Ferrum College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Alumni og Nuværende Panthers Exemplify Vores Engagement til Student Succes

Vi er forpligtet til akademisk ekspertise, og vi tror, at vores studerende fortjener at opnå vellykkede resultater, før de endda afsluttes. Vores nuværende studerende deltager i muligheder, der styrker deres CV'er og giver dem den virkelige verden oplevelse nu. Vores alumni i Ferrum College er et levende bevis på, at en Ferrum-uddannelse giver den succes, vores studerende ønsker!

Ferrum College Mission

Vores mission er at uddanne eleverne i disciplinerne af videregående uddannelse og hjælpe dem med at være omtanke og opfattelse, at være artikuleret og professionelt i stand til at være omsorgsfuld og bekymrede borgere for deres samfund, nation og verden.

Ferrum College Experience

På Ferrum College tilbyder vi unikke muligheder og en fremragende uddannelsesmæssig oplevelse, der vil forvandle vores elevernes liv inden for et indbydende, støttende fællesskab. Vi ønsker, at vores elever fra alle samfundslag skal have beføjelse til at opdage deres potentiale, nå deres mål og gøre en forskel i deres lokalsamfund. Ferrum-oplevelsen er rig på muligheder for praktikophold, praktisk uddannelse, international og indenrigsrejse, lærdeprogrammer, personlig udvikling og service til samfundet.

Campus Life

Ferrum College byder på en bred vifte af ekstracurricular aktiviteter og faciliteter omfattende en række studerende klubber og organisationer samt nitten NCAA Division III atletiske sportsgrene til mænd og kvinder, plus kvinders brydning, et rytterprogram og cheerleading. Vores Ferrum Outdoors program giver dig mulighed for at opleve eventyr i nærliggende bjerge og statsparker og på søer og floder. Den 30.000 kvadratmeter Hank Norton Center er hjemsted for de fleste af vores udendørs atletiske programmer. Vores YMCA på campus byder både kollegiet og samfundet velkommen, med YMCA-medlemskab til rådighed for alle studerende.

Akkreditering

Ferrum College er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) for at tildele baccalaureate grader. Kontakt SACSCOC på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia, 30033-4097 eller ring 404-679-4500 for spørgsmål om akkreditering af Ferrum College .

Ferrum College er akkrediteret af University Senate i United Methodist Church og er medlem af National Association of Schools and Colleges i United Methodist Church.

Nondiscrimination Statement

Ferrum College diskriminerer ikke på grundlag af race, religion, farve, national oprindelse, alder, veteran status, køn eller handicap i adgang til, adgang til, behandling i eller beskæftigelse i sine programmer og aktiviteter. Ferrum College bekræfter hver persons værdighed og værdighed uanset seksuel orientering eller kønsidentitet og tolererer ikke chikane eller diskrimination overfor nogen enkeltperson.

Anerkendelser

"Bedste regionale kollegier" i syd
- amerikanske nyheder

"Bedste Bang for Buck" - Sydøst
- Washington Månedlig, 2015, 2016, 2017

"Uddannelsesstat: Top High Schools

"Militær venlig"
- Guide til Militærskoler, 2014, 2015, 2016, 2017

"De fleste Diverse Gymnasier i Virginia"
- Niche.com, 2017

Fakultet

"2016-17 Top Health Promotion Professional"
- Wellness Council of America, Dr. Lynise Anderson

"2017 Science Policy Fellow"
- Entomological Society of America, Dr. Tim Durham

"Eugene P. Odum Award for Excellence in Ecology Education"
- Ecological Society of America, 2016, Dr. Carolyn Thomas og Dr. Bob PohladFerrum College students in the library" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/11/111296_10296790183_c72c7bd6f8_b.jpg" alt="Ferrum College students in the library" />Ferrum College

Placeringer

Ferrum

Address
John Wesley Hall
215 Ferrum Mountain Road

24088 Ferrum, Virginia, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig