Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Compass College of Cinematic Arts.

Velkommen til et kollegium, der er anderledes end nogen anden skole, du nogensinde har oplevet. Vi er den eneste vinterhave-stil, tværkirkelig college i nationen, hvis pensum er specifik for underholdningsindustrien. Med en unik, performance-baseret undervisningsplan, vi defineret af kvaliteten at lave film uddannelse vi tilbyder og de gode resultater fra vores alumner.

Den geniale ting om vores at være anderledes, er, at du er anderledes, også. Der er en kunstner i dig. Du ved det. Vi kender det. Og hvis du er klar til at finde din plads som kunstner i en af ​​de hurtigst voksende industrier i verden, vores dedikerede fakulteter og personale er her for at hjælpe med at guide dig til din drøm.

Film skole er en rejse. Et kompas vil holde dig pegede i din sande retning. Journey med os.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Compass College of Cinematic Arts

Compass College of Cinematic Arts tilbyder en Bachelor of Fine Arts (BFA) grad i Cinematic og Media Arts, der kombinerer en intensiv, anvendt undersøgelse af filmens og m ... [+]

Compass College of Cinematic Arts tilbyder en Bachelor of Fine Arts (BFA) grad i Cinematic og Media Arts, der kombinerer en intensiv, anvendt undersøgelse af filmens og medier kunst skabelsesprocessen med fire koncentrationer: Executive Produktion, Skrivning, Post-produktion og fungerende. Dette program er designet til studerende, der søger at arbejde for en større studie som Warner Brothers, Disney, Pixar eller Paramount, hvor en bachelorgrad er påkrævet. Det er også et glimrende valg, hvis du er en iværksætter ønsker at bygge dit eget produktionsselskab eller MMS virksomhed, eller arbejde i virksomhedernes markedsføring eller MMS-agenturer.

Den Bachelor of programmet Fine Arts er mindst 120 kredit timer og begynder straks uddannelse studerende i film og medier kunst produktion. Du starter fra dag ét at lære kunsten at narrative storytelling og hvordan man kan overføre denne færdighed i et manuskript eller andre former. Du vil lære producerer, udstyr, belysning og film æstetik. Derfra vil du gå videre til klasser med fokus på pre-produktion, post-produktion, cinematografi og lede.... [-]

USA Grand Rapids
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Compass College of Cinematic Arts