Læs den officielle beskrivelse

Beliggende på den sydøstlige Atlanterhavskysten i Brunswick, midt mellem Savannah og Jacksonville, Florida, den College of Coastal Georgia er en bachelor college i University System of Georgia. Kollegiet giver en overkommelig og interaktiv undervisning i den naturlige skønhed og rigelige solskin af Georgiens Golden Isles, et område kendt for verdensklasse golfbaner og resorts samt fantastiske mangfoldighed af maritime levesteder, dyreliv og havdyr.

Studerende opdager muligheder på alle niveauer: i lederroller på tværs af alle aspekter af campus liv; i lokalsamfundet engagement gennem tjeneste-læring, hands-on anvendelse af klasseværelset materiale, en ånd af frivillighed og en forpligtelse til at gøre positive ændringer; i udmærkelse programmer, praktikophold, stipendier og stipendier, der fremmer naturlige nysgerrighed; og i on-campus beskæftigelsesmuligheder og legater, der ikke kun fremmer kollegium overkommelige priser, men også tilskynde akademiske, atletisk, og aktivitetsprogram deltagelse.

Kollegiet Office of Rekreation og wellness understøtter studenteraktiviteter som kapitalisere på akademiets nærhed til to store strande med hurtige forlystelser over dæmningen til enten St. Simons Island eller Jekyll Island. Adgangskort til Jekyll Island udstedes til fuldtids studerende, der giver adgang til alle de bekvemmeligheder af statens havet legeplads. Off-campus eventyr udflugter til St. Simons Island omfatter stand-up paddle boarding og kajaksejlads. Studerende kan tage til vandet samt vandre strande og stier af vores regionale økosystemer for området læring i et kystnært miljø, der er et levende laboratorium og en af ​​de første, der er udpeget, beskyttede vådområder i nationen.

Kollegiet tilbyder studentereksamen grader i Amerikanske Studier, Biologisk Institut, Business Administration, Education, Sundhedsinformatik, matematik, Sygepleje (BSN), Psykologi, Public Affairs og for nylig tilføjet en grad i tværfaglige studier. Gennem et aktivt program for praktikophold og service-learning, studerende hold med lokalsamfundet partnere som Georgien Department of Natural Resources, Jekyll Island Authority og Georgia Sea Turtle Center, den sydøstlige Georgia Health System, og Forbundsrepublikken retshåndhævelse Training Center for spændende oplevelser i den virkelige verden anvendelse af kursusaktiviteter i samfundet. Studerende på tværs af alle discipliner har meningsfulde muligheder for at samarbejde med fakultet, co-authoring og co-præsentere materielle forskning og rapporter.

Fakultetet relish og støtte elev interaktion, der tjener som mentorer, rådgivere, og selv intervenienter på vegne af de studerende ud over de timer i klasseværelset forberedelse og undervisning. Studerende er kendt ved navn, ikke kun af klassekammerater, men ved fakulteter og personale. Visionen for kollegiet er at være et kollegium af valg for studerende inden Georgien og uden, at give en tilgængelig og økonomisk overkommelig uddannelse. Fortaler ekspertise i stipendium og fællesskab engagement, fremmer Gymnasiet ledelse, faglig progression og rettidig graduering gennem elev-centrerede programmer, der tilbyder et rigt og varieret studerende erfaring.

Kendt for en smuk campus, alle undtagen én bygning af kollegiet er enten blevet bygget eller renoveret inden for de seneste seks år, og byggeriet er begyndt på en anden suite-baserede kollegium. Siden han kom til de sydlige stater Athletic Conference i 2011, har søfolk sat deres præg på sportspladsen scene, vinde Naia mændenes nationale golf mesterskab i 2014. Coastal Georgiens atletik program understøtter i øjeblikket otte konkurrencedygtige sportshold: tre mænds hold (basketball, golf og tennis) og fem kvinder teams (basketball, golf, tennis, softball, og volleyball). Golf, tennis og volleyball hold er nationalt rangeret.

Dette er en campus, der kan præcist kan beskrives som en omsorgsfuld fællesskab af involverede, interaktive studerende, fakulteter og personale. Studerende kan komme til Coastal Georgia for en grund, men de holder sig for mange.

Mission Statement

Som en state college fra University System of Georgia, vil kollegiet af Georgias kyst være et kollegium af valg for beboerne i Georgien og ud ved at give en tilgængelig og økonomisk overkommelig uddannelse kvalitet. Fortaler ekspertise i stipendium og fællesskab engagement, fremmer Gymnasiet progression og rettidig graduering gennem elev-centrerede programmer, der tilbyder et rigt og varieret studerende erfaring. Studerende er forberedt til meningsfulde karriere, avanceret undersøgelse, livslang læring og deltagelse i en global og teknologisk samfund. Institutionen vil give associerede og studentereksamen grader, der understøtter den intellektuelle, økonomiske og kulturelle behov i samfundet og region.

Vision

Den College of Georgias kyst vil være et kollegium af valg for studerende inden Georgien og uden, giver en fremragende uddannelse for morgendagens ledere og borgere gennem tjeneste læring, global bevidsthed og engageret iværksætteri.

Værdier

Den College of Coastal Georgia kerneværdier indramme mission og vision, og guide institutionen gennem skiftende tider og prioritering:

Kvalitet Uddannelse:

Forpligtelse til at levere høj kvalitet, innovative og fleksible uddannelsesmuligheder og tjenester i en tilgængelig elevcentreret miljø, hvilket skaber et klima af opdagelsen af, at værdier og omfavner både undersøgelse og kreativitet; forventer studerende til at tage aktivt ansvar for deres uddannelse; fremme tætte elev-lærer obligationer; tilbyder løbende vurdering af akademiske programmer; integrere alle programmer, der fremmer studerendes adgang og succes.

Experiential Learning:

Integrer meningsfuld erfaringsbaseret og holistisk samfundstjeneste på campus og i det bredere samfund med instruktion og refleksion til at berige lærerig oplevelse, fremme en holdning af generøsitet i tjeneste, undervisning social ansvarlighed og styrke lokalsamfund.

Global årvågenhed:

Forpligtelse til at levere værdiskabende uddannelse ved at fremme tværkulturel forståelse, fremme respekt og påskønnelse blandt og mellem studerende, fakulteter og personale, og dyrke samarbejdsrelationer med internationale programmer og globale samfund.

Ledelse:

Advocate lederroller, der respekterer professionalisme, ansvarlighed og motivation gennem forbedrede færdigheder i organisering, planlægning, problemløsning, og kommunikere at forberede eleverne til at møde morgendagens arbejdsstyrke og regionens behov udviklende udvikling.

Entrepreneurship:

Indgyde udforskning og innovation på tværs af pædagogiske proces, mens forankring disse iværksættervirksomheder strategier i sociale og samfundsmæssige formål.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

College of Coastal Georgia

Bachelor of Arts med en Major i Amerikanske Studier forbereder de studerende til en karriere, hvor stærke analytiske og kommunikative færdigheder værdiansættes sammen kre ... [+]

Bachelor of Arts i Amerikanske Studier

Bachelor of Arts med en Major i Amerikanske Studier forbereder de studerende til en karriere, hvor stærke analytiske og kommunikative færdigheder værdiansættes sammen kreativitet og global bevidsthed. Amerikanske Studier majors kritisk at undersøge amerikanske liv i en læseplan, der lægger vægt på innovative service-learning, historisk viden og nutidige teoretiske tilgange til at engagere sig aktivt med lokalsamfundet og regionen. Som verden vokser mere og mere afhængige af hinanden, American Studies programmer fremme en dyb historisk, kulturel og sociologisk forståelse af placeringen af ​​USA i en global kultur og økonomi.

Amerikanske studier kandidater trives i områder som journalistik, massekommunikation, Marketing, Uddannelse, tekniske skriftligt, Conservation Management, og miljøstyring. Den Amerikanske Studier forbereder også studerende til kandidatuddannelser, herunder i kunst, humaniora, samfundsvidenskab, jura, handel, den offentlige orden, og uddannelse.... [-]

USA Brunswick
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

BBA

College of Coastal Georgia

Den Bachelor i Business Administration (BBA) er designet til at give de studerende et stærkt fundament i forretningsmæssige kompetencer og understreger samtidig ansøgning ... [+]

Bachelor of Business Administration

Den Bachelor i Business Administration (BBA) er designet til at give de studerende et stærkt fundament i forretningsmæssige kompetencer og understreger samtidig ansøgning i den virkelige verden arbejdsmiljøer. BBA grad kombinerer fundamentale generelle uddannelser, et stærkt fokus på erhvervslivet nøgletal og derefter en undersøgelse af et område af koncentration. Desuden er de studerende forpligtet til at gennemføre en praktikplads i løbet af deres senior år.

Mens studerende tjener BBA grad modtager en større i generelle forretningsmæssige, følgende områder af koncentrationer er tilgængelige:

regnskab økonomi finans... [-]
USA Brunswick
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

College of Coastal Georgia

Institut for Grundvidenskab (DNS) tilbyder en studentereksamen grad i biologisk videnskab, der forbereder de studerende til en karriere som professionelle biologer i en l ... [+]

Bachelor of Science i biologi

Institut for Grundvidenskab (DNS) tilbyder en studentereksamen grad i biologisk videnskab, der forbereder de studerende til en karriere som professionelle biologer i en lang række områder. Vores program tilbyder tre spor i undersøgelsen: Kystøkologi, Lærer uddannelse på sekundært niveau eller en Pre-Professional vej, for studerende, der planlægger at gå ind i medicin, veterinærmedicin, biomedicinsk videnskab, tandpleje, apotek eller fysisk terapi. Studerende vil blive nedsænket i interaktive klasseværelse og laboratorie erfaringer samt praktiske erfaringer vedrørende deres valgte spor. Den innovative og stringent pensum vil forberede de studerende til studier i et valgt biomedicinsk videnskab profession, eller karrieremuligheder såsom gymnasiet videnskabelig uddannelse, forvaltning af naturressourcer, og økologisk forskning.... [-]

USA Brunswick
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
College of Coastal Georgia

Den Bachelor of Science grad i Criminal Justice fokuserer på studiet af det strafferetlige system og dets enkelte dele, samt årsagerne til og konsekvenserne af kriminalit ... [+]

Den Bachelor of Science grad i Criminal Justice fokuserer på studiet af det strafferetlige system og dets enkelte dele, samt årsagerne til og konsekvenserne af kriminalitet. Uddannelsen understreger et integreret syn på det strafferetlige system, fremhæver relationer mellem systemkomponenter. Studieordningen er designet til at give de studerende et fundament kerne af viden af ​​det strafferetlige system, der vil forberede de studerende til en karriere inden retshåndhævende områderne politi og strafferetlige undersøgelser, samt sikkerhed, rettelser, prøvetid og parole.

Koncentrationer Public Management koncentration fokuserer primært om forvaltningen af offentlige organisationer. For strafferetlige studerende, målet med denne koncentration er at udvikle færdigheder, der kræves af personer, der administrerer strafferetlige og sikkerhedsorganisationer og dem, der udvikler og evaluere politikker. Koncentrationen af ​​offentlig ledelse giver omsættelige ledelse og ledelseskompetencer, som direkte kan anvendes på arbejdspladsen, mens indgyde væsentlige værdier for at sikre eleverne trives efter endt uddannelse i deres karriere som offentligt ansatte. Homeland Security koncentration giver en enestående mulighed for studerende interesseret i at fokusere deres studier på de store områder, der indgår i den komplekse arena af Homeland Security. Fokus i denne koncentration er at give en omfattende undersøgelse af komplekse områder med vores nation som indvandringspolitikken, grænsesikkerhed, told håndhævelse, cyberkriminalitet, og evalueringen af ​​offentlige politikker på disse områder. Information Assurance og Cyber Defense koncentration giver eleverne mulighed for at beherske væsentlige færdigheder i forståelse netværk forsvar, database management systemer, it-kriminalitet, cybersikkerhed, og sikkerhed design og kryptografi. efter eksamen ... [-]
USA Brunswick
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
College of Coastal Georgia

Den Bachelor of Science i psykologi er designet til studerende, der ønsker at gøre en forskel i andres liv eller forberede sig til en karriere med vægt grundforskning ell ... [+]

Bachelor of Science i psykologi

VORES GENERELT fusion vil blive tilbudt på CAMDEN CENTER!

Vores General Koncentration vægt på grundforskning og anvendt forskning og forberedelse til fortsat uddannelse på kandidatniveau er nu mere praktisk at Camden County beboere end nogensinde før! Fremskridt i fjernundervisning teknologi gør det muligt for os for første gang til at tilbyde den fuldtallige kurser i den generelle koncentration på Camden Center. Kurserne vil være tilgængelige helt på stedet, helt online, live-streamet i realtid mellem Brunswick campus og Camden Center, og i "hybrid" (kombination af on-site og on-line) format. Dette fald Dr. Drew vil være undervisning psykologi Regulering på Camden Center, Dr. Culley vil være levende streaming Fællesskabets Psykologi mellem Brunswick campus og Camden Center og Dr. Paven er glade for at undervise hans personlighed Teorier kursus (også leve-streamet mellem Brunswick og Camden Center). ... [-]
USA Brunswick
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Online
Læs mere på dansk
College of Coastal Georgia

Den Bachelor of Science i uddannelse med en dobbelt major i den tidlige barndom og specialundervisning opfylder standarder, der fastlægges af University System of Georgia ... [+]

Bachelor of Science i uddannelse

Blanding traditionelle og utraditionelle tilgange til læreren forberedelse med fokus på indhold viden ekspertise, effektive pædagogiske strategier og classroom management, vil kandidater ind i lærerfaget klar til at møde udfordringerne i nuværende og fremtidige klasseværelser. Lærer kandidater komplet faglig uddannelse kursusaktiviteter, indhold kursusaktiviteter i matematik, videnskab og læsning samt strukturerede, overvågede praktiske erfaringer i skolerne.

Den Bachelor of Science i uddannelse med en dobbelt major i den tidlige barndom og specialundervisning opfylder standarder, der fastlægges af University System of Georgia, Georgia Professionelle Standards Commission, og Det Nationale Råd for Akkreditering af læreruddannelsens. Lærer kandidater vellykket gennemførelse af dette program vil blive certificeret i den tidlige barndom og specialundervisning, kvaliteter K-5.... [-]

USA Brunswick
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk