Læs den officielle beskrivelse

Ikke dit typiske fireårige universitet.

DSU blev grundlagt i 1881 som en skole for læreruddannelse i Dakota Territory. I dag er vi en af de mest teknologisk avancerede campusser i Midtvesten. Et offentligt universitet, vi styres af South Dakota System Board of Regents og akkrediteret af Higher Learning Commission.

Vi specialiserer os i computerstyring, computerinformationssystemer og andre relaterede bachelor- og kandidatuddannelser. Vi er tro mod vores rødder ved at lægge særlig vægt på forberedelsen af lærere med ekspertise inden for brug af computerteknologi i undervisnings- og læringsprocessen. Vi har mere end 45 majors at vælge imellem, plus et robust kandidatprogram.

Beliggenhed

Vi er placeret i Madison, South Dakota. Det er et travlt fællesskab med en venlig, lille by føler. Du kan tage en tur på vores campus online eller arrangere et campusbesøg.

Størrelse

Vores samlede tilmelding til efteråret 2017 var 3.307 med 381 førstegangs graduate freshmen.

Klasser

På campus og online arbejder vi for at holde klassestørrelsen lille. Student-fakultetet er kun 17,4: 1. For studerende, der ikke kan gøre det til vores hoved campus, tilbyder vi kurser online eller gennem University Center - Sioux Falls.

atletik

DSU er medlem af North Star Athletic Association (NSAA), en division af National Association of Intercollegiate Athletics (NAIA). Vores maskotter er DSU Trojans og Lady T's, og vi er repræsenteret af tolv sportshold.

Mission

DSU giver læring, der integrerer teknologi og innovation for at udvikle kandidater, der er klar til at bidrage til lokal, national og global velstand.

Vision

På baggrund af dets særprægede mission vil DSU blive:

 • Det valgfrie universitet for dem, der søger en studerende-centreret institution, der tilbyder innovative programmer baseret på undervisning, forskning, teknologi, stipendium og service excellence.
 • Et akademisk samfund, der fungerer som en økonomisk motor på lokale, nationale og globale markeder.
 • En campus anerkendt for sine resultater i løbende kvalitetsforbedring.

Værdier

 • Student succes.
 • University-wide Excellence.
 • Forskel i undervisning, stipendium og service.
 • Akademisk Frihed og Integritet.
 • Mangfoldighed, Respekt og Inddragelse.
 • Løbende forbedringer.
 • Fællesskab, Samarbejde og Kommunikation.
 • Teknologi og innovation inden for og uden for klasseværelset.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Hvorfor DSU?

Arbejd med den nyeste teknologi.

Hvem ønsker at lære i et forældet klasseværelse? Hos DSU fokuserer vi på at levere den teknologi, du rent faktisk vil bruge i din karriere. Vi fokuserer på praktisk træning.

På grund af dette ser vores elever større succes. Vores ry for at producere kvalificerede arbejdstagere gør arbejdsgiverne til at søge DSU-kandidater. Det holder også vores samlede placeringsfrekvens på 99% for den seneste eksamensklasse - med mange af majors se en 100% placeringsfrekvens.

Dette er ikke din bedsteforældres klasseværelse.

Vores studerende arbejder med professionel teknologi. Vores nyrenoverede Science Center tilbyder det nyeste inden for kemi, biologi og fysik labs, der forbereder eleverne til job på Hematech, NASA, Los Alamos og andre førende videnskabelige organisationer.

Men det er ikke kun videnskab. Alle vores majors og programmer er infunderet med den nyeste teknologi indenfor og uden for klasseværelset.

 • Alle klasseværelser har stikkontakter.
 • High-end computer labs, herunder vores spil design og hacker labs.
 • SMART boards.
 • iPads, Kindles og Chromebooks.
 • 3D-printere.
 • Starfish Early Alert System.
 • Industri-standard software til programmer som Digital Arts
 • 24/7 adgang til flere bygninger via håndskannere.
 • Alle studerende får en bærbar computer som led i vores bærbare program.

Dertil kommer, at DSU er en akademisk stringent fireårig institution, der konkurrerer med enhver privat skole i regionen og koster mindre.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

Dakota State University

Digital Arts and Design Production Animation programmet (tilbydes på campus) giver dig et solidt fundament i 3D digitalt design og animation. Du lærer at skabe realistisk ... [+]

Digital Arts and Design Production Animation programmet (tilbydes på campus) giver dig et solidt fundament i 3D digitalt design og animation. Du lærer at skabe realistiske digitale miljøer og tegn til en karriere i moderne underholdning.

Fordele ved at studere produktionsanimation på DSU

Produktions animationsprogrammet er faktisk en specialisering af digital kunst og design grad. Du vil tage kernekrav, der forbereder dig til at arbejde på multimediedesignteams og traditionelle kunst som tegning og maleri.

Digital arts klasser holdes små til hands-on projekter. Fakultetet har reelle erfaringer i branchen. Som studerende i deres klasseværelser får du råd fra den virkelige verden, der straks finder anvendelse.... [-]

USA Madison
August 2019
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Dakota State University

Hvis du er en gamer eller en designer, der er interesseret i 3D-design og -imulering, vil DSU lære dig hvordan man gør det. Du vil lære de grundlæggende færdigheder til v ... [+]

Hvis du er en gamer eller en designer, der er interesseret i 3D-design og -imulering, vil DSU lære dig hvordan man gør det. Du vil lære de grundlæggende færdigheder til video game design, udvikling og produktion. Kom bygg et bedre spil hos DSU. DSUs Computer Game Design Major tilbydes på campus i state of the art læringsrum.

Fordele ved at studere computerspildesign på DSU

DSUs computerspil designprogram er en af de stærkeste i nationen. Det er den eneste bachelor i science game design program i staten, og et af nogle få i Upper Midwest regionen. Kursusarbejdet er strenge, herunder beregning og fysik sammen med computerprogrammering og visuelle designklasser.

Tjek denne "Quantum Tunnel" -video om vores program, skabt af Denis Dyack, chefkreativ medarbejder for Quantum Entanglement Entertainment. Videoen forklarer nogle af årsagerne til, at programmet for nylig blev klassificeret som en førsteklasses designskole for 2018 i The Princeton Review.... [-]

USA Madison
August 2019
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Dakota State University

Feltinformationssystemfeltet omfatter personer, som designer og bygger systemer, personer, der bruger disse systemer og personer, der er ansvarlige for at administrere di ... [+]

Computerinformationssystemer er vigtige for alle facetter i erhvervslivet. Feltinformationssystemfeltet omfatter personer, som designer og bygger systemer, personer, der bruger disse systemer og personer, der er ansvarlige for at administrere disse systemer. Efterspørgslen efter traditionelt personale som programmører, forretningsanalytikere, systemanalytikere og designere er signifikant. DSU's Computer Information Systems major tilbydes på campus og online.

Fordele ved at studere computerinformationssystemer på DSU

Vores CIS-grad er baseret på en kerne 48 studiepoints, som omfatter en praktik og / eller bachelorforskning. Derefter vælger du en specialisering inden for et af tre områder: forretningsanalyse, projektledelse og applikationsudvikling.... [-]

USA Sioux Falls
August 2019
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Dakota State University

Fordi data brud, malware infektioner og software sårbarheder er så almindelige i dagens teknologi verden, er det afgørende at fuldt ud forstå, hvordan disse angreb finder ... [+]

Fordi data brud, malware infektioner og software sårbarheder er så almindelige i dagens teknologi verden, er det afgørende at fuldt ud forstå, hvordan disse angreb finder sted. Som et større antal cyberoperationer (tilbydes på campus og online), vil du grave dybt for at forstå de hackers mentalitet, motivation og teknikker, der udfører disse typer angreb.

Du vil starte med en stærk base af programmering, matematik og netværk og derefter anvende den viden til de mest tekniske områder af cybersikkerhed. Kernen i graden lærer du, hvordan reverse engineering fungerer, analyserer malware og udnytter software. Du vil bedre forstå hackerindholdet og være i stand til at opdage sårbarheder i udbredte computersystemer.... [-]

USA Sioux Falls
August 2019
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Dakota State University

Du lærer ikke bare at programmere, når du studerer Computer Science; du styrer computere fra deres fundament til de nyeste værktøjer og applikationer. Vores Computer Scie ... [+]

Du lærer ikke bare at programmere, når du studerer Computer Science; du styrer computere fra deres fundament til de nyeste værktøjer og applikationer. Du kan designe og udvikle løsninger til at løse dagens problemer, og også de stadig mere komplekse og spændende muligheder, der opstår, når computere gennemsyrer vores samfund. Netop som internettet blev programmeret af computerforskere, vil Things of Internet programmeres af computerforskere! Vores Computer Science Major (tilbydes på campus og online) giver dig mulighed for at bruge værktøjer, viden og vision til at opbygge systemer og applikationer, der beriger hvad domæner interesserer dig.

Bedst af alt er DSU den regionale leder i alle ting "tech". Dette giver dig mulighed for at tage avancerede kurser inden for computervidenskab eller fra faglige instruktører inden for beslægtede områder som sikkerhed og netværk. Du kan endda fremskynde dine færdigheder gennem 4 1-programmet, der giver dig mulighed for at komme i gang mod MSACS eller en af vores andre kandidatgrader.... [-]

USA Sioux Falls
August 2019
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Dakota State University

Digital Computer and Design Computer Graphics-programmet (tilbydes på campus) er et solidt fundament i grafisk design og 3D-design med et teknologisk fokus. Du lærer at o ... [+]

Digital Computer and Design Computer Graphics-programmet (tilbydes på campus) er et solidt fundament i grafisk design og 3D-design med et teknologisk fokus. Du lærer at oprette en fantastisk grafik ved hjælp af den nyeste software, teknologier og udstyr.

Fordele ved at studere computergrafik på DSU

Computergrafikprogrammet er faktisk en specialisering af digital kunst og design grad. Studerende lærer at designe på flere computing platforme, som gør det muligt for eleverne at være alsidige i erhvervslivet. Og med en kernegruppe af klasser, der introducerer og bygger på andre medier, som lyd og digital historiefortælling, bliver du sat op til at udmærke sig i en bred vifte af computer grafiske færdigheder.... [-]

USA Madison
August 2019
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Washington Avenue North,820
57042 Madison, South Dakota, USA