Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Silberman College of Business

Silberman College of Business er en af ​​landets toprangerede business schools, der tilbyder bachelor-, kombineret og kandidatgrad, herunder MBA, MBA for ledere; Master of Science i Supply Chain Management, regnskab, beskatning og digital markedsføring (online); og graduate certifikater.

En grad fra Silberman College of Business i New Jersey vil forberede dig til at blive førende inden for business og management - nogen der vil bringe etiske perspektiver til ethvert fagligt miljø. Bare spørg dem, der er kommet for dig og bliver fremtrædende ledere i erhvervslivet. Din business grad kursusarbejde vil give dig førstehånds erfaring med erhvervslivet, giver dig dokumenterede metoder i finansiel og strategisk analyse, generel forretningsplanlægning og implementering.

Du kan tjene en business grad fra Silberman College of Business ved at deltage i et af vores tre campuser, eller ved at tilmelde dig i vores Online Master i Digital Marketing Degree-programmet.

I New Jersey

 • Florham Campus i Madison, NJ
 • Metropolitan Campus i Teaneck, NJ

I Canada

 • Vancouver Campus, i Vancouver, Canada

FDU's Vancouver Campus, der ligger i downtown Vancouver, Canada, tilbyder bacheloruddannelser i Business Management og Informationsteknologi.


Mission statement

Missionen hos Silberman College of Business ved Fairleigh Dickinson University er at være et læringscenter, der er forpligtet til morgendagens lederes uddannelse i dag, for at forberede vores studerende til at lykkes i et globalt miljø og fremme forståelsen af ​​erhvervslivet.


Vision

Silbermans Business School vil blive anerkendt globalt af interessenter og jævnaldrende for sin fremragende undervisning, intellektuelle bidrag og programmer, der udvider viden til at fremme praksis for virksomhedsledelse. Vi vil være et benchmark-program for erhvervsuddannelse i undervisning og stipendium og for at sætte vores elever i stand til at fungere effektivt i et udfordrende og dynamisk multikulturelt arbejdsmiljø.


Delte værdier

I overensstemmelse med Mission of Fairleigh Dickinson University hjælper Silberman College eleverne til at nå ud over sig selv og mod et engageret liv på det dynamiske globale marked.

 • Vi er forpligtet til meget effektiv undervisning og engagerende elever som partnere i læring.
 • Vi forpligter os til personlig og professionel integritet og høje standarder for etisk adfærd.
 • Vi er forpligtet til at indgyde rigtige lederskabsansvar, herunder sociale, økonomiske og miljømæssige.
 • Vi er resultatorienterede og engagerede i vores elevernes individuelle og organisatoriske succes.
 • Vi værdsætter mangfoldighed, åbenhed og gensidig respekt og mener, at de er kritiske for vores programs succes.
 • Vi støtter og tilskynder vores studerende, fakultet og medarbejdere til at engagere sig i samfundsmæssige bestræbelser, samfundskreds og større globale forståelser.
 • Vi værdsætter løbende forbedring, og vores kandidater er livslang og engagerede elever.
 • Vi er fortsat lydhør over for de skiftende behov i et globalt, multikulturelt erhvervsmiljø.
 • Vi anser vores alumner som vigtige partnere og værdsætter involveringen af ​​flere interessenter i vores læringsmiljø.
 • Vi er et dedikeret fællesskab af lærer-lærde og værdsætter den rolle stipendiet spiller for at styrke undervisningen.
 • Vi mener, at erhvervsuddannelse integrerer opsøgende, økonomiske, sociale og miljømæssige ansvar.
 • Vi værdsætter en værdsættelse af andre kulturer og synspunkter.
 • Vi mener, at aktiv og samarbejdsmæssig læring er vigtige værktøjer til at gøre læringserfaringen mere relevant, interessant og nyttig.


Silberman - En af de top 5% af erhvervskoler i verden med AACSB akkreditering

Silberman College of Business er akkrediteret af AACSB International - verdens førende akkrediteringsmyndighed for kollegiale erhvervskoler. Mindre end 5% af handelsskoler over hele verden ydes AACSB akkreditering.

Silberman er en førende leverandør af høj kvalitet, innovativ virksomhedsledelseuddannelse gennem fakultetets anvendte forskning og faglige aktiviteter, og nu med udvidet rækkevidde til studerende over hele verden gennem sine online erhvervsuddannelser.


Fremragende Business School Ranking

Vi er stolte af at sige, at Silberman er en top business school som uafhængigt bedømt af disse velrenommerede kilder:

 • Princeton Review rangerer Silberman College som en af ​​de bedste business schools i nationen.
 • Amerikanske nyheder
 • Eduniversal satser Silberman College som en "Excellent Business School"
 • Start-klasse satser Silberman som anden eneste til Rutgers Business School i New Jersey.
 • Silbermans Rothman Institut for Innovation og Entrepreneurship hædret med Excellence i Curriculum Innovation i Entrepreneurship Award af Deshpande Foundation
 • Tax Talent, Inc. bedømmer Silberman en af ​​de top 10 mestre i regnskabs-MAcc-programmet af
 • Regnskab Grad Review satser Silberman et af de 10 bedste bachelor regnskabsprogram i New Jersey


Ledende Global Corporate Sustainability and Social Responsibility gennem FN's Partnerskab

Siden 2009 har Silberman været en avanceret signatar deltager i De Forenede Nationers principper for ansvarlig ledelsesuddannelse (PRME) - et globalt netværk af handelsskoler, der har til opgave at føre omdannelsen af ​​erhvervsuddannelsesuddannelse, forskning og tanke lederskab gennem udvikling af læseplaner, der inddrage bæredygtighed og social ansvarlighed. Hvert år rapporterer vi om vores fremskridt.


Online Master's Degree Program

Silbermans Online Master i Digital Marketing åbner nu muligheder for studerende nationalt og globalt for at tjene en grad fra Fairleigh Dickinson University.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Major i business administration for at opnå en bred forståelse af administration principper og, hvis du vil, vælge et koncentrationsområde for at opfylde dine karriere må ... [+]

Udstyre dig selv med Silbermans fremtidsøkonomiske Business Administration store for at være en eftertragtet kandidat. Du kan vælge at fuldføre forretningsstyrelsen med eller uden et koncentrationsområde.

Erhvervsstyrelsen giver dig mulighed for at fokusere på et koncentrationsområde ved at tage avancerede forretningskurser, der hjælper med at definere dit færdighedsniveau.

Alle studerende, der er indskrevet i Bachelor of Science-programmet, skal udfylde universitets- og Business Core-læseplanen ud over de kreditter, der er angivet nedenfor, din Business Administration major degree option.

BS i erhvervsøkonomi uden en koncentrationBS gradskrav til erhvervsøkonomien Major... [-]
USA Madison Teaneck
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Rothman Institute of Innovation and Entrepreneurship ved Silberman College, der vinder Excellence i Curriculum Innovation i Entrepreneurship Award, kombinerer klasseværkt ... [+]

Iværksættere er i høj efterspørgsel, da de er afgørende for vores samfund i at opbygge de økonomiske motorer, som hjælper vores økonomi med at vokse. De fremmer teknologisk og social forandring, og deres innovation og kreativitet skaber vores fremtid.

Silbermans Rothman Institut for Innovation og Entreprenørskab, et nationalt anerkendt iværksættercenter, blev for nylig hædret med Excellence i Curriculum Innovation i Entrepreneurship Award af Deshpande Foundation.

Undergraduate-iværksætterprogrammet på Rothman Institute kombinerer klassearbejde og opsøgende programmer, der giver dig mulighed for at lære og praktisere iværksætteri i et rigtigt miljø. Det giver en grundig og praktisk forståelse af de problemer, der er involveret i både at starte en virksomhed og fremme innovation i en virksomhedsindstilling.... [-]

USA Madison Teaneck
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Hvis dit mål er at sikre en stilling i Management, giver denne hovedledning dig et globalt forretningsledelsesperspektiv med vægt på etik og bæredygtig forretningspraksis ... [+]

De vigtigste i ledelsen er designet til studerende, der ønsker at udvikle de interpersonelle og ledelsesmæssige færdigheder, de kan bruge fra deres første professionelle job, samt at udvikle et langsigtet perspektiv og værdisystem, der vil tjene dem hele deres karriere.

Kursusudbud af ledelsesafdeling understreger:

En tilgang til klasseværelsetinstruktion, der involverer eleven i læringsprocessenKoncentration på viden og færdigheder, der er praktiske og anvendeligeEt globalt perspektiv, der lægger vægt på etiske og langsigtede bæredygtige forretningsmetoderBrugen af ​​holdbaseret undervisning og læring

Det er vores mål, at vores ledelse majors vil:

Modtag solid begrebsgrundlag i ledelsesdisciplinerUdvikle kompetencer til at blive yderst effektive individuelt og sammen med andreUdvikle og demonstrere disse kompetencer gennem praktisk uddannelse, herunder arbejde på virkelige projekter og service til samfundetUndergå en streng vurdering af deres samlede resultaterIndtast et hurtigt spor til succesfulde og givende karriererBachelor of Science in Management... [-]
USA Madison Teaneck
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Vores Marketing grad program er designet til at forberede dig til en karriere inden for salg, detailhandel, reklame, produktstyring, direkte markedsføring og forskning. K ... [+]

Marketing majors udsættes for tværfaglige kurser, der udvikler en bred vifte af erhvervskompetencer. Marketingplanen er designet til at forberede eleverne til karriere inden for salg, detailhandel, reklame, produktstyring, direkte markedsføring og forskning.

Dette forberedelse opnås gennem kursus tilbud i grundlæggende marketing begreber og suppleret med karriere-specifikke kurser . Læringsprocessen forbedres med projekter, casestudier og praktikophold.

Krav til BS i marketing grad

Alle studerende, der er indskrevet i kandidatuddannelsen, skal udfylde universitets- og business-kerneplanen ud over de væsentlige krav, der er angivet nedenfor.

Marketing Major Requirements... [-]
USA Madison Teaneck
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Vores bachelor Regnskab Programmet er bedømt til en Top 10 Bedste Undergraduate Accounting Program i New Jersey ved Accounting Degree Review, og flere af vores fakulteter ... [+]

Hvorfor studere regnskab på FDU?Vidste du...FDU regnskabs studerende har scoret # 1, 3 og 5 på den Certified Public Accountant eksamen i New Jersey.De fleste regnskabsførende majors modtager jobtilbud et år inden de udmelder.Studerende i 4 1 Kombineret Degree Program kan graduere med en BS og MS grad i fem år.New Jersey Society of Certified Public Accountants (NJSCPA) , Public Company Accounting Oversight Board (PCAOB), Silberman College of Business og andre regelmæssigt tildele stipendier til FDU studerende. Læs om ledige stipendier til regnskabs-bachelorstuderende .Regnskabsprogrammet har opnået godkendelse fra IMA (Institute of Management Accountants) for at opfylde høje uddannelsesstandarder, der gør det muligt for eleverne at forfølge Certified Management Accountant (CMA) legitimationsoplysninger.Vores regnskabsprogram modtog en national pris for innovation.Tre FDU-fakulteter er blevet hædret med NJSCPA Outstanding Educator Awards.Offentlige regnskabsfirmaer begrænser rekruttering kun til gymnasier som FDU, der kvalificerer eleverne til den certificerede revisoreksamen.Gradskrav... [-]
USA Madison Teaneck
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Som finansdirektør på FDU får du en solid forståelse af finansanalyse, økonomistyring og finansielle systemer. Du kan vælge at forfølge en koncentration i Wealth Manageme ... [+]

Finansøkonomen hos Fairleigh Dickinson giver dig en forståelse af finansiel analyse, økonomistyring og finansielle systemer. Dette program tilbydes gennem Fairleigh Dickinson's Silberman College of Business på både Florham Campus og Metropolitan Campus steder.

Collegeet besidder prestigefyldt akkreditering af AACSB International - Association for Advance Collegiate Schools of Business - som anerkender kvaliteten af dets fakultet, akademiske programmer og ressourcer. Mindre end en tredjedel af alle handelsskoler i USA besidder AACSB-anerkendelse og tilføjer værdi til din bachelor-erhvervsgrad fra Fairleigh Dickinson University.

Krav til kandidatuddannelsen i økonomi

Alle studerende, der indskriver sig i Bachelor of Science Degree-programmet i Finans, skal færdiggøre universitetets og Business Core Curriculum. De to finansieringskurser i Kernen er FIN3250 Principper for Finansiel Analyse og FIN3310 Intermediate Financial Analysis. Yderligere vigtige krav er angivet nedenfor.... [-]

USA Madison Teaneck
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

FDU Silberman College: Greih Wilson McClain, Accelerated 4+1

FDU Silberman College: Marcela Alzate Gomez, Traditional MBA

Address
Florham Campus 285 Madison Avenue
07940 Madison, New Jersey, USA
Hjemmeside
Address
Metropolitan Campus 1000 River Road
07666 Teaneck, New Jersey, USA