Greenville University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Greenville College blev grundlagt i 1892 af Free Methodist Church med den hensigt at give en karakteristisk, Kristus-centreret college uddannelse for mænd og kvinder. Kollegiet første præsident, Wilson T. Hogue, brugt mottoet "uddannelse for tegn" til at beskrive skolens formål. Dens mission 120 år senere - bemyndigelse studerende til livet for tegn og service - ekkoer dette formål.

Vores mission:

Greenville College giver de studerende til livet for tegn og service via en transformerende Kristus-centreret uddannelse i de liberale kunst, videnskab og professionelle studier.

Vores Vision:

Greenville College mener, at Gud skabte hver af vores elever til entydigt at forme verden! Derfor har vi

Tilbyd en transformerende Kristus-centreret lærerig oplevelse, der giver, beriger, og udholder Fokus på udviklingen af ​​det hele menneske, så hver elev trives åndeligt, intellektuelt, følelsesmæssigt, relationelt, og fysisk Inspirere vores elever til at omfavne Guds Call Giv vores arbejde som tilbedelse og velkommen tilstedeværelsen af ​​den opstandne Kristus til at fylde os, udstyre os, og send os

Kerneværdier:

En Kristus-centreret Uddannelse

Greenville College rødder ligger i den kristne kollegium bevægelse af det nittende århundredes Amerika, der var bekymret for at give en uddannelse centreret i konsekvenserne af liv, død og opstandelse Kristus. Det betyder, at på baggrund af Guds værk i Kristus - gennem handlinger af skabelse, forløsning og genoprettelse - rammer den pædagogiske proces, både i og uden for klasseværelset. Det tyder også på, at uddannelse er aldrig for sin egen skyld, men ses som en del af den større bøjning af skabte orden tilbage til Gud og til Guds formål i og gennem Jesus Kristus.

En åben og indbydende Fællesskabet

Greenville College anerkender og glæder sig over hver person som en central del af det større gruppe - en gruppe, der elsker, respekterer og støtter sine medlemmer. Mens samfundet fortaler visse standarder for sine medlemmer, det værdsætter også den enkeltes identitet og tilstræber åbenhed om hver enkelt baggrund og erfaringer. Ved at dyrke et miljø, der byder velkommen mangfoldighed mening og tradition, Greenville College fremmer åbenhed og autentiske handlinger gæstfrihed blandt sine studerende, fakulteter og personale.

Holistisk Undervisning

Greenville College har til formål at lette omdannelsen af ​​eleverne gennem undervisningen. Ved at følge skriftens formaning om at elske Herren af ​​hele vores hjerte, sind, sjæl og styrke, fakultet tage dette mandat ind i klasseværelset, da de underviser fra hjertet til at indgyde en Kristus-lignende karakter i deres studerende. De stræber efter at give autoritative og moderne viden i disciplinen af ​​sindet samt inspirere lidenskab i deres studerende til en udvalgt kald.

Global Awareness

Greenville College udfordrer studerende og fakultetet at demonstrere bevidsthed, sensitivitet og lydhørhed over for forskelle mellem kulturer, social praksis og religioner. Det betyder også, at vi ivrigt anerkender forbundethed af Guds folk. Desuden Greenville College understreger dens samfund behovet for at nå ud til andre kulturer og nationer for at løse verdens problemer.

Kreative og kritiske Tænkere

Bygning på fundamentet af de liberale kunst, Greenville College modeller og fremmer en kreativ og kritisk tilgang til ideer og udfordringer. Gennem en akademisk stringent pensum, fakultet tilskynde originale og fantasifulde tænkning, samtidig værdsætte disciplineret og velunderbygget analyse.

Tegn og service

Greenville College udfordrer de studerende til at kende sig selv, anerkende deres identitet gennem selverkendelse, og udviklingen af ​​de særlige talenter, de har fået af Gud. Vi stræber efter at indgyde de studerende med færdigheder introspektion, som tillader dem til konstant at evaluere deres karakter og udvikle en dyb bevidsthed om, hvordan de kan se uden for sig selv og imødekomme behovene hos andre. Studerende bedst realisere deres potentiale gennem livslang praksis med at tjene andre.

Studerende Life En af de mest mindeværdige aspekter af dit kollegium erfaring vil leve på vores smukke 50-acre campus. Greenville campus ligger i hjertet af Greenville, Illinois, en smuk by på 7.000 personer beliggende 45 miles / 72 kilometer uden for St. Louis og er let tilgængeligt fra I-70, I-55, I-64, og I-57 . Vores unikke beliggenhed giver uvurderlige muligheder for opsøgende, sjov, hands-on-læring og civilt engagement.

Vores Residence Life-programmet er bygget på fælles tro på Kristus, respekt, tillid, venskab og teamwork. Hver komfortabelt residens hal er bemandet med en Residence Hall Team, som omfatter en koordinator for Residence Education (CRE) og Student Resident feltpræster (RCS). Du vil være omgivet af kloge, medfølende mennesker, der er her for at give retning, vejledning og støtte. En række sociale og uddannelsesmæssige programmer er planlagt inden for hver hal, fra gulv partier og "Roomies Night Out" til broder-søster gulv aktiviteter og bibelstudier. Du kan deltage i vores mentorprogram, blive beriget af vores tro-baserede programmer, og undersøge dine langsigtede mål i vores karriere placering program.

Bachelor, Graduate og online programmer Greenville College giver en kvalitet liberal kunst uddannelse til over 1.600 elever. Vi tilbyder over 50 bachelor store selskaber samt voksen-og kandidatuddannelser tilgængelige online eller i partnerskab steder. Vores ærede akademiske programmer, omsorgsfuld fakultet, og ægte kristne samfund forvandler livet for studerende fra hele verden.

Bliv involveret! Vi tilbyder mere end 50 studenterorganisationer, herunder service og sociale klubber, musikalske grupper, studerende regeringen, missioner klubber, performance grupper og studerende publikationer. Greenville har endda sin egen elev-run radiostation, WGRN 89.5 FM.

Placeringer

Greenville

Greenville College

Address
315 E. College Avenue, Illinois
62246-1145 Greenville, Illinois, USA
Telefonnummer
+1 618-664-2800

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig