Læs den officielle beskrivelse

Katolsk Tradition Liberal Arts

Ved Assumption er vi forpligtet til med stor glæde at udforske forholdet mellem tro og grund. Ved at deltage i denne 2000-årige tradition, deltager dagens elever generationer af forskere, kunstnere, forfattere og filosoffer, der har engageret i en søgning efter sandhed på tværs af discipliner.
Vi mener, at den katolske intellektuelle tradition er særlig relevant og nyttig for vore tider, og tilskynder til vækst af sind, krop og ånd i et rummeligt åbent klima, hvor alle trostraditioner har en stemme.

Tradition for succes

  • 98% af de studerende gennemfører deres grad i fire år
  • 94% af klassen 2017 var ansat, forfulgte supplerende uddannelse eller engageret i fællesskabstjeneste inden for seks måneder efter eksamen
  • 85% af klassen af ​​2017 gennemførte mindst ét ​​praktikophold, forskning eller oplevelsesindlæringsmulighed

Vejen til at opbygge, hvad verden har brug for

Tal med en af ​​vores fantastiske kandidater et årti i deres karriere som biokemiker eller familie domstolsdommer eller et hvilket som helst antal andre erhverv, og du vil opdage, hvorfor vi insisterer på en værdibaseret uddannelse - en der giver kandidater den intellektuelle styrke og styrke af karakter, der er nødvendig for at engagere livets større spørgsmål og arbejde hen imod et større godt.

Vi krediterer dagens dedikerede fakultet og en lang række af deres forgængere, idet vi hedder opkaldet til vores grundlægger, Emmanuel d'Alzon, som udfordrede os til at gå ud over akademikere og uddanne hele personen. Du vil se det fokus på eleverne og vores vægt på et liv, der er godt levet i alle aspekter af hvad vi gør, fra udformningen af ​​nye Residence Halls til vores dynamiske Honours-programmer til oprettelsen af ​​en campus i Rom.

Vi skylder også en stor taknemmelighed til alumnerne, forældre, fonde og virksomhedspartnere, der hjælper med at gøre en tydelig forudsætningsundervisning mulig. Kun ved at arbejde sammen mod fælles mål og på tværs af forskelle i alder, kultur, disciplin og tro, kan vi virkelig lyse vejen.

Katolske værdier og stærke akademikere

Assumption College , en katolsk institution sponsoreret af antagelsens Augustinere og forankret i den katolske intellektuelle tradition, stræber efter at danne kandidater kendt for kritisk intelligens, tankevækkende statsborgerskab og medfølende service. Vi forfølger disse ambitiøse mål gennem en læseplan, der er grundlagt i den liberale kunst og strækker sig til fagområdet. Oplevet af den katolske bekræftelse af harmoni af tro og fornuft, tilstræber vi ved forfølgelsen af ​​sandheden at omdanne elever og hjerter. Antagelsen favoriserer mangfoldighed og økumenisk hilser alle, der deler sine mål, velkommen.

En meddelelse fra formanden

At vælge et kollegium kan være den vigtigste beslutning, du nogensinde har haft at overveje. Du har måske allerede modtaget materiale fra en række andre institutioner, samt ideer og anbefalinger fra familie og venner.

Der er mange grunde lyse motiverede studerende vælger at deltage i Assumption. Når du udforsker vores hjemmeside, finder du et væld af oplysninger relateret til vores fremragende programmer og vores tætte samfund. For nu vil jeg gerne dele tre af de grunde, som jeg ofte nævner, når jeg beskriver antagelse til potentielle studerende og deres familier.

Top liberal arts college med stærke erhvervsliv og professionelle programmer.

Vores elever er udsat for en række discipliner, der udvider deres sind og forbedrer deres kritiske tænkningsfærdigheder, da de overvejer nye ideer, nye måder at se på verden og nye måder at stille spørgsmålstegn ved. Fakultetets medlemmer skaber et akademisk stimulerende miljø, der udfordrer eleverne til at opnå deres fulde potentiale, som de tænker gennem deres værdier og liv. Samtidig lærer de færdigheder eleverne på Assumption også forberede dem til vellykkede og givende karriere.

Katolsk intellektuel tradition, unik blandt kollegier.

I den assumpionistiske tradition støtter vi intellektuel, social og personlig vækst. Vi tager religion og tro alvorligt som en integreret del af den menneskelige oplevelse. Vi undersøger spørgsmål, der kommer til de dybeste ønsker i det menneskelige hjerte og genkender troens og grundens rolle i søgen efter sandheden. Vores elever møder ideer, der har bidraget til dannelsen af ​​et kristent syn på verden, der afspejler den type uddannelse, som Fr. Emmanuel d'Alzon, grundlæggeren af ​​Assumptionists. Uanset en studerendes tro mener vi, at Assumption-oplevelsen giver mulighed for personlig åndelig vækst og udvikling af et sæt værdier, som vil tilskynde eleverne til at bruge deres viden til tjeneste for andre. Det er en atmosfære, der er intellektuelt udfordrende, personligt givende og åndeligt opfylder.

Et sted hvor folk ser på hinanden.

Når du vælger Assumption, kan du regne med at modtage personlig opmærksomhed fra venlige, venlige mennesker i hele samfundet. Fakultet, administratorer, personale, religiøse og studerende arbejder sammen for at sikre, at alle her er værdsat og støttet. Forudsætningen er lille nok, så folk kender eleverne som enkeltpersoner, og store nok til at eleverne kan finde forskellige muligheder. Erfaringer inde i og uden for klasseværelset bidrager til at forme en elevs "personlige kompas" og tilskynde til intellektuel, social og personlig vækst.

Hvis disse egenskaber afspejler det, du leder efter, opfordrer jeg dig til at udforske vores hjemmeside yderligere og lære mere om os. Jeg håber også, at du vil overveje at besøge Assumptions smukke campus og møde nogle af de mennesker, der gør vores samfund så specielt. Tak for din interesse for Assumption.

Varme hilsner,

Francesco C. Cesareo, Ph.D.
Formand

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Assumption College

Spenderer du tid på omhyggeligt at vurdere risici? Er en beslutning eller investering værd for de potentielle resultater? Hvis dette lyder som din personlighed, kan en ba ... [+]

Spenderer du tid på omhyggeligt at vurdere risici? Er en beslutning eller investering værd for de potentielle resultater? Hvis dette lyder som din personlighed, kan en bachelorgrad i aktuarvidenskab fra Assumption College være den perfekte pasform.

Aktuarer bruger uddannelse i matematik og økonomi til at løse forretningsproblemer, der involverer risiko og er meget eftertragtede på grund af deres tværfaglige baggrund og stærke kvantitative færdigheder. Institutet Matematik, Datalogi og Aktuariel Videnskab er spændt på at annoncere en ny major i aktuarmæssig videnskab. Denne strenge hoved kræver, at eleverne tager kurser i matematik, økonomi og erhvervsliv. Læreplanen er designet til at forberede eleverne på de to første Aktuarial Exams sponsoreret af Actaaries Society (SOA) og Casualty Actuarial Society (CAS).... [-]

USA Worcester
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Assumption College

Uanset om du vil bruge din biologi grad til at studere vira eller økosystemer, får du omfattende praktisk laboratorieoplevelse samt stærk støtte fra og nem adgang til Ass ... [+]

Biologi Grad på Assumption College

Biologi er studiet af livet. Biologer undersøger livets mysterier på de cellulære, organisme- og befolkningsniveauer.

Uanset om du vil bruge din biologi grad til at studere vira eller økosystemer, får du omfattende praktisk laboratorieoplevelse samt stærk støtte fra og nem adgang til Assumption science fakultetet, som gør klasseværelsesbaserede begreber meningsfulde og hjælper med at udvikle din tekniske forskning færdigheder. Det state-of-the-art Testa Science Center placeret på campus i Worcester, MA giver fremragende laboratoriefaciliteter til studerende, der forfølger en biologi major for at teste de komplekse og sofistikerede videnskabelige teorier du lærer i klasseværelset.... [-]

USA Worcester
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Assumption College

Når du studerer forretninger på Assumption College din uddannelse gå ud over lærebogen - du får erhvervskompetencerne og den virkelige oplevelse, der er nødvendig for at ... [+]

Når du studerer forretninger på Assumption College din uddannelse gå ud over lærebogen - du får erhvervskompetencerne og den virkelige oplevelse, der er nødvendig for at lykkes, og en stærk grundforbindelse i den liberale kunst, der placerer dig unik som en velafrundet kandidat i en konkurrencedygtige arbejdsmiljø.

En bachelorgrad i erhvervslivet fra Assumption College vil give dig en ramme for at opbygge en vellykket karriere i den private, offentlige eller nonprofit sektor. Du vil udvikle færdigheder i en bred vifte af tekniske og faglige færdigheder efterspurgt af arbejdsgivere og studere etisk og socialt ansvarlig forretningspraksis, der forbereder dig på et komplekst og stadigt skiftende globalt erhvervsmiljø.... [-]

USA Worcester
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Assumption College

Assumption's Bachelor of Science i Cybersecurity tilbyder en teknologibaseret uddannelse, der anvender metoder inden for databehandling og informationsvidenskab, ingeniør ... [+]

Cyberspace er et dynamisk og evoluerende økosystem med komplekse multifacetede netværk, der forbinder personer, organisationer og nationale og internationale enheder. Cyberspaces ekspansion giver dog nye svagheder til at udnytte, hvilket gør det sårbart over for indtrængen og udnyttelsen. Cyberstrusler og sårbarheder er vokset eksponentielt med eksplosionen af ​​teknologi og tilknytning, der påvirker individer, organisationer og nationer. Assumption College vil gennem en større cybersikkerhed træne næste generations individer, som vil forsøge at modvirke og reagere på cyberstrusler og angreb.

Ifølge Federal Bureau of Investigation's 2016 internetkriminalitetsrapport er millioner i USA ofre for internetforbrydelser hvert år, og det modtager i gennemsnit 800 klager pr. Dag. Rapporten deler også de tab, der skyldes e-mail-svindel, identifikation af tyveri, ransomware-angreb, tab af teknisk support, svig og anden uhyggelig aktivitet, der genererede 1,33 mia. Dollars i tab i offer i 2016, det seneste år, for hvilket der foreligger statistikker.... [-]

USA Worcester
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Assumption College

Data er det grundlæggende råmateriale fra det 21. århundrede. Industri, regering og ngo'er kan nu vide mere om os end nogensinde før i menneskets historie: hvad vi køber, ... [+]

Data er det grundlæggende råmateriale fra det 21. århundrede. Industri, regering og ngo'er kan nu vide mere om os end nogensinde før i menneskets historie: hvad vi køber, hvad vi læser, hvad vi gør. Men alle data skal først behandles til oplysninger for at kunne svare på det store spørgsmål: Hvad betyder det hele ?

Fremskridt inden for computerteknologi har skabt en eksplosion i forbindelse med erhvervelse og opbevaring af store mængder data fra hver tur i livet. Denne pludselige ændring har skabt behovet for matematisk og computationalt uddannede kandidater, der kan analysere disse data og lave anbefalinger baseret på disse undersøgelser.

Data Analytics-programmet på Assumption College (tilbydes som større og mindreårige) hjælper dig med at forstå, hvem vi er, og hvor vi skal - og hvor bedst du kan bruge den viden - ved at give dig forsknings-, programmerings- og kritiske analysevidenskaber du skal bruge. Når du studerer dataanalyser ved Assumption, lærer du hvordan du samler, behandler og evaluerer store mængder information, og hvad det betyder for resten af ​​verden.... [-]

USA Worcester
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Assumption College

En grad i datalogi kan forberede dig på en bred vifte af karriereveje. Assumption giver dig mulighed for at studere matematik eller datalogi i et stimulerende og støttend ... [+]

En grad i datalogi kan forberede dig på en bred vifte af karriereveje. Assumption giver dig mulighed for at studere matematik eller datalogi i et stimulerende og støttende miljø. Du vil tænke logisk og løse problemer, samt kommunikere klart og effektivt - færdigheder, der er i høj efterspørgsel i dagens stadig mere teknologiske verden.

Hvis du overvejer en grad i datalogi, giver Assumption's engagerende professorer og udfordrende læreplan studerende mulighed for at udforske dette hurtigt udviklede felt. Computer science majors udvikle deres programmeringsevner, deres viden om computer hardware og software og en forståelse for de sociale og etiske konsekvenser af teknologi. Den store giver grundlag for en række professionelle karriere i computerindustrien og for kandidatuddannelsen i datalogi.... [-]

USA Worcester
September 2019
English (USA)
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Assumption College

Engineer majors ved Assumption (herunder dem, der forfølger en mindreårig) er en omfattende læseplan, der ligger til grund for fremtidens succes. ... [+]

Engineer majors ved Assumption (herunder dem, der forfølger en mindreårig) er en omfattende læseplan, der ligger til grund for fremtidens succes. Studerende, der vælger at være ingeniørstuderende, kan forfølge en dobbelt grad gennem partnerskabsaftaler med både Notre Dame Universitet og Engineering School

Ingeniøreksamen kandidater udleveres en stærk liberal arts uddannelse på Assumption. Videnskabs- og matematikkurserne forbereder dem til at fortsætte deres studier inden for ingeniørvidenskab og har en meningsfuld karriere inden for området. Studerende, der forfager en minor i ingeniørfag, er et solidt fundament i disciplinen og er uddannet med matematik, datalogi, kemi eller miljøvidenskab. Små klassestørrelser giver en personlig uddannelse, der gør det muligt for eleverne at fordybe sig i deres emne, og fakultet mentorer tilbyder en-til-en rådgivning, der vil hjælpe dem med at træffe de rigtige valg både på kandidat og fagligt niveau.... [-]

USA Worcester
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Assumption College

Kemi undersøger struktur og grundlæggende principper for materiel. Ved Assumption lærer elever, der erklærer en kemi, større om organisk, uorganisk, fysisk, analytisk kem ... [+]

Kemi Grad på Assumption College

Kemi undersøger struktur og grundlæggende principper for materiel. Ved Assumption lærer elever, der erklærer en kemi, større om organisk, uorganisk, fysisk, analytisk kemi og biokemi og forstår de måder, hvorpå de interagerer. Testa Science Center giver fremragende laboratoriefaciliteter til at teste de komplekse og sofistikerede videnskabelige teorier du diskuterer i klasseværelset.

Hver sommer og i løbet af akademiet har Assumption Chemistry majors mulighed for at udføre forskning med Assumption fakultet og på anerkendte forskningslaboratorier. Naturvidenskabelige kandidater har en 85 procent acceptgrad til medicinske skoler, og en 83 procent acceptgrad til andre typer af kandidatuddannelser (tandlæge- og veterinærskoler mv.)... [-]

USA Worcester
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Assumption College

Vores neurovidenskabsprogram samler en tværfaglig gruppe af professorer, der er lidenskabelige med mentoruddannelsen undergraduerede i dette fascinerende fagområde, der i ... [+]

Neurovidenskab på Assumption College

Hjernen betegnes ofte som den sidste grænse, fordi Dr. Neil deGrasse Tyson, "præcis hvordan [hjernen] opererer, forbliver en af ​​de største uløste mysterier, og det ser ud til, at jo mere vi undersøger dets hemmeligheder, desto mere overraskelser vi finder. "Neuroscience stræber efter at løse mysterierne i sind, hjerne og nervesystem funktion ved hjælp af tværfaglige tilgange.

Vores neurovidenskabsprogram samler en tværfaglig gruppe af professorer, der er lidenskabelige med mentoruddannelsen undergraduerede i dette fascinerende fagområde, der involverer dem i forskning, der afslører nye mekanismer for hjernefunktion og udforsker neurale korrelater af følelser, kognition og psykopatologi. Assumption College tilbyder mange muligheder for at forfølge neurovidenskab, herunder:... [-]

USA Worcester
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Salisbury Street,500
01609 Worcester, Massachusetts, USA