Chowan University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Chowan Universitet er en Christian uddannelsesinstitution grundlagt i 1848 af Baptist familier og navngivet Chowan - som betyder "folk i syd" - til ære for indianske Algonquin Chowanook stamme. I mere end 165 år, Chowan har haft en lang og fornem tradition for tro og uddannelse i det nordøstlige NC. Vores mission er at give en omsorgsfuldt miljø kendetegnet ved Kristne værdier og intellektuel frihed hvor eleverne kan få den viden, færdigheder, kreativitet og etiske værdier, de har brug for at trives i et hurtigt skiftende, kulturelt mangfoldigt globalt samfund.

Chowan Universitet er forpligtet til at tjene gennemsnitlige studerende. Med "gennemsnit" mener vi studerende med en GPA 2,25-3,25 og "gennemsnitlige" SAT scoringer (omkring 1300 for tredelte SAT). Studerende under disse kriterier kan optages, hvis de viser en forpligtelse til at Chowan Universitet erfaring og faglige potentiale.

Mange af vores elever er første generation universitetsstuderende, hvilket betyder, at deres forældre ikke deltage i college eller fuldføre en universitetsuddannelse. På grund af Chowanforpligtelse til individuel opmærksomhed i en Christian miljøDisse studerende trives på Chowan Universitet. Den Chowan Universitet samfund søger at tro på og leve ud Jesu Kristi lærdomme. Dette mål opnås gennem mentorordninger, ministeriet, og undervisning i kristen fakulteter og personale, og mission og service erfaringer på campus, i samfundet, i USA, og rundt om i verden.

Vores pastorale campus ministerium team giver muligheder for studerende at vokse i deres tro og samtidig opfylde behovene hos andre. Lokale, nationale og internationale mission ture, discipelskab, bopæl hall bibelstudier, mentorordninger, og masser af en-til-én opmærksomhed og bøn give de studerende en transformativ uddannelse.

Alle studerende, der søger at færdiggøre deres uddannelse på Chowan Universitet skal tilmelde sig et introduktionskursus om Bibelen. Studerende skal også deltage i en håndfuld af perspektiver begivenheder, der tilbydes ugentligt, som involverer holistisk præsentationer og foredrag, religiøse fester, teaterforestillinger og andre Chowan community-relaterede begivenheder.

Vi er ikke her for at indoktrinere nogen, men for at vise dem det kristne livsform som afsløret i liv og tjeneste af Jesus Kristus. Ikke-kristne elever og studerende fra andre religiøse traditioner respekteres og hilste her og trives i dette miljø.

Placering

Beliggende i den lille historiske by Murfreesboro i det nordøstlige North Carolina, Chowan Universitet er en kort køretur til strandene i både North Carolina og Virginia. Chowan er også inden for køreafstand til mange faciliteter, herunder shopping, restauranter, forlystelsesparker, og storbyområder som Virginia Beach.

Byen Murfreesboro er et lille samfund, der stævner rundt om campus. Chowan har det bedste fra begge verdener; Murfreesboro er en lille, sikkert samfund, men alligevel større byer faciliteter er kun en kort køretur væk.

Chowan University ligger på en 450 + acre campus omgivet af skovklædte områder og flere søer. Vi er beliggende i den del af North Carolina, der er udpeget som "Inner Banker", og vores campus afspejler den naturlige skønhed af Intracoastal Waterway.

Murfreesboro oplever alle fire årstider, men er præget af milde vejr. Den gennemsnitlige høje temperatur i skolernes måneder er 65 grader (18 celsius).

Værdien af ​​værdier Uddannelse

Chowan Universitet er kendt for at have "Tro på din fremtid." Meget mere end en tagline, vores mission er at give en uddannelse, der forvandler almindelige studerende i ekstraordinære kandidater. Det gør vi i god tro, stole på Gud i skikkelse af Jesus Kristus, med optimisme for hver studerende succes. Vores fakultet kommer til Chowan at undervise, rådgive, og engagere eleverne i klasseværelset, på markerne og domstole konkurrence, og i hele fritidsaktiviteter. Tro i aktion understreger alt, hvad vi gør. Det er ikke nok at lære eleverne, hvordan eller hvad man skal tænke; vi lærer eleverne, hvordan man lever med ære og samvittighed ved hjælp af deres hoved, hjerte og hænder.

"Jesus voksede i visdom og modenhed og yndest hos Gud og mennesker." Luke 02:52

Hoved: vi underviser Hos Chowan, vil de studerende tage klasser i disciplinerne videnskab, kunst, litteratur, historie, sundhed og religion. Men endnu vigtigere, vil de lære, hvordan hver disciplin vedrører de andre. Vores integrerede uddannelse producerer ekstraordinære tænkere, der kan give mening i verden, vi lever i.

"Og de ting, du har hørt mig sige i overværelse af mange Vidner betro pålidelige mennesker, der vil også være kvalificeret til at undervise andre." - 2 Timoteus 2: 2

Hjerte: Vi rådgiver

Fakultetet og personale, som omgiver vores studerende gå sammen dem og inspirere deres faglige og personlige drømme med passion. Fakultetets rådgivere mentor studerende en-til-en og konsekvent modellere og tilskynde til højre og sund beslutningstagning.

"Du skal ikke være i overensstemmelse med det mønster af denne verden, men blive forvandlet ved fornyelse af dit sind. Så vil du være i stand til at teste og godkende, hvad Guds vilje er-hans gode, velbehagelige og fuldkomne vilje." - Romerne 12: 2

Hænder: Vi Engage

Muligheder for tjeneste vrimler til medlemmerne af Chowan samfund. Studerende deltage fakulteter og personale til at oversætte, hvad der bliver undervist, og hvad der læres i, hvad der sker. Fra tøj de trængende i vores samfund til kærlige forældreløse med hiv / aids i Sydafrika, vi tager alvorligt vores mission at give lys og sandhed i navnet Jesus Kristus.

"Sandelig siger jeg jer, uanset hvad du gjorde for en af ​​de mindste af disse brødre og søstre af mine, du gjorde for mig." - Matthew 25:40 Vi giver en liberal kunst uddannelse, der udfordrer hele elev. De transformerede livet for vores elever giver værdi til det, vi gør på Chowan Universitet.

Placeringer

Murfreesboro

Address
One University Place
27855 Murfreesboro, North Carolina, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig