Concordia College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem er vi

Vi er en privat, coed, fire-årige liberale kunst kollegium. Vi er et fællesskab af mere end 2.100 studerende, der kommer fra 36 stater og 29 lande og repræsenterer 38 religioner og trosretninger. Vi beskæftiger 175 fuldtidsansatte fakultet, herunder NASA og NSF videnskabsfolk, prisbelønnede komponister og forfattere, og nationale eksperter i en lang række områder.

Hvor vi bor

Vores hjemby - Fargo-Moorhead - er et voksende fællesskab med næsten 30.000 universitetsstuderende, en hopping kunst og underholdning scene, og en svimlende vifte af praktik og beskæftigelsesmuligheder.

Hvordan vi lærer

Concordia tilbyder mere end 50 store selskaber, herunder 15 hædersbevisninger store selskaber, samt 12 preprofessional programmer inden for medicin, jura, teknik, tandpleje og mere. Hundredvis af praktikophold og kooperative uddannelsesmuligheder i byen og rundt om i verden giver masser af første hånd erhvervserfaring.

Hvor vi går

Vores globaliseret pensum kombinerer betydelig undersøgelse væk muligheder og instruktion i syv verdens sprog. Vi er et nationalt anerkendt leder blandt bachelor institutioner for antallet af studerende, der får global erfaring i udlandet.

Hvad vi gør

Mere end 100 studenterorganisationer - aviser og litterære magasiner, frivillige grupper, religiøse organisationer og mere - gør det nemt at blive involveret og forblive aktive. Mere end en tredjedel af vores studerende deltager i en (eller flere) af vores 19 musik-ensembler, og næsten en fjerdedel af vores elever deltager i konkurrencedygtige atletik.

Hvad vi Opnå

Concordia studerende har opnået en 88 procent accept sats i medicinsk skole (i 10 år adspurgte). Halvfems-otte procent af de adspurgte Concordia kandidater har job eller er blevet optaget på graduate skole inden for seks måneder eksamen. Fem af vores elever har vundet prestigefyldte Fulbright-stipendier inden for de seneste tre år. I de senere år har Concordia fået ni af de prestigefyldte NCAA Postgraduate stipendier.

Placeringer

Moorhead

Concordia College

Address
901 8th St. S.
56562 Moorhead, Minnesota, USA
Telefonnummer
+1 218-299-4000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig