Davis & Elkins College Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Davis & Elkins forbereder eleverne til at lykkes gennem programmer, der kombinerer den nyeste viden inden for området med løbende kompetenceudvikling. Og nu, Davis & Elkins er glad for at gøre denne form for uddannelse til rådighed for arbejde voksne.

Introduktion Davis & Elkins 100% on-line RN til BSN studentereksamen Afslutning Program.

Online læring er hurtigt blevet et dagligt syn i den pædagogiske verden. Denne vækst er blevet ansporet, for en stor del, af voksenelever vender tilbage til skole søger uddannelse at fremme deres karriere. Davis & Elkins giver voksne elever med en mulighed for at fuldføre en grad i tide, samtidig med at arbejde og ære andre de andre vigtige forpligtelser i deres liv.

Med Davis & Elkins '100% online campus, kan voksenelever forfølge deres Bachelor of Science grad fra komfort i deres eget hjem, med skemaer, der arbejder for deres liv. Fordi eleverne kan tendens til deres klasse forpligtelser, når det er mest praktisk for dem, der er i konflikt med arbejde og familie holdes på et minimum.

Gennem D & E online programmering, voksenelever er i stand til at mestre den nyeste viden på deres felt, opnå øget kompetence i centrale færdighedsområder, og tjene en grad, der vil hjælpe med avancement.

Hvorfor D & E?

Kvalitet: Som en traditionel, nonprofit institution, D & E sætter en ære i at have leveret studerende med en uddannelse af høj kvalitet siden 1904.

Hastighed: Online-programmer kan være afsluttet i 12 måneder.

Værdi: Ingen ansøgningsgebyr, ingen skjulte gebyrer, og kun $ 400 / credit hour, holde omkostningerne forudsigelig og overkommelig.

Convenience: 100% online med nogen krævede login gange.

Netværk: Med små årgange, studerende er i stand til at opbygge relationer med andre studerende og videnskabelige medarbejdere, der letter deres læring.

Placeringer

Elkins

Address
100 Campus Drive
Elkins, W.Va.

26241 Elkins, West Virginia, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: