Goodwin College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Goodwin College er en innovativ læring samfund, der bemyndiger hårdtarbejdende studerende til at blive eftertragtede medarbejdere.

Vi skræddersyr vores programmer til at imødekomme behovene hos arbejdsgivere, og vi former dem til at passe livet for studerende. Klasser er bekvemt tilbydes året rundt - dag, aften, weekender, og online. Grader kan fleksibelt lag på tværs certifikat, associeret virksomhed, og bacheloruddannelser i en række efterspurgte områder.

Endnu bedre, vi omgiver vores studerende med den personlige støtte og professionel vejledning, de har brug for - ikke bare for at tjene grader, men til at ændre liv for sig selv, deres familier og deres lokalsamfund.

Goodwin College er en nonprofit institution for videregående uddannelse og er akkrediteret af New England Sammenslutningen af ​​skoler og gymnasier (NEASC) gennem sin Kommissionen om institutioner for videregående uddannelse. Goodwin College blev grundlagt i 1999, med det mål at tjene en varieret studerende befolkning med karriere-fokuserede uddannelser, der fører til stærke beskæftigelse resultater.

Mission

Den mission Goodwin College er at uddanne et mangfoldigt studerende befolkning i et dynamisk miljø, der bringer uddannelse, handel og fællesskab. Vores innovative studieprogrammer forberede de studerende til professionelle karriere samtidig fremme livslang læring og samfundsmæssige ansvar. Som et nærende kollegium samfund udfordrer vi studerende, fakultet, personale og administration til at realisere deres højeste akademiske, faglige og personlige potentiale.

Formål:

 • For at skabe et dynamisk pædagogisk miljø, der forbereder sig til og forskud studerende i professionelle karriere samtidig udvikle en forståelse for humaniora, kunst og videnskab.
 • At uddanne studerende i et miljø, der fejrer forskellige kulturer, aldre, erfaringer og meninger.
 • At forfine metoder, der understøtter og fastholde bachelor-og kandidatstuderende.
 • At tilpasse vores programmer til de skiftende behov i vores studerende, arbejdsstyrken og samfundet.
 • At berige vores lokale og globale samfund ved at danne og opretholde samarbejdsrelationer, der skaber uddannelsesmæssige, økonomiske og kulturelle fordele.
 • For at hjælpe vores kandidater med at identificere og sikre professionelle muligheder.
 • At give de studerende rammer for at gøre etiske beslutninger og gennemføre dem selv med faglig integritet.

Institutionelle Outcomes

Hos Goodwin College, mener vi, at alle studerende som kandidater skal have visse evner uanset deres akademiske program. Vi kalder disse centrale evner Institutionelle resultater.

Efter eksamen, Goodwin College studerende vilje:

 • Demonstrere færdigheder i deres valgte fagområde.
 • Besidder effektiv kommunikation og analytiske evner.
 • Anskaf lysten og de nødvendige færdigheder til at engagere sig i livslang læring.
 • Demonstrere samfundsansvar.

Kerneværdier (vedtaget 2012)

Goodwin akademiets kerneværdier er dens dybtfølte overbevisninger, der repræsenterer akademiets højeste prioriteter og de grundlæggende drivkræfter. De definerer vores passion for, hvad vi gør, og hvordan vi vælger at genlyd med og appellere til studerende, medarbejdere og større Goodwin samfund.

Hvem er vi

Vi mener, at alle bør have adgang til en god uddannelse. Vi mener, at du skal have mulighed for at lykkes, uanset hvor du har været, eller hvor du planlægger at gå. Måske du ikke finde succes på et andet college, eller du bare ikke, du havde tid, penge eller støtte til at se kollegium igennem. Goodwin er her for at vende den rundt for dig. Start din fremtid i dag på Goodwin.

Placeringer

East Hartford

Goodwin College

Address
One Riverside Drive
East Hartford

06118 East Hartford, Connecticut, USA
Telefonnummer
+1 860-528-4111

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig