Læs den officielle beskrivelse

Chowan Universitet er en Christian uddannelsesinstitution grundlagt i 1848 af Baptist familier og navngivet Chowan - som betyder "folk i syd" - til ære for indianske Algonquin Chowanook stamme. I mere end 165 år, Chowan har haft en lang og fornem tradition for tro og uddannelse i det nordøstlige NC. Vores mission er at give en omsorgsfuldt miljø kendetegnet ved Kristne værdier og intellektuel frihed hvor eleverne kan få den viden, færdigheder, kreativitet og etiske værdier, de har brug for at trives i et hurtigt skiftende, kulturelt mangfoldigt globalt samfund.

Chowan Universitet er forpligtet til at tjene gennemsnitlige studerende. Med "gennemsnit" mener vi studerende med en GPA 2,25-3,25 og "gennemsnitlige" SAT scoringer (omkring 1300 for tredelte SAT). Studerende under disse kriterier kan optages, hvis de viser en forpligtelse til at Chowan Universitet erfaring og faglige potentiale.

Mange af vores elever er første generation universitetsstuderende, hvilket betyder, at deres forældre ikke deltage i college eller fuldføre en universitetsuddannelse. På grund af Chowanforpligtelse til individuel opmærksomhed i en Christian miljøDisse studerende trives på Chowan Universitet. Den Chowan Universitet samfund søger at tro på og leve ud Jesu Kristi lærdomme. Dette mål opnås gennem mentorordninger, ministeriet, og undervisning i kristen fakulteter og personale, og mission og service erfaringer på campus, i samfundet, i USA, og rundt om i verden.

Vores pastorale campus ministerium team giver muligheder for studerende at vokse i deres tro og samtidig opfylde behovene hos andre. Lokale, nationale og internationale mission ture, discipelskab, bopæl hall bibelstudier, mentorordninger, og masser af en-til-én opmærksomhed og bøn give de studerende en transformativ uddannelse.

Alle studerende, der søger at færdiggøre deres uddannelse på Chowan Universitet skal tilmelde sig et introduktionskursus om Bibelen. Studerende skal også deltage i en håndfuld af perspektiver begivenheder, der tilbydes ugentligt, som involverer holistisk præsentationer og foredrag, religiøse fester, teaterforestillinger og andre Chowan community-relaterede begivenheder.

Vi er ikke her for at indoktrinere nogen, men for at vise dem det kristne livsform som afsløret i liv og tjeneste af Jesus Kristus. Ikke-kristne elever og studerende fra andre religiøse traditioner respekteres og hilste her og trives i dette miljø.

Placering

Beliggende i den lille historiske by Murfreesboro i det nordøstlige North Carolina, Chowan Universitet er en kort køretur til strandene i både North Carolina og Virginia. Chowan er også inden for køreafstand til mange faciliteter, herunder shopping, restauranter, forlystelsesparker, og storbyområder som Virginia Beach.

Byen Murfreesboro er et lille samfund, der stævner rundt om campus. Chowan har det bedste fra begge verdener; Murfreesboro er en lille, sikkert samfund, men alligevel større byer faciliteter er kun en kort køretur væk.

Chowan University ligger på en 450 + acre campus omgivet af skovklædte områder og flere søer. Vi er beliggende i den del af North Carolina, der er udpeget som "Inner Banker", og vores campus afspejler den naturlige skønhed af Intracoastal Waterway.

Murfreesboro oplever alle fire årstider, men er præget af milde vejr. Den gennemsnitlige høje temperatur i skolernes måneder er 65 grader (18 celsius).

Værdien af ​​værdier Uddannelse

Chowan Universitet er kendt for at have "Tro på din fremtid." Meget mere end en tagline, vores mission er at give en uddannelse, der forvandler almindelige studerende i ekstraordinære kandidater. Det gør vi i god tro, stole på Gud i skikkelse af Jesus Kristus, med optimisme for hver studerende succes. Vores fakultet kommer til Chowan at undervise, rådgive, og engagere eleverne i klasseværelset, på markerne og domstole konkurrence, og i hele fritidsaktiviteter. Tro i aktion understreger alt, hvad vi gør. Det er ikke nok at lære eleverne, hvordan eller hvad man skal tænke; vi lærer eleverne, hvordan man lever med ære og samvittighed ved hjælp af deres hoved, hjerte og hænder.

"Jesus voksede i visdom og modenhed og yndest hos Gud og mennesker." Luke 02:52

Hoved: vi underviser Hos Chowan, vil de studerende tage klasser i disciplinerne videnskab, kunst, litteratur, historie, sundhed og religion. Men endnu vigtigere, vil de lære, hvordan hver disciplin vedrører de andre. Vores integrerede uddannelse producerer ekstraordinære tænkere, der kan give mening i verden, vi lever i.

"Og de ting, du har hørt mig sige i overværelse af mange Vidner betro pålidelige mennesker, der vil også være kvalificeret til at undervise andre." - 2 Timoteus 2: 2

Hjerte: Vi rådgiver

Fakultetet og personale, som omgiver vores studerende gå sammen dem og inspirere deres faglige og personlige drømme med passion. Fakultetets rådgivere mentor studerende en-til-en og konsekvent modellere og tilskynde til højre og sund beslutningstagning.

"Du skal ikke være i overensstemmelse med det mønster af denne verden, men blive forvandlet ved fornyelse af dit sind. Så vil du være i stand til at teste og godkende, hvad Guds vilje er-hans gode, velbehagelige og fuldkomne vilje." - Romerne 12: 2

Hænder: Vi Engage

Muligheder for tjeneste vrimler til medlemmerne af Chowan samfund. Studerende deltage fakulteter og personale til at oversætte, hvad der bliver undervist, og hvad der læres i, hvad der sker. Fra tøj de trængende i vores samfund til kærlige forældreløse med hiv / aids i Sydafrika, vi tager alvorligt vores mission at give lys og sandhed i navnet Jesus Kristus.

"Sandelig siger jeg jer, uanset hvad du gjorde for en af ​​de mindste af disse brødre og søstre af mine, du gjorde for mig." - Matthew 25:40 Vi giver en liberal kunst uddannelse, der udfordrer hele elev. De transformerede livet for vores elever giver værdi til det, vi gør på Chowan Universitet.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Chowan University

Gennem sin fremragende pensum, interaktion med store professorer, og mange ydeevne muligheder, kan Chowan Department of Music hjælpe dig med at maksimere dit potentiale o ... [+]

Bachelor of Arts i Music

Gennem sin fremragende pensum, interaktion med store professorer, og mange ydeevne muligheder, kan Chowan Department of Music hjælpe dig med at maksimere dit potentiale og nå dine mål som musiker. Kandidater i vores program har gået på at være komponister, folkeskolen musiklærere, midten og high school band og kor direktører, kunstnere og optagelse ingeniører. Som en musik større, vil du få et solidt fundament i musik studiet af musikteori, syn sang og hørelære, musikhistorie, klasse klaver, ledning, ensembler, og anvendt musik. Du vil studere i mindst én af disse anvendte musik områder i din embedstid:

Messing Instrument Sammensætning Klassisk guitar Orgel Slagtøj Piano String Instrument Voice Træblæser ... [-]
USA Murfreesboro
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

BBA

Chowan University

The School of Business på Chowan Universitet forestiller sig en erhvervsliv dygtige og etiske personer med faglige kompetencer, så de kan arbejde sammen for at konkurrere ... [+]

Bachelor of Science i Business Administration

"The School of Business på Chowan Universitet er det bedste sted til at forme din karakter, potentiale, og professionalisme. Skolen giver alle studerende en mulighed for at nå deres bedste gennem udfordringer, en-til-en fakultet interaktion, små grupper, og chancen for at finde dine egne styrker. Jeg bløder Chowan blå på grund af de erfaringer i School of Business, der for altid vil påvirke mit liv og arbejdsmoral. " - Danielle Coleman, klasse af 2013, BS i Business Administration, Koncentration i ledelse, Minor i Regnskab Hos Chowan udvikler vi de etiske virksomhedsledere i morgen. Bygger på styrken i vores kristne arv, vi give vores studerende ved at vejlede dem i beherskelsen af ​​business teorier, organisatoriske færdigheder, tekniske færdigheder, og kritiske analyser, der forbereder dem til en karriere i den hurtigt skiftende erhvervslivet.... [-]

USA Murfreesboro
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Chowan University

Denne grad undersøger de forskellige faktorer og kompleksiteter i Afrika og dens plads i verdenshistorien sammen med andre nationale og kulturelle historie. ... [+]

Bachelor of Science i afrikansk-amerikansk historie og kultur

Denne grad undersøger de forskellige faktorer og kompleksiteten af ​​ikke blot den afrikansk-amerikanske erfaringer, men dens kontekst i verdenshistorien. Studerende vil undersøge den afrikansk-amerikanske erfaringer i Nordamerika fra kolonitiden til i dag. Oprindelsen af ​​sorte samfundslivet og sorte modstand under slaveriet gennem det afrikansk-amerikanske erfaringer i løbet af "Jim Crow" æra og udviklingen af ​​sort lederskab, gennem kampen for Civil Rights op til i dag.

Der er også kursusaktiviteter, som tilbyder en endnu mere detaljeret kig ind i disse epoker.

Studerende vil også undersøge forskellige andre nationale og kulturelle historier for at få perspektiv på minoritetsgrupper og andre mennesker alt for ofte ignoreret i traditionelle undersøgelser. Emner lige fra interaktioner til historisk effekt vil blive drøftet at give eleverne en bredere forståelse af nationens udvikling.... [-]

USA Murfreesboro
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Chowan University

Hos Chowan University, vi integrerer strategier i sociologi og strafferetlig efterforskning certificering i Criminal Justice pensum til at forberede alle vores studerende ... [+]

Bachelor of Science i Criminal Justice

Hos Chowan University, vi integrerer strategier i sociologi og strafferetlig efterforskning certificering i Criminal Justice pensum til at forberede alle vores studerende til fængslende karriere i en række strafferetlige erhverv. Ved at kombinere dynamiske kurser - som Corporate og White Collar Crime, Brandstiftelse Investigation, Criminal Evidence, ungdomskriminalitet og Politi for Fællesskabet Relations - med virkelige verden erhvervserfaring gennem praktikophold på alle niveauer af lokale, statslige og føderale agenturer, eleverne mestrer de færdigheder nødvendige for succes i deres område.

Studerende forbinde også klasseværelse viden med virkelige verden erfaring gennem medlemskab i organisationer specielt designet til studerende at forfølge Criminal Justice grad. Den Chowan University kapitel i Alpha Phi Sigma National Criminal Justice Honor Society og strafferet Club tilbyder studerende yderligere uddannelsesmæssige, service, og fællesskab muligheder. Strafferet store selskaber kan tjene en grad inden for følgende områder:... [-]

USA Murfreesboro
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Chowan University

Med et øje på fremtiden, er Chowan skabe en indstilling, hvor kreativitet og innovation vil fusionere for at producere en studerende, der er æstetisk, teoretisk og teknol ... [+]

Bachelor of Science i Grafisk Kommunikation

Med et øje på fremtiden, er Chowan skabe en indstilling, hvor kreativitet og innovation vil fusionere for at producere en studerende, der er æstetisk, teoretisk og teknologisk uddannet i grafisk design, interaktivt design, print-teknologi, emballage design, og / eller studie kunst. Ved at kombinere sin teknologiske ressourcer og fakultet ekspertise vil universitetet forny sine bestræbelser på at udvikle elevernes kreative ideer, kunstneriske evner, selvudfoldelse, og faglige færdigheder, som de studerer video, digitalt design, print design, tegning, digital billedbehandling, emballering, web design, fotografi, maleri, keramik, mixed media, etc., i skæringspunktet mellem kunst og teknologi. Uanset om brug af "århundreder gamle metoder eller ved at skubbe grænserne for digitale kreativitet," afdelingen vil producere unikke og selvsikre kandidater med de færdigheder, som moderne printteknologi, design og kunst efterspørgsel.... [-]

USA Murfreesboro
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Chowan University

Chowan University School of Education er forpligtet til kvalitet i undervisning, læring og service, og arbejder en-til-en til at nå dette mål i hver Uddannelse student! ... [+]

Bachelor of Science i Elementær uddannelse

Chowan University School of Education er forpligtet til kvalitet i undervisning, læring og service, og arbejder en-til-en til at nå dette mål i hver Uddannelse student! Chowan er lille nok til at gøre dette til en realitet, med fakultetet og rådgivere kontrol på deres elever, og de fremskridt, de har gjort med jævne mellemrum for at sikre, at de nå deres individuelle mål. Lærerne kan hjælpe eleverne med at overvinde de vanskeligheder, de kan støde på, der attesterer, at sidste års 100% passerer sats af vores grundskole store selskaber der tager Praxis II eksamen!

Grundskole studerende er specielt uddannet gennem kursus arbejde og feltarbejde at udvikle faglige og lederevner til brug i grundskoler - Børnehave gennem 6. klasse.... [-]

USA Murfreesboro
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Chowan University

Studerende dimitteret fra Idræt-programmet er parat til at forfølge karrieremuligheder i Sundhed og idræt, Motion Videnskab, Sports Management og Coaching. ... [+]

Bachelor of Science i Idræt

"The Idræt Institut giver de studerende en bred vifte af viden og færdigheder. Fra vores mange koncentrationer og vores top-notch fakultet, kan Idrættens Analyseinstitut afdeling forberede dig til enhver karriere i atletik! " - Drew Praster, Idræt kandidat, Senior manager Premium Salg til Charlotte Bobcats, og Distinguished elev Studerende dimitteret fra Idræt-programmet er parat til at forfølge karrieremuligheder i Sundhed og idræt, Motion Videnskab, Sports Management og Coaching. Et yderligere formål er at give alle studerende mulighed for at udvikle fysiske, sociale, intellektuelle, følelsesmæssige, miljømæssige og åndelige sundhed.

Som Idræt stor, kan du tilslutte dit klasseværelse viden med virkelige verden erfaring. Vores praktikophold give de studerende mulighed for at få praktisk erfaring i professionelle indstillinger. Arbejdsmarkedet fortsætter med at udvide inden for Idræt og idræt, med kandidater modtager jobmuligheder!... [-]

USA Murfreesboro
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Chowan University

Chowan pre-lov rådgivende programmet følger en specialiseret styr på undersøgelse, som vil give et overblik over den forfatningsmæssige historie, retssystemet, politik og ... [+]

Bachelor of Science i Pre-Law / Historie

American Bar Association understreger, at der ikke er nogen foretrukket større eller anbefalet læseplan for dem at forberede jurastudiet. Enkeltpersoner interesseret i at gå til loven skolen kan føle sig godt tilpas efter de fleste studieprogrammer i forbindelse med rådgivning gennem Chowan pre-lov rådgivende programmet. Dette program er ikke et stort, men et middel til at hjælpe de studerende med at opfylde kravene for at komme ind i jura, uanset deres bachelor større.

Studerende immatrikulation i Pre-Law Advisory Program vil følge en specialiseret styr på undersøgelse, som vil omfatte kurser i:

USA forfatningsdomstol Historie Amerikanske retssystem Amerikanske Politik Business Law strafferet Straffesager Studerende interesseret i at forfølge en juridisk karriere bør kontakte Pre-Law koordinator tidligt i deres studier. Pre-Law koordinator vil give de studerende: Individualiserede opmærksomhed i at vælge et program for undersøgelse i hele deres college karriere, ofte gennemgå deres fremskridt; Up-to-date information om jurastudiet optagelse; og Oplysninger om Law School Admissions Test (LSAT) og rådgivning om forberedelse til det. ... [-]
USA Murfreesboro
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Chowan University

Chowan Institut for Psykologi har flere unikke funktioner, der gør det skiller sig ud fra andre bacheloruddannelser. Vi ønsker at du skal finde din passion. Modsætning ti ... [+]

Bachelor of Science i psykologi

"The psykologi program på Chowan er designet med den hensigt at forberede dig til kandidatniveau arbejde. Jeg var den eneste person i min klasse at have haft gruppe oplevelse, og en af ​​de meget få, der havde praktiseret klient interviews. Jeg hele tiden befinder mig i situationer under klasse, hvor jeg har en fordel frem for andre studerende takket være min erfaring på Chowan. " - Tonya Sinclair, seneste psykologi graduate Chowan Institut for Psykologi har flere unikke funktioner, der gør det skiller sig ud fra andre bacheloruddannelser. Vi ønsker at du skal finde din passion. Modsætning til de fleste bacheloruddannelser, tilbyder vi flere grader muligheder, herunder tre specialiserede spor studier. Mens vores program omfatter en generel fundament for alle studerende, vores degree spor tillade studerende at få en bedre fornemmelse af deres særlige område af interesse. Når du bliver en del af Chowan University Psykologi Institut, vil du have en særlig plads - et sted at lære, at have det sjovt, for at vokse følelsesmæssigt & åndeligt - et sted at høre til.... [-]

USA Murfreesboro
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Chowan University

Den Chowan University School of Education er dedikeret til at opgradere studerende, der er effektive, højt kvalificerede lærere, og som er udstyret med instruktions strat ... [+]

Bachelor of Science i Secondary Education

Den Chowan University School of Education er dedikeret til at opgradere studerende, der er effektive, højt kvalificerede lærere, og som er udstyret med instruktions strategier og pædagogik i stand til at uddanne alle elever i en verden konstant forandring. Den stærke grundlæggende uddannelsesprogram, sammen med professionelle og speciale områdestudier tilbydes lærere til service pre på Chowan Universitet, giver potentielle pædagoger viden, færdigheder og dispositioner er nødvendige for at arbejde med forskellige elever og læringsmiljøer. Muligheder er fastsat for kandidater til at lære og vurdere teorier og principper for bedste praksis, ikke blot i indstillingen universitet, men også i samarbejde med klasselærere og andre fagfolk, der guider dem gennem praktisk anvendelse i den virkelige verden indstillinger.... [-]

USA Murfreesboro
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Chowan Video 2014