Læs den officielle beskrivelse

Glenville State College, der ofte omtales som Lighthouse on the Hill, er West Virginia eneste centralt beliggende offentlige skole.

Grundlagt i 1872 for at give instruktion og praksis for fælles skolelærere i videnskaben om uddannelse, har Glenville State College overgået sin oprindelige mission, og i øjeblikket forbereder de studerende til en karriere i undervisning, business, jord ressourcer, musik, de liberale kunst, videnskaberne, strafferetlige og menneskelige tjenester.

Med en indskrivning af cirka 1.800 studerende, kollegiet prale med en gennemsnitlig klassestørrelse på 15. Kollegiet indskrivning består af studerende fra 24 stater og 3 lande, og stolt omfatter mange første generation og mindretal studerende.

Vores mission

Glenville State College giver en tradition for uddannelse af høj kvalitet gennem innovation i design, levering og evaluering af programmer og tjenester, udvikling af arbejdsstyrken, og omfattende studerende tjenester; et fællesskab af aktive elever dedikeret til livslang læring, effektiv undervisning, anvendt stipendium, kreative aktiviteter og service; lederskab, der fremmer kvalitet i læring, undervisning, kulturel vitalitet, og den økonomiske udvikling i et globalt samfund.

Filosofi & kerneværdier

Glenville State College blev etableret i 1872 med det formål at levere kvalitet uddannelsesmuligheder for borgerne i West Virginia. Oprindeligt grundlagt som lærer college, Glenville State College er fortsat førende i forberedelsen lærere. Sammen med dens vægt på lærerens forberedelse, har kollegiet reageret på de behov, West Virginia og har udviklet yderligere programmer i en række forskellige områder. Kollegiet er forpligtet til seks kerneværdier: elevcentreret, fællesskab, integritet, tradition, lederskab og familie.

Elevcentreret

Den studerende kommer først på Glenville State, og vores organisatoriske processer og beslutninger er styret af, hvad der er bedst for den studerende. Vi bestræber os på at fjerne barrierer og forbedre lærerig oplevelse, og hvert fakultet og personale medlem og administrator er personligt forpligtet til at tjene de studerende i effektive og fleksible måder, uanset hvem, hvornår eller hvor.

Fællesskab

Vi er et fællesskab af elever, der værdsætter vores sammenhængende relationer med hinanden. Vi søger rummelighed gennem at lytte og samarbejde. Vi er kollektivt støtter på alle tidspunkter gennem åben kommunikation, og vi arbejder sammen som et team på campus, hvor vores arbejde tager os, og i de lokalsamfund, hvor vi bor eller tjener.

Integritet

Vi er altid sandfærdige, etisk og ansvarlig for at gøre hvad vi siger, vi vil gøre. Vi demonstrerer åben tillid, respekt for vores mangfoldighed og retfærdighed i alt, hvad vi gør. Vi er lydhøre, konsekvent og engageret i løbende forbedringer på alle områder.

Tradition

Vi er stolte af vores rige tradition for at levere høj kvalitet uddannelsesmuligheder og værdien af ​​uddannelse for at skabe futures. Vi holder vores traditioner i live som en måde at fejre vores tidligere resultater og som grundlag for at reagere på nye muligheder og udfordringer i en foranderlig verden.

lederskab

Vi anerkender et stort ansvar for at lede. Vi forbereder vores samfund ledere, der er tankevækkende, produktiv, engageret og lydhør borgere. Vi løbende fremme innovation, som beriger læringsmiljøer, og vi demonstrerer ekspertise gennem vores pædagogiske programmer og tjenester.

Familie

Vi er en stærk familie, som afspejles i vores omsorg, pleje og mærket venlighed, der adskiller os fra andre. Vi forsvarer en kultur, der respekterer hinanden og vores mangfoldighed, og samtidig være støttende individuelt og som et team. Vi kommunikerer aktivt og engagere vores udvidede familie, uanset om de er forældre, alumner og andre venner af vores institution.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Glenville State College

Studentereksamen grad i Natural Resource Management giver de studerende med den viden, analytiske og praktiske færdigheder, og beslutningstagning kompetencer til at besky ... [+]

Studentereksamen i Natural Resource Management

Institut for Land Resources bryster sig af sine hands-on tilgang til læring. Studerende er forudsat oplevelser, duplikere virkelige verden applikationer så tæt som muligt. Opstaldet i delstaten masser center i Waco Center, Department har state-of-the-art faciliteter og omkring 300 hektar jord støder op til bygningen til udendørs projekter. Et drivhus og savværk er placeret på ejendommen for studerende brug sammen med lagerbygninger for skovhugst udstyr. En computer lab er til rådighed for de relevante klasser. Laboratoriet indeholder computere, plottere, en scanner og software, der kopierer dem, der anvendes i regeringen, erhvervslivet og industrien kontorer. En bred vifte af håndværktøj, store udstyr og instrumenter er egnede til marken labs er tilgængelige til at forbedre undervisning og læring. Global positionering systemer (GPS) og geografiske informationssystemer (GIS) teknologier bruges i flere klasser.... [-]

USA Charleston
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Glenville State College

Institut for Criminal Justices tilbyder kurser i Crime Scene Management, Politi praksis og procedurer, Teknologi for Undersøgelser, Juvenile Justice System, og meget mere ... [+]

Studentereksamen i Criminal Justice

Institut for Criminal Justices tilbyder kurser i Crime Scene Management, Politi praksis og procedurer, Teknologi for Undersøgelser, Juvenile Justice System, og meget mere.

Vi hoster lejre, hvor gymnasieelever lærer at interviewe vidner og mistænkte, undersøge et gerningssted, tage fingeraftryk, og indsamle beviser. Vores studerende kommer til at finpudse deres færdigheder i Criminal Justice House, lokalt benævnt Crime Scene House.

[-]
USA Charleston
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk