Loyola Marymount University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

LMU blev grundlagt i 1911 og er et toprangeret universitet, der er forankret i jesuitter og Marymount traditioner. Vi er forpligtet til at fremme et mangfoldigt akademisk samfund, der er rig på muligheder for intellektuelt engagement og oplevelse i den virkelige verden. Vi tilmelder en akademisk ambitiøs, multikulturel og socioøkonomisk mangfoldig studerende. Vi rekrutterer, bevarer og støtter et mangfoldigt fakultet, der er forpligtet til at være fremragende inden for undervisning, forskning, stipend og kreativitet. Vores tre campusser er forankret i hjertet af Los Angeles, en global hovedstad for kunst og underholdning, innovation og teknologi, forretning og iværksætteri.

Loyola Marymount University tilbyder strenge bacheloruddannelser, kandidatuddannelser og faglige programmer til akademisk ambitiøse studerende, der er engagerede i liv med mening og formål. Vi drager fordel af vores placering i Los Angeles, en dynamisk by, der bringer vores tids spørgsmål i skarpt fokus og giver en ideel kontekst til studier, forskning, kreativt arbejde og aktivt engagement. Med intention og filosofi inviterer vi mænd og kvinder, der er forskellige i talenter, interesser og kulturel baggrund for at berige vores uddannelsessamfund og fremme vores mission:

  • Opmuntring til læring
  • Uddannelsen af hele personen
  • Troens tjeneste og fremme af retfærdighed

Universitetet er institutionelt engageret i romersk-katolisisme og henter sin grundlæggende inspiration fra den kombinerede arv fra jesuitterne, det religiøse ved det hellige hjerte af Mary og søstrene i St. Joseph af Orange. Denne katolske identitet og religiøse arv skiller LMU fra andre universiteter og giver berøringssten til forståelse af vores tredobbelt mission.

Placeringer

Los Angeles

Address
Loyola Marymount University Drive,1
90045 Los Angeles, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig