Læs den officielle beskrivelse

Der er ingen bedre måde for dig at forestille sig at være her end at besøge os.

Bliver på Carson-Newman er den bedste måde at vide, hvordan du passer på denne top-rangerede liberale kunst universitet, grundlagt i 1851.

Se, hvad dit liv kan se ud her. Walk vores campus og få en fornemmelse af, at du vil blive en vigtig del af et aktivt campus, der er 2.000 studerende stærk.

Vision, Mission, Faith Udtalelser

Vision

Vi vil være den kristne liberal arts-baserede universitet valg i den sydøstlige del til uddannelse og service.

Mission

Vores mission som kristne undervisere er at hjælpe vores studerende at nå deres fulde potentiale som uddannede borgere og resten af ​​verden servant-ledere.

Affirmation of Faith

Gud - "I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden."(Første Mosebog 1: 1)
Der er én sand Gud, som er Skaberen, forløser, og Preserver af universet. Gud er evig; Gud er hellig; Gud er kærlighed; Gud er treenig, afsløret som Fader, Søn og Helligånd, hver med forskellige personlige egenskaber, men uden opdeling af naturen, essens, eller er, og som alene er værdig til tilbedelse.

Kristus - "I Kristus alle fylde Guddommen bor i kropslig form,."(Kol 2: 9)
Kristus er den evige Guds Søn, den anden person i Treenigheden, som i hans inkarnation, blev undfanget af Helligånden og født af Jomfru Maria, fuldt Gud og fuldt menneske. Jesus perfekt levede og afslørede Guds vilje, blev korsfæstet, begravet og oprejst fra de døde på den tredje dag. Have gjort soning for menneskehedens synd på korset, han steg op til himlen, er ophøjet til Guds højre hånd, og vil vende tilbage i magt og herlighed for at dømme verden. Kristus bor i alle troende som de levende, altid til stede Herre.

hellige Ånd - "Og jeg vil bede Faderen, og han vil give jer en anden Advocate, at være sammen med dig for evigt. Dette er sandhedens Ånd, som verden ikke kan modtage, fordi det hverken ser ham eller kender ham. Du kender ham, fordi han bliver hos dig, og vil være i jer."(Joh 14: 16-17)
Helligånden er Guds ånd. Ånden ophøjer Jesus Kristus og fanger mennesker af synd, uretfærdighed og om dom. Ånden giver menneskeheden til at forstå sandheden, kalder alle til Frelseren, effekter regenerering til dem, der accepterer Kristus som frelser, og gennemsyrer troende med Åndens frugt.

Salvation - "Det er ved nåde gennem tro, at du er frelst. Dette er ikke for jer selv; det er Guds gave, ikke et resultat af værker, for at ikke nogen skal rose sig."(Ef 2: 8)"Hver den, som opfordrer Herrens navn, skal frelses."(Romerne 10:13)
Den frelse syndere helt Guds arbejde af nåde, tilbydes frit til alle, der accepterer Jesus Kristus som Herre og Frelser, som ved sit liv, død og opstandelse evig Forløsning den troende. Denne frelse af nåde ved tro er sikret ved omvendelse og accept af Jesus Kristus som Herre.

Skriften - "Enll Skriften er indblæst af Gud og nyttigt til undervisning, til bevis, til at korrigere, og uddannelse i retfærdighed. . . ."(2 Tim 3: 16)"Det Herrens lov er fuldkommen, genoplive sjælen. Vedtægterne for Herren er troværdige, giver den uerfarne visdom. De forskrifter Herren har ret, der giver glæde i hjertet. . . . De ordinancer Herren er sikker, og helt retfærdige."(Salme 19: 7-9)
Bibelen er et guddommeligt inspireret bog af gamle og nye Testamente skrifter, autoritative for tro og praksis, hvor frelsens vej og helligt liv er oplyst. Kriteriet, som Bibelen skal fortolkes, er Jesus Kristus.

menneskeheden - "Og Gud skabte mennesket i sit billede; i Guds billede skabte han dem; mand og kvinde skabte han dem."(Første Mosebog 1:27)
Skabt i Guds billede, menneskeheden er kronen skaberværk. Ved frit valg, mennesker gør oprør mod Guds kærlighed, brud forholdet ved at overtræde Guds bud og falder under fordømmelse. Kun Guds nåde kan gendanne mennesker i ordentlig forhold til Gud og gøre det muligt for dem at opfylde den kreative formål Gud.

Kirken - "Og han har lagt alt under hans fødder og har gjort ham i hovedet over alle ting til kirken, som er hans krop, fylde ham, som fylder alt i alle."(Ef 1: 20-23)
Kirken er sammensat af alle sande Kristi disciple. Jesus Kristus er kirkens hoved. Kristne er at tilslutte sig de lokale kirker. Kirken er et selvstændigt organ, der opererer under Kristi herredømme. Hver kirke får myndighed til at tilbede, udføre tjeneste, og til at udøve de gaver og privilegier investeret i dem ved Kristus.

sidste ting - I Guds egen tid og egen måde, vil Gud bringe verden under den relevante ende. Gud har udpeget en dag, hvor han vil dømme verden ved Jesus Kristus, når alle mennesker skal modtage deres bare belønning; den uforløst skal gå i evig straf; de retfærdige, til evigt liv.

Vores Christian World View

Den Christian University er en pædagogisk arm af kirken, Kristi legeme. Kristus er Herre for Christian University, som han er kirken. I Kristus, ". . . er skjult alle skatte af visdom og viden."(Kol 2: 3) Kristus er"billedet af den usynlige Gud. . . . For af ham blev alting skabt, både i himlen og på jorden, det synlige og usynlige. . . alle ting er blevet skabt af ham og til ham. Og han er før alt, og i ham alle ting holdes sammen."(Kol 1: 15-17) Kristus er skaberen og universets centrum.

Jesus proklamerede, "Jeg er Vejen, Sandheden og Livet.« (Joh 14: 6) Det er på denne måde, denne Sandhed, dette Life Christian University fremmer. Vor Herre indbyder os til "Elske Herren, din Gud, af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din styrke og af hele dit sind."(Mattæus 22:37) Denne invitation vi accepterer. Al sandhed er Guds sandhed. Alt lyd læring er en del af vores kristne arv og kald, og er centreret i et kristent verdenssyn, hvor Jesus er Herre, og vi er hans disciple.

bibel

Henviser til, at bestyrelsen for Carson-Newman University i sit regelmæssigt planlagte møde den 19. oktober, 2007 modtog en henstilling fra en administrator til at overveje en erklæring om den overbevisning af bestyrelsesmedlemmerne om hellige Skrift. BE det besluttet, at bestyrelsen for Carson-Newman University enstemmigt kan godkende følgende erklæring: "Vi, bestyrelsen for Carson-Newman University, skal du bekræfte den hellige Skrift som bliver givet af Gud gennem mennesker, til mennesker. Den fuldstændige og endelige Guds ord er åbenbaret i Jesus Kristus. "

Affirmation af Christian Fællesskab og Conduct

Som en bevidst kristen akademiske samfund Carson-Newman University bestræber sig på at følge kristne principper i alle aspekter af dets fælles liv. Vi indsende os til læren og Jesu Kristi eksempel i alle vores relationer og arbejde. Personer, der vælger at blive en del af Carson-Newman familien forventes at omfavne moralske, etiske og bibelske værdier og uden for campus. Inden for seksualitet, forventes livsstil konsistente med bibelsk undervisning. Specifikt angivet, seksuel intimitet er udelukkende udtryk inde i ægteskabet pagt, som skal være mellem en mand og en kvinde. Vores kristne værdier tjener den bedste interesse for alle inden for Carson-Newman familien.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Carson-Newman University

For over tredive år har Carson-Newman undervist studerende om film og filmproduktion. Et tværfagligt Film større nu blander kursusaktiviteter i filmproduktion og skrive ... [+]

Bachelor of Arts i Filmvidenskab

"Filmskole" på Carson-Newman

For over tredive år har Carson-Newman undervist studerende om film og filmproduktion. Et tværfagligt Film større nu blander kursusaktiviteter i filmproduktion og skrive med den akademiske studier af levende billeder i en kristen kontekst. Film studerende finpudse deres håndværk som filmskabere, mens han studerede æstetik biograf og forretninger film industrien.

Den Mossy Creek Documentary Arts Festival er blot en af ​​mange måder, Carson-Newman Film studerende forbinder til erhvervet. Festivalen giver mulighed for studerende og professionelle dokumentarister til at dele deres historier med campus og fællesskab.... [-]

USA Jefferson City USA Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Carson-Newman University

Carson-Newman University er et institutionelt medlem af National Association of Schools of Music. Institut for Musik kan hjælpe dig med at forfølge din passion, om du øns ... [+]

Bachelor of Arts i Music

Carson-Newman University er et institutionelt medlem af National Association of Schools of Music. Institut for Musik kan hjælpe dig med at forfølge din passion, om du ønsker at udføre, undervise eller lede tilbedelse. Vi har en stolt tradition for at forberede vores studerende til at være dygtige og kyndige fagfolk gennemsyret af den musikalske kunst. Dedikeret til at se eleverne lykkes, har vores erfarne og imødekommende fakultet fået ry for at anfægte studerende presser dem til at lykkes. Med en musik fakultet til elev-forhold på mindre end 10: 1, studerende høste fordelene af mindre klasser med mere individuel opmærksomhed.

Vores mission er at give næring og udfordre eleverne i en kristen miljø hjælpe dem med at nå deres potentiale som uddannede musikere til at tjene og lede i kirken, skoler og samfund. Vores afdeling tjener Carson-Newman University mission ved (1) at yde professionel uddannelser i musik, (2) giver en liberal kunst uddannelse i musik, og (3) at give generel musik uddannelse (kurser, ensembler, og anvendte lektioner) og muligheder ydeevne for universitetet samfundet som helhed for at udvikle musikalske færdigheder og viden om musik til berigelse af livet.... [-]

USA Jefferson City USA Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Carson-Newman University

Velkommen til Carson-Newman School of Religion webside. Vores skole tilbyder et rigt og varieret udvalg af graden betoninger, der spænder fra den grundlæggende Religion d ... [+]

Bachelor of Arts i Religion: Ledelse og etik

Velkommen til Carson-Newman School of Religion webside. Vores skole tilbyder et rigt og varieret udvalg af graden betoninger, der spænder fra den grundlæggende Religion dur til en større med en af ​​følgende prioriteringer: bibelske sprog, bibelstudier, kirke rekreation og ungdomsarbejde, ministerium, filosofi og religion, ledelse og etik, pastorale tjeneste, og åndelighed og kunst.

Vores skole omfatter en identitet, der afspejler vores Baptist arv og hvad der er bedst i en ideel liberale kunst baggrund. De vigtigste baner, der former vores mission og persona omfatter følgende: Det vil gøre det muligt for studerende at udvikle en teologisk og filosofisk færdigheder; forbedre kritisk læsning, skrivning og tænkning; etablere en bibelsk fundament og kompetence til at løse livets spørgsmål og problemstillinger i det 21. århundrede; give næring til en robust spiritualitet; skabe en følelse af mission, social bevidsthed og globalt borgerskab; og forberede engagement og lederskab i den lokale kirke.... [-]

USA Jefferson City USA Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Carson-Newman University

Vælg denne grad at indtaste de hurtigt skiftende og voksende områder af biokemi og bioteknologi-enten umiddelbart efter college eller inden de kommer ind forskerskolen; d ... [+]

Bachelor of Science i biokemi

Kemi og Biokemi

Kemi er undertiden kaldes "centrale videnskab". Kemi fokuserer på sammensætningen, egenskaber, og ændringer af stof, og derfor har naturlige forbindelser til så forskellige områder som biokemi og meteorologi, medicin og teknik, arkæologi og neurologi, eller elektronik og psykologi.

Efter en 4-årig bacheloruddannelse i kemi, nogle af vores kandidater går på arbejde i regeringen, industrien, eller uddannelse, men andre forfølge videreuddannelse-herunder graduate skole, medicinsk skole, apotek skole, eller andre sundhedsmæssige erhverv. For at illustrere de mange karrieremuligheder til rådighed i kemi, her er en delvis liste af faktiske positioner, som KN kemi kandidater på forskellige stadier i deres karriere: laboratorium forskning (grundforskning og anvendt), medicinsk missionær, leder af en fabrik (USA og oversøisk ), high school kemi lærer, miljømæssig analytiker, personale konsulent i et advokatfirma, universitetsprofessor, formand for biokemi i en medicinsk skole, farmaceutiske sælger, kommerciel udvikler af forbrugerprodukter, senior Director for Federal radioaktive programmer, patent-bedrift opfinder, og manager (lægemidler, personale, forskning).... [-]

USA Jefferson City USA Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Carson-Newman University

Hvis du er interesseret i en industriel karriere eller graduate studier i bioteknologi, kan du vælge at "dobbelt større" i både biologi og kemi eller endda Biokemi. Vi h ... [+]

Bachelor of Science i Bioteknologi

Studiet af biologi på Carson-Newman forbereder den studerende til en bred vifte af karrieremuligheder efter afslutningen af ​​programmet. En forskelligartet gruppe af fakultetet tilbyder mere end 37 forskellige kurser i alle områder af biologi. Ud over traditionelle kurser, biologi Department tilbyder unikke muligheder for individuelle studier gennem Externships, uafhængige projekter og undervisning assistentophold. Efter endt uddannelse, alumner indtaste en række faglige områder, herunder sundhedssektoren, uddannelse, forskning og industri.

Hvis du vil vide om nogle banebrydende forskning ved hjælp bioteknologi, se en kort video online på:... [-]

USA Jefferson City USA Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Carson-Newman University

Studerende med en Finance stor er parat til at håndtere investeringer, risikostyring, budget, og få kapital, og analysere ejendomshandler. Kandidater arbejde i privatøko ... [+]

Bachelor of Science i Finansministeriet og Økonomi

Forretning, Undergraduate

Den Carson-Newman Institut for Business giver de studerende en mulighed for en unik og lærerig oplevelse i en kristen liberal kunst miljø. Department of Business vedtager Carson-Newman University redegørelse for formålet, da det bestræber sig på at uddanne sine studerende bredt i områder af relevans for deres fremtidige roller som kristne forretnings- og lokale ledere i et globalt samfund.

Department of Business bestræber sig på at: blive en førende business program. undervise med ekspertise i en professionel, omsorgsfuld og nærende måde. præsentere en progressiv læseplan, der er udfordrende og integreret. producere professionelt, etisk og teknisk forberedt Tjener ledere. bidrage til miljøbeskyttelse og økonomisk udvikling i regionen. give de studerende kristne lederskab og mentoring modeller. ... [-]
USA Jefferson City USA Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Carson-Newman University

Psykologi afdeling på Carson-Newman University søger at give en fremragende bachelor læring erfaring indenfor en støttende kristen miljø. Afdelingen er placeret i Chambli ... [+]

Bachelor of Science i psykologi

Psykologi afdeling på Carson-Newman University søger at give en fremragende bachelor læring erfaring indenfor en støttende kristen miljø. Afdelingen er placeret i Chambliss Building. Ud over de traditionelle akademiske kurser, det Psykologi Institut tilbyder flere praktiske muligheder gennem fællesskabet feltarbejde, praktikophold, uafhængige forskningsprojekter og undervisning assistentophold. Et særkende for Psykologi Institut er vores fokus på deltagelse og service. Efter endt uddannelse, har alumner indgået en række faglige områder, herunder mental sundhed, ministeriet, uddannelse, jura, forskning, erhvervsliv og industri.

Studerende kan vælge mellem tre store selskaber: General Psykologi, Anvendt Psykologi eller socialt iværksætteri. General Psychology større er designet til studerende, der er interesseret i et bredt funderet, liberale kunst uddannelse med en omfattende introduktion til området for psykologi. Den Applied Psychology større er designet til studerende, der planlægger at arbejde på bachelorer niveau, eller som planlægger at forfølge graduate uddannelse i en allieret sundhed eller menneskelig tjeneste område. Den Social Entrepreneurship store udstyrer de studerende til at påtage sig lederstillinger og service inden for statsborgerskab for positiv forandring. Endelig kan eleverne også mindre i en af ​​vores seks mindreårige: Anvendt psykologi, udviklingspsykologi, mental sundhed, positiv psykologi, social iværksætteri og kriminologi.... [-]

USA Jefferson City USA Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Carson-Newman University

Den Regnskab store på Carson-Newman forbereder de studerende til en bred vifte af karrieremuligheder, herunder offentlige regnskaber, industri, og regeringen. ... [+]

Bachelor of Science i Regnskab

Forretning, Undergraduate

Den Carson-Newman Institut for Business giver de studerende en mulighed for en unik og lærerig oplevelse i en kristen liberal kunst miljø. Department of Business vedtager Carson-Newman University redegørelse for formålet, da det bestræber sig på at uddanne sine studerende bredt i områder af relevans for deres fremtidige roller som kristne forretnings- og lokale ledere i et globalt samfund.

Department of Business bestræber sig på at: blive en førende business program. undervise med ekspertise i en professionel, omsorgsfuld og nærende måde. præsentere en progressiv læseplan, der er udfordrende og integreret. producere professionelt, etisk og teknisk forberedt Tjener ledere. bidrage til miljøbeskyttelse og økonomisk udvikling i regionen. give de studerende kristne lederskab og mentoring modeller. ... [-]
USA Jefferson City USA Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Carson Newman Campus Tour