Læs den officielle beskrivelse

Udfordring dit sind - Fortsæt dine lidenskaber - Find dit sted - bygg din succes


Leder du efter mere fra din kollegium oplevelse - og fra dig selv? Kom trives på CMU. Bemyndiget af et omsorgsfuldt fællesskab, omgivet af enhver tænkelig mulighed, vil du opdage dine styrker. Du finder din stemme. Du vil nå dit allerbedste - som en lærer som leder som forsker i verden./>


akademikere
CMU tilbyder mere end 40 uddannelsesprogrammer, som undervises af ekspertfakultet i højt tilpassede klasser.Founded in 1854, Central Methodist University er et fireårigt, privat, liberal arts universitet. CMU's hovedcampus, der er hjemsted for College of Liberal Arts and Sciences (CLAS), er beliggende i Fayette, Missouri, og indskriver 1.100 studerende. Mere end 4.000 studerende deltager i CMU's College of Graduate and Extended Studies (CGES), som tilbyder klasser online og på websteder i Missouri og regionen. CMU er tilknyttet United Methodist Church og hilser eleverne velkommen af ​​alle trosretninger.


Mission/>

Central Methodist University forbereder eleverne til at gøre en forskel i verden ved at lægge vægt på faglig og faglig excellence, etisk lederskab og socialt ansvar.


Creed/>

Det Central Methodist University samfund, der er i overensstemmelse med sin United Methodist-arv, stræber efter akademisk ekspertise, individuel præstation og socialt ansvar. Som medlemmer af dette fællesskab tror vi på:

 • Søger viden, sandhed og visdom;
 • Værdsættelse af frihed, ærlighed, høflighed og mangfoldighed;
 • Levende liv for service og ledelse; og
 • Tager ansvar for os selv og de samfund, vi lever i.


Erklæring om civilitet/>

Civility bevarer værdien af ​​respekt, venlighed og diplomati i vores direkte og indirekte interaktioner med andre. Mangfoldighed er at anerkende forskelle mellem mennesker og opleve disse forskelle som et aktiv for samfundet.


Guiding Vision Statement/>

Central Methodist University vil blive anerkendt og værdsat som en institution, der leverer særprægede akademiske uddannelsesprogrammer, indlejret i et robust og støttende campusmiljø, forbereder eleverne til at leve og leve et liv.

For at sikre, at uddannelsesmæssige oplevelser hos CMU skaber idealerne i mission- og visionserklæringerne, vedtog fakultetet, administrationen og trustees nye universitetsbredte læringsprincipper og tilhørende resultater i foråret 2016. Seks af de ni resultater vil blive brugt til at vurdere det generelle uddannelsesprogram. Det resterende højere ordreudfald vurderes på den højtstående kandidatniveau. Disse er:


Kommunikation (artikuleret, multimodal, professionel)/>

 • Studerende er artikuleret, i stand til at tale og skrive klart og effektivt.
 • Studerende er multimodale, i stand til at fortolke og udtrykke ideer gennem flere kommunikationsformer.
 • Studerende er professionelle, i stand til at tilpasse sig og interagere med andre på en sikker, ansvarlig og engageret måde.


Nysgerrighed (opdag, analyser, skab)/>

 • Studerende kan opdage, udforske og søge løsninger baseret på akkumuleret viden og nuværende forskning.
 • Studerende kan analysere, evaluere, fortolke og opsummere data.
 • Studerende kan skabe og forny ved hjælp af kritisk tænkning og samarbejdsfærdigheder.


Fællesskabet (tjene, respektere, føre)/>

 • Studerende vil tjene andre og være etiske og informerede borgere.
 • Studerende vil forstå og respektere mangfoldighed, herunder andres synspunkter, holdninger og overbevisninger.
 • Studerende vil føre kreativt og samarbejdsvilligt til at producere positive ændringer i den bredere verden.

Værdier


Hvem vi er/>

Central Methodist University er kendt for sine højkvalitets bachelor- og kandidatuddannelsesprogrammer, dets værdibaserede læringserfaringer og en langvarig kirkeforbindelse, dens stærke liberal arts tradition, dens vægt på karakter og lederudvikling og succesen af ​​sine kandidater gennem deres videre uddannelsesmæssige og faglige sysler. Karakteriseret af akademisk ekspertise og proaktive, personlige studerende tjenester tilbydes programmer i Fayette og statewide via fjernundervisningsteknologier samt gennem partnerskaber med skoler, kirker, hospitaler og andre højere læreanstalter.


Værdier/>

Central Methodist University bekræfter sin Wesleyan arv og dets unikke sted som det eneste United Methodist-relaterede Universitet i Missouri. Placeringen af ​​hovedkampusen i et lille, historisk landdistrikt giver mulighed for, at eleverne kan leve og lære i en sikker ramme. Universitetet værdsætter sine stærke liberale kunst, hvilket skaber grundlag for fremragende faglige programmer. CMU og dens udadtil aktiviteter fremmer et miljø, hvor en forskelligartet elev kan udvikle sig intellektuelt, socialt og åndeligt. Universitetslivet lægger vægt på ærlighed, integritet, høflighed og en stærk følelse af personlig ansvar som integrale elementer af karakter og lederskab. Central Methodist University nærmer sig en ånd af fællesskab og omsorg, blandt studerende, fakultet og personale.


Uddannelsesmål/>

Den Central Methodist University erfaring giver gennem det akademiske program og muligheder for praktiske erfaringer studenters vækst i viden, personlig integritet, åndelighed og faglig kompetence. Derudover udfordres eleverne til at udvikle en følelse af globalt statsborgerskab og en forpligtelse til at forbedre verden. Studerende med en CMU-uddannelse er villige til at:


Akademiske mål/>

 • demonstrere viden om den liberale kunst og akademiske specialiteter samt tekniske færdigheder og faglige kompetencer.
 • tænk kritisk og konceptuelt og anvende deres viden og færdigheder til løsning af problemer.
 • kommunikere præcist og effektivt gennem lytning, tale og skrivning.


Karaktermål/>

 • Fortsæt med at udvikle selvkundskab, tillid og æresfølelse og engagement ved at påtage sig ansvar og lederskab i andres tjeneste.
 • søge forståelse af ideer, problemer og begivenheder inden for og uden for deres nærmeste samfund og værdsætter gaverne af mangfoldighed.
 • evaluere deres personlige styrker og evner og udforske passende karrieremuligheder i en verden i forandring.
 • have mod til at træffe beslutninger baseret på overvejelser om etiske, æstetiske, økonomiske og miljømæssige konsekvenser.
 • forpligte sig til et liv som eksemplificerer værdier i forhold til selv, familie, kirke, universitet og samfund.


Ændre et liv - Se en elev til CMU/>

Siden 1854 har CMU-studerende lært, levet og vokset som enkeltpersoner, der har til hensigt at gøre en forskel i verden. Uanset om de studerer i Fayette, online eller hos en af ​​CMUs mange centre i Missouri, oplever de en livsforandrende transformation, der fører til succes. Kender nogen, der ville elske vores universitet? Hjælp dem med at finde, hvor de tilhører - som en Eagle på CMU!

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

Central Methodist University

Tror du, at uddannelse og fysisk aktivitet er vigtige? Vend din passion for wellness og dit ønske om at undervise i en karriere gennem CMU's Physical Education major. ... [+]

Tror du, at uddannelse og fysisk aktivitet er vigtige? Vend din passion for wellness og dit ønske om at undervise i en karriere gennem CMU's Physical Education major. Dette program vil parre sundhedsvidenskab og praktisk undervisning færdigheder for at give dig den faglige erfaring, der er nødvendig for succes. Du vil ikke kun gøre en forskel i livet for dem, du uddanner, men føler tilfredshed og gennemførelse, mens du gør det.

Om dette program/>

The Physical Education major forbereder dig til at være førende inden for uddannelse, da du fremmer sund, aktiv livsstil. Gennem klasser, der fokuserer på fysiske og kognitive begreber, får du evner, som skolerne søger efter gennem klasseværelset og praktiske læringserfaringer.... [-]

USA Fayette
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Central Methodist University

Biologi er studiet af livet. Fra biosfærer, økosystemer og biologiske samfund til organismer, celler og organeller giver biologien eleverne mulighed for at dykke bredt og ... [+]

Biologi er studiet af livet. Fra biosfærer, økosystemer og biologiske samfund til organismer, celler og organeller giver biologien eleverne mulighed for at dykke bredt og dybt ind i videnskaben om levende systemer. CMU Biology majors får fremragende forberedelse til en bred vifte af karriere, der kombinerer klasseværelsesbaserede koncepter med praktisk laboratorieoplevelse sammen med stærk analyse, resonnement og kommunikationsfærdigheder.

Om dette program

Biologi majoren forbereder eleverne på grundskolen i biologiske videnskaber. Det forbereder også eleverne til at komme ind på et af fagområderne relateret til medicin, undervisning og andre områder, herunder økonomisk, industriel og anvendt biologi.... [-]

USA Fayette
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Central Methodist University

Ønsker du at opbygge en succesfuld virksomhed eller bidrage til en allerede etableret virksomhed, og hjælpe det med at lykkes? Ville dine ideer forbedre kundetilfredshed ... [+]

Ønsker du at opbygge en succesfuld virksomhed eller bidrage til en allerede etableret virksomhed, og hjælpe det med at lykkes? Ville dine ideer forbedre kundetilfredshed og fortjeneste? Enhver organisation, uanset industri, er afhængig af forretningsmæssige personer. Deltag i vores forretningsstuderende hos CMU, og du vil også være på vej til en givende og vellykket karriere.

Om dette program/>

Virksomheden hovedfokuserer på en række områder, herunder markedsføring og reklame, ledelse, finansiering, iværksætteri og meget mere. Gennem denne store vil du udvikle færdigheder, som bygger og omdanner dig til en professionel professionel, der er klar til at tage forretningslivet på.... [-]

USA Fayette USA Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Central Methodist University

Vores Computer Science Major er til dig, hvis du nyder at arbejde med computere og har en interesse i programmering. Gennem denne store vil du udvikle de færdigheder, du ... [+]

Vores Computer Science Major er til dig, hvis du nyder at arbejde med computere og har en interesse i programmering. Gennem denne store vil du udvikle de færdigheder, du har brug for til at gøre din passion for teknologi til et efterspurgt erhverv.

Om dette program/>

Computer Science Major vil opbygge dine analytiske, kommunikations- og problemløsningskompetencer, da du lærer at undersøge, hvordan computersystemer fungerer. Du vil udvikle færdigheder til at forberede dig på dette evigt udviklede felt ved at tage klasser med fokus på databaseteknologier, programmeringssprog og hardware og software.

Som en CMU Computer Science major vil du have mulighed for at:

styrke dine kritiske tænkning og analytiske færdigheder under hands-on klasser med fokus på netværk, applikationsprogrammering, computersystemer, databaser og softwarepakkerudvikle en bred forståelse af edb-sprog og opbygge en in-demand-færdighed, der forbereder dig til karriere i erhvervslivet eller industrienevaluere og gennemgå systemer, diagnosticere problemer og etablere løsningerGrader til rådighed/>Associate of Science i Computer Science - CLAS , CGESBachelor of Arts i Computer Science - CLAS , CGESBachelor of Science i Computer Science - CLAS , CGESen minor i datalogi er tilgængelig - CLAS , CGESAndre CMU Computer Science Programmer:/>Computer Netværk - CGESAdgangskrav/>... [-]
USA Fayette USA Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Central Methodist University

Spørgsmålet om beslutninger og handlinger fra fortiden, nysgerrige om historiske begivenheder og udtalelser om sociale og politiske spørgsmål er blot nogle få af de mange ... [+]

Spørgsmålet om beslutninger og handlinger fra fortiden, nysgerrige om historiske begivenheder og udtalelser om sociale og politiske spørgsmål er blot nogle få af de mange tegn, du har interesse for i historien. Du vil lære om tidligere og nuværende beslutninger, der former menneskehistorien og forberede sig på en karriere inden for et felt, hvor du er passioneret som en historie, der er vigtig hos CMU.

Om dette program/>

Studerende, der studerer historie lærer at undersøge, fortolke og forklare hændelser fra fortiden, mens de studerer historiske dokumenter, kompilerer og registrerer data og kommunikerer ideer og forklaringer. Mulighederne er uendelige, når du er en historie, der er vigtig hos CMU, da du får den forberedelse du har brug for til en række karriere. Bliv historiker, journalist, forelæser, arkæolog eller endda en tour guide på et historisk sted.... [-]

USA Fayette
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Central Methodist University

Kan du lide at arbejde med formler, genkende mønstre, manipulere symboler og løse hjernespasere? Matematikstuderende ved CMU forberede sig på vellykkede karriere, mens ma ... [+]

Kan du lide at arbejde med formler, genkende mønstre, manipulere symboler og løse hjernespasere? Matematikstuderende ved CMU forberede sig på vellykkede karriere, mens man studerer matematikens sprog i mundtlig, skriftlig og symbolsk form.

Om dette program

Matematik major er forskelligartet og dækker områder som algebra, beregning, geometri, teknik, analyse og statistik. Gennem dette studieprogram vil du udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at være kvalificeret til en række karriereveje.

Som en CMU matematik major, vil du have muligheder for at:

blive effektiv på matematikens sprog ved at kompilere og analysere data, problemløsning, anvende beregninger og præsentere løsningerdeltage i at lære erfaringer gennem projekter, praktikophold og forskningsmulighederudvikle den viden og færdigheder, der er nødvendige for at forfølge en bred vifte af karrieremuligheder inden for områder som undervisning, databehandling, teknik, erhvervsliv, økonomi, statistik, fysik og andre områder, der kræver stærke kvantitative færdighedermodtage forberedelsen til at tage det næste skridt i graduate schoolGrader til rådighed/>Associate of Science i matematik - CLAS , CGESBachelor of Arts i matematik - CLAS , CGESBachelor of Science i matematik - CLAS , CGESen minor i matematik er tilgængelig - CLAS , CGESAndre CMU matematik programmer:/>Middle School Education - MatematikVideregående uddannelse - Matematik certificeringMaster of Science i matematikAdgangskrav... [-]
USA Fayette
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Central Methodist University

Hvis du har en passion for musik og ønsker at forfølge en karriere, der spotlights dine talenter og personlige interesser, er Music Major hos CMU et stort skridt i den ri ... [+]

Hvis du har en passion for musik og ønsker at forfølge en karriere, der spotlights dine talenter og personlige interesser, er Music Major hos CMU et stort skridt i den rigtige retning. Gennem dette program vil du ikke kun få erfaring og viden i de mange forskellige musikgenrer, men opbygge ydeevner og tillid, der får dig til at skinne.

Om dette program/>

Music Major tilbydes vores elever gennem Swinney Conservatory of Music. Denne hovedregel tjener ofte som et godt valg, hvis du ønsker at tilføje en minderårig til din uddannelsesmæssige oplevelse. Vores klasser indfører en velafrundet viden om musik og skaber det fundament, der er nødvendigt for at forfølge en musikalsk karriere.... [-]

USA Fayette
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Central Methodist University

Er menneskelig adfærd fascinerende for dig? Finder du dig selv at analysere drømme, forsøger at forstå menneskelig udvikling eller nysgerrig om hvordan tankerne fungerer? ... [+]

Er menneskelig adfærd fascinerende for dig? Finder du dig selv at analysere drømme, forsøger at forstå menneskelig udvikling eller nysgerrig om hvordan tankerne fungerer? Hvis disse emner interesserer dig, er du en god form for CMUs psykologi hoved. Du vil lære om følelser, tanker og adfærd, mens du bygger et efterspørgselsdygtigt sæt, der sætter dig op for succes i en givende karriere.

Om dette program/>

Psykologi hovedfokuserer på forskning inden for abnorm psykologi, rådgivning, sociale processer, personlighed og biologisk udvikling. Som studerende i denne store vil du have mulighed for praktiske erfaringer og praktikophold. Dette program bruges ofte som grundlag for graduate studier inden for områder som psykologi, rådgivning, ministerium og andre områder.... [-]

USA Fayette USA Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Central Methodist University

Hvis du har interesse for sociale fænomener, politiske systemer, internationale relationer og offentligret, vil du i høj grad nyde godt af CMU's statsvidenskabelige m ... [+]

Hvis du har interesse for sociale fænomener, politiske systemer, internationale relationer og offentligret, vil du i høj grad nyde godt af CMU's statsvidenskabelige majoritet. Gennem dette studieprogram vil du udvikle de nødvendige færdigheder for at gøre din passion og interesser til et efterspurgt erhverv.

Om dette program/>

Vores statsvidenskabelige elever bliver bekendt med store forfattere, værker og teorier om statsvidenskab, politisk teori og forskellige politiske systemer. De lærer at anvende kvalifikationer af kvantitativ og kvalitativ dataanalyse til virkelige samfundsvidenskabelige data, og præsentere, diskutere og forsvare forskning.

Som en politisk videnskabelig hovedrolle i CMU vil du have mulighed for at:... [-]

USA Fayette
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Central Methodist University

Tilhører du i rampelyset? Vil du gerne tage dine skuespil færdigheder til næste niveau? Omtanke din passion for ydeevne, bag-scenes produktion eller styre, og gør det til ... [+]

Tilhører du i rampelyset? Vil du gerne tage dine skuespil færdigheder til næste niveau? Omtanke din passion for ydeevne, bag-scenes produktion eller styre, og gør det til en spændende karriere med CMU's Theatre Arts major. Du får enestående praktisk erfaring, samtidig med at du udvikler den viden og færdighedssæt, der er nødvendig for at tage dig, hvor du vil hen.

Om dette program/>

Theatre Arts major er leveret gennem en Bachelor of Arts i Theater Arts, eller en Bachelor of Science i Theatre Arts uddannelsen. Certificering til at undervise tale eller drama på sekundærniveau kan tilføjes til disse muligheder. Hvis du er interesseret i at søge denne certificering, bør du vælge en vægt i undervisning og teaterkunst (sekundært niveau), når du udvikler din eksamensplan. Uanset hvilken sti du vælger, vil du få et solidt fundament af erfaring, der ønskes af teatre, agenturer, uddannelsesinstitutioner og kandidatskoler.... [-]

USA Fayette
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk