Claflin University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Verden har brug for visionære. De, der er i stand til at forestille sig, hvad der er muligt, og udstikke en kurs for at komme dertil.

Næsten 150 år siden, Claflin nedbrød barrierer i de videregående uddannelser, hvilket gør det den første South Carolina universitet åben for alle uanset race. I dag, Claflin fortsætter med at byde velkommen til eksemplariske studerende af alle racer og køn, der demonstrerer en passion ikke kun for at ændre deres egne forhold, men at ændre verden så godt.

Vi mener, at de fleste ledere er lavet, ikke født. Desuden mener vi, at studerende med lidenskab, integritet og en vilje til at arbejde hårdt har en medfødt evne til at blive visionære ledere. Som Claflin studerende, der du udfordret til at realisere dit fulde potentiale, så her med en enestående uddannelse, der vil tjene dig godt i graduate skole, i en karriere - og i livet.

Visionær ledelse

Lederne af morgendagens har visioner. De ser længere. De handler med et globalt perspektiv. Visionære ledere er overbeviste om at være innovative, for at skabe deres egen vej, til at vejlede andre. De tror på sig selv, fordi de forstår deres verden og er motiveret til at gøre det bedre. Vi ser visionær leder i dig-og vil hjælpe dig realisere din egen visionært lederskab.

Akademisk Excellence

Excellence er overalt her. Det kan ses i skønhed af vores campus, kvaliteten af ​​vores fakultet, og niveauet af institutioner, som vores kandidater er optaget. Vi er forpligtet til at sikre, du får alt hvad du behøver for at opnå den høje kvalitet, at de studerende her på Claflin forventer af sig selv.

Menneskeliv på Claflin

Vores samfund er tæt sammentømret, så muligheder for involvering bugne. Du kan finde en kalender fuld af campus aktiviteter og arrangementer, over 66 studenterorganisationer, otte broderskaber og sororities, en dynamisk studerende regeringen, en givende religiøse liv, og meget mere. Dette er en aktiv, engageret campus, hvor du vil blive involveret-tidligt, og ofte.

Virkelige verden erfaring

Vores studerende engagere sig aktivt i faglige uddannelsesmuligheder og få værdifuld erfaring ud over klasseværelset-og i den proces, de bygger meget imponerende CV'er. Fra forskning på højt niveau, til praktikophold og co-ops, til udveksling af studerende og studier i udlandet, disse praktiske erfaringer er tilgængelige på tværs af alle fire år af en Claflin uddannelse.

Liv efter Claflin

Vores kandidater går langt. De forlader at studere på landets førende kandidat og faglige skoler. De går videre til stor succes som visionære ledere i førende virksomheder og organisationer i hele nationen, og rundt om i verden. De forlader med en uddannelse andet at nogen, en, der fører til en succesfuld karriere-og et tilfredsstillende liv.

Næste skridt

Vi udvikler visionære ledere ved at udfordre vores studerende at forestille sig mulighederne for deres liv. Det handler ikke kun om at forberede dig til en karriere. Det handler om at forberede dig til at blive den bedste "dig" muligt. Er du klar til at opfylde dit potentiale som en visionær leder? Læs mere om livsændrende, verden skiftende uddannelse her på Claflin Universitet.

Placeringer

Orangeburg

Claflin University

Address
400 Magnolia Street
29115 Orangeburg, South Carolina, USA
Telefonnummer
+1 803-535-5000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig