Davis & Elkins College Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Davis & Elkins forbereder eleverne til at lykkes gennem programmer, der kombinerer den nyeste viden inden for området med løbende kompetenceudvikling. Og nu, Davis & Elkins er glad for at gøre denne form for uddannelse til rådighed for arbejde voksne.

Introduktion Davis & Elkins 100% on-line RN til BSN studentereksamen Afslutning Program.

Online læring er hurtigt blevet et dagligt syn i den pædagogiske verden. Denne vækst er blevet ansporet, for en stor del, af voksenelever vender tilbage til skole søger uddannelse at fremme deres karriere. Davis & Elkins giver voksne elever med en mulighed for at fuldføre en grad i tide, samtidig med at arbejde og ære andre de andre vigtige forpligtelser i deres liv.

Med Davis & Elkins '100% online campus, kan voksenelever forfølge deres Bachelor of Science grad fra komfort i deres eget hjem, med skemaer, der arbejder for deres liv. Fordi eleverne kan tendens til deres klasse forpligtelser, når det er mest praktisk for dem, der er i konflikt med arbejde og familie holdes på et minimum.

Gennem D & E online programmering, voksenelever er i stand til at mestre den nyeste viden på deres felt, opnå øget kompetence i centrale færdighedsområder, og tjene en grad, der vil hjælpe med avancement.

Hvorfor D & E?

Kvalitet: Som en traditionel, nonprofit institution, D & E sætter en ære i at have leveret studerende med en uddannelse af høj kvalitet siden 1904.

Hastighed: Online-programmer kan være afsluttet i 12 måneder.

Værdi: Ingen ansøgningsgebyr, ingen skjulte gebyrer, og kun $ 400 / credit hour, holde omkostningerne forudsigelig og overkommelig.

Convenience: 100% online med nogen krævede login gange.

Netværk: Med små årgange, studerende er i stand til at opbygge relationer med andre studerende og videnskabelige medarbejdere, der letter deres læring.

Placeringer

Elkins

Address
100 Campus Drive
Elkins, W.Va.

26241 Elkins, West Virginia, USA

Programmer

Denne skole tilbyder også: