Erskine College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Erskine College har forberedt studerende på liv med læring, service og lederskab i mere end 180 år. Som et kristent liberalt kunsthøjskole uddanner vi studerende til karriere, men vigtigere, forbereder vi dig på dit livs kald.

Strenge, personaliserede akademikere

På Erskine vil du nyde en personlig oplevelse. Med 19 hovedfag og 27 mindreårige kan vores fakultet hjælpe dig med at tilpasse et studium, der passer til dine personlige og karrieremål. Klassestørrelser er små, så professorer kender deres studerende og forsøger at opbygge mentorforhold med dem. Uanset hvilke muligheder du søger - forskningsprojekter, praktikophold, praktikophold, missionsrejser eller oplevelser i udlandet - kan du være sikker på, at dine professorer vil se dig lykkes.

129324_1.jpg

Forberedt på livet

Erskine forbereder de studerende til både arbejdsstyrken og kandidatuddannelsen. Blandt dem, der ansøger om kandidatskole, accepteres 98% i deres valgte program.

Hvorfor Erskine?

Stærkt fællesskab

Erskine tilbyder mere end 25 studenterorganisationer som supplement til den akademiske oplevelse. Du kan blive medlem af et litterært samfund, der på nogle måder ligner et broderskab eller sororitet. Du ender måske i et af flere hemmelige samfund. Du kan også blive involveret i ledelse gennem opholdsliv, studenterstyring eller andre studenterorganisationer. I generationer på Erskine har det sociale liv været centreret omkring at pleje stærke, livslange venskaber. Det er en enorm fordel ved en lille skole.

129271_IMG_1142.jpg

Competitve Atletik

Erskine tilbyder 23 sportsgrene og konkurrerer dobbelt på det interkollegiale niveau som medlem af National Collegiate Athletic Association (NCAA) Division II som medlem af Conference Carolinas og som medlem af National Christian College Athletics Association (NCCAA). Vi er forpligtet til vækst og udvikling af vores studerende-atleter. Vi ønsker, at de skal være konkurrencedygtige i klasselokalet såvel som på banen.

141092_Soccer.jpg

Autentisk kristendom

Tro og læring er integreret i klasseværelset i Erskine, og vi prioriterer vores studerendes åndelige vækst og udvikling. Studerende kan drage fordel af bibelstudier, tilbedelse, fællesskabsbegivenheder og tilbagetrækninger sponsoreret af campusgrupper, herunder Baptist Collegiate Ministries (BCM), Fellowship of Christian Athletes (FCA) og Reformed University Fellowship (RUF).

129327_8.jpg

Campus Life

Erskines rummelige 90 hektar store campus tilbyder både klassiske og moderne faciliteter. Galloway Aktivitetscenter indeholder to fitnesscentre, racquetballbaner, et aerobic / vægterum, en klatrevæg og en atletisk træningsfacilitet.

Intramural Sport

Ledet af den studerende Intramural Intern tilbyder vi flere co-ed intramurale sportsgrene til dem, der har en konkurrencemæssig ånd, men også kan lide at have det sjovt. Tilbudene inkluderer sportsgrene som dodgeball, ultimativ frisbee, volleyball og meget mere.

129270_DSC00518.jpg

Campusaktiviteter

Studerende er velkomne til at deltage i det sjove med vores aktiviteter på alle campus, der er bragt til dig af vores Erskine Aktivitetsråd og Student Government Association. Fra trivia-nætter og dagligvarebingo til større begivenheder som Fall Fest, har Campus Life Office noget for dig at nyde.

129329_12.jpg

Overkommelig uddannelse

Erskine Financial Aid-personale arbejder individuelt med hver familie for at give en økonomisk plan for at gøre college overkommeligt. De fleste Erskine-studerende modtager en form for økonomisk bistand fra føderale, statslige og institutionelle hjælpekilder. Meritbaserede stipendier inden for akademikere, atletik, drama og musik tildeles årligt.

129267_DSC_4803.jpg

Placeringer

Rettende vest

Address
2 Washington St
SC 29639 Rettende vest, South Carolina, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig