Læs den officielle beskrivelse

Om ØMU'en

En ØMU uddannelse hjælper eleverne opdage deres formål i livet og forberede sig på at gøre en forskel for det fælles bedste både hjemme og ude i verden. ØMU'ens strenge akademikere understrege én-til-en relationer med professorer, tværkulturel bevidsthed, omsorg for skabelse, og service til andre.

ØMU'en tilbyder bachelor, kandidat og seminar programmer fra en Mennonite Gendøber perspektiv i en gorgeous indstilling i den smukke Shenandoah Valley.

Studerende tager kurser på vores største campus i Harrisonburg, Virginia; på vores Lancaster, Pennsylvania sted; online; og på tværs af kloden gennem vores velkendte tværkulturelle program.

Lige den rigtige størrelse

ØMU'en er lille nok, at du nemt kan komme til at kende klassekammerater og fakultet i forskellige programmer. Professorer er mentorer, der kender dig personligt og rådgive dig 1: 1. Du kan blive involveret i en række aktiviteter som teater, Student Government Association, campus ministerium, murene eller intercollegiate sport, musik og kor. Alle disse giver muligheder for at lære mere om dig selv og udvikle værdifulde erfaringer for din fremtidige cv.

Liberal Arts

Som en bachelor-studerende, uanset din store, vil du drage fordel af værdien af ​​en liberal kunst uddannelse. Arbejdsgivere og forskerskoler værdsætte ansøgere med en liberal kunst uddannelse fundament, fordi de er godt afrundet kritiske tænkere og problemløsere, der har haft bred eksponering til spørgsmål og ideer fra på tværs af fag og samfund.

Liv efter Graduation

ØMU kandidater tjener mere end en grad - de opdager deres formål i livet og føre de organisationer, de tjener til fælles bedste. ØMU alumner er succesfulde erhvervsfolk, reflekterende praktikere og fagfolk. Tusinder har haft betydelig indvirkning med internationale service-organer såsom mennonit centralkomité og Mennonite Disaster service i tillæg til andre denominationally-baserede og sekulære serviceprogrammer.

ØMU alumna Leymah Gbowee er en af ​​tre kvinder tildelt 2011 Nobels fredspris. Leymah begyndte sin rejse på ØMU med vores verdenskendte Summer fredsskabelse Institute og gik på at tjene en mestre i transformation konflikt.

Næsten 90% af ØMU gradienter, der reagerede på alumni undersøgelser fundet arbejde i deres fagområde inden for et år for eksamen. Arbejdsgivere ansætter ØMU kandidater på alle niveauer på grund af deres stærke moral og værdier, respekt for andre, ønske om at gøre en forskel, kommunikation og kritisk tænkning, og selvtillid. Lær mere om bachelor succes efter endt uddannelse.

Hvad er en mennonit?

Ikke bekendt med mennoniter? Mennoniter tilhører de historiske fred kirker. Mange ØMU studerende kommer fra en Mennonite tro tradition, men størstedelen af ​​ØMU studerende kommer fra andre trosretninger. Snesevis af religiøse grupper er repræsenteret på campus fra hele verden. At mangfoldighed giver mulighed for tværkulturelle møder på campus og i klasseværelserne.

Virginia og Pennsylvania

ØMU'en har en vigtigste campus og et sted i Lancaster, Pennsylvania, tilbyder undervisning i off-site steder i både Pennsylvania og Virginia, og tilbyder mange klasser (og to grader) online. Uanset om du er på vores smukke campus i Shenandoah dalen (Harrisonburg, VA) - tæt på to nationale skove og Shenandoah National Park - i vores blomstrende klasseværelser i Lancaster, PA, eller i en kirke i Philadelphia, vil du bemærke gæstfriheden og samfund, der er så vigtig for ØMU'en.

ØMU'en mener ...

ØMU delte kerneværdier er kernen i en kristen universitet som ingen anden. Vores bachelor, kandidat, seminarium og andre programmer forberede eleverne til at tjene og lede globalt.

Global Fællesskab og Tværkulturel Awareness

Vi lever i en stadig mere forbundet verden. Her spørger vi os selv, hvordan vores valg påvirker andre over hele kloden.

Vores velkendte tværkulturelt program - mere end tre årtier gamle - er en af ​​de stærkeste uddannelser i landet på tværs af kulturelle. Det er en del af det, der gør ØMU en kristen universitet som ingen anden.

Tværkulturel studie - altid med veteran fakulteter og personale - er et krav for ØMU studerende. Nogle deltager i tre-ugers programmer i lokalsamfundet eller større Nordamerika. Nogle tilbringe et semester i byerne Washington, DC, der deltager i spændende praktikophold. Andre tilbringe et semester i en anden del af verden, ofte i Mellemøsten, Central- og Østasien, Latinamerika eller Afrika.

Når du har rejst til Mellemamerika, besøgte kaffebønner felter, og opholdt sig med de kæmpende landmænd, du begynder at forstå det store billede. Eller når dine tværkulturelle studier tage dig til den sydafrikanske township Soweto for at lære om historie og dvælende effekt af apartheid første hånd, bliver din følelse af empati uddybet, sammen med din forståelse af vores indbyrdes forbundet verden.

Bæredygtighed og Stewardship

ØMU praktiserede bæredygtighed længe før "grønne" blev trendy. Vores energieffektive bygninger er nogle af de bedst præsterende kollegium faciliteter i landet.

Vores solpanel på taget Hartzler Bibliotek var den største solvarmeanlæg i staten Virginia, da det blev installeret i 2010. Vores campus haven giver producere til spisesalen; komposterbart affald fra spisesalen feeds haven. Bæredygtighed er vævet ind i pensum på mange niveauer.

Tro og Fellowship

Tro er vigtigt på ØMU'en. Vi er alle rejste sammen - selvom vi kan tage forskellige veje - mod at uddybe vores tro, lære, hvordan vi kan leve, at tro dag til dag, og nå akademiske og professionelle mål.

Omkring en tredjedel af bachelor studerende er mennonit. Snesevis af pålydende værdi og trosretninger, og mere end 30 nationaliteter, er alle en del af ØMU familien.

Nogle af af de måder bachelorstuderende forbindelse til Kristus på campus omfatter: kapeller i hele ugen, søndag aften fester, tilbedelse gennem musik, bibelstudier i kollegier og bøn partnere er villige til at støtte dig i hele din år. Andre studerende nyder at være en del af et netværk af voksenelever, der deler samme værdier og mål.

Tjeneste til andre

Nå ud til andre er vigtig. Hos ØMU'en, vil du deltage i samfundstjeneste og måske endda finde det liv skiftende. Mange alumner gøre frivillig tjeneste i et år eller mere efter endt uddannelse, eller endda i en menneskealder gennem kirke ministeriet og i andre servicefag.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Eastern Mennonite University

ØMU'ens kemi og biokemi programmer giver et solidt fundament i fire store områder af kemi: organisk, analytisk, fysisk og biologisk kemi. ... [+]

Kemi Program på ØMU

ØMU'ens kemi og biokemi programmer giver et solidt fundament i fire store områder af kemi: organisk, analytisk, fysisk og biologisk kemi.

Eksempler på forskningsprojekter af kemi studerende og fakultetet på ØMU er varierede, men har to ting til fælles: skabelse pleje og kemi for det fælles bedste. Studerende, der arbejder på et projekt for mere end en sommer typisk ser det til dørs og dele deres resultater i videnskabelige tidsskrifter.

I løbet af de seneste 10 år, blev mere end 90% af ØMU studerende, der fuldførte ØMU'ens pre-medicinsk program accepteret i medicinsk skole, i forhold til det nationale gennemsnit på 49%.

Globalt bevidste forskere ... [-]
USA Harrisonburg Lancaster
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Eastern Mennonite University

Vores ekspert fakultet tage den praktiske undersøgelse af teknik og giver en top-sats teknisk uddannelse inden for en kristen liberal kunst kontekst. ... [+]

Engineering Studies: Computer og mekaniske

Vores ekspert fakultet tage den praktiske undersøgelse af teknik og giver en top-sats teknisk uddannelse inden for en kristen liberal kunst kontekst.

I dette program, strenge akademikere og avanceret problemløsning konvergere med værdier som bæredygtighed og tværkulturel bevidsthed. ØMU STEM kandidater føler sig ofte mere forberedt til graduate skole eller job end deres kolleger fra større institutioner.

Engineering Faciliteter

ØMU'en er ved at afslutte en $ 4 millioner dollar renovering af Suter Science Center, som skal huse en rapid prototyping lab med 3-D printere, computer design lab; teknisk støtte lab, og rum for fakultetet / elevsamarbejde at støtte teknik og andre STEM programmer.... [-]

USA Harrisonburg Lancaster
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Eastern Mennonite University

Hvis du er interesseret i biologi, du er interesseret i livet. Mennesker, dyr, skove, vandløb og jord ... disse er emner, der optager og fascination. ... [+]

Studier i biologi på ØMU

Hvis du er interesseret i biologi, du er interesseret i livet. Mennesker, dyr, skove, vandløb og jord ... disse er emner, der optager og fascination.

Hos ØMU du kommer til at arbejde side om side med andre, der deler din interesse, som du udføre eksperimenter, analysere data, studere diagrammer, debattere spørgsmål og tage ekskursioner. Biologi studerende har det privilegium at arbejde med fakultet på forskningsprojekter i biologi.

Nylige eksempler på studerendes forskning omfatter projekter om genetik aldring, virkningen af ​​en høj salt kost på hypertension, økologisk produktion af blåbær, og metoder til sporing kokos næsehorn biller til deres ynglepladser.... [-]

USA Harrisonburg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Eastern Mennonite University

ØMU'ens datalogi program ønsker at producere dygtige computing fagfolk med en respekt for den kulturelle og sociale konsekvenser af computing teknologier i vores moderne ... [+]

datalogi

ØMU'ens datalogi program ønsker at producere dygtige computing fagfolk med en respekt for den kulturelle og sociale konsekvenser af computing teknologier i vores moderne globale samfund.

Hele pensum er designet til at opfylde ACM 2013 Curriculum retningslinjerne for. Afdelingen arbejder med Institut for Certificering af Computing Professionals til at tilbyde en af ​​to mulige certificeringer efter afslutningen af ​​enten graden og vellykket gennemførelse af CS2013 eksamen. Studerende, der scorer 50% eller højere på begge dele af eksamen kvalificere sig til ICCP Certified Datalogi Associate legitimationsoplysninger. Studerende, der scorer 70% eller højere kvalificere sig til ICCP Certified Computer Scientist - beherskelse niveau.... [-]

USA Harrisonburg Lancaster
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Eastern Mennonite University

Den digitale medier større fokus på skæringspunktet af internettet, digital video, lyd og fotografering i en stigende række af fremføringsmidler. ... [+]

Den visuelle og Communication Arts Department (VACA) tilbyder store i studiet kunst, kunst uddannelse, kommunikation, digitale medier og fotografi. Disse store selskaber forberede eleverne til at forfølge professionelle job i en række forskellige karrierer og forfølge graduate arbejde i en vifte af programmer.

Vores store selskaber forberede eleverne til at bevæge sig komfortabelt fra studiet, til galleriet, til marken og til skærmen i deres kreative aktiviteter. Nysgerrig erhvervsskolerne muligheder for ØMU alums? Besøg vores VACA karriere side ..

Majors og mindreårige Art major og kunstuddannelse påtegning

Forbereder studerende, som vil forfølge professionelle kunst-relaterede karrierer, selvstændigt kunstværk og graduate arbejde i kunst. Kunsten store tilbyder en række studie kunst muligheder efter de studerende afslutter en kerne pensum.... [-]

USA Harrisonburg Lancaster
September 2020
Engelsk
Fuldtid
50 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Eastern Mennonite University

Hos ØMU vi forberede dig til at blive en succes, for at fremme det fælles gode og at være en aktiv leder i dagens marked. Vores professorer vil hjælpe dig med at øge din ... [+]

Erhverv og økonomi Business Administration Major

Hos ØMU vi forberede dig til at blive en succes, for at fremme det fælles gode og at være en aktiv leder i dagens marked. Vores professorer vil hjælpe dig med at øge din virksomhed viden, lære vigtige hands-on færdigheder, og udvikle en værdibaseret tilgang til forretning og forvaltning.

Vores kandidater forstår værdien af ​​mennesker i erhvervslivet, og ved, hvor vigtigt møde økonomiske behov er til verdens tilstand og fredsskabende proces. Vi er forpligtet til topkvalitet, etik og social retfærdighed, og vi opfordrer undersøgelse på tværs af discipliner, fokus på bæredygtighed og udvikling af et globalt perspektiv. Hos ØMU'en vil du:... [-]

USA Harrisonburg Lancaster
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Eastern Mennonite University

EMU Bibelen og religion studerende dykke dybt ind Skriften, gøre deres egne åndelige dannelse arbejde, og finde deres formål i livet som Jesu efterfølgere; de bliver udst ... [+]

Bibelen og religion på ØMU

EMU Bibelen og religion studerende dykke dybt ind Skriften, gøre deres egne åndelige dannelse arbejde, og finde deres formål i livet som Jesu efterfølgere; de bliver udstyret til at tjene det fælles bedste tæt på hjemmet og i hele verden.

Som kandidat, vil du være parat til at deltage i seminar eller studier, eller begynde straks at tjene i kirker, service organisationer, skoler, hospitaler og lokale organisationer. Du vil udvikle selvbevidsthed og færdigheder til at gøre en forskel gennem en forpligtelse til Gendøber mennonit værdier af tværkulturel forståelse, omsorg for skabelse, ikke-voldelig fredsopbygning og service til andre, som Jesus modelleret.... [-]

USA Harrisonburg Lancaster
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Eastern Mennonite University

Deltag i en campus, hvor fred og retfærdighed er en stor del af samtalen på tværs af discipliner. Vælg at major i fredsopbygning og udvikling, og du vil grave dybt ind i ... [+]

Fredsskabelse og Udvikling Major

Deltag i en campus, hvor fred og retfærdighed er en stor del af samtalen på tværs af discipliner. Vælg at major i fredsopbygning og udvikling, og du vil grave dybt ind i det komplicerede arbejde for social forandring. Program professorer har levet internationalt og er forpligtet til at arbejde for retfærdighed hjemme og rundt omkring i verden.

ØMU'ens bachelor store er unikt beriget af tilstedeværelsen af ​​Center for Retlige og fredsopbygning på campus, som trækker fred udøvere fra hele verden.

En major i fredsopbygning og udvikling består af 52-54 SH.

Den fredsopbygning og udvikling større forbereder de studerende til professionel praksis inden for fredsopbygning og international og samfundsudvikling. Den fokuserer på forståelse og fremme en konstruktiv social forandring i retning af fred, retfærdighed og trivsel for mennesker i situationer, der er ramt af konflikt, fattigdom og ulighed.... [-]

USA Harrisonburg Lancaster
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Eastern Mennonite University

ØMU'en er en kristen liberal kunst kollegium dedikeret til Mennonite værdier af fredsopbygning og service. Vi studerer historie fra et globalt synspunkt, en, der understr ... [+]

Historie ... historien om menneskeheden

ØMU'en er en kristen liberal kunst kollegium dedikeret til Mennonite værdier af fredsopbygning og service. Vi studerer historie fra et globalt synspunkt, en, der understreger vores behov for hinanden. Undersøgelse historie med os, og vi vil analysere den menneskelige erfaring gennem en fred og retfærdighed linse.

Historie i vores baghave

Vores campus er kun to timer fra både Washington, DC, landets hovedstad, og Richmond, den konfødererede hovedstad. Vi er også tæt på mange andre historiske steder i historien-rige Virginia, herunder det unikke Museum of American Frontier Culture i nærheden Staunton, mange borgerkrig slagmarker, og National Park Service historiske Sklyine Drive.... [-]

USA Harrisonburg Lancaster
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Eastern Mennonite University

Hos ØMU'en, vil du modtage en top-notch videnskabelig uddannelse takket være professorer, der er eksperter på deres felt, og vores godt afrundet, tværfaglig læring tilgan ... [+]

Miljømæssig bæredygtighed Major

Hos ØMU'en, vil du modtage en top-notch videnskabelig uddannelse takket være professorer, der er eksperter på deres felt, og vores godt afrundet, tværfaglig læring tilgang. Det er en del af det, der gør ØMU en kristen universitet som ingen anden.

Miljømæssig bæredygtighed majors lære at virkelig forstå karakteren af ​​miljøforskning og problemstillinger ved at tage kurser i en række forskellige discipliner. Biologi, sociologi og fredsskabende professorer arbejder tæt sammen om miljømæssig bæredygtighed kurser, væve fremsynede praksis bæredygtighed med spørgsmål af international og samfundsudvikling og bevaring.

På samme tid, studerende får en mere dybdegående uddannelse i et felt ved at vælge en videnskab eller en social bæredygtighed track inden for bæredygtighed store miljømæssige.... [-]

USA Harrisonburg Lancaster
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Start your Journey!

Welcome to Eastern Mennonite!

Campus Tour

Student Life