Central Methodist University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Udfordring dit sind - Fortsæt dine lidenskaber - Find dit sted - bygg din succes


Leder du efter mere fra din kollegium oplevelse - og fra dig selv? Kom trives på CMU. Bemyndiget af et omsorgsfuldt fællesskab, omgivet af enhver tænkelig mulighed, vil du opdage dine styrker. Du finder din stemme. Du vil nå dit allerbedste - som en lærer som leder som forsker i verden./>


akademikere
CMU tilbyder mere end 40 uddannelsesprogrammer, som undervises af ekspertfakultet i højt tilpassede klasser.Founded in 1854, Central Methodist University er et fireårigt, privat, liberal arts universitet. CMU's hovedcampus, der er hjemsted for College of Liberal Arts and Sciences (CLAS), er beliggende i Fayette, Missouri, og indskriver 1.100 studerende. Mere end 4.000 studerende deltager i CMU's College of Graduate and Extended Studies (CGES), som tilbyder klasser online og på websteder i Missouri og regionen. CMU er tilknyttet United Methodist Church og hilser eleverne velkommen af ​​alle trosretninger.


Mission/>

Central Methodist University forbereder eleverne til at gøre en forskel i verden ved at lægge vægt på faglig og faglig excellence, etisk lederskab og socialt ansvar.


Creed/>

Det Central Methodist University samfund, der er i overensstemmelse med sin United Methodist-arv, stræber efter akademisk ekspertise, individuel præstation og socialt ansvar. Som medlemmer af dette fællesskab tror vi på:

 • Søger viden, sandhed og visdom;
 • Værdsættelse af frihed, ærlighed, høflighed og mangfoldighed;
 • Levende liv for service og ledelse; og
 • Tager ansvar for os selv og de samfund, vi lever i.


Erklæring om civilitet/>

Civility bevarer værdien af ​​respekt, venlighed og diplomati i vores direkte og indirekte interaktioner med andre. Mangfoldighed er at anerkende forskelle mellem mennesker og opleve disse forskelle som et aktiv for samfundet.


Guiding Vision Statement/>

Central Methodist University vil blive anerkendt og værdsat som en institution, der leverer særprægede akademiske uddannelsesprogrammer, indlejret i et robust og støttende campusmiljø, forbereder eleverne til at leve og leve et liv.

For at sikre, at uddannelsesmæssige oplevelser hos CMU skaber idealerne i mission- og visionserklæringerne, vedtog fakultetet, administrationen og trustees nye universitetsbredte læringsprincipper og tilhørende resultater i foråret 2016. Seks af de ni resultater vil blive brugt til at vurdere det generelle uddannelsesprogram. Det resterende højere ordreudfald vurderes på den højtstående kandidatniveau. Disse er:


Kommunikation (artikuleret, multimodal, professionel)/>

 • Studerende er artikuleret, i stand til at tale og skrive klart og effektivt.
 • Studerende er multimodale, i stand til at fortolke og udtrykke ideer gennem flere kommunikationsformer.
 • Studerende er professionelle, i stand til at tilpasse sig og interagere med andre på en sikker, ansvarlig og engageret måde.


Nysgerrighed (opdag, analyser, skab)/>

 • Studerende kan opdage, udforske og søge løsninger baseret på akkumuleret viden og nuværende forskning.
 • Studerende kan analysere, evaluere, fortolke og opsummere data.
 • Studerende kan skabe og forny ved hjælp af kritisk tænkning og samarbejdsfærdigheder.


Fællesskabet (tjene, respektere, føre)/>

 • Studerende vil tjene andre og være etiske og informerede borgere.
 • Studerende vil forstå og respektere mangfoldighed, herunder andres synspunkter, holdninger og overbevisninger.
 • Studerende vil føre kreativt og samarbejdsvilligt til at producere positive ændringer i den bredere verden.

Værdier


Hvem vi er/>

Central Methodist University er kendt for sine højkvalitets bachelor- og kandidatuddannelsesprogrammer, dets værdibaserede læringserfaringer og en langvarig kirkeforbindelse, dens stærke liberal arts tradition, dens vægt på karakter og lederudvikling og succesen af ​​sine kandidater gennem deres videre uddannelsesmæssige og faglige sysler. Karakteriseret af akademisk ekspertise og proaktive, personlige studerende tjenester tilbydes programmer i Fayette og statewide via fjernundervisningsteknologier samt gennem partnerskaber med skoler, kirker, hospitaler og andre højere læreanstalter.


Værdier/>

Central Methodist University bekræfter sin Wesleyan arv og dets unikke sted som det eneste United Methodist-relaterede Universitet i Missouri. Placeringen af ​​hovedkampusen i et lille, historisk landdistrikt giver mulighed for, at eleverne kan leve og lære i en sikker ramme. Universitetet værdsætter sine stærke liberale kunst, hvilket skaber grundlag for fremragende faglige programmer. CMU og dens udadtil aktiviteter fremmer et miljø, hvor en forskelligartet elev kan udvikle sig intellektuelt, socialt og åndeligt. Universitetslivet lægger vægt på ærlighed, integritet, høflighed og en stærk følelse af personlig ansvar som integrale elementer af karakter og lederskab. Central Methodist University nærmer sig en ånd af fællesskab og omsorg, blandt studerende, fakultet og personale.


Uddannelsesmål/>

Den Central Methodist University erfaring giver gennem det akademiske program og muligheder for praktiske erfaringer studenters vækst i viden, personlig integritet, åndelighed og faglig kompetence. Derudover udfordres eleverne til at udvikle en følelse af globalt statsborgerskab og en forpligtelse til at forbedre verden. Studerende med en CMU-uddannelse er villige til at:


Akademiske mål/>

 • demonstrere viden om den liberale kunst og akademiske specialiteter samt tekniske færdigheder og faglige kompetencer.
 • tænk kritisk og konceptuelt og anvende deres viden og færdigheder til løsning af problemer.
 • kommunikere præcist og effektivt gennem lytning, tale og skrivning.


Karaktermål/>

 • Fortsæt med at udvikle selvkundskab, tillid og æresfølelse og engagement ved at påtage sig ansvar og lederskab i andres tjeneste.
 • søge forståelse af ideer, problemer og begivenheder inden for og uden for deres nærmeste samfund og værdsætter gaverne af mangfoldighed.
 • evaluere deres personlige styrker og evner og udforske passende karrieremuligheder i en verden i forandring.
 • have mod til at træffe beslutninger baseret på overvejelser om etiske, æstetiske, økonomiske og miljømæssige konsekvenser.
 • forpligte sig til et liv som eksemplificerer værdier i forhold til selv, familie, kirke, universitet og samfund.


Ændre et liv - Se en elev til CMU/>

Siden 1854 har CMU-studerende lært, levet og vokset som enkeltpersoner, der har til hensigt at gøre en forskel i verden. Uanset om de studerer i Fayette, online eller hos en af ​​CMUs mange centre i Missouri, oplever de en livsforandrende transformation, der fører til succes. Kender nogen, der ville elske vores universitet? Hjælp dem med at finde, hvor de tilhører - som en Eagle på CMU!

Placeringer

Fayette

Address
411 Central Methodist Square
65248 Fayette, Missouri, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig