Earlham College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Earlham er et nationalt universitet for liberal kunst med et ry for fremragende undervisning og forberedelse af studerende til at gøre en dybt positiv forskel i verden.

Intellektuelt udfordrende

Earlham-studerende tager ansvaret for deres egen læring og er forberedt på professionel succes og adgang til topuddannelser. De vælger blandt mere end 40 studieretninger og undervises af dedikerede professorer. Klasserne er små med rige muligheder for diskussion, undersøgelse og opdagelse.

Globalt engageret

Earlham er forpligtet til at byde studerende fra hele verden velkommen. Vores studerende kommer fra hele USA og omkring 80 andre lande. Faktisk er Earlham nummer 6 blandt de nationale liberale kunstskoler i den største procentdel af internationale studerende på campus, ifølge US News og World Report.

Socialt bekymret

Earlham-studerende har en følelse af forvaltning omkring deres liv og tror på deres magt og ansvar for at ændre verden, ifølge Colleges That Change Lives: 40 skoler, der vil ændre den måde, du tænker på colleges. Cirka 30% af de undersøgte kandidater rapporterede, at det meste eller hele deres arbejde var orienteret mod social forandring.

134023_90755999_10157509591308167_8872206499892428800_o.jpg

Future Future

Earlham rangerer 29. blandt 1.306 amerikanske institutioner for videregående uddannelse for den procentdel af kandidater, der fortsætter med at optjene en ph.d. I life sciences rangerer vi 9. blandt 1.341 institutioner. Halvtreds procent af Earlham-alumner begynder kandidatskolen inden for 10 år efter eksamen.

Et par gradvise resultater inden for de sidste fem år

Adgang til:

 • Columbia University
 • Georgetown University
 • Harvard Universitet
 • University of Chicago
 • University of Michigan
 • University of Oxford (UK)
 • Uppsala Universitet (Sverige)

Service til programmer som:

 • Americorps
 • Byår
 • Fredskorps
 • Quaker Voluntary Service
 • Undervis for Amerika
 • World Teach

Karrierer som:

 • Beboelig læge, Barrow Neurological Institute
 • Ejer / CEO, NetStuffers LLC
 • Programleder, Junior Achievement
 • Geolog, Michigan
 • International Relations-koordinator, Osaka by
 • Biokemiker, BP Biobrændstoffer
 • Galleriassistent, Kunstskole i Old Church

Støtte til forskning eller humanitært arbejde fra:

 • Carnegie begavelse
 • Davis-projekter til fred
 • Fulbright Grant
 • Huntington Public Service Award
 • National Science Foundation Pre-Doctoral Fellowship
 • Rotary International Peace Fellowship
 • Watson Fellowship

Mission statement

Opgaven til Earlham College , et uafhængigt boligkollegium, er at tilbyde undervisning i højeste kvalitet i den liberale kunst, herunder videnskaberne, formet af de karakteristiske perspektiver fra Religious Society of Friends (Quakers).

En grundlæggende tro hos Venner er, at al sandhed er Guds sandhed; Earlham understreger således forfølgelse af sandheden, uanset hvor denne forfølgelse fører; mangel på tvang, hvilket lader bevisene føre denne søgning; respekt for andres samvittighed; åbenhed for ny sandhed og derfor viljen til at søge; ærlighed, streng integritet i håndteringen af fakta; anvendelse af, hvad der er kendt for at forbedre vores verden.

For at give uddannelse af højeste kvalitet med disse vægter kræver Earlhams mission valg af et fremragende og omsorgsfuldt fakultet, der er forpligtet til at skabe et åbent, samarbejdsvilligt læringsmiljø. Kollegiet sørger for kontinuerlig støtte og udvikling af dette fakultet.

Undervisnings-læringsprocessen på Earlham er formet af et syn på uddannelse som en proces til at vække "læreren indeni", så vores studerende bliver livslange studerende. Studerende på Earlham opfordres til at være aktive, involverede studerende.

Kollegiet giver omfattende muligheder for studerende og fakultet til at interagere med hinanden som personer, til at lære af hinanden i et kooperativt samfund, hvor et vigtigt aspekt er forskning i studerende / fakultet.

På Earlham College gennemføres denne uddannelse med en bekymring for den verden, vi lever i, og for at forbedre det menneskelige samfund. Kollegiet stræber efter at uddanne moralsk følsomme ledere til kommende generationer.

Derfor understreger Earlham global uddannelse, fredelig løsning af konflikter, lighed mellem personer og høje moralske standarder for personlig adfærd.

Ledelse og ledelse

Earlham tilskynder til åben deltagelse fra fakultet, administration, studerende og personale i regeringsprocesser. I tråd med vores Quaker-arv søger vi åbne ører og åbne sind under hørings- og ekspertudvalg og -grupper for at fungere ved konsensus under beslutningstagning.

Anne M. Houtman, en fremtrædende underviser, videnskabsmand, forfatter og leder af videregående uddannelse, blev den 20. præsident for Earlham College og Earlham School of Religion den 1. juli 2019.

Houtman kom til Earlham fra Rose-Hulman Institute of Technology, hvor hun tjente som Provost og vicepræsident for akademiske anliggender. Hun har en doktorgrad fra University of Oxford i zoologi og en kandidatgrad i antropologi fra UCLA. Hun fik sin bachelor i kunstgrad fra Pomona College. Houtman er en Quaker og er den første kvinde, der tjener som præsident for Earlham.

Tidligere tjente Houtman som dekan ved School of Natural Sciences, Mathematics and Engineering ved California State University Bakersfield og som chef og professor ved Thomas H. Gosnell School of Life Sciences ved Rochester Institute of Technology. Tidligere i sin karriere havde hun fakultetsstillinger ved California State University Fullerton, Soka University of America og Knox College. Hun har skrevet mange lærebøger og artikler om videnskabelige og pædagogiske emner. Houtman er i øjeblikket administrator af College Board.

Campus & historie

Earlhams 800 hektar store campus inkluderer Earlham College og Earlham School of Religion. Cirka 1.200 studerende kalder denne træskygge campus deres hjem.

På campus vil studerende og besøgende opdage en 600 hektar stor skov, vandløb, damme, gamle marker og prærien, der bruges til videnskabelig forskning og rekreation. Yderligere naturområder er afsat til videnskabelig forskning, herunder en skov med gammel vækst og en klippekonserver.

I øjeblikket bor 94 procent af studerende på campus i en af otte opholdshaller eller mere end 20 tema- og venskabshuse.

Mellem 1998 og 2014 udvidede Earlham, renoverede og konstruerede større campusbygninger - inklusive akademiske, opholdshaller og atletiske faciliteter - hvilket repræsenterer en investering på over $ 40 millioner.

134022_90815454_10157509591058167_3866652799097896960_o.jpg

Campusbaggrund

Earlhams historiske begyndelse i Richmond, Indiana, er forankret i den store migration af kvædere fra det østlige USA i første halvdel af det nittende århundrede. Oprindeligt en co-pædagogisk "udvalgt" skole, der kun var åben for Friends, i 1865 accepterede skolen ikke-Quaker-studerende og ansat sin første ikke-Quaker-professor i 1886. I dag identificerer ca. 11% af Earlham's fakultet og 12% af dets studerende som kvædere.

Placeringer

Richmond

Address
National Road West,801
47374 Richmond, Indiana, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig