Lincoln Memorial University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om LMU

Vores nations elskede 16. Præsident, Abraham Lincoln, var indfødt i nabo Kentucky. Men du ved måske ikke, at han forestillede "et stort universitet for befolkningen i dette område" her i Cumberland Gap. Hundrede og fyrre år senere er Lincoln Memorial University arving til visionen, og vi er meget stolte af at bære hans navn og omfavne hans arv.

Beliggende i det uberørte Appalachian Mountain Range, er LMUs hovedcampus i Harrogate, Tennessee, både naturskønt og historisk. Omkring 55 miles nord for Knoxville, Tennessee, er vi helt klar til at tilbyde en liberal arts uddannelse. Den største campus fuld af aktiviteter til boligstuderende og 11 udvidede steder i de omkringliggende områder, giver LMU uddannelsesmæssige oplevelser, der passer til dit liv. Med over 30 akademiske majors spænder fra regnskab til dyreliv og fiskeri biologi, er succes inden for rækkevidde.

Vigtigst, LMU er et nært samfund fyldt med folk, der bryr sig. Studerende kan forvente personlig opmærksomhed med en gennemsnitlig klassestørrelse på 13. På LMU opbygger eleverne relationer, der varer, og de lærer lektioner, de vil bære for livet.

Heritage

Lincoln Memorial University voksede ud af kærlighed og respekt for Abraham Lincoln og hedder i dag hans navn, værdier og ånd. Som forklaringen går, foreslog Lincoln i 1863 General OO Howard, en Union Army officer, at da borgerkrigen sluttede, håbede han, at General Howard ville gøre noget for de loyale mennesker i dette område.

I slutningen af 1800'erne købte oberst AA Arthur, et organiserende agent for et engelsk selskab, området, hvor Lincoln Memorial University er placeret. Hans firma bygget et hotel på 700 værelser kaldet "The Four Seasons" samt et hospital, en kro, et sanitarium og andre mindre bygninger. Veje blev lagt og grunde plantet med en bred vifte af buske og træer. I 1895 blev selskabet tvunget til at opgive sit projekt, da en finansiel panik fejede England.

Reverend AA Myers, en congregationalistisk minister, kom til Cumberland Gap i 1888. Han lykkedes at åbne Harrow School, der blev oprettet med henblik på at yde elementær uddannelse til bjergbørn. På et besøg i området for at give en række foredrag på Harrow School, mindede General OO Howard sit engagement om at opfylde Lincolns anmodning, og han blev medlem af Reverend Myers, MF Overton, CF Eager, AB Kesterson og M. Arthur for at etablere Lincoln Memorial University . Denne gruppe, sammen med Robert F. Patterson, en konfødereret veteran, blev bestyrelse og købte The Four Seasons ejendom. Til minde om Lincolns fødselsdag blev institutionen chartret af staten Tennessee den 12. februar 1897 som Lincoln Memorial University .

Siden dengang har Lincoln Memorial University forsøgt at give uddannelsesmuligheder, udvikling af samfundsledelse og udvidelse af økonomiske og sociale styrker inden for sin region. Mere end 700 alumni har indgået medicinsk eller juridisk praksis i Appalachian samfund. En anden 3.000 er blevet professionelle lærere, der tjener i stillinger lige fra grundskoleundervisning til universitetspræsidenter. Femogtyve kandidater har udgivet bredt anerkendte bøger, dramaer og musikalske kompositioner. Jesse Stuart er en sådan forfatter; hans forskellige værker er blevet oversat til syv sprog.

Mission og formål

Lincoln Memorial University er et omfattende værdibaseret læringssamfund dedikeret til at levere kvalitetsmæssige pædagogiske oplevelser på bacheloruddannelser, kandidater og faglige niveauer. Universitetet stræber efter at give eleverne grundlag for et mere produktivt liv ved at opretholde principperne i Abraham Lincolns liv: et engagement i individuel frihed, ansvar og forbedring; respekt for statsborgerskab anerkendelse af den indre værdi af høje moralske og etiske standarder og en tro på en personlig Gud

Universitetet støtter primært forskning og service. Universitets læseplan og engagement til kvalitetsinstruktion på alle niveauer er baseret på den overbevisning, at kandidater skal kunne kommunikere klart og effektivt i en tid med hurtigt og kontinuerligt voksende kommunikationsteknologi, skal have en mærkbar dybde af læring inden for et videnområde, skal sætte pris på og forstå de forskellige måder, hvormed vi lærer os selv og verden omkring os, og skal kunne udvise informerede vurderinger

Universitetet mener, at en af de vigtigste hjørnesten af meningsfuld eksistens er tjeneste for menneskeheden. Ved at gøre uddannelses-, service- og forskningsmuligheder til rådighed for studerende søger Lincoln Memorial University at forbedre livet for de studerende, det tjener. Mens de betjener elever fra hele staten, nationen og mange andre lande, bevarer universitetet sig en forpligtelse til at berige menneskers og samfunds liv i Appalachian-regionen.

Placeringer

Harrogate

Lincoln Memorial University

Telefonnummer
423.869.3611 | 800.325.0900

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig