Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvad vi tilbyder:

Rangeret i De 10 Bedste Forretningsprogrammer i Amerika, 2019; Bedste online colleges, 2020; Bedste online college for værdi, 2018; Bedste værdi skoler Georgien, 2019; Top 50 MBA-programmer, 2018; Bedste marketinguddannelsesprogram, 2020; Top bachelor i HR, 2018

Et team af fakulteter, der konsekvent anerkendes af studerende og jævnaldrende som det øverste undervisningsfakultet på campus - engagerende, tilbyder materiel rådgivning og er tilgængelig til at hjælpe deres studerende.

De nyeste innovative teknologier er integreret i vores læseplan og vores klasseværelser. Læringsværktøjer er på plads med vægt på at bruge teknologi til at løse de forskellige forretningsproblemer, virksomheder står over for i dag.

Mission statement

College of Business and Computing har til opgave at tilbyde dets forskelligartede studenterpopulationskvalitets bachelor- og kandidatuddannelsesprogrammer, der giver kandidater den viden og færdigheder, der hjælper dem med at udmærke sig i deres forretningskarriere, yderligere akademiske studier og udfylde deres personlige potentiale . Vi stræber efter at forbedre de studerendes akademiske erfaring gennem relevante fakultetsundervisningsaktiviteter, samfundstjeneste, anvendte videnskabelige bestræbelser, der er relevante for det sydvestlige Georgien, og professionelle aktiviteter. Denne forpligtelse inkluderer at overholde følgende standarder:

  • Ærlighed og integritet i interaktioner og forpligtelser
  • Respekt for andres rettigheder, forskelle og værdighed
  • Ansvar for personlig adfærd

Placeringer

Americus

Address
GSW State University Drive,800
31709 Americus, Georgien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig