Buena Vista University School of Science

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Buena Vista University ( BVU ) er et samfund af gerere, kultivatorer og skabere, der tror på transformerende videregående uddannelse. Buena Vista University School of Science giver fordele og faciliteter, du ville forvente af en større skole kombineret med friheden til at udnytte disse muligheder uden at vente på din tur med hundreder af andre studerende. Alle laboratorier bruges til undervisning og studerendes arbejde.

Undersøg effekten af antibiotika på placeringen og funktionen af mitokondrier i humane celler. Start en lægepraksis i din hjemby eller bliv maskin- eller computeringeniør. På Buena Vista University's School of Science lærer du at konkurrere med de bedste og tilpasse sig og vokse i et skiftende videnskabeligt landskab.

Som studerende har du også regelmæssig adgang til Estelle Siebens Science Center og udfører eksperimenter ved hjælp af avanceret udstyr ejet af BVU . Fordi alle laboratorierne er placeret i Science Center, er de let tilgængelige, og professorer viser dig altid, hvordan du bruger dem.

Placeringer

Storm Lake

Address
West 4th Street,610
50588 Storm Lake, Iowa, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: