Globe Institute of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi kender din uddannelsesmæssige erfaringer er vigtige for dig. Så vi vil have dig til at vide nogle af vores funktioner, fordele og fordelene ved en uddannelse, som Globe Institute of Technology:

Relevante Forretning, Healthcare og teknologi programmer til at matche dine behov og potentiale

Vores certifikat programmer og uddannelser i New York er bygget på en bred base af viden fromthe business management og informationsteknologi felter. Der er dynamiske, akkrediteret programsthat vil fascinere og inspirere dig.

Finansiel bistand

Alle bør få den uddannelse, de ønsker og behov. Sammen Globe Institute of Technology ønsker at se dig opnå dine planer for fremtiden. Vi kan tilbyde finansiel støtte til studerende, som qualify.Our finansiel bistand team vil arbejde med dig for at bestemme din bedste muligheder for en bedre oplevelse.

Værdifulde karriere advisement tjenester

Alle bør få den uddannelse, de ønsker og behov. Sammen Globe Institute of Technology ønsker at se dig opnå dine planer for fremtiden. Vi kan tilbyde finansiel støtte til studerende, som qualify.Our finansiel bistand team vil arbejde med dig for at bestemme din bedste muligheder for en bedre oplevelse.

Globe Institute of Technology er et akkrediteret, specialiseret institution for videregående uddannelser tilbyder studentereksamen, associeret virksomhed, og certifikat programmer i erhvervslivet og informationsteknologi.

Missionen for Globe Institute of Technology er at give en uddannelse til studerende fra forskellige baggrunde, herunder dem, der traditionelt har været underrepræsenteret i de videregående uddannelser og til at forberede de studerende med markedsbaserede klar nødvendige færdigheder for succesfuld karriere indrejse, udvikling og avancement.

Globe Institute of Technology bestræber sig på at opfylde sin mission ved at fremme en elevcentreret læringsmiljø understreger gensidig respekt og tolerance, støttes af en specifik fakulteter og personale og førende teknologi.

Støtte Mål

At give en elevcentreret læringsmiljø, som omhandler de unikke behov i individer af forskellige baggrunde, evner og aldre, og afspejler mangfoldigheden af ​​akademiets placering At indgyde en stærk følelse af fællesskab og en påskønnelse og respekt for multikulturalisme, pluralisme, mangfoldighed og uddannelse, der giver grundlaget for succes i samfundet og karriere For at styrke de studerendes intellektuelle, sociale og personlige vækst ved at give en dynamisk generel uddannelse At tilbyde kurser og en række supporttjenester til at løse de unikke behov i studerende, der ikke fagligt forberedt til college-niveau arbejde At yde omfattende tjenester for studerende designet til at give muligheder for personlig berigelse, forbedre elevernes lederevner og fremme tolerance og forståelse af verden, vi lever i For at opretholde en åben indlæggelser politik og overkommelige undervisning og minimere de sociale og økonomiske barrierer for uddannelsesmuligheder At udvikle forbindelser med underprivilegerede befolkningsgrupper og give adgang til programmer og tjenester ved at udvikle fleksible planlægning og levering systemer For at fremme en atmosfære af akademisk frihed, som er befordrende for intellektuel undersøgelse og mangfoldighed af tanker og diskussion At give muligheder for karriere mobilitet og personlig berigelse ved at tilbyde individuelle kurser for kredit- og ikke-kredit efteruddannelseskurser For at bruge vurdering praksis, der opretholder og forbedrer standarder for de studerendes præstation, undervisning, program kvalitet, ressourcer og tjenester, og som støtter den professionelle vækst og udvikling af personale For at bruge den strategiske planlægning og resultater vurdering for at sikre akademiets finansielle integritet og at sørge for passende prioritering og ressourceallokering

Placeringer

New York

Globe Institute Of Technology

Address
500 7th Avenue New York
NY 10018

10018 New York, New York, USA
Telefonnummer
+1 212-349-4330

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig