Læs den officielle beskrivelse

Mange muligheder, den ene fokus - studerende, der gør en forskel

Den College of Saint Rose er en progressiv samfund af forskere fokuseret på at få viden og anvende det, de har lært at gøre verden omkring dem bedre. Saint Rose ligger i hjertet af Albany, New York state hovedstad, byder på en privat, uafhængig, fælles skole kollegium erfaring i et levende bymiljøet.

Med cirka 4.500 fuld- og deltidsstuderende, Saint Rose har en alsidig udbud af bachelor, kandidat og certifikat programmer rettet mod både traditionelle studerende og arbejder fagfolk. Vi kombinerer strenge studier i de liberale kunst og videnskab med ubegrænsede muligheder for praktikophold, bachelor forskning og studere i udlandet samt muligheder for studerende til at engagere sig i meningsfulde samfundstjeneste.

Grundlagt i 1920 af Sisters of St. Joseph i Carondelet har Saint Rose forblevet tro mod sin mission ikke kun forbereder eleverne til deres karriere, men også forberede dem til livet.

Mission Statement

Den College of Saint Rose samfund engagerer højt motiverede bachelor-og kandidatstuderende i strenge uddannelsesmæssige erfaringer. I den progressive tradition af de stiftende Sankt Joseph Søstrene af Carondelet, glæder vi os mænd og kvinder fra alle religiøse og kulturelle baggrunde. Ud over at udvikle deres intellektuelle evner, studerende har mulighed for at dyrke deres kreative og åndelige gaver i et mangfoldigt læringsmiljø, der fremmer integritet, indbyrdes afhængighed og gensidig respekt.

Kollegiet leverer markante og omfattende liberale kunst og professionelle programmer, der inspirerer vores kandidater til at være produktive voksne, kritiske tænkere og motiverede, omsorgsfulde borgere. Vores engagement med bymiljøet udvider rammen om uddannelsesmuligheder og tilskynder Saint Rose samfunds energiske engagement og effektiv ledelse i samfundet.

Med en campus i hjertet af det historiske Albany-hovedstaden i staten New York-Saint Rose er kendt for sin strenge stipendium og levende campus samfund.

Akademikere. 43 bacheloruddannelser, 29 kandidatuddannelser og 19 avancerede certifikater til rådighed for nye studerende. Vurderet som Best Northern University af US News & World Report. Fakultetet. 93% af vores fuldtidsansatte instruktions fakultet medlemmer holder den højeste grad i deres felt. Personlig opmærksomhed. Den studerende-fakultet forholdet er 14: 1, og Saint Rose beskæftiger nul undervisningsassistenter-så du kommer til at arbejde direkte og ofte med dine professorer. Studerende. Næsten 4500 elever (inklusive 2.800 bachelorer) fra 36 stater og mere end 55 lande. 48% af bachelorer bor på campus. Finansiel støtte. 99% af første års studerende modtager en vis finansiel bistand, med den gennemsnitlige pakke på $ 26,891. Hvad skal man gøre.

På campus: tage i en NCAA Division II-spil, vælge mellem 40 studerende klubber, og have det sjovt i coed intramuralt sports-alt fra cheerleading til ultimativ Frisbee.

Off campus: se top-name bands i koncert, deltage Broadway produktioner, slentre gennem street messer, tilbringer en eftermiddag i parken ...

Graduate grader med et formål

Propel din karriere. Berige dig selv. Tjen en Saint Rose kandidatgrad.

Personer, der har tjent Saint Rose graduate grader er kræfter til positive forandringer. De fører skoler påvirke den offentlige politik, skrive romaner, rapportere nyheder, bygge IT-systemer, adfærd banebrydende forskning, løbe selskaber, og starte deres egne virksomheder.

Hvordan fik de der? Ved at tjene en kandidatgrad på The College of Saint Rose. De modtog personlig opmærksomhed fra fakultetet med fremtrædende legitimationsoplysninger og ivrige indsigt. De nød små klassestørrelser, fleksibel aften, online og dag klasser og strenge studieområder.

Det gjorde en forskel i dem, så de kunne gøre en forskel - og bliver, hvem de virkelig ønskede at være.

Optjening en kandidatgrad er en stærk karriere flytte. I gennemsnit har personer med en kandidatuddannelse tjener 23 procent mere end folk med en bachelorgrad.

Bachelor-og kandidatuddannelser uddannelser

Fire skoler: Kunst og humaniora, erhvervsliv, uddannelse, og Matematik & Videnskab 43 Undergraduate Degree Programs 6 Undergraduate Certificate Programs 29 kandidatuddannelser 19 Avancerede Certifikat Programs 11 Fremskyndede / Dual Degree Programs tildele en bachelor- og kandidatgrad fra College of Saint Rose i fem år BA eller BS fra Saint Rose plus BS Engineering i partnerskab med Rensselaer Polytechnic Institute BS plus MS i Clinical Laboratory Sciences i samarbejde med Albany College of Pharmacy BS plus Certified Medical Technologist i partnerskab med Rochester General Hospital eller New York Methodist Hospital BA / BS plus JD i partnerskab med Albany School of Law, Pace University Law School, eller vestlige New England University School of Law MBA plus JD i partnerskab med Albany School of Law

studieliv

  • 80% af freshmen bor på campus; 45% af bachelorstuderende bor på campus - ALANA fuldtidsansatte bachelorer: 20% - 33% mænd; 67% kvinder fuldtidsansatte bachelorer - stater er repræsenteret i de studerende: 32 - Lande, der er repræsenteret i de studerende: 50 - Student Association Klubber: 35
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

College of Saint Rose

Som Communications stor, kan du koncentrere dig om en af ​​tre områder - Journalistik, PR og reklame, eller Film og New Media-samtidig med at få et indgående kendskab til ... [+]

[-]
USA Albany
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
College of Saint Rose

Albertus Hall, en af ​​de primære akademiske bygninger i centrum af campus, er placeringen af ​​fakultetets kontorer, klasseværelser og undervisning laboratorier til Inst ... [+]

Albertus Hall, en af ​​de primære akademiske bygninger i centrum af campus, er placeringen af ​​fakultetets kontorer, klasseværelser og undervisning laboratorier til Institut for Psykologi.

Afdelingen består af seks videnskabelige medarbejdere, hvis primære fokus er at dele viden om dette ekspansive felt med deres elever i spændende og innovative måder.

Kravene programmet give de studerende en høj grad af fleksibilitet og frihed. De forskellige interesser fakultetet giver muligheder for at vælge fra banebrydende kurser såsom Social Neuroscience, Forensic Psychology, Forgetting & Amnesia, Psykologi of Love, thanatology, Menneskets seksualitet, og Parenting.... [-]

USA Albany
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

College of Saint Rose

En større i Business Administration forbereder dig til at tage din plads som en forretning leder. ... [+]

En større i Business Administration forbereder dig til at tage din plads som en forretning leder.

Du vil blive dygtige i alle funktionelle områder af erhvervslivet-finansiering, ledelse, markedsføring og regnskab-samtidig have mulighed for at koncentrere sig om en specialitet.

Du kan også udvikle dit eget speciale med et fakultet rådgiver. Som en del af dine studier, vil du oprette en forretningsplan i det første år, praktikant med en national eller regional organisation, og studere med fuld tid fakultet, der har opnået ekspertise inden for uddannelse og erhvervslivet.

Udvalgte studerende kan vælge at forfølge vores Dual Degree BS / MBA, som giver mulighed for at tjene begge grader-normalt kræver 158 point-med så få som 140 point.... [-]

USA Albany
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
College of Saint Rose

Ved at hovedfag i datalogi, vil du få de færdigheder til at udmærke sig i mange sektorer af højteknologiske industri. ... [+]

Ved at hovedfag i datalogi, vil du få de færdigheder til at udmærke sig i mange sektorer af højteknologiske industri.

Studerende udvikler en grundig grundstødning i grundlæggende-programmering, database management, software engineering, netværk-derefter gå videre til at studere emner, der spænder fra retsmedicinsk computing til mobil programmering og spildesign.

Desuden vil en mindreårig i datalogi være en attraktiv genoptage Builder for nutidens arbejdsgivere, der ofte favoriserer kandidater med færdigheder i computing.

Program Oversigt:

Akademiets datalogi, informationsteknologi og Bioinformatik programmer er designet til at forberede de studerende med de færdigheder til at udmærke sig i den højteknologiske industri. Majors vil tilegne sig den viden til at rykke ind stillinger som computer programmering, systemanalyse, systemdesign, Internet programmering og informationssystemer management. Studerende vil også være forberedt på forskerskolen.... [-]

USA Albany
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
College of Saint Rose

The Music / Music Industry store muliggør kreative musikere mulighed for at engagere sig i en mangesidet studium, der forbereder dem til en karriere inden for mange af de ... [+]

The Music / Music Industry store muliggør kreative musikere mulighed for at engagere sig i en mangesidet studium, der forbereder dem til en karriere inden for mange af de områder, der omfatter nutidens musikindustri. The Music Industry pensum indeholder tre områder lige fokus, hvor alle studerende er beskæftiget: anvendt musik studier, audio optagelse og musik produktions- og musik virksomheder og iværksætterkulturen. Vi mener, at vores kandidater skal være velbevandrede inden for hvert af disse områder, da de fleste beskæftigelsesmuligheder involverer crossover og multitasking på flere forskellige områder af musikbranchen.

The Music / Music Industry Program til huse i The Hearst Center for Kommunikation og Interaktive Medier. Det giver adgang til state of the art lydstudier, audio post-produktionslokaler, tv og radio studier, computerrum, og et udstillingsvindue studie for live-optrædener. Den Hearst CCIM fremmer et kreativt og interaktivt miljø, hvor unge professionelle tager begreber og færdigheder lært i klasseværelset og atelier og anvende dem i pre-erhvervsmæssige indstillinger. Som Music Industry pensum er suppleret med en kerne uddannelse i liberale kunst, Musik / Music Industry ved Saint Rose er en unik blanding af progressive studier i moderne musik til huse i et levende akademisk samfund.... [-]

USA Albany
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

The College of Saint Rose

International Student Testimonial: Adil Siddique