorprogram i sin art i Michigan og USA.

Hvordan vi er forskelligeUdbyder den første bachelor bæredygtige business grad i USA, programmet har mere end et årti erfaring med bæredygtig erhvervsuddannelse.Kandidater gør fremragende faglige bidrag i en række erhvervslivet, non-profit og offentlige organisationer - hvoraf mange fører deres industri i bæredygtighed.Fakultet kombinerer erhvervserfaring og stærke akademiske legitimationsoplysninger.Internationale perspektiver inden for bæredygtig handel med dets feltkomponent i Costa Rica giver eleverne en første mulighed for at udforske bæredygtig virksomhed i andre lande.Curriculum forbinder verdenskiftende tænkning med traditionelle erhvervskompetencer og forståelse for den naturlige verden.Studerende modtager praktisk bæredygtig erhvervserfaring gennem specialiserede praktikopholdsmuligheder.Steelcase og Wege Foundations og andre donorer leverede mere end $ 1,8 millioner til at lancere programmet.The Sustainable Business Innovations Lab, et af de krævede kurser, træner eleverne i design-tænkning og innovation færdigheder samtidig løse virkelige udfordringer.Stærk forretnings- og filantropisk støtte til programmet fortsætter med at tilbyde udpegede stipendier til traditionelle og videreuddannelsesstuderende.Studerende engagerer sig i campus og West Michigan bæredygtighed indsats - gør en forskel tæt på hjemmet.Bæredygtig Business Major... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Aquinas tilbyder både Computer Information Systems (CIS) og Management Information Systems (MIS) majors. Hver majoritet omfatter en stærk teknisk base, herunder programme ... [+]

Hvorfor studere Computer Information Systems?

Aquinas tilbyder både Computer Information Systems (CIS) og Management Information Systems (MIS) majors. Hver majoritet omfatter en stærk teknisk base, herunder programmering, operativsystem, database og netværk grundlæggende viden.

CIS majoren styrker hvert af disse færdigheder med avancerede kurser, mens MIS-graden kombinerer erhvervsmæssige færdigheder som regnskab og markedsføring med de tekniske færdigheder, der er nødvendige for virksomhedens anvendelse af informationssystemer og teknologi.

Nylige ændringer i afdelingen har tilpasset de store krav til stadigt skiftende industrielle behov, herunder webdesign og webtjenester, open source-applikationer og en praktik inden for applikationsdesign og programmering.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Fra efteråret 2017 vil Aquinas College tilbyde en stor og mindre i Data Analytics, et hurtigt voksende felt, der forbereder eleverne til at behandle og præsentere data i ... [+]

Fra efteråret 2017 vil Aquinas College tilbyde en stor og mindre i Data Analytics , et hurtigt voksende felt, der forbereder eleverne til at behandle og præsentere data i en stadig mere data-drevet verden.

Kandidater med denne store eller mindre vil kunne bruge matematiske og statistiske teknikker kombineret med programmering og software applikationer til at spore tendenser og anden adfærd og derefter præsentere analysen for bredere forståelse. Dette er et tværfagligt felt, der kombinerer statistik, matematik, computerprogrammering, informationsteknologi og forretningsadministration.

Fremskridt inden for teknologi, såsom smartphones, sociale netværk og e-handel, har i de sidste fem år været ledsaget af en eksplosion af data. Nogle eksperter vurderer, at over 90% af verdens data er blevet oprettet i denne periode.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Den engelske major på Aquinas forbereder dig til din karriere og for livet gennem studiet af litteratur og sprog. I vores engelske litteraturkursus vil du møde nogle af v ... [+]

Hvorfor studere engelsk?

Den engelske major på Aquinas forbereder dig til din karriere og for livet gennem studiet af litteratur og sprog. I vores engelske litteraturkursus vil du møde nogle af verdens største forfattere og holde trit med de aktuelle tendenser inden for bl.a. kvinders studier, minoritetslitteraturer, verdenslitteratur på engelsk og filmstudier. Vores engelskmester med et skriftligt fokus vil udvikle skriftlige færdigheder, der er afgørende for ethvert område, din fremtid kan rumme. Vores undervisere og journalister giver dig mulighed for at udtrykke dig selv og bringe dine skrivefærdigheder til professionelle niveauer, uanset din major.

Hvordan vi er forskelligeAlumni omfatter offentliggjorte forfattere Zarah Moeggenberg (digter), Scott Southard (fiktion) og Kate Dernecoeur (nonfiction) og akademikere Jennifer Marquart (lærer engelsk i Folkerepublikken Kina), James Bromley, Ph.D. (Miami University of Ohio) og Rickie-Ann Legleitner, Ph.D. (Direktør for skrivecenter ved Black Hills University).Kurser omfatter Harry Potter, jazz, utopier og dystopier, moderskab, gotisk litteratur og romaner af Jane Austen.Vores heltidsprofessorer udgiver i Moderne Litteratur, Graffiti Rag, Literaturvurdering af Svovlflod, Fjerde Genre, Flodtænder, Ledende Kant, Krøniken for Videregående Uddannelse, Inden for Videregående Uddannelse, Language Arts Journal of Michigan, Explicatoren, Journal of General Uddannelse og andre tidsskrifter.Hvert år bringer The Contemporary Writers Series berømte forfattere op på workshops på campus, herunder Nobelpristageren Seamus Heaney; forfatter af den engelske patient Michael Ondaatje; Modtager af National Book Award Jaimy Gordon; og den populære præstations digter Sarah Kay.Engelsk alumner er ansat på så forskellige områder som lov, videregående uddannelse, rådgivning og meget mere."The Sampler" litterære magasin, udgivet af vores afdeling i 27 år,... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Institut for Erhvervsøkonomi ved Aquinas College er forpligtet til at udvikle bredt uddannede, globalt orienterede, etiske fagfolk, hvis høje standarder for faglig kompet ... [+]

Hvorfor studere virksomhed?

Institut for Erhvervsøkonomi ved Aquinas College er forpligtet til at udvikle bredt uddannede, globalt orienterede, etiske fagfolk, hvis høje standarder for faglig kompetence sætter dem i stand til aktivt at bidrage til deres erhverv, samfund og samfund. Kompetente fagfolk i erhvervslivet og ikke-for-profit-samfund skal være i stand til at tænke kritisk, kommunikere klart, forskning effektivt, anvende kvantitativ begrundelse, anvende nuværende teknologi og arbejde sammen med andre. Vores programmer omfatter både teoretiske og applikationskomponenter. Læreplanen trækker på og forstærkes af collegeets liberale kunstfokus.

Vi forventer, at eleverne trækker på perspektiverne fra studier så forskellige som filosofi, matematik, historie, religionsstudier, psykologi, litteratur, sprog, sociologi, naturvidenskab, økonomi og kunst. Studerende skal have en forståelse for organiserede institutioner, så de effektivt kan håndtere dette fænomen, der udgør så meget af deres liv. Institut for Erhvervsøkonomi er forpligtet til at arbejde med andre afdelinger på college for at give en stærk organisatorisk baggrund for studerende i andre akademiske majors gennem individuelle kurser, erhvervsårige og dual majors.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Filosofi er studiet af generelle og grundlæggende problemer, såsom eksistens, viden, værdier, grund, sind og sprog. Det adskiller sig fra andre måder at løse sådanne prob ... [+]

Hvorfor studere filosofi?

Filosofi er studiet af generelle og grundlæggende problemer, såsom eksistens, viden, værdier, grund, sind og sprog. Det adskiller sig fra andre måder at løse sådanne problemer ved sin kritiske, generelt systematiske tilgang og dets afhængighed af rationelt argument.

Hvordan vi er forskelligeStuderende inddrager flerårige filosofiske spørgsmål inden for små øverste niveauer.Vores studerende vinder sommerforskningstilskud til at udforske presserende etiske spørgsmål.Studerende forme deres filosofiske uddannelse gennem individualiserede kurser og rettede studier.Aquinas Philosophy Club udvider filosofiske samtaler udenfor klasseværelset.Vores elever skærper deres argumenter gennem offentlige arrangementer, såsom den nyindviede Disputatio, en debatserie i den dominikanske tradition, der giver mulighed for studerende, ekstraordinære lærde og medlemmer af samfundet at diskutere udfordrende moralske spørgsmål på en seriøs og kollegial måde.Kurser tilbydes i anvendt etik, filosofisk tankes historie og de centrale filosofiske områder, herunder: metafysik, epistemologi, etik og logik.Studerende kan parre deres studier med andre indholdsområder, herunder humaniora og videnskab.Arbejde med fakultet, der vinder undervisningspriser, tildeles nationale stipendier og besidder aktive forskningsagendinger.Vores studerende bevæger sig videre til yderligere studier, såsom alt = "filosofiske kandidatuddannelser, medicinsk skole og lovskole.Vores fakultet søger, som Aquinas selv gjorde, at opleve og opmuntre tanke blandt eleverne.Store krav:... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Et underskriftsprogram ved Aquinas College , Community Leadership blev oprettet af lokale ledere for at forberede dig til at være forlovet med og i dit samfund for at arb ... [+]

Hvorfor studere fællesskabsledelse?

Aquinas er en af kun nogle få kollegier, der tilbyder en tværfaglig hovedgruppe, der er designet til at give dig perspektiv på alt = "samfundsledelse og social retfærdighed, til at udvikle dine organisatoriske og analytiske problemløsningskompetencer og at uddybe din følelse af samfundsansvar gennem service muligheder i lokale agenturer og organisationer. Et underskriftsprogram ved Aquinas College , Community Leadership blev oprettet af lokale ledere for at forberede dig til at være forlovet med og i dit alt = "samfund for at arbejde for det offentlige gode. Fokus på lokale problemer med lokale ledere vil inspirere dig til at tænke kritisk og globalt, samt forberede dig til sociale retfærdighedsorienterede karriere i offentlige og ideelle organisationer. Som kandidat til Aquinas College Community Leadership programmet vil du have den praktiske oplevelse af, hvordan social retfærdighed informerer effektiv alt = "samfundstjeneste og ledelse.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

En stærk, bred pensum i geografi forbereder eleverne godt til at fortsætte med at gå i skole. Siden 2006 har 100% af kandidater, der ansøger om geografi graduate programm ... [+]

Hvordan vi er forskelligeAquinas er en af kun to liberal arts colleges i Michigan for at tilbyde en geografi store.Fakultetet har ekspertise inden for geografiens triade: fysisk geografi, human geografi og geografiske teknikker.Studerende har mulighed for at få praktisk erfaring gennem fakultetorienterede forskningsprojekter (fx Mohler-Thompson Summer Program) og praktikophold i lokalsamfundet (f.eks. City of Grand Rapids, Grand Valley Metro Council, Michigan Department of Transportation og andre).Aquinas geografi kandidater er ansat i en bred vifte af arbejdspladser, herunder: byplanlægger, dam inspektør, ejendomsskatte vurderer, miljøpædagoger, GIS direktør og college professor.En stærk, bred pensum i geografi forbereder eleverne godt til at fortsætte med at gå i skole. Siden 2006 har 100% af kandidater, der ansøger om geografi graduate programmer, fået tildelt assistentships eller stipendier.I de sidste 10 år har geografi majors gået på at studere på kandidatskoler over hele USA og verden, herunder: Syracuse University, University of Oregon, University of Georgia, Rutgers University, Cal Poly, University of Wyoming, Swansea University (Wales) , University of Texas i Austin, og mange regionale institutioner.Graduate David Baylis '06 var en Fulbright-Hays Fellow i Tyrkiet for 2014.Både kartografi (kortlægning) og GIS (Geographic Information Systems) er fulde semesterklasser, der giver eleverne en stærk baggrund inden for geografiske teknikker.Vi bruger den samme GIS-software som lokale, statslige og føderale agenturer, således at eleverne har færdigheder til jobskabelse inden for GIS.De fleste geografi programmer findes i store universiteter, hvor fakultetet arbejder hovedsagelig med kandidatstuderende, men hos Aquinas er vores geografi undervisere vores eneste majors.Store krav... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Aquinas College tilbyder en ny koncentration i Geography major af Geospatial Technologies. Denne nye koncentration vil tjene studerende, der har stor interesse for nuvære ... [+]

Aquinas College tilbyder en ny koncentration i Geography major af Geospatial Technologies . Denne nye koncentration vil tjene studerende, der har stor interesse for nuværende teknologier.

Med denne koncentration i Geospatial Technologies vil Aquinas tilbyde eleverne en stærk Pathway ind i STEM-karriere inden for computerkartografi, geografiske informationssystemer og remote sensing. Desuden vil tilføjelsen af et nyt lavere niveau kursus (Geospatial Analysis) give eleverne mulighed for at udforske en række emner inden for geospatial analyse tidligt på deres tid hos Aquinas. Intet andet college eller universitet i regionen tilbyder et sådant kursus.

Geospatial Technologies Concentration omfatter et unikt sæt kurser, der er designet til at give de studerende en uddannelse, der omfatter tekniske færdigheder efterspurgt af industri og statslige organer på lokalt, statsligt og nationalt niveau. Jobmuligheder omfatter stillinger som kartografer, GIS-teknikere eller geospatiale analytikere, som alle forventes at fortsætte med at vokse i vækst i løbet af det næste årti. US Bureau of Labor Statistics 2015 data til kartografer og fotogrammetriste viser, at væksten i jobskabelsen er 29% landsdækkende og 18% lokalt i Michigan.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Vores heltidshistoriprofessorer er alle offentliggjorte forfattere, der aktivt forfølger forskningsagendinger og bogprojekter. Dette skyldes, at excellence i undervisning ... [+]

Hvorfor studere historie?

Vores heltidshistoriprofessorer er alle offentliggjorte forfattere, der aktivt forfølger forskningsagendinger og bogprojekter. Dette skyldes, at excellence i undervisning er deres prioritet. I ordene fra Assoc. af amerikanske kollegier og universiteter, "lærer-lærde er forpligtet til høj kvalitet bacheloruddannelse, forfølge et aktivt program for forskning og stipendium og formodes at leve og berige deres undervisning og den studerende erfaring ved at inddrage indsigt fra deres egen forskning i deres instruktionsaktiviteter, studievejledning og relateret arbejde "(Kuh, et al.," Why Teacher-Scholars Matter, "Liberal Education, Fall 2007).

Hvordan vi er forskelligeVores heltidshistoriprofessorer er udgivet forfattere, der aktivt forfølger forskningsagendinger og bogprojekter.Nyere historie alumni har forfulgt arbejde i kandidatskoler, udenrigstjeneste, offentlig historie (museer, statshistoriske parker, arkiver), politik, lov, business og undervisning på college, sekundære og elementære niveauer.Vores alumner omfatter offentliggjorte forfattere som Michael Deeb, forfatteren af The Drieborg Chronicles, en borgerkrigs trilogi.Vores studerende præsenterer på konferencer, herunder Phi Alpha Theta og The Great Lakes History Conference.Vores meget aktive History Club er vært for sociale og uddannelsesmæssige arrangementer, herunder filmaftener, guidede museer og ture til Chicago.Studerende historie bidrager til den modstandsdygtighed og tilpasningsevne, der er nødvendig for at blomstre i en hurtigt skiftende økonomi.En grad i historie fra Aquinas sikrer, at kandidater har opnået et niveau af forståelse, facilitet i skriftlig og mundtlig kommunikation, forskningsfærdigheder og analytisk tænkning for at lykkes i enhver karrierevej. Disse overførbare færdigheder gør det muligt for vores kandidater at finde tilfredsstillende arbejde på en lang række områder.Afdelingen er særlig stærk i intellektuel, religiøs og politisk historie.Vores studerende har interneret på museer... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Western Michigan University og Aquinas College er partnere i et innovativt ingeniøruddannelse program, der melds en liberal arts uddannelse rodfæstet i den katolske og do ... [+]

Western Michigan University og Aquinas College er partnere i et innovativt ingeniøruddannelse program, der melds en liberal arts uddannelse rodfæstet i den katolske og dominikanske tradition med ressourcer og ekspertise hos et stort offentligt forskningsuniversitet. Grader er tilgængelige i industrielle og iværksætterteknik og i civilingeniør (ventende), og begge er akkrediteret af ABET's Akkrediteringskommission.

Generel uddannelse og forudsætningskurser undervises af Aquinas fakultet. Ingeniørkurser undervises af WMU fakultet. Studerende uddannes med både en associeret kunsteksamen fra Aquinas og en bachelor i science degree i ingeniør fra WMU

Hvorfor studere teknik?Du løser store problemer, der påvirker samfund, i modsætning til enhver anden karriere!Karriere inden for ingeniørarbejde er blandt de mest eftertragtede, velbetalende felter i verden. De er udfordrende og kreative og har en tendens til at have stor jobtilfredshed.Ingeniører, forskere og teknologer lærer færdigheder, der kan overføres til flere brancher, hvilket gør dem markedsførbare over hele verden.Mulighederne er globale - du kan vælge, hvor du skal anvende dine evner. Lev hvor du vil!Grader i ingeniørvidenskab og videnskab giver forberedelse til andre faglige grader som lov, medicin og erhvervsliv.Hvorfor AQ?Fremragende undervisning og mentorskab på et katolsk liberalskole med små klasser og mange muligheder for personlig opmærksomhed og vejledning.Stærk STEM (videnskab, teknik, teknologi og matematik) programmer med dedikerede professorer og alle foredrag og laboratorier undervist af professorer (ingen TA'er).Privat liberal arts college uddannelse på bekostning af in-state undervisning.Højt bedømt college for bæredygtighed, med spændende muligheder for deltagelse, kreativitet og initiativ.Integration af den liberale kunst med STEM, som er et salgsargument med arbejdsgivere.Smuk campus i skovklædte omgivelser med... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Mindst 23 studiepoeng i den integrerede videnskabelige målsætning skal tages på Aquinas College . Denne hoved er kun tilgængelig for studerende, der søger elementær certi ... [+]

Store krav

Mindst 23 studiepoeng i den integrerede videnskabelige målsætning skal tages på Aquinas College . Denne hoved er kun tilgængelig for studerende, der søger elementær certificering.

Påkrævet: BY123, BY150, BY160, BY161, BY162; CY111 eller CY155; CYl12 eller CY156; PC201 eller PC213; PC202 eller PC214; GY101, GY129; EL100KurserBY123 Miljøbiologi (3) NLBY150 Human Biology (4) NLBY160 Biologiske principper (4) NLBY161 Botanik (3)BY162 Zoologi (3)CY111 Generel kemi (4) NLCY155 Generelt, Organisk Og Biokemi I (3)CY112 Generel kemi (4)CY156 Generelt, Organisk Og Biokemi II (3)PC201 Generelt Fysik: Mekanik, Lyd, Varme (4) NLPC213 Generel fysik med beregning: Mekanik, lyd, varme (4)PC202 Fysik: Elektricitet, Magnetisme, Lys, Kernefysik (4)PC214 Generel fysik med beregning: Elektricitet, Magnetisme, Lys, Kernefysik (4)GY101 Jordmiljøer (4) NLGY129 Fysisk Geografi af Michigan (3) NNEL100 Introduktion til Miljøundersøgelser (3) NN... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Institut for Erhvervsøkonomi ved Aquinas College er forpligtet til at udvikle bredt uddannede, globalt orienterede, etiske fagfolk, hvis høje standarder for faglig kompet ... [+]

Hvorfor studere virksomhed?

Institut for Erhvervsøkonomi ved Aquinas College er forpligtet til at udvikle bredt uddannede, globalt orienterede, etiske fagfolk, hvis høje standarder for faglig kompetence sætter dem i stand til aktivt at bidrage til deres erhverv, samfund og samfund. Kompetente fagfolk i erhvervslivet og ikke-for-profit-samfund skal være i stand til at tænke kritisk, kommunikere klart, forskning effektivt, anvende kvantitativ begrundelse, anvende nuværende teknologi og arbejde sammen med andre. Vores programmer omfatter både teoretiske og applikationskomponenter. Læreplanen trækker på og forstærkes af collegeets liberale kunstfokus.

Vi forventer, at eleverne trækker på perspektiverne fra studier så forskellige som filosofi, matematik, historie, religionsstudier, psykologi, litteratur, sprog, sociologi, naturvidenskab, økonomi og kunst. Studerende skal have en forståelse for organiserede institutioner, så de effektivt kan håndtere dette fænomen, der udgør så meget af deres liv. Institut for Erhvervsøkonomi er forpligtet til at arbejde med andre afdelinger på college for at give en stærk organisatorisk baggrund for studerende i andre akademiske majors gennem individuelle kurser, erhvervsårige og dual majors.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Trettito (33) semester timer med højst 12 timer taget i en afdeling. PS332 eller 333 eller 334 eller 335, PS387, PS388, ES212, ES342 og HY162 er påkrævet. Minimum GPA på ... [+]

Store krav

Trettito (33) semester timer med højst 12 timer taget i en afdeling. PS332 eller 333 eller 334 eller 335, PS387, PS388, ES212, ES342 og HY162 er påkrævet. Minimum GPA på 2,0 (C) kræves i kernekurser. Der kræves også et kendskab til mindst et moderne sprog ud over engelsk. De resterende 15 studiepoeng valgfrie kurser, der arbejder for at fuldføre hovedet, kan hentes fra afdelingerne nedenfor. Ekstra kursus kan godkendes til valgfag af programkoordinatoren.

Business og økonomi kurser:

BS315 Kultur og international handel (3)ES185 Rige nationer, fattige lande: Verdensøkonomierne (3)BE ES211 Mikroøkonomiske principper (3)BE ES313 International Business (3)BE ES435 Udviklingsøkonomi (3)ES492 Historisk økonomisk tankegang (3)... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Kemisk afdelingens mission på Aquinas College er at give eleverne viden om kemi, der passer deres mål: for de almene uddannelsesstuderende, at de bliver litterære i basis ... [+]

Hvorfor studere kemi?

Kemisk afdelingens mission på Aquinas College er at give eleverne viden om kemi, der passer deres mål: for de almene uddannelsesstuderende, at de bliver litterære i basiskemi; og for de videnskabelige store elever, at de besidder den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at de skal lykkes i deres post-baccalaureate karriere.

American Chemical Society retningslinjer for faglig uddannelse er grundlaget for kemi læreplanen. Kurser generelt, uorganisk, organisk, analytisk og fysisk kemi udgør rammen af programmet. Derudover tilbydes regelmæssigt kurser inden for biokemi, miljøkemi og avancerede emner.

Studerende forventes at deltage i foredrag, deltage i laboratoriearbejde og blive involveret i forskning. Fordi kemi spiller en central rolle i alle videnskabelige discipliner er valg af karriere hos BS-kemikeren næsten grænseløs.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Kemisk fysik er en tværfaglig hovedgruppe, der kombinerer kemiens undersøgelse af stoffets sammensætning med fysikens undersøgelse af materiens og energiens egenskaber. K ... [+]

Hvorfor studere fysik?

Fysik / Pre-Engineering-afdelingen tilbyder for tiden en major i kemisk alt = "fysik og en mindre i alt =" fysik designet til dem, der er interesseret i videregående uddannelse.

Aquinas College er en lille, venlig institution dedikeret til at undervise sine elever i en indstilling designet til at hjælpe enkeltpersoner med at udvikle deres talent og potentiale. Fysik / Pre-Engineering studerende begynder deres AQ uddannelse ved at tage en række kurser inden for matematik, ingeniørvidenskab, fysik og humaniora.

Hvordan vi er forskellige

Måske er den største efterspørgsel efter lærere på sekundærniveau inden for alt = "fysik.

Kemisk alt = "fysik er en tværfaglig hovedgruppe, der kombinerer kemiens undersøgelse af stoffets sammensætning med alt =" fysik "undersøgelse af materiens og energiens egenskaber. Kurser er hentet fra afdelingerne for kemi, alt = "fysik og matematik.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Elsker sport, fitness eller hjælper folk med at helbrede? Kinesiologi har du dækket. Kinesiologi er undersøgelsen af kropsbevægelse, og det er hjemsted for alt, der er fo ... [+]

Hvorfor studere kinesiologi?

Elsker sport, fitness eller hjælper folk med at helbrede? Kinesiologi har du dækket. Kinesiologi er undersøgelsen af kropsbevægelse, og det er hjemsted for alt, der er forbundet med bevægende legemer. Med fire majors og seks mindreårige kan du få de færdigheder og uddannelse, der er nødvendig for at kombinere din kærlighed til sport, fitness og hjælpe folk med sundhedspleje, atletisk træning, undervisning, coaching og personlig træning eller erhvervslivet for at lande jobbet af dine drømme. Vi er en af de få programmer i staten, hvor Athletic Training majors også kan konkurrere i intercollegiate atletik - hvilket giver vores studerende en konkurrencemæssig fordel. Vores Business Administration / Sports Management majors kan arbejde med fakultetet til skræddersy skræddersy deres uddannelse for at matche deres karrieremål ved at tilføje mindreårige og koncentrationer. Vores motion science studerende får praktisk erfaring med fakultetet og vores store netværk af vellykkede alumner, der arbejder i fitnessbranchen. Fysisk uddannelse Undervisning majors nyder godt af små klasser med topmoderne sports- og fitnessfaciliteter, hvilket giver dem den bedste chance for succes. Uanset din specifikke hovedform, vil vores afdeling for kinesiologi forberede dig til en vellykket, givende og tilfredsstillende karriere.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Selv om alle er født med midler til kommunikation, skal kommunikationsevne, som ethvert talent, udvikles. Kommunikationsplanen på Aquinas blev designet med det i tankerne ... [+]

Hvorfor studere kommunikation?

Selv om alle er født med midler til kommunikation, skal kommunikationsevne, som ethvert talent, udvikles. Kommunikationsplanen på Aquinas blev designet med det i tankerne.

Klasser kræver eftertænksom undersøgelse, kritisk tænkning, problemløsning færdigheder og aktiv deltagelse. Kommunikation er en af de hurtigst voksende discipliner hos Aquinas.

Hvordan vi er forskelligeEffektive kommunikationsevner er, hvad arbejdsgiverne søger, ifølge National Association of Colleges and Employers. Kommunikation majors lære disse færdigheder i klasser og praktikophold.Aquinas kommunikationskandidater har lederskabspositioner inden for sundhedspleje, lov, kunst, uddannelse og nonprofit-sektoren.Fire særskilte vigtige kommunikationsspor tilbydes og skræddersyes til karrieremål, herunder en Business Administration and Communication Dual Major.Alle majestætere designer og udfører senior forskningsprojekter som forberedelse til kandidatuddannelser og højtuddannede karriere.Kommunikationsstuderende kan blive statsdomstol godkendte konfliktmediatorer, mens de gennemfører kurser for de store og mindre.Kommunikationsfakultetsmedlemmer tjener på adskillige Grand Rapids-bestyrelser, herunder Tvistbilæggelsescentret i West Michigan, Circle Theatre, Grand Rapids Restorative Justice Initiative og Spectrum Health Institutional Review Board.Vores fakultet medlemmer rådgive højt profilerede personer, herunder statslige og nationale titelhavere for Miss America og Ms Wheelchair America Programmer.Kommunikation er en af tre Aquinas majors, der kan afsluttes om natten.Fakultetets medlemmer har ekspertise efterspurgt af fællesskabspartnere, som letter forbedring af kommunikationsevner i sundhedsvæsenet, nonprofit, for-profit og uddannelsesorganisationer.Andre majors - sygepleje, bæredygtig forretning, sprogkunst, sport ledelse og journalistik - kræver kommunikationskurser, der viser den tværfaglige værdi.Store krav... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Vores kandidater i kunst er blevet opfordret til at overveje deres fremtidige professionelle rolle i sammenhæng med både nutidens verden og den historiske verden. Udover ... [+]

Hvorfor studere kunst?

The Art depalt = "artment's mission er at uddanne alt =" kunstnere, alt = "kunsthistorikere og visuelle alt =" kunstadministratorer, samt at yde service kurser for ikke-alt = "art majors. stræber efter at opbygge en forståelse for det rige udveksling af billeder og ideer, der kan ske mellem alt = "kunst og andre akademiske discipliner. Vores kandidater i alt = "kunst er blevet opfordret til at overveje deres fremtidige professionelle rolle i sammenhæng med både nutidens verden og den historiske verden. Udover ærbødighed for alt =" kunsthistorie har de været undervist i passende sindssyn, hånd, og øje. De har fået hjælp til at finde de næste trin i deres livsrejse og har været udfordret til at være det bedste, de kan være i deres valgte specialitet.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Kunstafdelingen har til opgave at uddanne kunstnere, kunsthistorikere og billedkunstadministratorer samt at levere servicekurser til ikke-majestetiske majors. Gennem vore ... [+]

Hvorfor studere kunst?

The Art depalt = "artment's mission er at uddanne alt =" kunstnere, alt = "kunsthistorikere og visuelle alt =" kunstadministratorer, samt at yde service kurser for ikke-alt = "art majors. stræber efter at opbygge en forståelse for det rige udveksling af billeder og ideer, der kan ske mellem alt = "kunst og andre akademiske discipliner. Vores kandidater i alt = "kunst er blevet opfordret til at overveje deres fremtidige professionelle rolle i sammenhæng med både nutidens verden og den historiske verden. Udover ærbødighed for alt =" kunsthistorie har de været undervist i passende sindssyn, hånd, og øje. De har fået hjælp til at finde de næste trin i deres livsrejse og har været udfordret til at være det bedste, de kan være i deres valgte specialitet.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

MIS-graden kombinerer erhvervsmæssige færdigheder som regnskab og markedsføring med de tekniske færdigheder, der er nødvendige for virksomhedens anvendelse af information ... [+]

Hvorfor studere Computer Information Systems?

Aquinas tilbyder både Computer Information Systems (CIS) og Management Information Systems (MIS) majors. Hver majoritet omfatter en stærk teknisk base, herunder programmering, operativsystem, database og netværk grundlæggende viden.

CIS majoren styrker hvert af disse færdigheder med avancerede kurser, mens MIS-graden kombinerer erhvervsmæssige færdigheder som regnskab og markedsføring med de tekniske færdigheder, der er nødvendige for virksomhedens anvendelse af informationssystemer og teknologi.

Nylige ændringer i afdelingen har tilpasset de store krav til stadigt skiftende industrielle behov, herunder webdesign og webtjenester, open source-applikationer og en praktik inden for applikationsdesign og programmering.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Studerende, hvis interesse og kursus arbejde er koncentreret i videnskaben vil tjene en Bachelor of Science (BS) grad, mens de mere interesserede i menneskelige / kulture ... [+]

Hvordan vi er forskelligeAquinas er en af kun to liberal arts colleges i Michigan for at tilbyde en geografi store.Fakultetet har ekspertise inden for geografiens triade: fysisk geografi, human geografi og geografiske teknikker.Studerende har mulighed for at få praktisk erfaring gennem fakultetorienterede forskningsprojekter (fx Mohler-Thompson Summer Program) og praktikophold i lokalsamfundet (f.eks. City of Grand Rapids, Grand Valley Metro Council, Michigan Department of Transportation og andre).Aquinas geografi kandidater er ansat i en bred vifte af arbejdspladser, herunder: byplanlægger, dam inspektør, ejendomsskatte vurderer, miljøpædagoger, GIS direktør og college professor.En stærk, bred pensum i geografi forbereder eleverne godt til at fortsætte med at gå i skole. Siden 2006 har 100% af kandidater, der ansøger om geografi graduate programmer, fået tildelt assistentships eller stipendier.I de sidste 10 år har geografi majors gået på at studere på kandidatskoler over hele USA og verden, herunder: Syracuse University, University of Oregon, University of Georgia, Rutgers University, Cal Poly, University of Wyoming, Swansea University (Wales) , University of Texas i Austin, og mange regionale institutioner.Graduate David Baylis '06 var en Fulbright-Hays Fellow i Tyrkiet for 2014.Både kartografi (kortlægning) og GIS (Geographic Information Systems) er fulde semesterklasser, der giver eleverne en stærk baggrund inden for geografiske teknikker.Vi bruger den samme GIS-software som lokale, statslige og føderale agenturer, således at eleverne har færdigheder til jobskabelse inden for GIS.De fleste geografi programmer findes i store universiteter, hvor fakultetet arbejder hovedsagelig med kandidatstuderende, men hos Aquinas er vores geografi undervisere vores eneste majors.Miljøstudier Major... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Musikafdelingens mission til støtte for Aquinas College har til opgave at give både musikalske og generelle uddannelsesstuderende: For det første en dybere forståelse og ... [+]

Hvorfor studere musik?

Musikafdelingens mission til støtte for Aquinas College har til opgave at give både musikalske og generelle uddannelsesstuderende: For det første en dybere forståelse og oplevelse af musik fra den rigelige mangfoldighed af kulturer, der findes i dag og igennem alderen; og for det andet de verbale og tekniske færdigheder til at formidle denne viden om musik.

Hvordan vi er forskellige$ 70.000 i musikafdelingen stipendier er blevet tildelt for 2015-2016. Fra og med oktober accepteres ansøgninger til næste år.Studerende praktikant med område kunst organisationer og virksomheder, herunder opera virksomheder, touring kristne bands, musikskoler, symfonier, internationale touring kunstnere, rejsebureauer specialiseret i touring grupper og meget mere.Vi arrangerer forestillinger af spændende nye værker hvert semester af vores studentensembler, fakultetets medlemmer, kandidater og gæstekunstnere, i samarbejde med stigende stjernekomponister.Vi tilbyder to faglige grader - Bachelor of Music Education og Bachelor of Music i Liturgisk Musik - samt en Bachelor of Arts med vægt på Performance eller Jazz, og en Bachelor of Science i Business Administration Dual Major i Business og Musik.Fakultetets forestillinger og præsentationer har fundet sted på videnskabelige konferencer, festivaler og konventioner samt i koncertsale, katedraler, udendørs steder, klubber og universiteter i hele USA og Europa, Guinea Vestafrika, Japan og Sydamerika.Kandidater er ledere inden for musikuddannelse, musikministerium, performance, jazzstudier og musikvirksomhed.Liturgiske musikstuderende forbereder deres karriere gennem partnerskab med unge alumner mentorer, lærlingeuddannelser og krediterede praktikophold.Aquinas er hjemsted for: to rørorganer, en 210-pladsers recitalhal med to 9 fods koncert grand pianos - Steinway og Baldwin - på scenen, en optagestudio, Performing Arts Center... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Sociologiafdelingen har en fællesskabsbaseret læringskurv, der bringer sociologiske ideer levende til eleverne ved at udvide klassens grænser og udsætte eleverne for ople ... [+]

Hvorfor studere sociologi?

Sociologiafdelingen har en fællesskabsbaseret læringskurv, der bringer sociologiske ideer levende til eleverne ved at udvide klassens grænser og udsætte eleverne for oplevelser og muligheder i samfundet som led i deres kursusarbejde.

Hvordan vi er forskelligeMonsignor Bukowski, den første Aquinas sociolog, lærte arbejdsmarkedsrelationer, var aktiv i borgerlige rettigheder og ledede Appalachia service-learning trips.Sociologi kandidater gør en forskel i non-profit, strafferet, social arbejde, erhvervslivet, lov og college undervisning karrierer.Professorer har forskellige specialer, herunder køn, socialt arbejde, organisationer, samfund, uligheder, bæredygtig byudvikling, socialpsykologi, subkulturer, etnografi og kultur.Sociologi Professor Dr. Susan Haworth-Hoeppner modtog den 2014 Midwest Sociological Society's Jane Addams Outstanding Service Award.Sociologistudenter modtager fællesskabsbaseret læring med Grand Rapids-agenturer, der søger løsninger på sociale problemer.Kurset Indigenous Peoples of the Great Lakes er undervist af Ron Yob, chef for Grand River Bands of Ottawa indianere.Vi samarbejder med Grand Rapids Public Schools om Girls Empowering Together (GET), et efterskole lederskabsprogram.Aquinas er en af kun seks Michigan private gymnasier med et Alpha Kappa Delta kapitel, et alt = "sociology ære samfund.Studerende planlægger karriereveje i Sociologi forberedelseskursus, og møde alumner, der bruger alt = "sociologi i deres arbejde.Studerende lærer kritiske tænkning færdigheder, der er nødvendige for at forstå, analysere og handle i en kompleks verden - i alt = "sociologi, er dissens i klasseværelset hilst velkommen.Store krav... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Store krav Mindst 18 studiepoeng af sprogkunst hoved skal tages på Aquinas College . ... [+]

Store krav

Mindst 18 studiepoeng i sprogkunstkursen skal tages på Aquinas College .

Påkrævet: EH115, EH / EN382, EH / EN388, EN441, EN455, EN463, EH205, EH / EN400, EN / EN460, CN205, CN206, CN300 (CN101 er en forudsætning).

BEMÆRK: Krav til sprogkunstens store og mindre er i øjeblikket under statsrevision.

KurserEH115 Understanding and Appreciating Literature (3) ACEN / EH382 Undervisning Børnelitteratur (3)EN / EH388 Undervisning ung voksen litteratur (3)EN441 Evaluering og Intervention af Advanced Literacy (3)EN455 Ungdomslitteratur (3)EN463 Læsning Praktikophold (3)EH205 Avanceret sammensætning (3) WICN205 Public Speaking (3)CN206 Interpersonel Kommunikation (3)CN300 Listening (3)... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

48 timer i teater: kernen (27 point) og en koncentration eller "track" (21 point), der er valgt blandt følgende muligheder: performance (handling og / eller regi), teknis ... [+]

Hvorfor studere teater?

Uanset om du er klar til at tage scenen eller bygge den, finder du din plads i alt = "teater på Aquinas. Med et førende anlæg og tilføjelsen af en ny alt =" teaterafdelingsdirektør, indstiller vores program en ny standard for ekspertise.

I 2003 havde den $ 7 millioner Aquinas College Performing Arts Center (i samarbejde med Aquinas College , Community Circle Theatre og Grand Rapids Catholic Secondary Schools) sin store åbningssæson. Det er en kooperativ effekt, der bringer ekstraordinært alt = "teater til vores samfund og vores studerende.

Hvordan vi er forskelligeAquinas er den eneste fireårige private skole i Grand Rapids området, der tilbyder en alt = "teater store.Programmet er en del af et unikt samarbejde med Circle Theatre og League of Catholic High Schools, den eneste af sin art i nationen, der giver mulighed for en række præstationer, undervisning og tekniske uddannelsesmuligheder.Afdelingen producerer fire til fem fuldt monterede shows om året med fokus på nutidige skuespil, musikaler og tilpasninger.Afdelingen tilbyder tre forskellige 21-kredit-koncentrationer (præstationer, tekniske og generelle) ud over en 27-kreditkerne.Aquinas tilbyder op til fire talent stipendier til indkommende freshmen og overførsler, baseret på audition (for kunstnere) eller portefølje (for designere, sceneledere og direktører).Studerende har haft praktikophold på alle de store alt = "teatre i Grand Rapids samt på The Purple Rose i Chelsea og i Chicago, Houston, Los Angeles og Phoenix.Studerende forlader med mere teater og design kreditter end majors fra andre gymnasier, fordi de har adgang til uovertruffen muligheder for at bygge deres CV fra ankomsten... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Ny til Aquinas Fine Arts Program i foråret er en ny stor teater for social forandring. Dette gør Aquinas til en af få få gymnasier i regionen til at tilbyde denne unikke ... [+]

Ny til Aquinas Fine Arts Program i foråret er en ny stor teater for social forandring . Dette gør Aquinas til en af få få gymnasier i regionen til at tilbyde denne unikke major.

The Curriculum for Theatre for Social Change er beregnet til at hjælpe kandidater til at opdage og broere empati huller, der eksisterer inden for samfund. Teatermedlemmer bliver til aktivister af samme art som de arbejder sammen med et fællesskab for at finde livlige og dynamiske måder at hjælpe de fratagerne til at fortælle deres historier.

Produktioner kan omfatte småforståede eller splittede emner, såsom psykiske problemer, kønsforskelle, afhængighed eller seksuelle overgreb. Teater bliver således platformen for personlig fortælling af historier blandt specifikke demografier, der sjældent har deres perspektiver defineret i mainstream teater.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

I samarbejde med bispedømmet Grand Rapids udvikler afdelingen et ungdomsministerium, der er større og mindre. For ethvert semester kan eleverne anmode om at studere bibel ... [+]

Hvordan vi er forskelligeHver fuldtidsprofessor har en mandatum fra biskoppen af bispedømmet Grand Rapids eller ærkebiskoppen i Detroit.Kandidater let finde beskæftigelse i sogne i biskopperne i Grand Rapids, Lansing og Arch-bispedømmet Detroit.Mange kandidater fortsætter med at aflægge studier i alt = "teologi på skoler som Notre Dame, Boston College, Marquette, Catholic University of America og Villanova.Et seks-kursuscertifikat i teologiske studier giver eleverne mulighed for at ansøge om diocesan master catechist status.Hver fuldtids professor underviser i kurser i katolsk studier.En alt = "teologi professor har to gange været Fulbright Scholar i Ukraine, og en anden giver snesevis af teologiske foredrag ved lokale katolske sammenkomster.I samarbejde med bispedømmet Grand Rapids udvikler afdelingen et ungdomsministerium, der er større og mindre.For ethvert semester kan eleverne anmode om at studere bibelske sprog, græsk eller hebraisk.Studerende har mulighed for at deltage i en direkte undersøgelse af St. Thomas Aquinas Summa Theologiae.Hvert andet år tilbyder en alt = "teologi professor et kursus om Ringenes Herre og Narnias Kronikker.Store krav... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Økonomieprogrammets mission er at fremme kritiske, reflekterende, informerede og bemyndigede deltagere og borgere, der forstår årsag og virkning inden for økonomi. Gennem ... [+]

Hvorfor studere økonomi?

Økonomieprogrammets mission er at fremme kritiske, reflekterende, informerede og bemyndigede deltagere og borgere, der forstår årsag og virkning inden for alt = "økonomi. Gennem en række kurser og aktiviteter tilbyder økonomeprogrammet afgørende akademisk eksponering til undersøgelsen af alt = "økonomi og virkelige eksempler. Afdelingen tilbyder også elever ikke-klasseværelse muligheder for at deltage i økonomiske projekter og oplevelser.

Økonomien Major og Minor er blandt de hurtigst voksende på campus. Siden 2013 er antallet af majors og mindreårige steget fra 1 til over 40!Economics-programmet på AQ indeholder kurser, der er tunge i kvantitativ analyse, der hjælper eleverne med at opfylde kravene fra det 21. århundredes arbejdsmarked.En grad i økonomi har en af de højeste startlønninger for nye jobdeltagere blandt alle erhvervsgrader.En økonomi grad kan forberede dig til arbejde i den private og offentlige sektor, samt give et godt fundament for dem, der ønsker at fortsætte deres uddannelse på kandidatniveau.Hvordan vi er forskelligeØkonomi er en varm vare - alt = "økonomi programmet på Aquinas har set antallet af alt =" økonomi majors skyrocket med 1,800% fra 2013 til 2015.Lær hvordan alt = "økonomi giver svar på bæredygtighedsproblemer i et miljø alt =" økonomikursus.Det handler om måling! Tag økonometri for at erhverve de kvantitative færdigheder, der gælder for real-world analyse.Bevidst Katolsk og Dominikanske: Fakultetet fører vejen i at integrere økonomisk analyse med den etiske indsigt i katolsk socialundervisning.Har det sjovt at diskutere de strålende ideer og forfærdelige fejl hos økonomer, der er så forskellige som John Maynard Keynes og Friedrich Hayek gennem historien... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Den engelske major på Aquinas forbereder dig til din karriere og for livet gennem studiet af litteratur og sprog. I vores engelske litteraturkursus vil du møde nogle af v ... [+]

Hvorfor studere engelsk?

Den engelske major på Aquinas forbereder dig til din karriere og for livet gennem studiet af litteratur og sprog. I vores engelske litteraturkursus vil du møde nogle af verdens største forfattere og holde trit med de aktuelle tendenser inden for bl.a. kvinders studier, minoritetslitteraturer, verdenslitteratur på engelsk og filmstudier. Vores engelskmester med et skriftligt fokus vil udvikle skriftlige færdigheder, der er afgørende for ethvert område, din fremtid kan rumme. Vores undervisere og journalister giver dig mulighed for at udtrykke dig selv og bringe dine skrivefærdigheder til professionelle niveauer, uanset din major.

Hvordan vi er forskelligeAlumni omfatter offentliggjorte forfattere Zarah Moeggenberg (digter), Scott Southard (fiktion) og Kate Dernecoeur (nonfiction) og akademikere Jennifer Marquart (lærer engelsk i Folkerepublikken Kina), James Bromley, Ph.D. (Miami University of Ohio) og Rickie-Ann Legleitner, Ph.D. (Direktør for skrivecenter ved Black Hills University).Kurser omfatter Harry Potter, jazz, utopier og dystopier, moderskab, gotisk litteratur og romaner af Jane Austen.Vores heltidsprofessorer udgiver i Moderne Litteratur, Graffiti Rag, Literaturvurdering af Svovlflod, Fjerde Genre, Flodtænder, Ledende Kant, Krøniken for Videregående Uddannelse, Inden for Videregående Uddannelse, Language Arts Journal of Michigan, Explicatoren, Journal of General Uddannelse og andre tidsskrifter.Hvert år bringer The Contemporary Writers Series berømte forfattere op på workshops på campus, herunder Nobelpristageren Seamus Heaney; forfatter af den engelske patient Michael Ondaatje; Modtager af National Book Award Jaimy Gordon; og den populære præstations digter Sarah Kay.Engelsk alumner er ansat på så forskellige områder som lov, videregående uddannelse, rådgivning og meget mere."The Sampler" litterære magasin, udgivet af vores afdeling i 27 år,... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

At studere fransk på Aquinas College vil ikke kun hjælpe dig med at nå dine sprogindlæringsmål, det vil også give dig adgang til en række levende og varierede kulturer sa ... [+]

Bienvenue dans le program de Français d ' Aquinas College !

At studere fransk på Aquinas College vil ikke kun hjælpe dig med at nå dine sprogindlæringsmål, det vil også give dig adgang til en række levende og varierede kulturer samt en rigdom af litteratur og historie. Desuden ville fransk sikkert være et plus i dit professionelle liv. Fransk er talt af over 300 millioner mennesker i over 50 lande på alle kontinenter, der gør det til engelsk som verdens eneste virkelig globale sprog. I vores land taler 1,8 millioner amerikanere fransk hjemme.

Udover sprogklasser vil fransk på Aquinas College berige din viden og forståelse af franske og fransktalende kulturer. Du vil blive opfordret til at nå ud til modersmål takket være vores semester-lange studie i udlandet program i Frankrig (Angers). Vores program vil også give dig mulighed for at blive forberedt på den professionelle verden gennem oversættelse og fransk til erhvervsklasserne. Desuden er Aquinas College et officielt eksamenscenter for Chambre de Commerce et d'Industrie de Paris.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

At studere spansk på Aquinas College vil ikke kun hjælpe dig med at nå dine sprogindlæringsmål, det vil også give dig adgang til en række levende og varierede kulturer sa ... [+]

Hvorfor studere spansk?

At studere spansk på Aquinas College vil ikke kun hjælpe dig med at nå dine sprogindlæringsmål, det vil også give dig adgang til en række levende og varierede kulturer samt en rigdom af litteratur og historie. Derudover ville spansk sikkert være et plus i dit professionelle liv. Efter engelsk er spansk det mest talte sprog i USA og selvfølgelig det mest talte sprog på vores kontinent.

Udover sprogklasser vil spansk på Aquinas College berige din viden og forståelse af spanske og latinamerikanske kulturer gennem programmer som den latinamerikanske filmfestival. Du vil blive opfordret til at nå ud til indfødte både her (Grand Rapids kan prale af et stort og varieret spansktalende fællesskab) og i udlandet. På Aquinas College vi studere i udlandet programmer i både Spanien og Costa Rica.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Det tyske studieprogram ved Aquinas College fremmer forståelse for og udveksling med tysktalende kulturer både inden for og uden for USA. Vores integrerede program for sp ... [+]

Hvorfor studere tysk?

Vidste du, at:

Tysk er talt af mere end 124 millioner mennesker over hele verden?Tysk har traditionelt været kernen i liberale kunstmiljøer som Aquinas College grund af de tværfaglige forbindelser mellem litteratur, historie, kunst og filosofi samt de sociale og naturvidenskabelige fag?Tysk er det mest almindeligt anvendte sprog på internettet efter engelsk?Tysk er et officielt sprog på mange internationale konferencer?Næsten to ud af hver ti bøger udgivet i verden udkommer på tysk?Mennesker af tysk afstamning udgør en af de største arvegrupper i USA med mange intakte tysktalende samfund?Mere end 1100 virksomheder fra tysktalende lande har amerikanske datterselskaber?Mere end 700 amerikanske virksomheder driver forretning i Tyskland og har skabt 800.000 relaterede job?Trods sit ry som et vanskeligt sprog gør nærheden til tysk og engelsk som tysksprog tysk i mange henseender lettere for engelsktalendeTysk på Aquinas giver dig mange muligheder for at studere de forskellige facetter af en tysk studieplan, mens du nyder tysk-relaterede aktiviteter på og off-campus:Nyd en tysk klasse i begyndelsen, mellem eller avanceret niveau i et kommunikativt, lærercentreret, yderst interaktivt og sjovt (!) Miljø (tysk kulturHvordan vi er forskellige... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Kunstafdelingen har til opgave at uddanne kunstnere, kunsthistorikere og billedkunstadministratorer samt at levere servicekurser til ikke-majestetiske majors. Gennem vore ... [+]

Hvorfor studere kunst?

The Art depalt = "artment's mission er at uddanne alt =" kunstnere, alt = "kunsthistorikere og visuelle alt =" kunstadministratorer, samt at yde service kurser for ikke-alt = "art majors. stræber efter at opbygge en forståelse for det rige udveksling af billeder og ideer, der kan ske mellem alt = "kunst og andre akademiske discipliner. Vores kandidater i alt = "kunst er blevet opfordret til at overveje deres fremtidige professionelle rolle i sammenhæng med både nutidens verden og den historiske verden. Udover ærbødighed for alt =" kunsthistorie har de været undervist i passende sindssyn, hånd, og øje. De har fået hjælp til at finde de næste trin i deres livsrejse og har været udfordret til at være det bedste, de kan være i deres valgte specialitet.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Designet til den studerende, der er interesseret i musikindustri ledelse. ... [+]

Hvorfor studere musik?

Musikafdelingens mission til støtte for Aquinas College har til opgave at give både musikalske og generelle uddannelsesstuderende: For det første en dybere forståelse og oplevelse af musik fra den rigelige mangfoldighed af kulturer, der findes i dag og igennem alderen; og for det andet de verbale og tekniske færdigheder til at formidle denne viden om musik.

Hvordan vi er forskellige$ 70.000 i musikafdelingen stipendier er blevet tildelt for 2015-2016. Fra og med oktober accepteres ansøgninger til næste år.Studerende praktikant med område kunst organisationer og virksomheder, herunder opera virksomheder, touring kristne bands, musikskoler, symfonier, internationale touring kunstnere, rejsebureauer specialiseret i touring grupper og meget mere.Vi arrangerer forestillinger af spændende nye værker hvert semester af vores studentensembler, fakultetets medlemmer, kandidater og gæstekunstnere, i samarbejde med stigende stjernekomponister.Vi tilbyder to faglige grader - Bachelor of Music Education og Bachelor of Music i Liturgisk Musik - samt en Bachelor of Arts med vægt på Performance eller Jazz, og en Bachelor of Science i Business Administration Dual Major i Business og Musik.Fakultetets forestillinger og præsentationer har fundet sted på videnskabelige konferencer, festivaler og konventioner samt i koncertsale, katedraler, udendørs steder, klubber og universiteter i hele USA og Europa, Guinea Vestafrika, Japan og Sydamerika.Kandidater er ledere inden for musikuddannelse, musikministerium, performance, jazzstudier og musikvirksomhed.Liturgiske musikstuderende forbereder deres karriere gennem partnerskab med unge alumner mentorer, lærlingeuddannelser og krediterede praktikophold.Aquinas er hjemsted for: to rørorganer, en 210-pladsers recitalhal med to 9 fods koncert grand pianos - Steinway og Baldwin - på scenen, en optagestudio, Performing Arts Center... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aquinas College

Designet til Business studerende, der er interesseret i teaterforvaltning. ... [+]

Hvorfor studere teater?

Uanset om du er klar til at tage scenen eller bygge den, finder du din plads i alt = "teater på Aquinas. Med et førende anlæg og tilføjelsen af en ny alt =" teaterafdelingsdirektør, indstiller vores program en ny standard for ekspertise.

I 2003 havde den $ 7 millioner Aquinas College Performing Arts Center (i samarbejde med Aquinas College , Community Circle Theatre og Grand Rapids Catholic Secondary Schools) sin store åbningssæson. Det er en kooperativ effekt, der bringer ekstraordinært alt = "teater til vores samfund og vores studerende.

Hvordan vi er forskelligeAquinas er den eneste fireårige private skole i Grand Rapids området, der tilbyder en alt = "teater store.Programmet er en del af et unikt samarbejde med Circle Theatre og League of Catholic High Schools, den eneste af sin art i nationen, der giver mulighed for en række præstationer, undervisning og tekniske uddannelsesmuligheder.Afdelingen producerer fire til fem fuldt monterede shows om året med fokus på nutidige skuespil, musikaler og tilpasninger.Afdelingen tilbyder tre forskellige 21-kredit-koncentrationer (præstationer, tekniske og generelle) ud over en 27-kreditkerne.Aquinas tilbyder op til fire talent stipendier til indkommende freshmen og overførsler, baseret på audition (for kunstnere) eller portefølje (for designere, sceneledere og direktører).Studerende har haft praktikophold på alle de store alt = "teatre i Grand Rapids samt på The Purple Rose i Chelsea og i Chicago, Houston, Los Angeles og Phoenix.Studerende forlader med mere teater og design kreditter end majors fra andre gymnasier, fordi de har adgang til uovertruffen muligheder for at bygge deres CV fra ankomsten... [-]
USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

I Can Live With Passion

Dominican Pillar: Prayer

Dominican Pillar: Study

Dominican Pillar: Community

Address
1700 Fulton St. E
49506-1801 Grand Rapids, Michigan, USA
Telefonnummer
undefined