Black Hills State University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Black Hills State University er en master niveau universitet, der fremmer kvalitet i undervisning og læring; støtter forskning, kreative og forskningsmæssige aktiviteter og yder service til staten, regionen, nationen og globale samfund. BHSU giver innovative, af høj kvalitet bachelor (lektorer og studentereksamen) programmer i kunst, humaniora, uddannelse, adfærdsmæssige videnskaber, matematik, samfundsvidenskab, naturvidenskab, forretning og teknologi samt udvalgte discipliner styrke på kandidatniveau. Black Hills State University er den eneste omfattende universitet i vestlige South Dakota.

BHSU Vision Black Hills State University vil blive anerkendt som en innovativ, høj kvalitet University i Black Hills-regionen, staten, nationen og verden.

Vi ved Black Hills State University, er forpligtet til:

Scholarship Vi engagere sig i stipendium for forskning og kreativ aktivitet at bidrage med viden og kunst til samfundet, staten, regionen, nationen og verden; vi engagerer os i stipendiet af undervisningen ved hjælp af relevante og banebrydende metoder til at forberede de studerende til fremtiden; og vi engagerer os i stipendiet for service ved at acceptere lederroller i samfundet og gøre meningsfulde bidrag til erhvervet og til den brede offentlighed.

Student-centrering Vi accepterer ansvaret for at omdanne de studerendes liv og behandle hver enkelt elev med værdighed og respekt.

Educational Excellence og livslang læring Vi engagere sig i at gøre kvalitet arbejde ved at reflektere over vores præstation, vores kreativitet og opfindsomhed, og i konstant at udfordre os selv til at forbedre.

Integritet Vi overholder etiske standarder for kvalitet og acceptere ansvarlighed for personlige beslutninger og handlinger, der påvirker vores ry som en dynamisk og opfindsom institution for videregående uddannelse, der placerer eleverne front og center.

Rummelighed Vi omfavner multi-dimensioner af menneskelige forskelle ved at praktisere inkluderende undervisning og ubetinget positiv opmærksomhed, støtte multikulturelle læring for alle og fremme international udveksling.

Innovation og forandring Vi forudse fremtidige behov og bruge vores fantasi til at være lydhøre over for unikke muligheder for vækst ved at tilskynde til respektfuld dialog, der tilskynder en åben udveksling af ideer, hvor aktiv lytning og kritisk tænkning opretholde et levende lærende samfund for studerende, personale, fakultet, administration, alumni , og offentligheden.

Placeringer

Spearfish

Black Hills State University

Address
Black Hills State University, Office of Admissions
1200 University St. Unit 9502

57799-9502 Spearfish, South Dakota, USA
Telefonnummer
+1 605-642-6343

Spearfish

Black Hills State University, Rapid City Campus

Address
Black Hills State University, Rapid City Campus, 4300 Cheyenne Blvd
57719 Spearfish, South Dakota, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig