Buena Vista University (BVU)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem er vi Velkommen til Buena Vista University i Storm Lake, Iowa. Vores maleriske campus dækker 60 hektar og er beliggende ved bredden af ​​en 3.200-acre naturlige sø. Storm Lake har en befolkning på lidt over 10.000 med et sortiment af detail, underholdning og spisning tilbud, når du har lyst til at flygte campus for en stund.

BVU tilbyder en engagerende og samarbejdende lærerig oplevelse. Nyd en lille klasseværelse indstilling, hvor du vil lære om verden, livet og dig selv fra professorer, der bekymrer sig om dig og er investeret i din vækst. BVU top-notch fakultet vil bruge rigtige verden eksempler sammen med gennemprøvede lektioner at forberede dig til succes efter du gå gennem Victory Arch om graduering dag. Uden for klasseværelser, vil du have en bred vifte af muligheder for at udforske dine interesser og lidenskaber. Fra atletik og scenekunst til politik og service, du har adgang til et væld af ressourcer og organisationer, så du kan være aktivt involveret i dit samfund - på campus og udenfor. Vores trådløse campus gør det nemt at holde forbindelsen til klassen arbejde og venner, uanset om du sidder i biblioteket eller slappe af ved søen.

Beyond Storm Lake

Måske har du allerede har en vis kollegium kredit og ønsker at afslutte din universitetsuddannelse i en learning-fokuseret miljø som vores, men har brug for at bo tættere på hjemmet. Vi har en løsning. BVU har 15 steder i samfund rundt omkring i staten, med vores Graduate & Professional Studies program.

Placeringer

Storm Lake

Address
Buena Vista University
610 West 4th St.

IA 50588 Storm Lake, Iowa, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig