Erskine College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Uddannelse der passer

Som en af de ældste og mest prestigefyldte kirke-relaterede liberal arts college i syd, Erskine præmier akademisk rigor og kristen ægthed. Vores kandidater fører virksomheder, påvirker fagområder og sætter deres mark på vores kultur på mange andre måder.

129324_1.jpg

Hver af Erskines 19-graders programmer kan tilpasses ved at arbejde med fakultetet for at skabe et studieforløb, der passer til dine personlige og karriere interesser. Semesterlange studier i udlandet er også tilgængelige i Skotland, England, Frankrig eller Mexico. Erskine tager også akademisk støtte ud af det traditionelle vejledningslaboratorium og sætter det inden for dine klasser og blandt jeres jævnaldrende gennem et innovativt program, der bruger peer-samarbejde og studiegrupper for at styrke kursusindhold og model gode studievaner.

Hvorfor Erskine?

En læringshistorie

Siden den blev oprettet af den associerede reformerede presbyterianske kirke (ARP) kirken i 1839, har Erskine College været forpligtet til princippet om, at fakta og værdier-læring og tro er uadskillelige. Med dette fundament er Erskine forpligtet til at udvikle hele personen som en livslang lærer og opmuntre eleverne til at tænke kritisk på deres akademiske studier, med sind og hjerter åben for sandheden.

Studentfokus

Hver af Erskines 19-graders programmer kan tilpasses ved at arbejde med fakultetet for at skabe et studieforløb, der passer til dine personlige og karriere interesser. Alle dine klasser vil blive undervist af dine professorer, ikke ved at undervise assistenter. Og du får masser af ansigtstid hos de professorer, da vores elev-fakultet er 11: 1, og næsten alle faggrupper har færre end 25 studerende.

Vigtigst er det, at Erskine-fakultetet tager sig tid til virkelig at kende dig og skubbe dig for at udmærke sig både personligt og akademisk mod vækst som en hel person.

Destination: Due West

Erskine College er beliggende i historiske Due West, i Abbeville County, South Carolina. Med en befolkning på 1.200 og en 90-acre campus med en elev krop på under 800, er Due West en stille college by, perfekt til studier. Fra sport til kunst er der meget at gøre på Erskine campus, men inden for kun 30 minutters kørsel finder du masser af shopping, historiske steder og en række rekreative områder, der tilbyder sejlsport, fiskeri, vandreture, hesteryg ridning og mountain biking.

129271_IMG_1142.jpg

Institutionel missionerklæring

Erskine College eksisterer for at forherlige Gud som et kristent akademisk samfund, hvor eleverne er rustet til at blomstre som hele personer for livets tjeneste gennem udøvelse af bachelor liberal arts og graduate theological education.

College Mission (Undergraduate Programs)

Erskine College 's mission er at udstyre eleverne til at blomstre ved at yde en fremragende liberal kunstuddannelse i et kristuscentreret miljø, hvor læring og bibelsk sandhed er integreret for at udvikle hele personen.

Seminarium Mission (Graduate Programs)

Erskine Teologiske Seminarium støtter Guds mission i verden ved at uddanne fra et bibelsk-reformeret perspektiv personer til tjeneste i den kristne kirke.

129269_IMG_4260.jpg

Beliggenhed

Erskine College er beliggende i den akademiske landsby Due West, en by på 1.200 beboere i det historiske Abbeville County, South Carolina, et område rig på koloniale, revolutionære krig og borgerkrigshistorie. Byen og kollegiet, med en række antebellum bygninger, er opført på National Register of Historic Places. En årlig foråret festival bringer et stort antal turister til at dele i den kulturelle og historiske arv i amtet.

Due West, der ligger tæt på en række søer og rekreative områder og inden for nem adgang til Interstate Routes 26 og 85, giver en afslappet og rolig atmosfære til studier. Nærhed til lufthavnscentre og kulturcentre er repræsenteret af byerne Atlanta, Charlotte, Columbia og Greenville, hvoraf de ligger inden for en til to timers kørsel. Mindre byer som Greenwood og Anderson er hver omkring 20 miles væk og giver mange shopping og spisemuligheder.129327_8.jpg

Residence Life

Erskines rummelige 90-acre campus tilbyder både klassiske og moderne faciliteter. Erskine-bygningens signaturtårn suppleres af en moderne videnskabsfacilitet og et nyt musik- og matematikundervisningskompleks. Centralt beliggende på campus er Bowie Arts Center, et moderne museum og galleri. The Galloway Aktiviteter Center indeholder to fitnesscentre, racquetball domstole, et aerobic / vægt værelse, en klatrevæg og en atletisk træning facilitet. Litterære Samfund, lige så gamle som kollegiet, er placeret på campus. Studerende spiser på en prisbelønnet cafeteria og i campuscafeer.

129270_DSC00518.jpg

Curriculum

På Erskine lærer eleverne af professorer, ikke kandidatstuderende, og læseplanen er baseret på liberal arts tradition. Erskine handler om mentorskab og relationel læring designet til at anspore storhed, forbedre din akademiske vækst og forberede morgendagens ledere. Erskine er forpligtet til at levere en velafrundet uddannelsesmæssig oplevelse designet til at udvikle hele personen.

Erskine fakultetets medlemmer deler deres liv og udfordrer eleverne til at udmærke sig i alle aspekter af livet. Erskine er forpligtet til at uddanne den næste generation af livslange elever, der vil påvirke deres familier, deres samfund, deres land og verden.

atletik

Kollegiet opretholder sunde og varierede rekreative og atletiske programmer. Kollegiet opmuntrer til sportsaktiviteter blandt alle elever i en tro på, at deltagelse i sport på interkulturelle, intramurale eller rekreative niveau hjælper med individets generelle personlige udvikling.

Erskine konkurrerer på intercollegiate niveau som medlem af National College of Athletic Association (NCAA) Division II og som medlem af Conference Carolinas. Derudover producerede tilknytning til National Christian College Athletic Association (NCCAA) Division 2 to nationale mesterskabshold i det forløbne år, Mænds Golf og Kvinder Softball.

Kollegiet rummer 15 interkollegier: mænds og kvinders basketball, mænds og kvinders langrend, herre- og kvinders golf, mænds og kvinders fodbold, mænds og kvinders tennis, baseball, fodbold, softball, volleyball og kvinders lacrosse.129329_12.jpg

Økonomisk støtte

En Erskine-uddannelse er en oplevelse, hvis værdi ikke let kan måles i dollars. Mere end 90 procent af vores studerende modtager økonomisk assistance. Udover de traditionelle kilder til finansiel bistand, såsom føderal og statsstøtte, tilbyder Erskine en række stipendier til de studerende, der demonstrerer akademisk evne og som vil berige Erskine-samfundet. Erskine inviterer eleverne og deres familier til at blive en del af familien og er dedikeret til at arbejde sammen med dem for at hjælpe med at finansiere investeringer i Erskine-oplevelsen.

129267_DSC_4803.jpg

Placeringer

Rettende vest

Address
2 Washington St
SC 29639 Rettende vest, South Carolina, USA