Cabrini University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Cabrini University blev grundlagt i 1957 og er en boligkatolsk institution i Pennsylvania, der glæder sig over elever af alle religioner, kulturer og baggrunde.

Vores bachelor- og kandidatgrad hjælper eleverne med at opdage, hvem de er, og hvad de kan opnå i deres liv, i deres karriere og i samfundet. Vores studerende er beføjet til at skabe et bedre liv for sig selv og for andre fra det øjeblik de træder på campus.

Vores indbydende, sikre samfund ligger en kort togtur fra Philadelphia og ligger tæt på shopping og spisestue i verdensklasse.

Vi er kun to timer fra New York City og to og en halv time fra Washington, DC, hvilket gør vores campus til et godt udgangspunkt for at udforske østkysten.

  • 2.150 studerende (37% mænd, 63% kvinder)
  • 33% studentdiversitet
  • 1.300 bachelor
  • 850 kandidat

Cabrini University ligger i et sikkert samfund en kort togtur fra Philadelphia. Vi er få minutter fra King of Prussia Mall det største shoppingkompleks på østkysten og mindre end tre timer fra New York City og Washington, DC

Den gennemsnitlige akademiske og behovsbaserede stipendium er $ 23,000.00. Vores samlede anslåede pris er $ 46,000.00. Cabrini er klassificeret som et top lille universitet og en bedste værdi for studerende med over 35 akademiske majors.

Studerende lærerforhold 16 til 1

Gennemsnitlig klassestørrelse 16

92% af fuldtids fakultet har deres doktorgrad eller terminal grad.

92% af de Cabrini-kandidater er ansat i en grundskole eller afslutter et års tjeneste inden for 10 måneder efter eksamen.

Placeringer

Radnor

Address
610 King of Prussia Road
19087 Radnor, Pennsylvania, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig