University of Denver

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om University of Denver

Grundlagt i 1864-blot få år efter, at byen Denver selv blev grundlagt-universitetet i Denver er en af ​​landets førende private universiteter.

Universitetets 125-acre campus, et par miles syd for downtown Denver, er hjemsted for mere end 11.500 studerende rapporteringskrav fra alle regioner i USA og 83 andre lande.

Universitetet tilbyder:

mere end 100 bachelor uddannelser. mere end 120 graduate og professionelle programmer.

Uanset hvad de studerer, University of Denver studerende gå i gang med en personlig dannelsesrejse, der hjælper dem med at finde og følge deres individuelle formål.

COLLABORATIVE, erfaringsbaseret læring

Vores studerende arbejder tæt sammen med fakultetets, kammerater og medlemmer af lokalsamfundet om projekter, forskning og feltarbejde. De krydser discipliner for at opdage nye perspektiver og tilgange til problemløsning.

Ind og ud af klasseværelset, lærer vores studerende ved at gøre, uanset om de er at indsamle data på området eller sætte teori til praksis i et klinisk miljø.

Haft en effekt, lokalt og globalt

Ikke alene har vi arbejde på at forbedre vores umiddelbare samfund, men vi sender vores studerende og fakultet i udlandet for at studere og forskning med vidtrækkende konsekvenser. Lige så vigtigt, vi glæder os over studerende og fakultetet fra hele verden til at bringe nye ideer og indsigter til vores campus.

Gennem lokale og internationale programmer tjeneste læring, har vores studerende arbejdede sammen samfund overalt fra downtown Denver til Afrika, Europa, Asien og andre steder. Forskning ledet af vores fakultet og studerende har gjort en konkret forskel i en lang række områder, skabe nye medicinske teknologier, miljømæssige sikkerhedsforanstaltninger, arkæologiske fund og meget mere.

Men den største indvirkning universitetet har, er gennem sine tidligere studerende. Når de forlader her, gå University of Denver studerende på at gøre meningsfulde og varige bidrag til deres erhverv og deres lokalsamfund.

Placeringer

Denver

University of Denver

Address
University of Denver
2199 S. University Blvd.

CO 80208 Denver, Colorado, USA
Telefonnummer
+1 303-871-2000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig