Læs den officielle beskrivelse

Karakteren af Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer er en dynamisk og innovativ liberal arts og science college beliggende i den naturskønne sø Sunapee Region i Central New Hampshire. I løbet af deres college karriere deltager 100 procent af vores studerende i et eller flere praktikophold i deres fagområder. De skaber også læringsporteføljer, hvor de demonstrerer deres løbende fremskridt og præstation. Alle vores elever afslutter deres seniorår med et Capstone-projekt, hvor de udvikler og demonstrerer en dybere kendskab til deres akademiske hoved.

Hvad gør Colby-Sawyer karakteristisk?

 • Student succes er vores første prioritet. Enhver vigtig beslutning her begynder med spørgsmålet: Hvordan vil vores studerende nyde godt af det?
 • Vores lille klassestørrelse (gennemsnitlig 19 studerende) og talentfulde fakultet giver vores studerende personlig opmærksomhed og et udfordrende, men støttende akademisk miljø.
 • Nye teknologier er integreret i vores elevernes uddannelse. På vores trådløse campus opretter hver elev en elektronisk portefølje, der følger hans eller hendes fremskridt og resultater på tværs af deres college karriere.
 • Colby-Sawyer blander elementerne i en studerendes college liv - akademisk, co-curricular, social og atletisk - til en sammenhængende uddannelsesmæssig oplevelse.
 • 100 procent af vores studerende får afgørende præ-professionel erfaring inden for deres fagområder gennem et eller flere praktikophold, som giver dem mulighed for at anvende deres viden og færdigheder og opbygge netværk til fremtidige beskæftigelsesmuligheder.
 • Vores studerende får ekstraordinær adgang og muligheder i deres første år, uanset om de vil deltage i et lederskabsprogram, udføre i en teatralsk produktion eller planlægning af campusbegivenheder.
 • Vores alumner opstår også afrundede, veluddannede borgere, parat til at være succesfulde fagfolk og positive bidragsydere til deres samfund.
 • Vores campus ligger i New Hampshires smukke Lake Sunapee Region med 360 graders udsigt over bjerge, skove og søer. Det er et fantastisk sted for udendørs rekreation og ligger kun 90 minutters kørsel til Boston.

Colby-Sawyer College Mission statement

Colby-Sawyer College er et privat, uafhængigt college, der tilbyder bacheloruddannelser og kandidatuddannelser baseret på liberal arts og science og designet til at forberede eleverne til deres erhverv og liv i løbende læring. Fakultet, personale og studerende stræber efter excellence i kollegiet er engageret undervisning og et læringssamfund for at fremme elevernes akademiske, intellektuelle og personlige vækst. Kollegiet forbereder eleverne til at trives i og gøre en positiv indvirkning på en dynamisk, forskelligartet og indbyrdes afhængig verden. Colby-Sawyer College blev grundlagt som et akademi i 1837 og har været engageret i videregående uddannelse siden 1928. Missionen blev vedtaget af bestyrelsen den 16. oktober 2015. Alle Colby-Sawyer College studerende vil:

 • lære og bruge en bred krop af viden med dybde i deres hovedområder
 • berige og uddybe deres selvkendelse
 • tænk kreativt og kritisk
 • kommunikere og interagere effektivt
 • handle etisk og professionelt
 • forstå og anvende flere perspektiver.

For mere information, besøg vores internationale side på http: // Colby-Sawyer .edu / application / international-applications

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

Colby-Sawyer College

Dyrk din nysgerrighed ved at studere livet i alle dets former - fra individuelle organismer og deres samfund til de systemer, celler og processer, der udgør levende væsen ... [+]

I dit element

Dyrk din nysgerrighed ved at studere livet i alle dets former - fra individuelle organismer og deres samfund til de systemer, celler og processer, der udgør levende væsener.

Udvikle en bred forståelse af alle områder af biologi og lære at bruge videnskabelige processer. Udforsk begreberne molekylær, celle, organismer og økologisk biologi og anvend teori til praksis.

Udfør banebrydende forskning med dine professorer i regionens mange søer og floder, skove og bjergkæder, eller kend campusens dam, marker, 86-acre certificeret trægård, ahornsukkerhus, permakulturhave og træskole.

Lær at brygge øl eller kog ahornsirup i hands-on kurser. Kombiner dit klasseværelse og laboratorieindlæring med feltstudier i Colorado River Basin, ørkenen sydvest, øen samfund af Martha's Vineyard eller de hvide bjerge i New Hampshire.... [-]

USA New London
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Colby-Sawyer College

Virksomheden berører næsten alle aspekter af det moderne samfund. Fra detailhandel til forskning, rådgivning til analyse, rådgivning til overholdelse, en karriere i erhve ... [+]

Din fremtid: Nu åben for erhvervslivet

Virksomheden berører næsten alle aspekter af det moderne samfund. Fra detailhandel til forskning, rådgivning til analyse, rådgivning til overholdelse, en karriere i erhvervslivet er mere end strømper, vandkøler og dokumentmapper - det er en verden med uendelig mulighed, hvor du er direktør for din fremtid.

På din dagsorden

Colby-Sawyer 's Bachelor of Science grad i Business Administration har fem koncentrationer til at hjælpe dig med at skinne i dit ønskede ekspertiseområde. Vælg et fokus i regnskab og finansiering, generel forretning, ledelse, marketing eller bæredygtig virksomhed.

Undersøg organisatoriske strukturer, ledelse og drift samt de økonomiske konsekvenser af det hurtigt skiftende miljø og betydningen af ​​globaliseringen. Undersøg anvendelsen af ​​nye teknologier, bedste praksis i samarbejde og hvordan man bygger vellykkede virksomheder med fokus på overskud samt etiske, humanistiske og sociale bekymringer.... [-]

USA New London
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Colby-Sawyer College

Kombiner din passion for den naturlige verden med biogeokemi, biologi, kemi og økologi for at løse og løse problemer mellem mennesker og miljø. ... [+]

Det er i Tingens Ting

Kombiner din passion for den naturlige verden med biogeokemi, biologi, kemi og økologi for at løse og løse problemer mellem mennesker og miljø.

Miljøet - Ned til en videnskab

Få en avanceret videnskabelig og kvantitativ forståelse af nutidige miljøproblemer med en bachelorgrad i miljøvidenskab . Udnyt forskningsmuligheder i regionens mange søer og floder, skove og bjergkæder, eller gå uden for din bopæl til campus dammen, marker, ahornsukkerhus, permakulturhave og træskole, eller en godkendt gård på 86 hektar.

Kombiner dit klasseværelse og laboratorieindlæring med feltstudier i Colorado River Basin, ørkenen sydvest, øen samfund af Martha's Vineyard eller de hvide bjerge i New Hampshire.... [-]

USA New London
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Colby-Sawyer College

Som en multi-billion dollar industri med konsekvent årlig vækst kræver atletiske programmer på alle niveauer højtuddannede eksperter til at styre sportssiden. Vær en del ... [+]

Trin op til pladen

Som en multi-billion dollar industri med konsekvent årlig vækst kræver atletiske programmer på alle niveauer højtuddannede eksperter til at styre sportssiden. Vær en del af den essentielle bak-scener lineup, der hjælper atleter med at skinne med en Bachelor of Science grad i Sport Management.

Forbered dig på en karriere som sportsledelse professionel, der mener, at det er kritisk at lede effektivt og træffe etiske beslutninger. Colby-Sawyer læreplan styres af standarderne for Sports Management, Colby-Sawyer giver dig mulighed for at fokusere på et af fire koncentrationsområder: sportsvirksomhed, sportinformation og medier, sportsstudier eller sports- og rekreativ ledelse.... [-]

USA New London
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Colby-Sawyer College

Dyrk din kreative passion, dit ønske om at flytte folk og din interesse for visuel kommunikation med en grad i grafisk design. ... [+]

Tal i nuancer, konturer, illustrationer og billeder

Dyrk din kreative passion, dit ønske om at flytte folk og din interesse for visuel kommunikation med en grad i grafisk design.

Visuelt kommunikere ideer, der inspirerer, informerer og fanger ved at lære at konceptualisere, forskning, skrive, redigere, kritisere, samarbejde og stille spørgsmål.

Vælg vores BA-program for omfattende design viden med fleksibilitet til at udforske erhverv uden for feltet eller vælge BFA-programmet, hvis du har til hensigt at forfølge en karriere som grafisk designer . Mindre i grafisk design kan kombineres med ethvert studieprogram for at tilføje en rig forståelse af designkoncepter og -praksis.... [-]

USA New London
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Colby-Sawyer College

Fyldt med fascinerende figurer og alle de elementer, der giver stor underholdning - fra drama og romance til krig og kriminalitet - historien og de politiske studier forb ... [+]

Gør historie og skelne demokrati

Fyldt med fascinerende figurer og alle de elementer, der giver stor underholdning - fra drama og romance til krig og kriminalitet - historien og de politiske studier forbereder dig til at spille din egen rolle i formgivning af fremtiden gennem tidligere erfaringer.

Sæt det i perspektiv

Få en bred forståelse af, hvordan sociale, politiske og kulturelle kræfter former samfund, især USA. Udvikle dine skriftlige og verbale kommunikationsevner for at lære andre om tidligere og nutidige kulturer og politiske systemer på kreative og kritiske måder, herunder videnskabelig debat og brug af flere perspektiver.

Brug historiske og arkivressourcer til at deltage i bevarelsesprojekter, herunder optagelse af mundtlige historier sammen med fakultet og medstuderende. Udforsk dine interesser gennem en selvudvalgt praktikplads og dit senior Capstone-projekt, og del dit arbejde med andre i publikationer og under præsentationer.... [-]

USA New London
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Colby-Sawyer College

Udforsk den menneskelige erfaring og spille en vigtig rolle ved at besvare spørgsmål om kognition og adfærd med en grad i psykologi fra Colby-Sawyer . ... [+]

Det er menneskets natur

Udforsk den menneskelige erfaring og spille en vigtig rolle ved at besvare spørgsmål om kognition og adfærd med en grad i psykologi fra Colby-Sawyer .

Minds of the Minds

Uddyb din forståelse af psykologi og de sociale og kulturelle oplevelser, der former menneskelig adfærd for at imødekomme de skiftende behov hos mennesker, organisationer og lokalsamfund. Coursework i sundhed og biologisk psykologi, rådgivning og unormal psykologi, socialpsykologi, forskningsdesign og analyse træner dig i den nøjagtige udvikling af sunde adfærdsmæssige løsninger og strategier.

Deltag i intensive, banebrydende forskningsprojekter sammen med dine professorer og forfølge dine egne forskningsinteresser med klinisk erfaring i vores menneskelige interaktionslaboratorium.... [-]

USA New London
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Colby-Sawyer College

Vælg BA-uddannelsen for et dybtgående kendskab til billedkunst med mulighed for at udforske en række karrieremuligheder. Vælg BFA grad for en intensiv undersøgelse af bil ... [+]

Gør dine kunstneriske drømme til en professionel virkelighed

Blend farve , skygge og tekstur for at skabe en lys fremtid med en grad i studiekunst.

Vælg BA-uddannelsen for et dybtgående kendskab til billedkunst med mulighed for at udforske en række karrieremuligheder. Vælg BFA grad for en intensiv undersøgelse af billedkunst, der vil forberede dig til en karriere som professionel kunstner. Begge muligheder bygger dine kreative og kritiske tænkningskompetencer sammen med studie- og tekniske færdigheder.

Vælg mellem koncentrationer i keramik, tegning, grafisk design, maleri, fotografering, printmaking og skulptur , og eksperimentér uden for din koncentration for at få et bredere faglig kendskab til kunsten.... [-]

USA New London
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

12 Reasons to Choose Colby-Sawyer College

International Student Spotlight - Ioannis Bechlivanos

I'm a Colby-Sawyer Charger: John Rojas

Location address
541 Main St
New London, New Hampshire, NH 03257 US
Social Media