Læs den officielle beskrivelse

Toprangerede Private Residential Liberal Arts Experience

Lawrence University er et toprangeret privatboliger liberal arts college og konservatorium af musik, der udelukkende er afsat til undervisning. Beliggende i den indbydende Midwestern delstaten Wisconsin, med 15% af sine 1.500 undergraduates fra mere end 50 lande ud over USA, er Lawrence-samfundet en af de mest internationalt forskelligartede i landet. Et stolt medlem af Colleges That Change lever organisationen, Lawrence er afsat til en engageret lærings tilgang, der udvikler evner, der er højt værdsat af kandidatskoler og arbejdsgivere.

Hurtige fakta

  1. Individualiseret 9 til 1 Student til Fakultet forhold til en meget individualiseret læringserfaring.
  2. Engageret 99% af Lawrence Studerende er fuldt engageret med beskæftigelse, kandidatskole eller formelle postgraduate erfaringer inden for seks måneder efter eksamen.
  3. Affordable Lawrence er forpligtet til at hjælpe internationale studerende med at finansiere deres uddannelse. Internationale studerende stipendier og behovsbaseret hjælp er til rådighed for alle studerende.
  4. Indbydende On-campus boliger er garanteret i et sikkert og rummeligt samfund.

http://tour.lawrence.edu/

programmer

  • Bachelor of Arts med 44 studieområder
  • Bachelor of Music med 4 generelle majors og to fokusområder
  • 5-årig Double Degree Bachelor of Arts og Bachelor of Music

Engaged Learning at Lawrence

Engageret læring indebærer udfordrende og meningsfuld personlige læringserfaringer med fakultet og jævnaldrende i klassestørrelser på gennemsnitlig 15 studerende. Disse aktive færdigheder med at udforske, debattere, forske og skabe, vil forberede dig til at tilpasse og trives i en stadigt foranderlig verden.

I Lawrence kommer vores 1.500 studerende fra verdens største byer og mindste byer til at danne et sammenhængende beboelsesområde i en indbydende og sikker by. Lawrence studerende er akademisk, socialt, kulturelt og økonomisk forskelligartet. De er intelligente, venlige og trives i samarbejde.

Ud over hovedcampuset tilbyder Lawrence campusoplevelser på vores fredfyldte 441-hektar store Bjorklunden campus, et tilbagetog kun 160 kilometer nordøst for Appleton og vores London Center, beliggende i hjertet af London UK, en af verdens mest spændende globale byer.

En indbydende campus i en indbydende by

Appleton, Wisconsin er en levende by på 74.000, som er en del af en lokal region beboet af over 230.000. Appleton's kulturelle og kommercielle hjerte vises regelmæssigt på lister over amerikanske byer, som er de sikreste og har den højeste livskvalitet.

Appleton

Blandingen af det kosmopolitiske med naturen gør Appleton til en ægte perle - og et sted, der ofte overrasker vores besøgende fra steder som New York, Chicago, Los Angeles og Denver, som forventede noget helt anderledes end en by i det nordøstlige Wisconsin.

Om Appleton

Med en befolkning på 73.000 (i et metroområde på en kvart million), er Appleton en del af et af de hurtigst voksende storbyområder i Midtvesten. Områdets størrelse, kulturelle kompleksitet og bredden af virksomheder giver dig rig mulighed for praktikophold, forskningsprojekter, samfundsmæssige engagementer og samfundstjeneste.

Du kan komme herfra derfra.

ATW (Appleton lufthavn) ligger kun 6 miles fra campus. Det tjener Appleton ved at forbinde til store nav på store flyselskaber: United / Continental (gennem Chicago O'Hare); og Delta (Detroit, Minneapolis og Atlanta).

Om det vejr ...

OK, vi indrømmer, at det kan blive koldt her (gennemsnitlig januar høj / lav: 24 ° F / 7 ° F), og det sner (ca. 4 fod pr. Vinter). Men vi ved også, hvordan vi skal håndtere det (kjole i lag). Vinterens udbetaling: Foråret er spektakulær. Fall er også helt fantastisk.

Kom ud (side)!

Løb, vandreture, cykling, roing, siddende. Hvis du gør noget af disse ting - og der er en god chance for at du gør mindst en af dem - har du masser af udendørs steder at gøre dem i hele området: fra High Cliff State Park ved Lake Winnebago 10 miles fra campus, til den nordligstrømmende Fox River, der løber langs Lawrence's kant, til snesevis af parker inden for en to-mile radius af campus.

Og hvis du er en baseball fan, kan du fange Milwaukee Brewers 'Class A mindre liga team, Wisconsin Timber Rattlers på Time Warner Field, kun 6 miles fra campus.

114990_DSC_9224-X2.jpg

College Avenue

Chicago har den Magnificent Mile. Appleton har College Avenue, med et svimlende udvalg af restauranter (fra fem-stjernede spisesteder til late-night pizza), en flok store kaffebarer og snesevis af butikker. Alt er lige uden for din dør ved Lawrence. Og hvis du har brug for endnu mere shopping, behøver du kun hovedet til Fox River Mall, kun 5 miles fra campus.

Vis dit Lawrence ID-kort hos disse virksomheder for at indløse tilbud og rabatter

Broadway på College

En halv mil fra campus bringer Fox Cities Performing Arts Center underholdningsverdenen til Appleton. Denne $ 45 millioner juvel ligger på 2.100 (med den "værste plads i huset" knapt 100 meter fra scenen). Appleton-ikke Milwaukee eller Madison-har vært vært for Wisconsin premierne af The Lion King og Wicked.

Den lille apple er mere elektrisk end den store æble?

Den 20. august 1882 blev Appleton den første by til at generere elektricitet kommercielt. (To uger senere blev New York City den anden by.)

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Lawrence University

Filmstudier betragter video materiale i alle dets formater og platforme som vitale kunstformer og kulturelle artefakter, der kan analyseres grundigt. Udforsk historien, a ... [+]

Om

Filmstudier betragter video materiale i alle dets formater og platforme som vitale kunstformer og kulturelle artefakter, der kan analyseres grundigt. Udforsk historien, analysen og fortolkningen af video som en nøgleform for moderne kultur.

Udvikle en baggrund i teorien og kritikken af at flytte billeder for at skabe et dybere niveau af nydelse, mens man undersøger de tekniske, stilistiske og retoriske enheder, som film bruger til at skabe og formidle mening. Du får også mulighed for at oprette og fremvise din egen kunst i et top-of-the-line filmstudio.

Du kan godt lide Film Studies, hvis du er interesseret i:Repræsentationer og udforskninger af identitet i film og andre visuelle medierSkriv dine egne scripts eller optage dine egne YouTube-videoerFortælling og kreativ skrivningFællesskabskunstDet globale sprog for film fra tysk ekspressionisme til den femte generation kinesiske biograf til amerikanske blockbusters og mereAntropologi og visuel kulturReklame og markedsføringLawrentians samler nogle gange filmstudier med ...AntropologiKunsthistorieEngelsk og kreativ skrivningSprogMusik ydeevneStudio kunstTeaterLivet efter Lawrence... [-]
USA Appleton
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lawrence University

Lawrence University fysikafdeling tilbyder en af de førende grundfysiske programmer i landet med bredde og dybde i fysikprogrammer, der ikke ofte ses på bachelorniveau. ... [+]

Om

Lawrence University fysikafdeling tilbyder en af de førende grundfysiske programmer i landet med bredde og dybde i fysikprogrammer, der ikke ofte ses på bachelorniveau.

Du vil lære fysikens praksis gennem et program, der har et samspil mellem klasser og co-curricular aktiviteter, alt sammen inden for et samarbejdsmiljø, der fokuserer på studenters succes. Du vil nå succes gennem vores underskriftsprogrammer, der er forbundet med fagfaglig kompetence kombineret med forskningstræning, der begynder i læseplanen og når modning i forsknings stipendier og Senior Experience projekter.

Du kan godt lide dette, hvis du er interesseret i ...Forstå de love, der styrer universet: fra gigantiske stjerner til subatomære partiklerGennemførelse af videnskabelig forskning og udforskning af den fysiske verdenFølgende i fodsporene hos de store forskere i verden, som Marie Curie eller Albert EinsteinArbejde i indflydelsesrige industrier, såsom energi, luft og rum... [-]
USA Appleton
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lawrence University

I Globale Studier undersøger vi en bred vifte af kulturelle, politiske, religiøse, økonomiske og miljømæssige spørgsmål, der opstår, når vi tænker på verden som en sammen ... [+]

Om

Globale studier i globale studier undersøger vi en bred vifte af kulturelle, politiske, religiøse, økonomiske og miljømæssige spørgsmål, der opstår, når vi tænker på verden som en sammenkoblet helhed. Denne tværfaglige hovedperson giver dig mulighed for at behandle spørgsmål, der ikke er begrænset til et land eller en region, men at tænke over dine spørgsmål fra et globalt perspektiv i et af fire spor: National og Identiteter, Globale Stæder, Menneskesikkerhed og Kunst og Udveksling.

Global Studies Major har fire spor, for mere information om hvert spor klik på en boks nedenfor:

Nations and Identities track.

Undersøg nationenes opbygning og funktion samt nyere, tværnationale identitetsformer. Fokus på historie og regering, med kurser i litteratur, kultur og kunst.... [-]

USA Appleton
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lawrence University

Lawrence University Conservatory serverer omkring 350 højt engagerede, entusiastiske og lidenskabelige studerende. Med tre grader, fire majors, to fokusområder, to mindre ... [+]

Om

B.Mus. grad giver dig mulighed for at fokusere primært på musik i et professionelt uddannelsesprogram, der er baseret på principper for liberal uddannelse. Du kan være vigtig i performance, musikundervisning eller teori / komposition. Ca. to tredjedele af dine klasser vil være i musik, herunder lektioner, klasser som musikteori og historie og ensembler, mens ikke-musikklasser vil bestå af den resterende tredjedel af dine studier. Som følge heraf får du en velafrundet uddannelse sammen med musikalsk undervisning af højeste kvalitet, der forbereder dig godt til udfordringerne og mulighederne i livet i det 21. århundrede.

Lawrence University Conservatory serverer omkring 350 højt engagerede, entusiastiske og lidenskabelige studerende. Med tre grader, fire majors, to fokusområder, to mindreårige, seksogtyve studier og ni store ensembler er der en lang række måder at forme et musikalsk liv på Lawrence.... [-]

USA Appleton
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lawrence University

Psykologi pensum på Lawrence er velafbalanceret til at repræsentere bredden af de centrale områder af psykologi, herunder klinisk, kognitive, udviklingsmæssige, sundhed, ... [+]

Om

Psykologi er videnskaben om sind og adfærd.

Psykologi pensum på Lawrence er velafbalanceret til at repræsentere bredden af de centrale områder af psykologi, herunder klinisk, kognitive, udviklingsmæssige, sundhed, neurovidenskab, personlighed og social psykologi. Psykologisk afdeling giver også en grundig undersøgelse af specifikke emner, såsom psykofarmakologi, musik, sprog, psykopatologi, ungdomsudvikling, fordomme og følelser.

Du kan godt lide dette, hvis du er interesseret i

Hvordan hjernen fungererHvordan mennesker opretholder sociale relationerHvordan folk tænker, husker, løser problemer og skaberHvordan sindet udgør adfærd, og hvordan adfærd former hjernenHvordan psykiske lidelser udvikler sig og behandles bedstDekryptere folks købsvanerIndividuel social adfærd i en gruppeindstillingHvordan medicin og kemikalier påvirker adfærdForbedre liv individuelt (fx behandling af psykopatologier) og kollektivt (fx adressering af store sociale problemer)... [-]
USA Appleton
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lawrence University

Økonomer bygger modeller og analyserer data for at forstå, hvordan folk foretager valg og hvordan økonomier fungerer. ... [+]

Om

Økonomer bygger modeller og analyserer data for at forstå, hvordan folk foretager valg og hvordan økonomier fungerer.

De mange delområder inden for økonomi dækker et bredt udvalg af emner, og beslutningstagere i regeringer såvel som i erhvervslivet og andre organisationer bruger økonomiens værktøjer til at informere deres beslutninger.

Du kan godt lide dette, hvis du er interesseret iForstå, hvordan socialforskere nærmer sig undersøgelsen af menneskelig adfærdKarriere i erhvervslivet, finans, rådgivning, lov, folkesundhed, offentlig service, uddannelseUdvikling af abstrakte modelleringsfærdigheder til at strukturere tænkningUdvikling af kvantitative argumentationsfærdigheder til at samle, strukturere og analysere dataUndersøg hvordan markeder fungerer og hvorfor det betyder nogetUndersøg hvorfor nogle lande er rige, men de fleste er ikkeUdforskning af iværksætteriets rollerLawrentians samler nogle gange økonomi medMatematikRegeringInnovationPsykologiMusik ydeevneFremmede sprogInternationale studierMiljøstudierKinesiske studierRussiske studierGlobale studierLivet efter Lawrence... [-]
USA Appleton
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
711 E. Boldt Way
Appleton, Wisconsin, USA