Læs den officielle beskrivelse

Om Clayton State University

På Clayton State University , student drømme gøres virkelige i praktiske klasser, praktikophold og virkelige erfaringer. Fra over 34 stater og 32 lande kommer elever til Clayton State i forstæder Atlanta for:

 • personlig opmærksomhed
 • små klassestørrelser
 • overkommelig karriere forberedelse
 • fremragende fakultet
 • livlige campus liv

Campus føles som et andet hjem, herunder 214 hektar parklignende skønhed og et inklusivt og støttende fællesskab af studerende, fakultet og personale.

Vores mission fokuserer på at styrke vores studerende gennem rige erfaringer, der engagerer deres kritiske tænkningskompetencer og forbereder dem til deres valgte karriere. Vi ved, at for at sige "mission opnået" på afgangsdagen, må vi fremme et rummeligt samfund, der samler rundt om de enkelte drømme og håb for vores elever. Gennem fremragende programmer, passende support og et miljø, der afspejler forretning og industri i det 21. århundrede, gør vi deres drømme til virkelighed.

Mission og Vision

Clayton State University dyrker et miljø af engageret, erfaringsbaseret læring, beriget af aktiv samfundstjeneste, der forbereder elever i forskellige aldre og baggrunde til at lykkes i deres liv og karriere.

Gennem en markant kombination af dokumenterede og innovative metoder til undervisning og læring vil Clayton State University udmærke sig ved at forberede studerende fra mange samfundslag for at imødekomme udfordringerne med at leve og arbejde i et dynamisk, globalt samfund.

Clayton State University er forpligtet til at:

 • At skabe en fremragende uddannelsesmæssig oplevelse, der stimulerer intellektuel nysgerrighed, kritisk tænkning og innovation.
 • At skabe åbenhed, forståelse, samarbejde og gensidig respekt over hele universitetet.
 • At fremme læring, der involverer studerende, fakultet, personale, alumni og det større samfund.
 • Udvidelse og allokering af ressourcer strategisk i henhold til mission og værdier for at understøtte den samlede institutionelle effektivitet.
 • Tilbyder et indbydende og støttende campus-fællesskab for fakultet, personale og studerende.
 • Repositioning Clayton State University i videregående uddannelsesmarkedet og videre.

Historie Clayton State University

Som universiteterne går, er Clayton State ung. Det kan være, hvorfor vi forstår drømme så godt. På denne campus og i vores klasser ser vi drømmene og forhåbningerne fra tidligere generationer bliver vores daglige virkelighed.

Hvert år, siden vi første gang åbner vores døre i 1969, bygger vi på de nye realiteter, der støtter drøm efter drøm med ressourcer, faciliteter, et opmuntrende samfund og traditioner, der forener os under et banner af Laker stolthed.

Hurtige fakta

 • Beliggenhed: Morrow, GA
 • Grundlagt: 1969
 • Akkreditering: Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges
 • Præsident: Dr. Thomas Hynes
 • Tilmelding (fra efteråret 2016): 6.996
 • Fakultet (fuld tid): 247
 • Antal kollegier: 4
 • Undervisningsprogrammer: 43
 • Graduate Graduate Programs: 8
 • Associate Degree Programmer: 5
 • National Athletics Affiliation: NCAA Division II
 • Konference: Peach Belt Conference
 • Brugernavn: Lakers
 • Farver: Laker Blue og Georgia Clay
 • Søer: 5
 • Areal: 214
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Clayton State University

Kandidatuddannelsen i filmproduktion lægger vægt på postproduktion for at forberede eleverne til karriere i den professionelle filmindustri. I dette program opnår de stud ... [+]

Bachelor of Arts i filmproduktion

Kandidatuddannelsen i filmproduktion lægger vægt på postproduktion for at forberede eleverne til karriere i den professionelle filmindustri. I dette program opnår de studerende færdigheder inden for områder som fortælling, komposition, redigering, special effects, motion grafik og lydeffekter.

Studerende introduceres også i filmproduktionens præproduktions- og produktionsfasetter, så de forstår hele filmfremstillingsprocessen.

Kandidater fra BA-programmet i filmproduktion vil demonstrere følgende egenskaber:

Forstå kritiske og kreative processer og æstetiske tilgange, der er involveret i produktionskapacitet inden for produktion, produktion og efterproduktion af filmfremstillingUdvikle beherskelse af tekniske og kunstneriske færdigheder, der er afgørende for filmfremstilling og video produktion og efterproduktion - herunder skrivning, produktion, styring, redigering, filmografi, produktion og lyddesignAcquire og model accepteret industri praksis, herunder dem vedrørende faglige samarbejder, sikkerhed og etiske standarder, og demonstration af beskæftigelse salgbarhedAnalyser og kritiser film, der repræsenterer en bred vifte af teoretiske og historiske perspektiverAfgangskrav til kandidatuddannelsen i filmproduktion (efterår 2015)Core Curriculum Areas AE: 42 timer... [-]
USA Morrow
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Clayton State University

Bachelor of Arts i Kommunikations- og Medievidenskab (CMS) lægger vægt på uddannelse i liberale kunst: litteratur, teater, kunst, filosofi og sprog. Evnen til at skrive o ... [+]

Bachelor of Arts i Kommunikations- og Medievidenskab (CMS)

Bachelor of Arts i Kommunikations- og Medievidenskab (CMS) lægger vægt på uddannelse i liberale kunst: litteratur, teater, kunst, filosofi og sprog. Evnen til at skrive og tale godt, tænke kritisk på forskellige medier og kommunikationsformer og genkende skriftlige, visuelle og multimedietekster - disse typer brede, fleksible færdigheder beriger kandidaternes liv. Derudover tilbyder disse samme færdigheder kandidater de værktøjer, de har brug for at trives i erhverv, der er revolutioneret af hurtigt udviklede og digitale medieteknologier.

Var engelsk, kunst eller teater din yndlingsklasse på gymnasiet?Var du involveret i skolens avis, årbog eller debatklub?Kan du lide at tage billeder eller skyde video? Er du begejstret for websides design?Er du lidenskabelig med at skrive, læse eller film?... [-]
USA Morrow
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

BBA

Clayton State University

Fra innovative virksomheder og analytiske tænkere til changemakers og ledere har innovative sind som dine, et hjem i College of Business. Studerende studerer en rigorøs o ... [+]

Bachelor of Business Administration

Fra innovative virksomheder og analytiske tænkere til changemakers og ledere har innovative sind som dine, et hjem i College of Business.

Studerende studerer en rigorøs og globalt-økonomisk-fokuseret pensum under vejledning fra fakultet, der ikke kun offentliggør udførligt i deres fagområder, men som har praktiseret på deres områder hos virksomheder som Ernst og Young, Delta, Home Depot og Booz Allen Hamilton.

Du får mulighed for at bygge dit CV med praktikophold, netværksbegivenheder og vores specialiserede forskningscentre. Og fordi drømme virkelig betyder at forblive forbundet og engageret, kan du deltage i ni forretningsfokuserede elevorganisationer, vores indsigtige højttalerserier og engagere dig i vores store mentorprogram.... [-]

USA Morrow
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Clayton State University

Reklame, detailhandel, produktudvikling, forbrugeradfærd, strategisk kommunikation - det er en del af hovedingeniør i Marketing. At studere under branchens eksperter, vil ... [+]

Bachelor of Business Administration i Marketing

Reklame, detailhandel, produktudvikling, forbrugeradfærd, strategisk kommunikation - det er en del af hovedingeniør i Marketing.

At studere under branchens eksperter, vil du få den teoretiske viden og praktiske erfaring, der kræves for at fremme som marketing professionel. Når du er færdiguddannet, vil du være udstyret med en stærk vidensbase, praktisk erfaring og tankegangen, der kræves for succes i det dynamiske markedsområde.

Gradskrav

Det fulde marketingprogram består af 120 kredit timer. Ud over de generelle uddannelseskurser (30 kredit timer) omfatter følgende kurser kerneplanen (90 kredit timer):

Core Curriculum General Education kurser (30 kredit timer)... [-]
USA Morrow
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Clayton State University

Overvejet erhvervssprog, forbereder en regnskabsundervisning eleverne til en karriere med endeløs mulighed. Du vil udvikle teknisk kompetence inden for finansiel regnskab ... [+]

Bachelor of Business Administration i regnskab

Overvejet erhvervssprog, forbereder en regnskabsundervisning eleverne til en karriere med endeløs mulighed.

Du vil udvikle teknisk kompetence inden for finansiel regnskabsføring og rapportering, ledelseskostregnskab, indkomstskat, regnskabsinformationssystemer og revisions- og forsikringsydelser. Du vil også opbygge regnskabsmæssige og forretningsmæssige software færdigheder og udvikle en forståelse af etiske spørgsmål og praksis i regnskabsfaget.

College's Voluntary Income Tax Assistance (VITA) program giver junior og senior niveau studerende mulighed for at arbejde som skatterådgivere for medlemmer af det omkringliggende samfund. Clayton State's VITA-program er længst kørt på ethvert universitet eller college i Georgien.... [-]

USA Morrow
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Online
Læs mere på dansk

BSc

Clayton State University

Clayton State's baccalaureate (BS) program i psykologi og menneskelige tjenester er solidt grundlagt i psykologiens disciplin, samtidig med at man understreger realistisk ... [+]

Bachelor of Science i Psykologi og Human Services

Clayton State's baccalaureate (BS) program i psykologi og menneskelige tjenester er solidt grundlagt i psykologiens disciplin, samtidig med at man understreger realistiske karrieremuligheder inden for menneskelige områder for bacheloruddannelsen. Curriculum design giver eleverne mulighed for at integrere disciplinerne psykologi, sociologi, sociale ydelser, ungdomsydelser, sundhedspleje, nonprofit management, multikulturelle studier, uddannelse og erhvervslivet i et akademisk og erfaringsprogram, der vil forberede kandidater til erhverv på forskellige områder af de hjælperende erhverv. Læreplanen kapitaliserer på Clayton State University informationsteknologi ekspertise for at sikre, at de studerende gradueres med yderst omsættelige computerfærdigheder i databehandling, elektroniske formularer og andre applikationer, der er egnede til området.... [-]

USA Morrow
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Clayton State University

Programmet Bachelor of Information Technology (BIT) forbereder eleverne til at konkurrere på det hurtigt voksende arbejdsmarked, bidrage til den intellektuelle videnskab ... [+]

Bachelor i Informationsteknologi

Programmet Bachelor of Information Technology (BIT) forbereder eleverne til at konkurrere på det hurtigt voksende arbejdsmarked, bidrage til den intellektuelle videnskab og til at engagere sig i deres lokalsamfund. BIT er et 120-kredit program, der nedsætter eleverne i de seneste begreber og praksis i forbindelse med manipulation, transmission og lagring af elektroniske data. BIT-programmet accepterer alle kurser, der er optjent i AASIT-programmet, og tilføjer det sidste af Georgiens General Education Core-klasser, et sæt IT-kerne- og valgkurser og en koncentration i enten Database Administration, Networking og Security eller Informatics. BIT-programmet tiltrækker studerende, der søger at forfølge en karriere inden for ethvert område relateret til informationsteknologi, herunder men ikke begrænset til it-administration, webudvikling og cybersecurity.... [-]

USA Morrow
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Clayton State University - The International Student Experience

Address
2000 Clayton State Boulevard
30260 Morrow, Georgia, USA