Husson University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Hos Husson University handler det om dig. Du vil ikke gå tabt i en skare. Du vil lære af professorer, der bekymrer sig om dig. Du vil lære praktisk, tjene en grad og færdigheder, som vil forberede dig til en givende, vellykket karriere. Bedste af alt, Hussons ry for en førsteklasses uddannelse og overkommelige priser betyder, at du vil foretage en smart investering. Husson University ... vores mission er din succes.

Historie

Siden 1898 har Husson uddannet Maine's ledere. Husson blev oprindeligt klar til at forberede eleverne til handel, undervisning og telegrafi i 1953, da staten vedtog lovgivning, der gav Husson tilladelse til at tildele Bachelor of Science-grader. I 60'erne købte Husson en mælkeproduktion, rydde den op og byggede en smuk campus. I 1981 etablerede Collegeet Husson College / Eastern Maine Medical Center Baccalaureate School of Nursing. I dag tilbyder Husson talrige kandidatgrader og mange innovative avancerede uddannelser samt et bredt udvalg af kerneforskning og humaniora kurser. Den 11. oktober 2008 blev Husson et universitet, men det fortsætter fortsat med at opretholde sin lille collegeoplevelse.

I dag har Husson-kandidater hold til lederstillinger over hele landet og verden.

Vision

Husson er et valgkandidat til førende professionelle programmer, hvor eleverne lykkes, erfaringsmæssig læring er kæmpet og global engagement er understreget.

Mission statement

Husson University inspirerer og forbereder eleverne til professionelle karriere inden for nuværende og nye områder inden for rammerne af en uddannelse informeret af videnskab og humaniora.

Vi opnår denne karriereforberedelse ved at understøtte og understrege

 • Fremragende undervisning.
 • Videnskabeligt bidrag til ens disciplin eller fagområde.
 • En bachelor-og kandidatuddannelse, der er udfordrende, relevant og fremmer kritiske tænkningskompetencer, selvtillid og stærke kommunikationsevner.
 • Forpligtelse til etisk adfærd og socialt ansvar gennem deltagelse i verden af ​​fakultet og studerende, administratorer og personale, bestyrelsesmedlemmer og involveret statsborgerskab som universitet.
 • Livslang læring for at forberede eleverne professionelt og personligt til udfordringerne i en verden i konstant forandring.
 • Et forskelligt kulturelt og globalt perspektiv opnået gennem studentudvikling og oplevelsesmæssige læringsmuligheder, der styrker vores engagement i et stærkt akademisk samfund.
 • Omhyggelig forvaltning og forvaltning af universitetets ressourcer.

Vedtaget af Husson University Board of Trustees 2. oktober 2011.

Beliggenhed

Husson University primære campus (208 acres) ligger i Bangor, Maine, en by på cirka 30.000 mennesker, en kort køretur fra Maine kyster, skove og bjerge. Ca. 250 miles nord for Boston og 250 miles øst for Quebec City , har Bangor en af ​​de laveste bykriminaliteter i USA.

Husson har også uddannelsescentre i Westbrook og Presque Isle .

Tilmelding

Vi indskriver ca. 2.800 bachelorstuderende på Bangor campus, med omkring 700 flere indskrevet i kandidatuddannelser. Vores studerende kommer fra hele Maine, landet og verden.

Klassestørrelse

Den gennemsnitlige klassestørrelse er 21 studerende.

Fakultet

Husson University beskæftiger 144 fakultetets medlemmer og en række adjungerende fakulteter med ekspertise inden for det erhverv, de underviser.

Sport

Et medlem af NCAA Division III, Husson tilbyder over 18 varsitysporter og intramurals ved hjælp af state-of-the-art faciliteter, herunder Swan Center

Husson understøtter også et jubelhold og et danseteam.

Indlæggelser

Admissions Office personale giver vejledning i ansøgningsprocessen til ansøgere om optagelse til Husson University . Admissionsofficerer leverer materialer og applikationer til at hjælpe ansøgere med at lære mere om Husson og også invitere ansøgere til personlige interviews og campus ture.

Alumni

Kontoret for Alumni Affairs, der ligger i Cyr Alumni Center i Beardsley Meeting House, tjener Hussons 18.000 alumni behov. Sammen med Homecoming- aktiviteter sponsorer Alumni-kontoret arrangementer over hele landet og udgiver alumni magasinet The Ledger for at holde Husson Alumni informeret om aktiviteter på campus.

Akkreditering

Husson University er akkrediteret af:

 • New England Association of Schools and Colleges, Inc. (NEASC);
 • Den Internationale Forsamling for Collegiate Business Education (IACBE);
 • Husson / Eastern Maine Medical Center Baccalaureate Nursing og alle MSN-programmer på Husson University er akkrediteret af Kommissionen på Collegiate Nursing Education , One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036, (202) 887-6791, og BSN Programmet er godkendt af Maine State Board of Nursing .
 • Kommissionen om akkreditering inden for fysioterapiuddannelse (CAPTE);
 • Akkrediteringsrådet for Erhvervsuddannelse (ACOTE);
 • Er godkendt af Maine State Board of Education ;
 • MS i klinisk mental sundhed rådgivning program er godkendt af National Board of Certified Counselors (NBCC);
 • Rådet for akkreditering af rådgivning og beslægtede uddannelsesprogrammer (CACREP) har tildelt akkreditering til Husson's Master of Science (MS) i klinisk mental sundhed rådgivning og Master of Science i skole rådgivning.
 • Pharmacy School har modtaget fuld akkreditering gennem Akkrediteringsrådet for Pharmacy Education .

Placeringer

Husson-området

Husson University

Telefonnummer
207.941.7000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig