Læs den officielle beskrivelse

Goodwin College er en innovativ læring samfund, der bemyndiger hårdtarbejdende studerende til at blive eftertragtede medarbejdere.

Vi skræddersyr vores programmer til at imødekomme behovene hos arbejdsgivere, og vi former dem til at passe livet for studerende. Klasser er bekvemt tilbydes året rundt - dag, aften, weekender, og online. Grader kan fleksibelt lag på tværs certifikat, associeret virksomhed, og bacheloruddannelser i en række efterspurgte områder.

Endnu bedre, vi omgiver vores studerende med den personlige støtte og professionel vejledning, de har brug for - ikke bare for at tjene grader, men til at ændre liv for sig selv, deres familier og deres lokalsamfund.

Goodwin College er en nonprofit institution for videregående uddannelse og er akkrediteret af New England Sammenslutningen af ​​skoler og gymnasier (NEASC) gennem sin Kommissionen om institutioner for videregående uddannelse. Goodwin College blev grundlagt i 1999, med det mål at tjene en varieret studerende befolkning med karriere-fokuserede uddannelser, der fører til stærke beskæftigelse resultater.

Mission

Den mission Goodwin College er at uddanne et mangfoldigt studerende befolkning i et dynamisk miljø, der bringer uddannelse, handel og fællesskab. Vores innovative studieprogrammer forberede de studerende til professionelle karriere samtidig fremme livslang læring og samfundsmæssige ansvar. Som et nærende kollegium samfund udfordrer vi studerende, fakultet, personale og administration til at realisere deres højeste akademiske, faglige og personlige potentiale.

Formål:

 • For at skabe et dynamisk pædagogisk miljø, der forbereder sig til og forskud studerende i professionelle karriere samtidig udvikle en forståelse for humaniora, kunst og videnskab.
 • At uddanne studerende i et miljø, der fejrer forskellige kulturer, aldre, erfaringer og meninger.
 • At forfine metoder, der understøtter og fastholde bachelor-og kandidatstuderende.
 • At tilpasse vores programmer til de skiftende behov i vores studerende, arbejdsstyrken og samfundet.
 • At berige vores lokale og globale samfund ved at danne og opretholde samarbejdsrelationer, der skaber uddannelsesmæssige, økonomiske og kulturelle fordele.
 • For at hjælpe vores kandidater med at identificere og sikre professionelle muligheder.
 • At give de studerende rammer for at gøre etiske beslutninger og gennemføre dem selv med faglig integritet.

Institutionelle Outcomes

Hos Goodwin College, mener vi, at alle studerende som kandidater skal have visse evner uanset deres akademiske program. Vi kalder disse centrale evner Institutionelle resultater.

Efter eksamen, Goodwin College studerende vilje:

 • Demonstrere færdigheder i deres valgte fagområde.
 • Besidder effektiv kommunikation og analytiske evner.
 • Anskaf lysten og de nødvendige færdigheder til at engagere sig i livslang læring.
 • Demonstrere samfundsansvar.

Kerneværdier (vedtaget 2012)

Goodwin akademiets kerneværdier er dens dybtfølte overbevisninger, der repræsenterer akademiets højeste prioriteter og de grundlæggende drivkræfter. De definerer vores passion for, hvad vi gør, og hvordan vi vælger at genlyd med og appellere til studerende, medarbejdere og større Goodwin samfund.

Hvem er vi

Vi mener, at alle bør have adgang til en god uddannelse. Vi mener, at du skal have mulighed for at lykkes, uanset hvor du har været, eller hvor du planlægger at gå. Måske du ikke finde succes på et andet college, eller du bare ikke, du havde tid, penge eller støtte til at se kollegium igennem. Goodwin er her for at vende den rundt for dig. Start din fremtid i dag på Goodwin.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

Goodwin College

Få dig bemærket og lære de færdigheder, som industrien arbejdsgiverne søger - med din Bachelor of Science grad i Manufacturing Management. Du vil lære at styre mennesker, ... [+]

Få dig bemærket og lære de færdigheder, som industrien arbejdsgiverne søger - med din Bachelor of Science grad i Manufacturing Management. Du vil lære at styre mennesker, processer og udstyr i et produktionsmiljø.

På forsiden af ​​industrien, som vi kender det har ændret for evigt. Lær de færdigheder, du behøver for at lykkes i dagens produktion, herunder: tilsyn med fremstillingsprocesser, forvaltning af menneskelige og mekaniske ressourcer inden budget- og planlægge begrænsninger og forsikring af magert fremstillingsprocesser, hvilket resulterer i produkter af høj kvalitet.

Med en bachelorgrad i Manufacturing Management, vil du få de færdigheder og viden, der omfatter en forståelse af: operations management, tilsyn fremstilling, lean manufacturing, grøn produktion, fremstilling logistik, arbejdssikkerhed, produktionsplanlægning og kontrol, kvalitetsstyring, team dynamik, indkøb, og kundeservice.... [-]

USA East Hartford
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
6 - 9 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Goodwin College

Vores bachelorgrad i Business Administration giver dig de forretningsmæssige kompetencer, som arbejdsgiverne ser i deres arbejdsstyrke. Vores program for undersøgelse int ... [+]

Tænk forretning er "bare" business? Tænk igen. Med de stadigt skiftende fremskridt i dagens verden, erhvervslivet er ikke det samme som det var 20, 15 eller endog fem år siden. Dine chancer for en succesfuld karriere stige betydeligt, når du modtager din virksomhed grad på et kollegium, der er fokuseret på fremtiden. Vi lære eleverne, hvordan at få succes i nystartede, små virksomheder og almennyttige organisationer - kilderne til adræt innovation i dagens verden. Disse gratis-tænkning, er hurtig bevægelse organisationer forandrer erhvervslivet og kørsel innovation gennem kreativ anvendelse af forretningsmæssige principper.

Vores bachelorgrad i Business Administration giver dig de forretningsmæssige kompetencer, som arbejdsgiverne ser i deres arbejdsstyrke. Vores program for undersøgelse integrerer analyse af teori, case studier og forskning giver dig mulighed for at anvende disse til praktiske situationer i marken. Du vil også lære erhvervsret og etik, human resource management, ledelse, kunderelationer i en multikulturel verden, og målrettet markedsføring og sociale medier.... [-]

USA East Hartford
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
6 - 9 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Goodwin College

Må folk nå ud til dig for at få hjælp? Har dine venner kommer til du diskutere deres problemer? Det er sandsynligvis fordi du er en omsorgsfuld og medfølende person, der ... [+]

Human Services: En karriere med mening

Må folk nå ud til dig for at få hjælp? Har dine venner kommer til du diskutere deres problemer? Det er sandsynligvis fordi du er en omsorgsfuld og medfølende person, der er villig til at lytte og hjælpe, den type person, der vil trives i felt Human Services. Din medfølelse, engagement og omsorg der er behov i dagens hastigt voksende område Human Services.

Opbygge en karriere Ændring Lives

Som en menneskelig Services professionel, vil du bruge uddannelsen i rådgivning, sagsbehandling, interviewe, indtagelse, vurdering, psykologi, sociologi, menneskelig udvikling, og andre relaterede områder for at hjælpe de mennesker, du tjener til at overvinde livets udfordringer. Du vil også modtage specialiseret uddannelse på områder specifikke for dine karrieremål såsom stof- og alkoholmisbrug, kriseforebyggelse og intervention, udvikling ungdom, handicap undersøgelser, og gerontologi (betjener folk, der er ældre), blandt mange andre. Folk står over for en række udfordringer og barrierer i deres liv, og de har brug for hjælp fra dygtige Human Services fagfolk som dig.... [-]

USA East Hartford
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
6 - 9 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Goodwin College

Udforsk og værdsætte den naturlige verden på Goodwin College. I vores bacheloruddannelse i miljøstudier vil du udvikle de grundlæggende færdigheder er nødvendige for at b ... [+]

Bliv Advocate for Environmental Protection

Udforsk og værdsætte den naturlige verden på Goodwin College. I vores bacheloruddannelse i miljøstudier vil du udvikle de grundlæggende færdigheder er nødvendige for at blive en effektiv fortaler og deltage i miljøbeskyttelse.

Connecticut River er din klasseværelse

Goodwin College er beliggende på 900 acres af flodbredden ejendom. Vores campus indstilling aktiverer eleverne til at tilbringe tid i marken, gennemføre reelle forskning og lære de tekniske aspekter af feltet første hånd. Vores Environmental Studies program giver teknisk uddannelse for i-demand karriere og samtidig fokusere på de videnskabelige aspekter af miljøforvaltning.... [-]

USA East Hartford
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
6 - 9 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Goodwin College

Vores bachelorgrad i Management og Leadership vil lære dig, hvad du behøver at vide for at gå videre i din nuværende organisation eller for at få din fod i døren til dett ... [+]

Jeg nyder virkelig de accelererede Management og Leadership klasser på Goodwin. Jeg kan slutte hurtigere end på andre skoler og få min uddannelse i et kortere stykke tid.

- Cher Baten, og ledelse Student

Alle anerkender store ledere og ledere, når de ser dem. Chancerne er de ikke født sådan; de lærte og udviklet sig over tid. Vores bachelorgrad i Management og Leadership vil lære dig, hvad du behøver at vide for at gå videre i din nuværende organisation eller for at få din fod i døren til dette selskab, du altid har ønsket at arbejde for.

Vores Management og Leadership Program

Med ledelse og lederskab uddannelse, vil du lære at håndtere innovation, forandring, og talentudvikling. Du vil også blive oplevet i videnskaben om interpersonelle færdigheder - effektiv kommunikation er hjørnestenen i alle succesfulde relationer. Lær de færdigheder, som arbejdsgiverne er på udkig efter, herunder:... [-]

USA East Hartford
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
6 - 9 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Goodwin College

Du kan gøre en positiv forskel i børns liv. Fra fødslen til otte år har børn brug for et stærkt fundament for støtte og viden for at realisere livslang succes. Ved at bli ... [+]

Formgivning af morgenen

Du kan gøre en positiv forskel i børns liv. Fra fødslen til otte år har børn brug for et stærkt fundament for støtte og viden for at realisere livslang succes. Ved at blive en tidlig barndomspædagog kan du spille en afgørende rolle i børneudvikling og tidlig læring.

Forældre, familier og samfund har brug for hengiven, plejende - og forberedt - omsorgspersoner, som er investeret i børns vækst. Tidligere barndomspædagoger fokuserer på at opdrage børns sociale, fysiske, følelsesmæssige og kognitive færdigheder samt udvikle deres evner inden for sprog og læsefærdigheder.

Hands-on Learning

Studerende vil have store muligheder for praktisk uddannelse og vil få erfaring i en række tidlige barndomsindstillinger, herunder vores state-of-the-art Reggio Emilia-inspirerede Riverside Magnet School.... [-]

USA East Hartford
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
6 - 9 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Goodwin College Welcomes International Students