Concord University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1872 Concord University giver strenge programmer, der forbereder eleverne til at forfølge forskellige kandidatoverbygningen og karrieremuligheder og påtage lederskab og professionelle roller i et multikulturelt samfund. Mens vi omfatte en række pædagogiske metoder / teknologier, vores størrelse og omsorgsfulde engagement af vores fakultet, personale og administration er de vigtigste forsikringer af en kvalitet uddannelsesmuligheder på Concord University.

Campus Oversigt

2.800 Studerende 3% internationale (35 lande repræsenteret) Gennemsnitlig klassestørrelse 18 18: 1 studerende til professor forholdet

Mission Missionen for Concord University er at levere kvalitet, liberale kunst undervisning, at fremme forskningsmæssige aktiviteter, og tjene det regionale samfund.

Concord University tilbyder strenge programmer, primært på det studentereksamen niveau, der forbereder eleverne til at forfølge forskellige kandidatoverbygningen og karrieremuligheder og påtage lederskab og professionelle roller i et multikulturelt samfund. I overensstemmelse med sin tradition for service til regionens Universitet vil tilbyde et begrænset antal nøje udvalgte graduate grader. Mens vi omfatte en række pædagogiske metoder / teknologier, vores størrelse og omsorgsfulde engagement af vores fakultet, personale og administration er de vigtigste forsikringer af en kvalitet uddannelsesmuligheder på Concord University. Som lærer samfund, er Concord University besluttet på at fremme viden gennem professionelle udviklingsaktiviteter og programmer, gennem forskning, og gennem anvendelse, offentliggørelse, og værdsættelse af videnskabelige indsats.

Det primære formål med Concord mission er akademisk; Dog tjenesten universitetet giver til sin tilstand og region går ud over klasseværelset. Concord University bidrager til kvaliteten af ​​kulturelle og økonomiske liv i det sydlige West Virginia gennem samarbejde med både offentlige og private organisationer og agenturer og ved udvidelse af sin støtte og bistand til regionen, den tjener. I sidste ende, Concord University måler sin succes ved opfyldelsen alumner finde i deres karriere og gennem hele livet.

Uddannelsesmål i Concord University De uddannelser i Concord University er designet til at fremme færdigheder, viden og holdninger, der gælder på tværs af en bred vifte af fagområder og professionelle karriere i et kulturelt mangfoldigt, magtbegær under udvikling globale samfund.

Den Almindelige Studies Program giver mulighed for at begynde at udvikle færdigheder, der kræves for at løse komplekse problemstillinger, til at opbygge en grundlæggende viden base for livslang læring, og at dyrke holdninger, der fremmer personlig og samfundsmæssig trivsel og erfaringsmæssige berigelse. Med udgangspunkt i almindelige Studies program, studentereksamen grad programmer giver mulighed for fordybelse i en elevs valgte område (r). Med udgangspunkt i udvalgte studentereksamen grad programmer, den kandidatuddannelser giver muligheder for højt specialiseret forskning og faglig udvikling.

Færdigheder: Færdigheder i at fortolke data, der integrerer information, formulere ideer, tænker kritisk, og kommunikere med andre, som det fremgår af følgende kompetencer:

Effektive inter-kommunikationsevner og literacies, tilpasset efter behov for de krav, forskellige former for diskurs:

lytte og tale læsning og skrivning nonverbal kommunikation medier og teknologiske færdigheder

En evne til at ansætte passende observationsstudie, logisk, analytisk, beregningsmæssige, kreativ og kritisk tænkning i problemløsning. En evne til at anvende hensigtsmæssige metoder og teknologier til udførelse empirisk og videnskabelig forskning, at fortolke forskningsresultater, og til at anvende erfaringer fra denne forskning som grundlag for informeret beslutningstagning. En evne til at analysere, syntetisere og integrere elementer, oplysninger og idéer. En evne til at vurdere elementer, information og ideer på grundlag af passende kriterier. En evne til at anvende og overføre akademiske og erfaringsbaseret læring hensigtsmæssigt fra én sammenhæng til en anden. En evne til at lære og arbejde effektivt både selvstændigt og i fællesskab.

Viden: Kendskab til principper ligger til grund for akademisk diskurs på forskellige områder, som det fremgår af de følgende muligheder:

En evne til at skelne de gensidige påvirkninger af miljø, kulturelle overbevisninger og holdninger og samfundets institutioner og praksis En bevidsthed om de grundlæggende kendetegn og egenskaber det fysiske univers. En evne til at fortolke begivenheder og tendenser inden for historiske sammenhænge. Bekendtskab med principper der ligger til grund sprog - for eksempel sproglige, matematiske og edb-sprog-systemer. En anerkendelse af det komplekse samspil mellem organismer, herunder mennesker, og deres omgivelser. En bevidsthed om de æstetiske principper, metoder, materialer og medier, der anvendes i kunstnerisk præstation og skabelsen af ​​kunstværker og litteratur. Self-viden, herunder bevidsthed om ens egne kompetencer, mangler, og optimal individuel læring-style (s).

Holdninger: Tendencies befordrende for selverkendelse, personlig vækst og udvikling, og ansvarligt medborgerskab, hvilket fremgår af følgende:

Sædvanlige overvejelser om etiske / moralske konsekvenser af handlinger, når der vejer beslutninger og evaluere resultater. Udnyttelse af ansvarlig ledelse - herunder lederskab ved eksempel - og på ansvarlig followership. Respektfuld opmærksomhed til forskellige perspektiver og vilje til at indgå i dialog på tværs af forskelle, for at få gensidig forståelse og retfærdig konfliktløsning. Dyrkning af og støtte til holdninger og praksis, der fremmer fysisk, psykisk, følelsesmæssige og sociale trivsel. Påskønnelse af den kreative proces og for den rige mangfoldighed af kunstneriske præstation. Engagement i social ansvarlighed, herunder samfundstjeneste og civilt engagement. Motivation til at opnå livslang læring og løbende intellektuel vækst.

Placeringer

Athen

Concord University

Address
Athen, West Virginia, USA
Telefonnummer
+1 800-344-6679

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig