Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Maryville College

Maryville College er ideelt beliggende i Maryville, Tenn., Mellem Great Smoky Mountains National Park og Knoxville, statens tredje største by. Maryville College er kendt for at tilbyde sine studerende en stringent og yderst personlig oplevelse. Det er en nationalt rangeret institution for videregående uddannelse, der med succes indgår i den liberale kunst og professionelle forberedelse i partnerskab med andre. Maryville er grundlagt i 1819 og er det 12. ældste college i syd og opretholder en tilknytning til Presbyterian Church (USA). Samlet tilmelding til efteråret 2016 er 1.198.

Mission statement

Maryville College forbereder eleverne til liv for borgerskab og lederskab, da vi udfordrer hver enkelt til at søge efter sandheden, vokse i visdom, arbejde for retfærdighed og dedikere et liv af kreativitet og service til verdens folkeslag.

Identitetserklæring

Maryville College er en bachelor, liberal arts, boligområde samfund af tro og lærer rodfæstet i den presbyterianske / reformerede tradition, der tjener elever i alle aldre og baggrunde.

Erklæring om formål

Maryville College er en liberal arts, kirke-relateret college. Det stræber efter at være et instrument for befrielse og vækst for voksne i alle aldre. Gennem sin læseplan bekræfter kollegiet de fortsatte værdier af en bred vifte af studier inden for humaniora, videnskab og kunst. For at undgå smal specialisering sigter kollegiet på at forbedre karrieremulighederne og udvikle en ægte følelse af ro.

For at forberede eleverne på en verden af ​​usikkerhed og fremskyndende forandring søger Collegeet at stimulere målrettet undersøgelse, tilskynde til analytisk tænkning og effektivt udtryk for at fremme diskriminerende æstetisk smag og sund dømmekraft, at give mulighed for at udvikle personlige værdier og at opdrage dybden bekymring for personer, der fører til konstruktiv handling. Maryville College er grundlagt af lederne af den presbyterianske / reformerede tradition, og er relateret til den presbyteriske kirke USA i en frivillig pagt. I en atmosfære af frihed og følsomhed vidner Maryville College om Guds åbenbaring i Jesus Kristus, som udfordrer alle mennesker til at søge efter sandheden, arbejde for retfærdighed, udvikle visdom og blive kærlige personer. Fortsat i denne vitale tro mener kollegiet, at det skal lytte opmærksomt og ydmygt til alle menneskelige stemmer, så det kan høre Guds kald, uanset hvordan Gud kan tale.

Maryville College er i det væsentlige et samfund for læring. Dette samfund omfatter personer med en række interesser, baggrunde, overbevisninger og nationaliteter. Fakultetet, som en gruppe forskere engageret i bevarelse og fremme af viden, understreger effektiv undervisning og tilskynder til støttende relationer med studerende. Eleverne udfordres til at vokse i akademisk kompetence, personlig og social modenhed og åndelig skelnen og engagement. I en sådan atmosfære af åbenhed og omsorg er der dannet varige venskaber. Gennem omsorg for andre på campus og udenfor, der deler ægte bekymring for verden, og arbejder for at opfylde kollegiets formål, ledere, administration, personale, fakultet og studerende stræber efter at opbygge og styrke det menneskelige samfund.

Erklæring om formål vedtaget i april 1980

Vision for mangfoldighed

Maryville College erklæringen fastlægger et engagement i mangfoldighed:

" Maryville College er i det væsentlige et samfund for læring. Dette fællesskab omfatter personer med en række interesser, baggrunde, overbevisninger og nationaliteter. "

Kollegiet har en fremtrædende historie med at bekræfte mangfoldighed som afgørende for videregående uddannelse. Den første kvinde til eksamen fra college i Tennessee modtog en Maryville College grad. Kollegiet var blandt de første til at uddanne afroamerikanere og ledede i slutningen af ​​det nittende århundrede indsats for at opretholde racemæssig integration i videregående uddannelser i staten. Kollegiet har andre langvarige forpligtelser over for mangfoldighed, der omfatter international uddannelse, tager fat på de døvendes samfunds bekymringer og uddanner studerende fra det sydlige Appalachia. Men Maryville College anerkender også begyndelsen af ​​det enogtyvende århundrede som et vindue med mulighed for at løse nye og fortsatte udfordringer af mangfoldighed i lokale, nationale og globale rammer. Disse udfordringer omfatter racer og tværkulturelle relationer, spørgsmål om køn og menneskelig seksualitet, dialog og konflikt inden for og på tværs af religiøse trosretninger og mangfoldighed i kollegiumsfakultetet, personale og studerende.

Tilstedeværelsen af ​​et forskelligartet uddannelsessamfund giver mulighed for at opfylde en forpligtelse til demokratisk statsborgerskab. Eksponering for andre menneskers ideer, kulturer og værdier gør det muligt for alle medlemmer af læringssamfundet at vokse intellektuelt, åndeligt og følelsesmæssigt. Mangfoldighed forbedrer læring, fordi den anerkender den indbyggede værdi af alle enkeltpersoner. Det motiverer eleverne til at opdage de opnåede og traditionelle nær- og fjernkulturer, for fuldt ud at værdsætte deres egen arv og for at udvikle større selvbevidsthed. Lige så vigtigt er mangfoldighed lettere at undersøge historier, antagelser og adfærd, der tjener til at marginalisere nogle medlemmer af vores lokale og globale samfund. Dermed opmuntrer mangfoldigheden eleverne til at udvikle den intellektuelle agility og følsomheden for at genoverveje langvarige antagelser om andre efter nøje at lytte til eller observere udtrykket af forskellige virkeligheder. Selv om en sådan undersøgelse kan afsløre modsætninger og påberåbe stærke følelser, kan dialogen fremmes af mangfoldighed udvide kritisk tænkning, medfølelse og ydmyghed.

Maryville College motiveres af de pædagogiske fordele ved mangfoldighed, og søger at skabe et sikkert og civilt miljø, der fremmer bevidsthed om, nysgerrighed og respekt for dem, hvis indsigt og erfaringer kommer fra forskellige traditioner. Collegeet bestræber sig på at fremme tværkulturelt samarbejde og invitere nye stemmer til at udvide læringssamfundet. At anerkende, at kritisk engagement med mangfoldighed kræver, at personlig erfaring, fakultet, personale og studerende opfordres til at udforske mangfoldighed i læseplaner og co-curricular indstillinger, som de lærer om og fejrer det rige udvalg af menneskelige gaver. EU-medlemmer er tilknyttet forskellige grupper for at nyde støtte, øge viden, få nye perspektiver og åbne vinduer med mulighed gennem sociale handlinger. Med design lover medlemskab i Maryville College samfundet samspil med forskellige mennesker, perspektiver og ideer.

Erklæring om forbud mod forskelsbehandling

Maryville College diskriminerer ikke på grundlag af race, farve, køn, etnisk eller national oprindelse, religion, seksuel orientering, alder, handicap eller politisk overbevisning med henblik på uddannelsesmuligheder og fordele.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Maryville College

Studieordningen i biologi giver den studerendes lydforberedelse inden for de store områder inden for biovidenskab, samtidig med at der gøres koncentration i specialisered ... [+]

Biologi

STUDIEPROGRAMMER:

BA i biologiBS i biologiBiologi for lærerlicensurMindre i biologiUndersøgelse af nyuddannede fra Naturvidenskabsafdelingen

83% har opnået en avanceret grad eller forfølger en.

98% sagde, at MC forberedte dem "meget godt" eller "godt" for kandidatstudier.

95% sagde, at de ville vælge MC igen for deres bachelorgrad.

Hvorfor studere biologi på MC?

Studieordningen i biologi giver den studerendes lydforberedelse inden for de store områder inden for biovidenskab, samtidig med at der gøres koncentration i specialiserede områder af særlig interesse. Feltstudier i de nærliggende bjerge og søer og mulighed for forskning gennem Oak Ridge Associated Universities og National Laboratories som Argonne, Jefferson og Oak Ridge supplerer læseplanen.... [-]

USA Maryville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Maryville College

Computing driver innovation inden for videnskaben, lige fra det menneskelige genomprojekt til AIDS vaccine forskning til miljøovervågning og beskyttelse ... [+]

Computer videnskab

STUDIEPROGRAMMER:

BA i datalogiMindre i datalogiMindre i AnalyticsHvorfor studere Computer Science på MC?

Computing driver innovation inden for videnskaben, lige fra det menneskelige genomprojekt til AIDS vaccine forskning til miljøovervågning og beskyttelse. Det er en disciplin, der berører næsten alt, hvad vi gør. Computer science udvikler grundlæggende færdigheder til at sætte en op for succes uanset hvor ens karrierevej fører. På Maryville College lærer computervidenskabsstuderende at bruge matematisk og computertænkning til at løse problemer i virkeligheden ved at kombinere færdigheder i programmering med forståelse af systemer. Mange forskellige muligheder venter vores studerende - vi byder dig velkommen til at starte din vej med os!... [-]

USA Maryville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Maryville College

Er du klar til at rejse verden? Klar til at opleve livet i fremmede kulturer? Klar til at tackle udfordringerne i den moderne globale forretning? Alle forretninger i dag ... [+]

International forretning

STUDIEPROGRAMMER: BA i International Business

Hvorfor studere International Business på MC?

Er du klar til at rejse verden? Klar til at opleve livet i fremmede kulturer? Klar til at tackle udfordringerne i den moderne globale forretning? Alle forretninger i dag er globale, eller i det mindste påvirket af globale begivenheder, og så tænker globalt er det første skridt i at lære at navigere i dagens konkurrencedygtige erhvervsliv. Du vil blive nedsænket i en læseplan, der kræver, at du tilbringer mindst et helt semester i udlandet i et af mere end 100 lande og studerer og forhåbentlig bliver flydende på et fremmedsprog. Du vil også studere international politik, økonomi, historie, religion og kultur, samt alle forretningsmæssige grundlæggende elementer i regnskab, finansiering, ledelse og strategi. Du vil danne tætte relationer med fakulteter, der har boet og arbejdet i udlandet, rejst bredt, og hvem kan berige din uddannelse gennem projektbaseret læring, praktisk anvendelse og uvurderlige forbindelser. Vores International Business Major opfylder markedets efterspørgsel efter kandidater med et globalt tankegang, der er kyndige, højtuddannede og erfarne.... [-]

USA Maryville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Maryville College

Beliggende i det nye Clayton Center for Arts, tilbyder Maryville College Music Department en omfattende, NASM-akkrediteret musik læreplan inden for den anerkendte Maryvil ... [+]

musik

STUDIEPROGRAMMER:

BA i musikBM i musikteori-kompositionBM i musikundervisning, vokal vægtBM i musikundervisning, instrumentelt fokusBM i præstation, stemme - mindre i musikHvorfor studere musik på MC?

Beliggende i det nye Clayton Center for Arts, tilbyder Maryville College Music Department en omfattende, NASM-akkrediteret musik læreplan inden for den anerkendte Maryville College liberale kunst oplevelse. Den nationale sammenslutning af musikskoler er en organisation af skoler, konservatorier, gymnasier og universiteter med ca. 650 akkrediterede institutionelle medlemmer. Det fastsætter nationale standarder for bachelor- og kandidatgrad og andre legitimationsoplysninger for musik og musikrelaterede discipliner og yder bistand til institutioner og enkeltpersoner, der beskæftiger sig med kunstneriske, videnskabelige, uddannelsesmæssige og andre musikrelaterede bestræbelser. Studerende ved Maryville College vil modtage ekspertinstruktion i musikteori, musikhistorie og præstation. Vores fem musikmajorer, Bachelor of Arts in Music, Bachelor of Music in Music Education (Choral), Bachelor of Music in Music Education (Instrumental), Bachelor of Music in Vocal Performance, Bachelor of Music in Theory and Composition , Give rigelig forberedelse og fleksibilitet til udøvelse af karrierer involverende musik eller kandidatskole.... [-]

USA Maryville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Maryville College

Major in Psychology tilbyder et bredt fundament for forståelsen af ​​adfærd og mentale processer. Med fokus på menneskelig adfærd og kognition får eleverne i den store fo ... [+]

Psykologi

STUDIEPROGRAMMER:

BA i psykologiBA i psykologi rådgivning sporMindre i psykologiMindre i AnalyticsHvorfor studere psykologi på MC?

Hvorfor gør folk de ting, de gør? Hvordan lærer og udvikler børn? Hvordan udgør fordomme, og under hvilke omstændigheder er folk mere tilbøjelige til at hjælpe hinanden? Disse er blot et udvalg af spørgsmål, som psykologiens område forsøger at svare på. Major in Psychology tilbyder et bredt fundament for forståelsen af ​​adfærd og mentale processer. Med fokus på menneskelig adfærd og kognition får eleverne i den store forståelse for individuelle forskelle, gruppearbejde og virkningen af ​​miljømæssige og sociale faktorer. Vi giver eleverne de nødvendige værktøjer til videnskabelig undersøgelse af adfærd og evnen til at koncentrere kurser i områder af særlig interesse, samtidig med at de får den nødvendige bredde på sociale, kognitive, udviklingsmæssige og kliniske områder.... [-]

USA Maryville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Maryville College

Statsvidenskabelige (PLS) major ved Maryville College forbereder dig til karriere i en lang række regeringer, diplomatiske, ikke-statslige, medier og juridiske områder. ... [+]

StatskundskabHvorfor studere Statskundskab ved MC?

Ønsker du at arbejde for en amerikansk politisk kampagne? Ønsker du at lære mere om globale politiske spørgsmål og udforske løsninger på nogle af verdens største sociale problemer gennem deltagelse i den internationale Hult Prize konkurrence? Vil du gerne tage USA og internationale forretskurser fra fakultet, der regelmæssigt rejser til udlandet og har arbejdet som DC-baserede politikanalytikere, internationale valgobservatører og dokumentarfilmproducenter?

Statsvidenskabelige (PLS) major ved Maryville College forbereder dig til karriere i en lang række regeringer, diplomatiske, ikke-statslige, medier og juridiske områder. Arbejder med professorer med erhvervserfaring i Washington DC og over to dusin nationer rundt om værkerne, lærer PLS store elever om politiske processer, institutioner og teorier, der styrer regeringer rundt om i verden. De lærer også, hvordan sociale og økonomiske faktorer i disse nationer påvirker regeringens daglige arbejde.... [-]

USA Maryville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Maryville College

Er du klar til at gøre en forskel i en elevs liv? Maryville College 's hovedstudent i undervisning i engelsk som et andet sprog (TESL) forbereder dig til at arbejde m ... [+]

Engelsk som Andet Sprog - Undervisning

STUDIEPROGRAMMER: BA i undervisning i engelsk som andet sprog (ESL) for lærerlicens

Hvorfor studere undervisning i engelsk som andet sprog på MC?

Er du klar til at gøre en forskel i en elevs liv? Maryville College 's hovedstudent i Undervisning i Engelsk som Andet Sprog (TSEL) forbereder dig til at arbejde med Prekindergarten gennem sprogkandidater fra 12. klasse. Undersøgelser lægger vægt på lingvistik, andet sproglige erhverv, sprogudviklingspsykologi og de pædagogiske færdigheder, der er nødvendige for at få indflydelse på unge engelske elever. Med et krav om mindre på et fremmedsprog, vil du bedre forstå processen med at lære et sprog, som vil hjælpe dig med at oprette forbindelse til dine elever.... [-]

USA Maryville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Maryville College

I en alder af Big Data er der skabt flere data i de sidste to år end i hele menneskehedens historie. Erhvervsanalytikere fortolker og analyserer disse data med det formål ... [+]

Business Analytics

STUDIEPROGRAMMER: BS i Business Analytics; Mindre i Analytics

Hvorfor studere Business Analytics på MC?

I en alder af Big Data er der skabt flere data i de sidste to år end i hele menneskehedens historie. Erhvervsanalytikere fortolker og analyserer disse data med det formål at forbedre virksomhedernes og organisationernes funktion. Disse fagfolk er overalt beskæftiget fra Fortune 500-virksomheder til hospitaler, nonprofit-organer og offentlige organisationer. Succesfulde forretningsanalytikere har en unik kombination af domæne viden og et solidt fundament i matematik, statistik og datalogi.

Major in Business Analytics præsenterer en kreativ og solid balance mellem matematiske teknikker og forretningsapplikationer og giver fleksibilitet til at rumme en bred vifte af studerendes baggrunde og interesser. Uddannet i Maryville College 's stærke liberal arts pensum, kandidater af programmet er i stand til at opfylde de mange udfordringer i dagens datastyrede erhvervsklima. Programmet har til formål at skabe eksperter, der forstår de komplekse problemer, som organisationer står over for; indsamle, organisere og analysere data fra en række forskellige kilder; foreslå realistiske løsninger baseret på solid matematisk ræsonnement og formidle resultater til en række publikum.... [-]

USA Maryville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Maryville College

The Exercise Science Major giver en udfordrende pædagogisk oplevelse for studerende, der ønsker at forfølge sundhed / fitness karriere og videreuddannelse på kandidatnive ... [+]

Øvelsesvidenskab

STUDIEPROGRAMMER: BS i Motion

Hvorfor studere Motion Science på MC?

Er du fascineret af menneskekroppen og hvordan det virker? Er du begejstret for at hjælpe mennesker og påvirke samfundet? Kan du lide motion / fysisk aktivitet? En træningsstudent studerer de umiddelbare og langsigtede virkninger af fysisk aktivitet på kroppen. The Exercise Science Major giver en udfordrende pædagogisk oplevelse for studerende, der ønsker at forfølge sundhed / fitness karriere og videreuddannelse på kandidatniveau.

Hovedrollen giver praktisk erfaring inden for sundhed / fitness-industrien, der er bundet til det centrale faglige forberedelse inden for videnskaben om motion og sundhed. Træningsvidenskab giver et solidt fundament til at forberede dig til en række forskellige karriere, såsom fysioterapi, sportslig træning og træningsfysiologi. Der er mange spændende karriere i øvelsesvidenskab. Bemærk, at mange involverer yderligere undersøgelse, men på mange områder er der stillinger på indgangsniveau, mens du forfølger videreuddannelse.... [-]

USA Maryville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Maryville College

Den mindste i regnskab er designet til at supplere en studerendes forberedelse på et stort område. Det giver yderligere dybde i feltet og baggrund for videre undersøgelse ... [+]

RegnskabHvorfor studere regnskab ved MC?

Den mindste i regnskab er designet til at supplere en studerendes forberedelse på et stort område. Det giver yderligere dybde i feltet og baggrund for videre undersøgelse.

Den mindreårige i regnskab er ikke åben for studerende med hovedfag i økonomi / regnskab.

For at være berettiget til at tage CPA eksamen skal en person have opnået en grad fra et akkrediteret college eller universitet og afslutte i alt 150 semester timer med bestemte udpegede timer i regnskab og erhverv.

Flere universiteter tilbyder Master of Accountancy programmer skræddersyet til liberal arts college kandidater; optagelsesstandarderne for disse programmer kræver ingen yderligere regnskabskurser ud over det, der tilbydes gennem den regnskabsmæssige minor på Maryville College . Studerende interesseret i regnskab, der har gennemført en Maryville College grad og regnskabsmæssige mindre krav kan være berettiget til den 15-måneders Master of Accountancy program til rådighed ved University of Tennessee, Knoxville efter afslutningen af ​​3 yderligere regnskabskurser på UT i sommeren efter eksamen .... [-]

USA Maryville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
19 - 20 timer
på universitet
Læs mere på dansk