Arkansas Tech University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Arkansas Tech University

Tech er dedikeret til elevens succes, adgang og excellence som et responsivt campus samfund, der giver mulighed for progressiv intellektuel udvikling og samfundsmæssigt engagement. Embracing og udvidelse af sine teknologiske traditioner, inspirerer Tech og bemyndiger medlemmer af samfundet til at nå deres mål, mens man stræber efter forbedring af Arkansas, nationen og verden.

Grundlagt i 1909, Arkansas Tech University Er rig på historie og er nu en af ​​de hurtigst voksende universiteter i staten. Tech er et godt universitet i en fantastisk beliggenhed. For mere hurtige fakta om Tech kan du tjekke Tech-At-A-Glance eller tage en campus tur, og vi vil vise dig, at vi tilbyder undervisning i verdensklasse, fremragende faciliteter, studentens første fokus og en stor værdi.

Tech giver en campus lille nok til individuel opmærksomhed, men alligevel stor nok til en god uddannelse. Når du overvejer at vores eksamenskurs er blandt de højeste i staten, regionen og nationen, er den klare Tech lige den rigtige størrelse.

Her på Tech stræber vi os til at hjælpe vores elever på enhver mulig måde. Vores kontorer for optagelser og finansiel støtte er klar til at hjælpe dig med at deltage i vores universitet. Tech har endda et kontor dedikeret til vores internationale studerende.

Vi ønsker at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din college oplevelse. For yderligere information om Tech, er du velkommen til at komme med os til en Campus Tour, besøg vores Prospective Students FAQ eller kontakt vores Office of Admissions.

Vores mission

Arkansas Tech University er dedikeret til elevens succes, adgang og ekspertise som en lydhør campus samfund, der giver mulighed for progressiv intellektuel udvikling og borgerlige engagement. Embracing og udvidelse af sine teknologiske traditioner, inspirerer Tech og bemyndiger medlemmer af samfundet til at nå deres mål, mens man stræber efter forbedring af Arkansas, nationen og verden.

Arkansas Tech ved numrene

Hvordan går Tech Rate?

  • Gennemsnitlige freshmen ACT-scoringer har rangeret over nationale og statslige gennemsnit i 21 på hinanden følgende år
  • Den gennemsnitlige ACT-score for freshman-klassen i 2015 er 22.05
  • Mest overkommelige valg blandt de fem bedste universiteter i staten
  • Tech tilbyder mere end 120 studenterorganisationer

Studerende

  • Efteråret 2015 var det 17. år i rekordregistrering

Fakultetet

  • Over 400 fakultetets medlemmer
hr-infographic01hr-infographic02hr-infographic03

Placeringer

Russellville

Arkansas Tech University

Address
Arkansas Tech University
1507 North Boulder Avenue

72801 Russellville, Arkansas, USA
Telefonnummer
+1 479-968-0237

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig