Bluffton University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hos Bluffton, kan du være sikker på exceptionel bachelor, kandidat og efter- og professionelle uddannelser.

Til udtryk i vores fire varige værdier af opdagelsen, fællesskab, respekt og service, kan du finde et tegn-bygning uddannelse, der hjælper dig med at nå dine personlige og professionelle mål til brug i et globalt marked. Funderet i de mennonitiske værdier fredsskabelse og service, Bluffton tro tradition tjener som en nyttig ramme for din personlige udforskning og tro udvikling. Med andre ord, du ved Bluffton vil udvikle kristne værdier for et globalt samfund.

Hjem til et mangefacetteret studerende på mere end 1.100, er Bluffton beliggende på 65 acres af frodige, træbevoksede grunde, som linje bredden af ​​den lille Riley Creek i landsbyen Bluffton, Ohio. Du vil hurtigt føle en del af vores campus samfund som du udvikler relationer med kammerater og dedikeret fakultet.

Som en bachelor studerende, vores aktive studieliv gør det nemt at få nye venner i close-strikke, indbydende atmosfære i dit hjem-væk-fra-hjemmet.

Akademiske Programmer

Bluffton tilgang til læring inden for sine akademiske programmer fusionerer meningsfulde, personlige interaktioner med lærebog undersøgelse, foredrag, campus aktiviteter, service muligheder og tværkulturelle muligheder, der vil tage dig hele USA og verden.

Karriere Avancement

Vores graduate og efteruddannelser gør det muligt at gennemføre din uddannelse, mens balancere arbejde, familie, kirke og andre forpligtelser. Graduate og videreuddannelse klasser er bekvemt tilbydes i Bluffton, Archbold og Piqua, Ohio.

Den Bluffton Forskel

Bluffton er tilknyttet Mennonite Church-USA, men de fleste af Bluffton studerende ikke mennonit. Dette skaber en atmosfære, hvor alle elever inviteres til at udforske og komme til at eje deres egne overbevisninger.

Vores historie

Beliggende på bredden af ​​Little Riley Creek i Bluffton, en lille by i det nordvestlige Ohio, blev Bluffton University grundlagt i 1899 som Central Mennonite College. Som hjørnestenen blev lagt for skolens første bygning, Noah C. Hirschy, Bluffton første præsident, konkluderede sit indlæg med en idé, der har vist sig så holdbare som selve strukturen: ". Lad os forventer store ting" Vi har, og vi fortsætter med at gøre det.

Mens Bluffton er tilknyttet Mennonite Church USA, er dens studerende, fakultet, personale og tidligere studerende ikke nødvendigvis mennonit. Elmer Neufeld, universitetets syvende præsident overholdes "Bluffton bør ikke ses som en eller anden måde mindre end mennonit for sin mangfoldighed, men snarere mere end Mennonite, med en stærkere kristen fred kirke vidne vokser ud af denne oplevelse." I dag, Bluffton fortsat forpligtet til at passerer langs vores kerneværdier - opdagelse, community, respekt og service - til hver ny generation af studerende.

VORES MISSION

"Formet af den historiske fred kirke tradition og næret af et ønske om høj kvalitet i alle faser af sine programmer, Bluffton University søger at forberede de studerende fra alle baggrunde til livet samt kald, for ansvarligt medborgerskab, for service til alle folkeslag og i sidste ende , med henblik på Guds universelle rige. "

Mennonite TRO

Mennoniter tror, ​​med deres kristne brødre og søstre, i de store bekræftelser troens: Gud bliver menneske, det herredømme Kristi magt evangeliet, arbejdet i Helligånden og autoritet skrifterne.

I mennonitiske arv, har disse overbevisninger ført til markante betoninger; tro er frivillig; Kristne er kaldet til et liv i kærlighed, forsoning og fredsskabende; uretfærdighed skal overvindes med god; lykke er mere end materiel velfærd; moralske autoritet er mere end politisk magt; livet er at blive levet simpelthen; hele naturen er en gave fra Gud til at blive værdsat med en følelse af taknemmelighed og forvaltning; og kærlig, opofrende tjeneste er det højeste udtryk for troskab mod Kristus.

Placeringer

Bluffton

Address
1 University Drive,
45817-2104 Bluffton, Ohio, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: