Lakeland University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Mere end 150 år siden, tyske immigranter skære træer ryddet jord og byggede de første bygninger på Lakeland campus. Der var ingen elektricitet, ingen rindende vand og ingen fodboldhold - bare total dedikation til højere niveau uddannelse. Engagement og ånden i disse vedholdende mennesker lever på i Lakeland i en vital og voksende campus akademisk ekspertise og i en elektrisk ånd, der driver-programmer til højere og højere niveauer. I dag, Lakeland College er en bachelor- og kandidatgrad-indrømmelse liberale kunst institution relateret til United Church of Christ med næsten 3.500 studerende (900 traditionelle studerende og 2.600 aften, weekend og online studerende) fra 24 lande, 10 kollegier på campus og mere end 30 store selskaber, herunder vores nyeste akademiske programmer: luftfart, kommunikation og sygepleje.

Derudover har vi aften, weekend og online centre i Milwaukee, Madison, Wisconsin Rapids, Chippewa Valley, Fox Cities, Green Bay og en toårig international campus i Tokyo, Japan. Vores engagement i uddannelse går langt ud over klasseværelset, som vi tilbyder vores studerende mulighed for at gøre en forskel og hjælpe andre. Lakeland studerende fører opfordringen til et renere miljø, smartere genbrug, der giver husly og mad til de fattige og kampen mod kræft og andre sygdomme. Samfundstjeneste er en del af DNA Lakeland studerende.

Vore studerende-atleter er en kraft, man kan regne med, som vores mænds og kvinders teams og enkeltpersoner konkurrere i NCAA Division III baseball, basketball, langrend, fodbold, golf, fodbold, softball, tennis, atletik, volleyball og brydning.

Har du hvad det kræver at være en Muskie?

Den bedste måde at virkelig finde ud af, er at besøge de vigtigste Lakeland College campus eller et center i nærheden af ​​dig. Vælg et Eksempel Day dato og registrere til særlige sessioner med andre gymnasieelever. Eller vælg en anden dag, der virker bedre for dig, og vi vil oprette en tidsplan, der omfatter de ting du allerhelst at se og gøre. Du kan kontakte Lakeland Admissions på 800-242-3347.

Derefter kan du se, hvad det betyder at være en stor fisk!

Placeringer

Plymouth

Address
Lakeland College,
W3718 South Drive

WI 53073-4878 Plymouth, Wisconsin, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig