Assumption College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Katolsk Tradition Liberal Arts

Ved Assumption er vi forpligtet til med stor glæde at udforske forholdet mellem tro og grund. Ved at deltage i denne 2000-årige tradition, deltager dagens elever generationer af forskere, kunstnere, forfattere og filosoffer, der har engageret i en søgning efter sandhed på tværs af discipliner.
Vi mener, at den katolske intellektuelle tradition er særlig relevant og nyttig for vore tider, og tilskynder til vækst af sind, krop og ånd i et rummeligt åbent klima, hvor alle trostraditioner har en stemme.

Tradition for succes

  • 98% af de studerende gennemfører deres grad i fire år
  • 94% af klassen 2017 var ansat, forfulgte supplerende uddannelse eller engageret i fællesskabstjeneste inden for seks måneder efter eksamen
  • 85% af klassen af ​​2017 gennemførte mindst ét ​​praktikophold, forskning eller oplevelsesindlæringsmulighed

Vejen til at opbygge, hvad verden har brug for

Tal med en af ​​vores fantastiske kandidater et årti i deres karriere som biokemiker eller familie domstolsdommer eller et hvilket som helst antal andre erhverv, og du vil opdage, hvorfor vi insisterer på en værdibaseret uddannelse - en der giver kandidater den intellektuelle styrke og styrke af karakter, der er nødvendig for at engagere livets større spørgsmål og arbejde hen imod et større godt.

Vi krediterer dagens dedikerede fakultet og en lang række af deres forgængere, idet vi hedder opkaldet til vores grundlægger, Emmanuel d'Alzon, som udfordrede os til at gå ud over akademikere og uddanne hele personen. Du vil se det fokus på eleverne og vores vægt på et liv, der er godt levet i alle aspekter af hvad vi gør, fra udformningen af ​​nye Residence Halls til vores dynamiske Honours-programmer til oprettelsen af ​​en campus i Rom.

Vi skylder også en stor taknemmelighed til alumnerne, forældre, fonde og virksomhedspartnere, der hjælper med at gøre en tydelig forudsætningsundervisning mulig. Kun ved at arbejde sammen mod fælles mål og på tværs af forskelle i alder, kultur, disciplin og tro, kan vi virkelig lyse vejen.

Katolske værdier og stærke akademikere

Assumption College , en katolsk institution sponsoreret af antagelsens Augustinere og forankret i den katolske intellektuelle tradition, stræber efter at danne kandidater kendt for kritisk intelligens, tankevækkende statsborgerskab og medfølende service. Vi forfølger disse ambitiøse mål gennem en læseplan, der er grundlagt i den liberale kunst og strækker sig til fagområdet. Oplevet af den katolske bekræftelse af harmoni af tro og fornuft, tilstræber vi ved forfølgelsen af ​​sandheden at omdanne elever og hjerter. Antagelsen favoriserer mangfoldighed og økumenisk hilser alle, der deler sine mål, velkommen.

En meddelelse fra formanden

At vælge et kollegium kan være den vigtigste beslutning, du nogensinde har haft at overveje. Du har måske allerede modtaget materiale fra en række andre institutioner, samt ideer og anbefalinger fra familie og venner.

Der er mange grunde lyse motiverede studerende vælger at deltage i Assumption. Når du udforsker vores hjemmeside, finder du et væld af oplysninger relateret til vores fremragende programmer og vores tætte samfund. For nu vil jeg gerne dele tre af de grunde, som jeg ofte nævner, når jeg beskriver antagelse til potentielle studerende og deres familier.

Top liberal arts college med stærke erhvervsliv og professionelle programmer.

Vores elever er udsat for en række discipliner, der udvider deres sind og forbedrer deres kritiske tænkningsfærdigheder, da de overvejer nye ideer, nye måder at se på verden og nye måder at stille spørgsmålstegn ved. Fakultetets medlemmer skaber et akademisk stimulerende miljø, der udfordrer eleverne til at opnå deres fulde potentiale, som de tænker gennem deres værdier og liv. Samtidig lærer de færdigheder eleverne på Assumption også forberede dem til vellykkede og givende karriere.

Katolsk intellektuel tradition, unik blandt kollegier.

I den assumpionistiske tradition støtter vi intellektuel, social og personlig vækst. Vi tager religion og tro alvorligt som en integreret del af den menneskelige oplevelse. Vi undersøger spørgsmål, der kommer til de dybeste ønsker i det menneskelige hjerte og genkender troens og grundens rolle i søgen efter sandheden. Vores elever møder ideer, der har bidraget til dannelsen af ​​et kristent syn på verden, der afspejler den type uddannelse, som Fr. Emmanuel d'Alzon, grundlæggeren af ​​Assumptionists. Uanset en studerendes tro mener vi, at Assumption-oplevelsen giver mulighed for personlig åndelig vækst og udvikling af et sæt værdier, som vil tilskynde eleverne til at bruge deres viden til tjeneste for andre. Det er en atmosfære, der er intellektuelt udfordrende, personligt givende og åndeligt opfylder.

Et sted hvor folk ser på hinanden.

Når du vælger Assumption, kan du regne med at modtage personlig opmærksomhed fra venlige, venlige mennesker i hele samfundet. Fakultet, administratorer, personale, religiøse og studerende arbejder sammen for at sikre, at alle her er værdsat og støttet. Forudsætningen er lille nok, så folk kender eleverne som enkeltpersoner, og store nok til at eleverne kan finde forskellige muligheder. Erfaringer inde i og uden for klasseværelset bidrager til at forme en elevs "personlige kompas" og tilskynde til intellektuel, social og personlig vækst.

Hvis disse egenskaber afspejler det, du leder efter, opfordrer jeg dig til at udforske vores hjemmeside yderligere og lære mere om os. Jeg håber også, at du vil overveje at besøge Assumptions smukke campus og møde nogle af de mennesker, der gør vores samfund så specielt. Tak for din interesse for Assumption.

Varme hilsner,

Francesco C. Cesareo, Ph.D.
Formand

Placeringer

Worcester

Address
Salisbury Street,500
01609 Worcester, Massachusetts, USA