Bloomsburg University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Gør dig klar til at frigøre din indre husky!

Dette er en spændende tid for dig. Du er ved at opdage, hvem du er, og Bloomsburg University giver dig mulighed for at udforske alle dine interesser. Siden 1839 har BU haft en tradition for akademisk ekspertise. Et netværk på mere end 70.000 alumni til praktik- og karriereforbindelser hjælper dig med at gå fra high school senior til arbejdsstyrke klar i bare fire år.

Vores venlige campus samfund her på Bloomsburg University er klar til at byde dig velkommen. Du vil opleve tilpassede kerneklasser, studerendes forskning og samarbejde med dine professorer samt frivilligt arbejde i samfundet. Med 56 majors og 58 mindreårige opnår de studerende personlig og professionel succes gennem oplevelsesmuligheder, der supplerer klasseværelsetuddannelse. Vi har den teknologi og praktiske læring, der hjælper dig med at skille sig ud. Med mere end 250 studieklubber og -organisationer er der noget for enhver smag. Gennem alle disse erfaringer vil du være komfortabel nok til at grave ind i de ideer, der fascinerer dig, tage nye aktiviteter som rockklatring eller dans, og lancere din karriere - alt på samme tid!

En ting der skiller os fra er Professional U. At BU integrerer dine mange oplevelser, der forbinder dig med alumner, arbejdsgivere og muligheder, den akademiske oplevelse med erhvervserfaring i "virkelige verden" -indstillinger. Vi fokuserer på at forberede og inspirere eleverne til at blive selvsikre ledere gennem en erhvervserfaring pr. År pr. Studerende.

Hvorfor Bloomsburg University ?

Bloomsburg University tilbyder et personlig og venligt læringsmiljø, der letter overgangen til internationale studerende til et nyt uddannelsessystem og kultur. For at hjælpe vores internationale studerende akklimatiserer, tilbyder vi:

 • Et peer mentoring program til at hjælpe dig med at tilpasse sig universitetets liv i USA
 • Akademisk og ESL-støtte
 • Indrømmede studerende er berettiget til en 50% out-of-state undervisning wavier baseret på økonomisk behov
 • Praktikophold og erfaringsoplevelser
 • Forskningstilskud
 • Career Prep Boot Camp forbereder dig til verden

Anerkendelser og særpræg

Bloomsburg University er kendt for følgende anerkendelser og sondringer, og listen fortsætter med at vokse!

Nationale og regionale anerkendelser:

 • Top universiteter i den nordlige region - amerikanske nyheder
 • # 5 blandt fireårige gymnasier i Pennsylvania - Schools.com. Rangeringen fokuserer på overkommelighed, fleksibilitet og studentervirksomhed ved hjælp af de seneste statsdata for at evaluere gymnasier og universiteter over hele staten.

Academic Program Distinctions:

 • Nursing program bedømt # 1 i PA og # 60 i USA - CollegeAtlas.org
 • Digital Forensics programmet er udpeget som et nationalt center for akademisk ekspertise i cyber forsvarsundervisning.
 • Medlem - NCAA Department of Defense Hjertebedring Vurdering, Forskning og Uddannelse Consortium.
 • Top North American Schools - Salgsuddannelsesfondens (SEF) liste over de bedste universiteter, der tilbyder professionel salgsuddannelse 2017
 • Kvalificeret som en af ​​de 25 bedste bachelorgrader i specialundervisning i 2017 - bedste uddannelsesgrader, den førende vejledning til uddannelsesmæssige karriere og gymnasier.
 • En af de ti bedste skoler i PA for strafferetlig majors - Zippia.com

BU er et godt sted at være dig. Et godt sted at blive dig.

Placeringer

Bloomsburg

Bloomsburg University

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig