Lawrence University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Toprangerede Private Residential Liberal Arts Experience

Lawrence University er et toprangeret privatboliger liberal arts college og konservatorium af musik, der udelukkende er afsat til undervisning. Beliggende i den indbydende Midwestern delstaten Wisconsin, med 15% af sine 1.500 undergraduates fra mere end 50 lande ud over USA, er Lawrence-samfundet en af de mest internationalt forskelligartede i landet. Et stolt medlem af Colleges That Change lever organisationen, Lawrence er afsat til en engageret lærings tilgang, der udvikler evner, der er højt værdsat af kandidatskoler og arbejdsgivere.

Hurtige fakta

Individualiseret 9 til 1 Student til Fakultet forhold til en meget individualiseret læringserfaring.

Engageret 99% af Lawrence Studerende er fuldt engageret med beskæftigelse, kandidatskole eller formelle postgraduate erfaringer inden for seks måneder efter eksamen.

Affordable Lawrence er forpligtet til at hjælpe internationale studerende med at finansiere deres uddannelse. Internationale studerende stipendier og behovsbaseret hjælp er til rådighed for alle studerende.

Indbydende On-campus boliger er garanteret i et sikkert og rummeligt samfund.

http://tour.lawrence.edu/

programmer

  • Bachelor of Arts med 44 studieområder
  • Bachelor of Music med 4 generelle majors og to fokusområder
  • 5-årig Double Degree Bachelor of Arts og Bachelor of Music

Engaged Learning at Lawrence

Engageret læring indebærer udfordrende og meningsfuld personlige læringserfaringer med fakultet og jævnaldrende i klassestørrelser på gennemsnitlig 15 studerende. Disse aktive færdigheder med at udforske, debattere, forske og skabe, vil forberede dig til at tilpasse og trives i en stadigt foranderlig verden.

I Lawrence kommer vores 1.500 studerende fra verdens største byer og mindste byer til at danne et sammenhængende beboelsesområde i en indbydende og sikker by. Lawrence studerende er akademisk, socialt, kulturelt og økonomisk forskelligartet. De er intelligente, venlige og trives i samarbejde.

Ud over hovedcampuset tilbyder Lawrence campusoplevelser på vores fredfyldte 441-hektar store Bjorklunden campus, et tilbagetog kun 160 kilometer nordøst for Appleton og vores London Center, beliggende i hjertet af London UK, en af verdens mest spændende globale byer.

En indbydende campus i en indbydende by

Appleton, Wisconsin er en levende by på 74.000, som er en del af en lokal region beboet af over 230.000. Appleton's kulturelle og kommercielle hjerte vises regelmæssigt på lister over amerikanske byer, som er de sikreste og har den højeste livskvalitet.

Appleton

Blandingen af det kosmopolitiske med naturen gør Appleton til en ægte perle - og et sted, der ofte overrasker vores besøgende fra steder som New York, Chicago, Los Angeles og Denver, som forventede noget helt anderledes end en by i det nordøstlige Wisconsin.

Om Appleton

Med en befolkning på 73.000 (i et metroområde på en kvart million), er Appleton en del af et af de hurtigst voksende storbyområder i Midtvesten. Områdets størrelse, kulturelle kompleksitet og bredden af virksomheder giver dig rig mulighed for praktikophold, forskningsprojekter, samfundsmæssige engagementer og samfundstjeneste.

Du kan komme herfra derfra.

ATW (Appleton lufthavn) ligger kun 6 miles fra campus. Det tjener Appleton ved at forbinde til store nav på store flyselskaber: United / Continental (gennem Chicago O'Hare); og Delta (Detroit, Minneapolis og Atlanta).

Om det vejr ...

OK, vi indrømmer, at det kan blive koldt her (gennemsnitlig januar høj / lav: 24 ° F / 7 ° F), og det sner (ca. 4 fod pr. Vinter). Men vi ved også, hvordan vi skal håndtere det (kjole i lag). Vinterens udbetaling: Foråret er spektakulær. Fall er også helt fantastisk.

Kom ud (side)!

Løb, vandreture, cykling, roing, siddende. Hvis du gør noget af disse ting - og der er en god chance for at du gør mindst en af dem - har du masser af udendørs steder at gøre dem i hele området: fra High Cliff State Park ved Lake Winnebago 10 miles fra campus, til den nordligstrømmende Fox River, der løber langs Lawrence's kant, til snesevis af parker inden for en to-mile radius af campus.

Og hvis du er en baseball fan, kan du fange Milwaukee Brewers 'Class A mindre liga team, Wisconsin Timber Rattlers på Time Warner Field, kun 6 miles fra campus.

114990_DSC_9224-X2.jpg

College Avenue

Chicago har den Magnificent Mile. Appleton har College Avenue, med et svimlende udvalg af restauranter (fra fem-stjernede spisesteder til late-night pizza), en flok store kaffebarer og snesevis af butikker. Alt er lige uden for din dør ved Lawrence. Og hvis du har brug for endnu mere shopping, behøver du kun hovedet til Fox River Mall, kun 5 miles fra campus.

Vis dit Lawrence ID-kort hos disse virksomheder for at indløse tilbud og rabatter

Broadway på College

En halv mil fra campus bringer Fox Cities Performing Arts Center underholdningsverdenen til Appleton. Denne $ 45 millioner juvel ligger på 2.100 (med den "værste plads i huset" knapt 100 meter fra scenen). Appleton-ikke Milwaukee eller Madison-har vært vært for Wisconsin premierne af The Lion King og Wicked.

Den lille apple er mere elektrisk end den store æble?

Den 20. august 1882 blev Appleton den første by til at generere elektricitet kommercielt. (To uger senere blev New York City den anden by.)

Placeringer

Appleton

Address
711 E. Boldt Way
Appleton, Wisconsin, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig