Læs den officielle beskrivelse

Siden starten i 1978, har Bastyr Universitet har været en pioner inden for videnskabsbaseret naturmedicin. Founders Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; og Joseph E. pizzorno, Jr., ND; sammen med Sheila Quinn, opkaldt skolen efter deres elskede lærer og bemærkede Seattle naturopathic læge Dr. John Bastyr. Med blot $ 200 i start omkostninger i løbet af deres ydmyge begyndelse, grundlæggerne skabte en vision for et akkrediteret naturlig sundhed skole, der nu er anerkendt som den førende sundheds kunst og videnskab universitet i verden.

Stiftende præsident emeritus dr Pizzorno oplevede universitetet gennem nogle betydelige vækst i løbet af sine 22 år i tjenesten, herunder overgangen til den nuværende 51-acre campus i Kenmore, Washington, for at imødekomme den voksende studerende. (Se den historiske tidslinje). Selvom skolen startede som en naturopathic lægemiddel college, Bastyr Universitet tilbyder nu mere end 20 graden og certifikat programmer. Med udgangspunkt i sin videnskabeligt baserede fundament, har universitetet været modtager af en række multimillion-dollar forskningsbevillinger fra National Institutes of Health.

I september 2012 universitetet udvidet igen, åbner Bastyr University California i San Diego, indbydende mere end 50 elever til sit konstituerende Doctor naturopathic medicin klasse. California første og eneste akkrediteret skole naturopatmedicin giver også en Master of Science i ernæring for Wellness og planer om at tilføje flere naturlige sundhedsprogrammer i fremtid.

Vores vision

Som verdens førende akademiske center for fremme og integrere viden i de fysiske sundhed kunst og videnskab, vil Bastyr Universitet omdanne sundhed og trivsel det menneskelige fællesskab.

Vores mission

Vi uddanner fremtidens ledere i de fysiske sundhed kunst og videnskab. Respekt helbredende kraft af naturen og erkendelse af, at krop, sind og ånd er uløseligt uadskillelige, vi modellere en integreret tilgang til uddannelse, forskning og klinisk service.

Centrale temaer

Akademisk præstation Forskning i Natural Health Arts and Sciences Klinisk Uddannelse og Community Health Tværfaglig Integration

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

Bastyr University

Bastyr Universitets psykologi uddannelser tilbyder en fast videnskabeligt grundlag og en holistisk forståelse af sind og krop til at forberede eleverne til meningsfulde k ... [+]

Bastyr Universitets psykologi uddannelser tilbyder en fast videnskabeligt grundlag og en holistisk forståelse af sind og krop til at forberede eleverne til meningsfulde karriere i en mangfoldighed af områder.

Den Bachelor of Science grad med en større i sundhedspsykologi giver de studerende et udvalg af tre spor. Dette skinnesystem lader eleverne rette deres fokus for undersøgelsen, skræddersy deres bachelor erfaring til at opfylde deres interesser.

Sundhedspsykologi - Integreret Wellness Track - 2 år Sundhedspsykologi - Pre-Med Track - 2 år Sundhedspsykologi - Social Advocacy Track - 2 år Fordele ved sundhedspsykologi Programmer på Bastyr Omfattende og grundig... [-]
USA Kenmore San Diego
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Bastyr University

Den Bachelor of Science med en Major i Integrated Humanbiologi tjener som glimrende forberedelse til en karriere som det 21. århundrede sundhed praktiserende læge eller b ... [+]

Den Bachelor of Science med en Major i Integreret Humanbiologi tjener som glimrende forberedelse til en karriere som det 21. århundrede sundhed praktiserende læge eller biomedicinsk forsker. Denne fuldt akkrediteret bachelor-grad udstyrer de studerende med de kompetencer, der er nødvendige for at forfølge en række professionelle grader (naturopathic læge, læge, tandlæge, farmaceut), allierede sundhed grader (lægens assistent, sygeplejerske, fysioterapeut) eller studier i biologiske videnskaber.

Med fokus på hands-on videnskabelig forskning, denne progressive program trækker forbindelser mellem fysiologi, anatomi, cellebiologi, biokemi og genetik - frem for at undervise hvert emne individuelt. Denne særskilte tilgang hjælper eleverne optrævle kompleksiteten i den menneskelige biologi og udvikle en samlet forståelse af struktur og funktion af kroppen. På denne måde, de studerende får et stærkt fundament i biologisk videnskab og udvikle kritisk tænkning er afgørende for en karriere inden for biologi og sundhed.... [-]

USA Kenmore San Diego
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk