Læs den officielle beskrivelse

Om os

Hos Husson University handler det om dig. Du vil ikke gå tabt i en skare. Du vil lære af professorer, der bekymrer sig om dig. Du vil lære praktisk, tjene en grad og færdigheder, som vil forberede dig til en givende, vellykket karriere. Bedste af alt, Hussons ry for en førsteklasses uddannelse og overkommelige priser betyder, at du vil foretage en smart investering. Husson University ... vores mission er din succes.

Historie

Siden 1898 har Husson uddannet Maine's ledere. Husson blev oprindeligt klar til at forberede eleverne til handel, undervisning og telegrafi i 1953, da staten vedtog lovgivning, der gav Husson tilladelse til at tildele Bachelor of Science-grader. I 60'erne købte Husson en mælkeproduktion, rydde den op og byggede en smuk campus. I 1981 etablerede Collegeet Husson College / Eastern Maine Medical Center Baccalaureate School of Nursing. I dag tilbyder Husson talrige kandidatgrader og mange innovative avancerede uddannelser samt et bredt udvalg af kerneforskning og humaniora kurser. Den 11. oktober 2008 blev Husson et universitet, men det fortsætter fortsat med at opretholde sin lille collegeoplevelse.

I dag har Husson-kandidater hold til lederstillinger over hele landet og verden.

Vision

Husson er et valgkandidat til førende professionelle programmer, hvor eleverne lykkes, erfaringsmæssig læring er kæmpet og global engagement er understreget.

Mission statement

Husson University inspirerer og forbereder eleverne til professionelle karriere inden for nuværende og nye områder inden for rammerne af en uddannelse informeret af videnskab og humaniora.

Vi opnår denne karriereforberedelse ved at understøtte og understrege

 • Fremragende undervisning.
 • Videnskabeligt bidrag til ens disciplin eller fagområde.
 • En bachelor-og kandidatuddannelse, der er udfordrende, relevant og fremmer kritiske tænkningskompetencer, selvtillid og stærke kommunikationsevner.
 • Forpligtelse til etisk adfærd og socialt ansvar gennem deltagelse i verden af ​​fakultet og studerende, administratorer og personale, bestyrelsesmedlemmer og involveret statsborgerskab som universitet.
 • Livslang læring for at forberede eleverne professionelt og personligt til udfordringerne i en verden i konstant forandring.
 • Et forskelligt kulturelt og globalt perspektiv opnået gennem studentudvikling og oplevelsesmæssige læringsmuligheder, der styrker vores engagement i et stærkt akademisk samfund.
 • Omhyggelig forvaltning og forvaltning af universitetets ressourcer.

Vedtaget af Husson University Board of Trustees 2. oktober 2011.

Beliggenhed

Husson University primære campus (208 acres) ligger i Bangor, Maine, en by på cirka 30.000 mennesker, en kort køretur fra Maine kyster, skove og bjerge. Ca. 250 miles nord for Boston og 250 miles øst for Quebec City , har Bangor en af ​​de laveste bykriminaliteter i USA.

Husson har også uddannelsescentre i Westbrook og Presque Isle .

Tilmelding

Vi indskriver ca. 2.800 bachelorstuderende på Bangor campus, med omkring 700 flere indskrevet i kandidatuddannelser. Vores studerende kommer fra hele Maine, landet og verden.

Klassestørrelse

Den gennemsnitlige klassestørrelse er 21 studerende.

Fakultet

Husson University beskæftiger 144 fakultetets medlemmer og en række adjungerende fakulteter med ekspertise inden for det erhverv, de underviser.

Sport

Et medlem af NCAA Division III, Husson tilbyder over 18 varsitysporter og intramurals ved hjælp af state-of-the-art faciliteter, herunder Swan Center

Husson understøtter også et jubelhold og et danseteam.

Indlæggelser

Admissions Office personale giver vejledning i ansøgningsprocessen til ansøgere om optagelse til Husson University . Admissionsofficerer leverer materialer og applikationer til at hjælpe ansøgere med at lære mere om Husson og også invitere ansøgere til personlige interviews og campus ture.

Alumni

Kontoret for Alumni Affairs, der ligger i Cyr Alumni Center i Beardsley Meeting House, tjener Hussons 18.000 alumni behov. Sammen med Homecoming- aktiviteter sponsorer Alumni-kontoret arrangementer over hele landet og udgiver alumni magasinet The Ledger for at holde Husson Alumni informeret om aktiviteter på campus.

Akkreditering

Husson University er akkrediteret af:

 • New England Association of Schools and Colleges, Inc. (NEASC);
 • Den Internationale Forsamling for Collegiate Business Education (IACBE);
 • Husson / Eastern Maine Medical Center Baccalaureate Nursing og alle MSN-programmer på Husson University er akkrediteret af Kommissionen på Collegiate Nursing Education , One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036, (202) 887-6791, og BSN Programmet er godkendt af Maine State Board of Nursing .
 • Kommissionen om akkreditering inden for fysioterapiuddannelse (CAPTE);
 • Akkrediteringsrådet for Erhvervsuddannelse (ACOTE);
 • Er godkendt af Maine State Board of Education ;
 • MS i klinisk mental sundhed rådgivning program er godkendt af National Board of Certified Counselors (NBCC);
 • Rådet for akkreditering af rådgivning og beslægtede uddannelsesprogrammer (CACREP) har tildelt akkreditering til Husson's Master of Science (MS) i klinisk mental sundhed rådgivning og Master of Science i skole rådgivning.
 • Pharmacy School har modtaget fuld akkreditering gennem Akkrediteringsrådet for Pharmacy Education .
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Husson University

De uddannelser, der tilbydes på Husson University 's School of Hospitality, Sport, ... [+]

Om

De uddannelser, der tilbydes på Husson University 's School of Hospitality, Sport,

Uanset om du er interesseret i serviceorienterede områder inden for gæstfrihed og turisme eller sportsforvaltning, har vores programmer noget for dig. Følgende links til din højre giver mere information om hvert program, som omfatter muligheder for større, mindre eller koncentrere dig i din interesse.

Vores fleksible læseplaner og flere graders muligheder hjælper dig med at vælge et studium, der passer perfekt til dine unikke karrieremuligheder i gæstfrihed, sport og turisme.

Mission

Missionen for Hospitality and Tourism Management Programmet er at yde akademisk træning, der forbereder eleverne til at blive iværksættere, ledere og fagfolk i roller, der fokuserer på forståelse og påskønnelse af det globale miljø.... [-]

USA Husson Area
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Husson University

Vores mission er at uddanne, aktivere og styrke eleverne til at være kritiske tænkere, der kan opnå deres mål og udmærke sig, når de står over for udfordringerne i de jur ... [+]

Om

Vores mission er at uddanne, aktivere og styrke eleverne til at være kritiske tænkere, der kan opnå deres mål og udmærke sig, når de står over for udfordringerne i de juridiske erhverv. Dette opnås ved den højeste kvalitet fakultet og læseplaner, der giver både traditionelle og erfaringsformer til læring.

Strafferet

Undergraduate Criminal Justice major, der fører til en bachelorgrad, forbereder eleverne til en spændende og udfordrende karriere inden for de hurtigt voksende områder inden for retshåndhævelse, rettelser, forsøg og private sektorer.

Kandidatuddannelsen i Criminal Justice Administration understreger integrationen af ​​teori og praksis for at uddanne nuværende og fremtidige administratorer inden for strafferetlige områder. Professionelle kurser fokuserer på de mest aktuelle bekymringer kriminelle rettighedsadministratorer, herunder: juridiske spørgsmål, forandring af forandring, planlægning, strategi og offentlig politik.... [-]

USA Husson Area
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Husson University

På Husson University er New England School of Communications (NESCom) hjemsted for ca. 500 studerende, der arbejder for Bachelor of Science-grader inden for kommunikation ... [+]

Om

På Husson University er New England School of Communications (NESCom) hjemsted for ca. 500 studerende, der arbejder for Bachelor of Science-grader inden for kommunikationsteknologi, massekommunikation og underholdning. Studerende inden for Kommunikationsteknologi grad kan vælge en koncentration i Audio Engineering, Live Sound Technology, Video Production eller WebMedia. Studerende inden for massekommunikation grad kan vælge en koncentration i Journalistik, Marketing Communications, Radio Broadcasting eller Sports Journalism.

New England School of Communications® forbereder eleverne til karriere inden for det brede kommunikationsområde. Vi uddanner eleverne i den anvendte teknologi og indhold i overensstemmelse med de platforme, som de vil bruge i deres erhverv. Vores instruktion er designet til at give eleverne ikke kun den kritiske viden, men også de tekniske færdigheder, de skal have for at få succes i deres valgte karriere.... [-]

USA Husson Area
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Husson University

Marketing Communications Professionals styrer virksomhedens omdømme og image og omdømme, image og salg af sine varer gennem PR, reklame og strategisk ledelse. Marketing e ... [+]

Om

Marketing Communications Professionals styrer virksomhedens omdømme og image og omdømme, image og salg af sine varer gennem PR, reklame og strategisk ledelse. Marketing er et af de primære midler til at oprette og vedligeholde mærke og billede. Marketing Communications-programmet på New England School of Communications uddanner eleverne i ikke kun at skabe og styre et corporate image og dets mærker, men også give dem den faktiske viden og færdigheder til at skabe materialer. Dette program omfatter kurser som markedsføring, grafisk design, fotografi, PR, sociale medier og markedsundersøgelser. Du har også mulighed for at udvide dine evner gennem valgfag som søgemaskineoptimering, webdesign og video produktion. Marketing Communications er stor, og vi ønsker at sikre, at vi giver dig uddannelsen til at være kyndig og succesfuld, når du kommer ind i feltet.... [-]

USA Husson Area
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

A Tour of Bangor, Maine