Edinboro University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Edinboro University

Edinboro University er forpligtet til ekspertise inden for akademikere og i alle aspekter af campuslivet. En lidenskab for studerendes succes, et omfattende katalog over tilbud og et støttende, men alligevel udfordrende akademisk miljø, definerer EU-oplevelsen.

Edinboro University er et af Pennsylvania mest markante centre for læring og forskning. Anerkendte kunstnere, medicinske fagfolk, Disney og Pixar-animatører og ledere inden for erhverv, uddannelse, kriminel retfærdighed og mange andre felter har bygget grundlaget for deres succes i EU. Klassestørrelser er små og undervises af et internationalt anerkendt fakultet, hvoraf 90 procent har terminalgrader inden for deres felt, og tilbyder studerende den personlige og kvalitetsuddannelse, de har brug for for at få succes.

Universitetet er kendetegnet ved sin ægte dedikation til studerendes succes og lover opmærksomhed, omhyggelig rådgivning og avancerede faciliteter, der er nødvendige for at sikre, at studerende når deres mål og overgår deres egne forventninger.

EU blev grundlagt i 1857 som en privat uddannelseskole for lærere og er vokset til den nordvestlige Pennsylvania-regionens største og mest omfattende institution for videregående uddannelser. Med et pulserende campusfællesskab, mere end 100 områder med akademisk undersøgelse, områdets fremste studentboliger, mange klubber og organisationer, nationalt anerkendte tjenester for studerende med fysiske handicap, NCAA-atletik, scenekunst, en blomstrende græsk livsscene og en 65.000- person alumni-netværk, Edinboro University er forpligtet til at levere den højeste kvalitet, mest overkommelige bachelor-, kandidat- og samkursulær uddannelse som muligt.

Edinboro University diskriminerer ikke på grundlag af køn, køn eller seksuel orientering i sine uddannelsesprogrammer eller aktiviteter. Afsnit IX af uddannelsesændringerne fra 1972 og visse andre føderale og statslige love forbyder forskelsbehandling på grundlag af køn, køn eller seksuel orientering i beskæftigelsen samt alle uddannelsesprogrammer og aktiviteter, der drives af universitetet (både til og fra) campus), og beskyt alle mennesker uanset deres køn eller kønsidentitet mod kønsdiskriminering, som inkluderer seksuel chikane og seksuel vold.

Fakultetet

 • 312 instruktionsfakultet på heltid og deltid
 • 15 til 1 forhold mellem studerende og fakultet

Tilmelding

 • 4.834 samlede tilmelding
 • 3.572 kandidater
 • 1.212 førsteårsstudenter
 • 1.262 kandidatstuderende

Campus

Beliggende i Edinboro, Pennsylvania

43 bygninger på 585 acres

Fem hektar stor sø, åbne marker og skove

Avancerede klasseværelser og laboratorier

Udbudte grader

Associate of arts, associate of engineering technology, associate of science, bachelor of arts, bachelor of fine arts, bachelor of science, bachelor of science in education, bachelor of science in nursing, bachelor of science in art education, master of arts, master af kunst, master i uddannelse, kandidat i videnskab, kandidat til videnskab i sygepleje, master i socialt arbejde, læge i sygepleje

Tilbudte programmer

 • 112 baccalaureateuddannelser
 • 18 kandidatuddannelser
 • 12 tilknyttede uddannelser
 • 15 certifikater

119648_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

atletik

17 universitetssport, plus kørestolsbasketball og eSports: mænds basketball, langrend, fodbold, svømning, tennis, bane, wrestling og kørestolsbasketball; damebasket, langrend, lacrosse, fodbold, softball, svømning, tennis, bane, indendørs bane og volleyball.

Fighting Scots konkurrerer i Pennsylvania State Athletic Conference (PSAC) og National Collegiate Athletic Association (NCAA), Division I (wrestling) og II.

Charter

Edinboro University er et offentligt, regionalt, omfattende universitet.

Mission

Edinboro University mission er at udvikle studerende personligt, intellektuelt og professionelt til at blive bidragende borgere til Commonwealth og videre.

Vision

Ved at tilbyde fremragende programmer og tjenester til et stadigt skiftende samfund vil Edinboro University være det første valg blandt studerende, arbejdsgivere og samfundet.

Værdier

Edinboro University opretholder en indbydende kultur for accept og tilhørighed og er forpligtet til:

 • Fremme af en forståelse for læring som en livslang proces
 • Støtte et samfund, der værdsætter integritet, ansvar, respekt og inklusivitet
 • Opmuntring til innovation, kreativitet, udforskning og refleksion

Forbedring af kvaliteten i alle aspekter af en sammenhængende universitetsoplevelse

Placeringer

Edinboro

Address
Edinboro university 219 Meadville Street Edinboro, Pennsylvania 16444
Edinboro, Pennsylvania, USA