Elizabethtown College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Elizabethtown College

Vores forpligtelse er at uddanne for service . Vi mener, at læring er mest ædle, når den bruges til gavn for andre, uanset hvilken karrierevej der er valgt. Vi forbereder vores elever til at lede rige liv med formål og mening, mens de fremmer selvstændig tanke, personlig integritet og socialt ansvar. Disse er grundlaget for et læringsliv. Vi fremmer værdierne for fred, ikke-vold, menneskelig værdighed og social retfærdighed.

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Elizabethtown College 's mission er:

Elizabethtown College giver en transformativ pædagogisk oplevelse, der dyrker personlige styrker og udvikler en passion for livslang læring og målrettet arbejde.

En transformativ pedagogisk oplevelse

Virkningen af en Elizabethtown College uddannelse er langvarig og vidtrækkende, fordi den er dybt transformativ. Studerende erhverver nye vaner af sind og hjerte-nogle i løbet af bacheloroplevelsen, andre som studerende vokser ud over college.

138349_ScreenShot2020-07-15at9.52.47AM.png

Vores uddannelses kvaliteter

Vores uddannelsesmæssige erfaring blander en høj standard af stipendium med fire signaturattributter, som omfatter forpligtelser til at uddanne vores elever i et forholdsmæssigt centreret læringssamfund for at fremme vores elever i internationale og tværkulturelle perspektiver for at supplere klasseværelsetinstruktion med erfaringsmæssige læringsmuligheder, og forberede vores elever på målrettet liv og meningsfuldt arbejde.

107786_IMG_0500.JPG

Forholdsorienteret læring

Vores uddannelsesprogrammer involverer eleverne på måder, der fanger deres dybeste opmærksomhed, konfronterer dem med at lære erfaringer, der er overbevisende, og ringer ud fra de svar, der rækker ud over, hvad de troede muligt. I dette læringssamfund demonstrerer vores fakultetets medlemmer og andre medarbejdere deres lidenskab for deres emner og for fortsat læring, så vores studerende ser, hvor overbevisende dybt engagement er. Studerende modtager personlig opmærksomhed, da alle medarbejdere forpligter sig til at udtrykke sin oprigtige og reelle interesse for vores studerendes uddannelsesmæssige succes. Vores kollegiums klasser bevidst holdes små for at understøtte vores elevernes individuelle behov og udfordre dem til at vokse.

128675_rsz_brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash.jpg

Internationale og tværkulturelle perspektiver

Elizabethtown tilbyder en globaliseret pensum og co-curriculum. Studie- og udviklingsprogrammer hjælper eleverne med at forstå og effektivt engagere sig i andre kulturer og globaliseringen af liv og arbejde. Vores medarbejdere omfatter fakultetets medlemmer og andre medarbejdere, der er borgere fra lande fra hele verden, der taler en lang række sprog, og som har haft utallige studier og boligoplevelser på andre kontinenter. Studerende studerer sammen med elever fra andre kulturer. Derudover støder de på vores internationale verden, når de besøger, studerer eller bor i byer så forskellige som Harrisburg, Philadelphia, London, Beijing og Quito.

138298_ScreenShot2020-07-14at1.02.43PM.png

Erfaringslæring

Elizabethtown søger at udvide konteksterne til læreruddannelse ved at fremme pædagogiske erfaringer, som eleverne lærer ved at gøre. Gennem denne erfaringsindlæring udvikler eleverne evnen til at forbinde teori og erfaring, og de er bedre parat til at fortsætte med at lære at lære gennem deres levetid. Disse muligheder er tilgængelige via praktikophold og eksternships, feltplaceringsopgaver, selvstændige og samarbejdsvillige forskningsprojekter, serviceindlæring og samfundsindsats, ledelsesudvikling og campusfornøjelse.

138348_ScreenShot2020-07-15at9.58.27AM.png

Formålagtigt livsarbejde

I både læseplaner og studieplaner fremmer kollegiums uddannelsesforløb en forståelse for uddannelse for et livsformål baseret på en holistisk model af elevudvikling, der integrerer karriereudvikling; refleksion om kald, mening og liv; og en forpligtelse til civilsamarbejde. Som følge heraf er kandidater fra Elizabethtown parat til at gøre verden til et bedre sted. De gør det til dels ved at leve på måder der afspejler deres individuelle forpligtelser, reagere på andres behov og værdsætter personlig og etisk integritet.

138297_ScreenShot2020-07-14at1.02.18PM.png

Placeringer

Elizabethtown

Address
One Alpha Drive
Elizabethtown, PA 17022-2298

17022 Elizabethtown, Pennsylvania, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig