Florida College of Integrative Medicine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om FCIM

Uanset om du er interesseret i integrativ medicin som en karriere eller en forlængelse af eksisterende lægeuddannelse, tilbyder Florida College of Integrative Medicine (FCIM) et unikt program, der integrerer Orientalsk Medicins lære og teknikker med grundlaget for den vestlige medicinske videnskab. FCIM er enestående, fordi denne integration af viden demonstreres konsekvent gennem hele vores læseplan, hvilket bedre forbereder vores kandidater til at imødekomme de ændrede krav fra Amerikas hurtigt udviklede sundhedspleje landskab.

Som en institution dedikeret til den effektive integration af orientalske lægevidenskabsundervisning og vestlige medicinske videnskabelige mål, tilstræber FCIM at give vores succesfulde kandidater - hver af dem vil holde både en bachelorgrad i sundhedsstudier og en kandidatuddannelse i orientalsk medicin - en unik fordel at møde de ændrede krav fra Amerikas udviklingssystem for sundhedsydelser.

Historie

Florida College of Integrative Medicine (FCIM) er en af de ældste Akupunkturskoler i Amerika. FCIM blev grundlagt i 1990 og blev den første skole i Florida akkrediteret af Akkrediteringskommissionen for Akupunktur og Orientalsk Medicin (ACAOM) og godkendt af Florida Commission for Independent Education.

Siden 1990 har FCIM fremmet et fremragende ry som en af USAs førende institutioner for orientalsk medicin, især i staten Florida og det sydøstlige USA. I 1997 begyndte FCIM at indrømme internationale studerende og har allerede produceret succesfulde kandidater fra lande som Australien, England, Rusland, Korea, Vietnam, Filippinerne, Tyrkiet, Iran, Indien, Kina og Taiwan.116952_116879_bannerwithimage.jpg

Det orientalske lægeprograms mission

Vores missionerklæring

FCIMs mission er at give en omfattende uddannelse i traditionelle kinesiske medicin principper, begreber og praksis, der er designet til at træne den enkelte studerende til at blive en kvalificeret og licenseret sundhedspersonale, der giver akupunktur diagnose og behandling, urte retsmidler samt supplerende terapier og diagnostiske teknikker til fremme, vedligeholdelse og restaurering af sundhed og forebyggelse af sygdom.

Mission og filosofi for det orientalske medicinprogram

Det orientalske lægeprograms mission er at tilbyde en omfattende uddannelse i Orientalsk Medicins grundlæggende teorier og praksis og samtidig sikre, at kandidater er kyndige i relevante vestlige medicinske videnskabelige koncepter og teknologier.

Integrationen af vestlige medicinsk videnskab inden for Oriental Medical Medical Program forbedrer kvaliteten af Oriental Medical Medicine behandling fra vores studerende og kandidater. Den strenge pensum er både bred og dybdegående og er designet til at bidrage til den faglige og personlige vækst af elever ved at hjælpe dem med at udvikle ansvarlig uafhængig bedømmelse og levere effektiv patientpleje.

Vores missionerklæring er hjørnestenen i alle vores instruktionsaktiviteter og -programmer og manifesteres entydigt i vores publikationer, optagelsesprocesser, klasseværelseserfaringer, kliniske procedurer, valg af valg og videreuddannelse. Baseret på en verdenssyn, der omfatter vigtigheden af at opretholde harmoni og balance inden for hver enkelt persons krop, har vi til formål at fremme professionelle primærhospitalpraktikere, der er dygtige til akupunkturdiagnose og orientalsk medicinbehandling, samt supplerende terapier og diagnostiske teknikker, alt for fremme, vedligeholdelse og restaurering af sundhed og forebyggelse af sygdomme.116953_116878_image.png

Placeringer

Orlando

Address
7100 Lake Ellenor Drive
FL 32809 Orlando, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: