Mercy College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Mercy College er den dynamiske, mangfoldige New York City-området kollegium, hvis studerende er på et personligt mission: at få mest muligt ud af livet ved at få mest muligt ud af deres uddannelse.

Mercy blev grundlagt i 1950, tilbyder mere end 90 bachelor-og kandidatniveau grad og certifikat programmer inden for fem skoler: Forretning, uddannelse, sundhed og Naturvidenskab, humaniora og sociale og adfærdsmæssige Sciences. Mercy College udfordrer sit fakultet og personale til at gøre de videregående uddannelser arbejde for alle sultne nok til at tjene en bedre plads i livet. Med afdelinger i Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan og Yorktown Heights, er dynamikken i kollegiets kultur påført en varieret studerende fra hele regionen.

Mercy102

En Transformative Pædagogisk Experience


Mercy udfordrer hver af sine bachelor-og kandidatstuderende til at overskride deres personlige og intellektuelle forventninger. Mercy kandidater demonstrere succes og tillid på tværs af faglige og erhvervsmæssige spektre, og den indflydelse, de har i deres lokalsamfund eller hele verden er Testamente til en bemyndigelse lærerig oplevelse.

Mercy pulserende akademiske samfund lægger stor vægt på læring uden for klasseværelset med virkelige verden erfaringer. Denne tilgang til stipendium opfordrer eleverne til at anvende det, de lærer i klasseværelset med livet efter endt uddannelse. Mercy verdenskendte fakultet arbejde tæt sammen med studerende på disse projekter.

Mercy_York

Mercy er forpligtet til at forbinde de studerende med verden. Kollegiet har en rig tradition for samfundstjeneste gennem "Mercy Giver Back" initiativ, som opfordrer eleverne til at deltage i, og mulighederne bly, service-learning. Dette er en afspejling af Mercy historie og de værdier, der er indeholdt i Mercy College tætning (Inserviendo Consumere, forbruges i tjeneste).

On-campus begivenheder og internationale rejseoplevelser hjælpe eleverne opdage og værdsætte kulturer langt fra hjemmet. Vores kandidater er engagerede borgere.

Mercy101

PACT Advantage


Forpligtet til at støtte eleverne i hele deres uddannelse, tilbyder Mercy College en personlig læreproces, der omfatter akademiets Personlig Achievement Kontrakt (PACT) program. PACT er et nationalt anerkendt mentorprogram, der fungerer som en model for studerende succes. www.mercy.edu/ 877-Mercy-GO.

Din PACT mentor er din pointe person, der hjælper dig med at navigere college liv. Din mentor vil hjælpe dig med at forstå og ansøge om finansiel støtte, vælge den rigtige store, vælge og registrere for klasser, spore dine akademiske fremskridt, udvikle lederevner, lander en praktikplads, og forberede jobsamtaler.

Mercy_ny

En Ønsket Campus Miljø


Den betagende natur på Hudson-floden adskiller Mercy naturskønne campus i den maleriske landsby Dobbs Ferry. Dobbs Ferry hovedgade, kun få skridt fra campus, byder på charmerende restauranter, butikker, shopping, caféer og et levende fællesskab liv. En Metro-Nord togstation, som ligger på campus, gør New York tilgængelige. Du ankommer i hjertet af Manhattan, på Grand Central Station, på mindre end 30 minutter. Undersøg kunst på MoMA, opleve Broadway, løbe på skøjter på Bryant Park, opdager opera på Met, fange et spil på Yankee Stadium eller Citi Field, udforske Central Park, Metropolitan Museum of Art og Botanisk Have, og få erfaring med utallige praktik og jobmuligheder.

Mercy øvrige campusser, der ligger i Manhattan, Bronx og Yorktown Heights, tilbyder fleksibilitet og bekvemmelighed.Prisoverkommelighed
Mercy tilbyder en af ​​de laveste private kollegium undervisningsafgifter satser i nationen, og de laveste i staten New York. Kollegiet giver også generøse legat pakker til høj opnå studerende. Hvorvidt de studerende er bolig eller pendling, vil de opdage et væld af muligheder og en berigende kollegium oplevelse på en brøkdel af den gennemsnitlige nationale omkostninger.

Mission Statement

Mercy_DF1

Mercy College er forpligtet til at yde motiverede studerende mulighed for at forvandle deres liv gennem højere uddannelse ved at tilbyde liberale kunst og professionelle programmer i personlig og høj kvalitet læringsmiljøer, således at forberede eleverne til at gå i gang med givende karriere, at fortsætte med at lære gennem hele livet og handle etisk og ansvarligt i en verden i forandring.

MercyMission
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Bachelor » Se BAs » Se BScs - OnlineStudies » Se MA » Se MSc - OnlineStudies » Se Masters » Se BScs - HealthcareStudies » Se MSc - HealthcareStudies » Se 1-year MBAs » Se MSc - Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BSc

Bachelor I Datalogi

Online Fuldtid Deltid 4 år September 2018 USA USA Online New York Dobbs Ferry Yorktown Heights + 4 mere

Med en bachelorgrad i datalogi få de praktiske erfaringer skal du starte en karriere inden for datalogi. [+]

Forestil dig at skabe de programmer, som folk bruger hver dag for at forbedre deres liv.

Med en bachelorgrad i datalogi få de praktiske erfaringer skal du starte en karriere inden for datalogi.

Tænk på de programmer, vi ikke kan leve uden, programmer, vi bruger hver dag. Nå, Computer Science program på Mercy College kan få dig i gang.

Programmet er mere end blot teoretisk baggrund. Du får den praktiske erfaring skal du gøre dig selv attraktiv i datalogi erhverv, relaterede områder, og til at lykkes i et teknologisk samfund.

Du vil lære programmering færdigheder (i øjeblikket i Java og C ++), Software Engineering, Computer Architecture, operativsystemer og Computer Networking.... [-]


Bachelor I Erhvervsøkonomi - Finans

Online Fuldtid Deltid 4 år September 2018 USA New York Dobbs Ferry Yorktown Heights USA Online + 4 mere

Hvis du vil have en karriere i økonomi, er dette programmet for dig. Finansieringen har to spor: Finans / Regnskabsspor: Forbereder dig til økonomi karriere i erhvervsorganisationer og sundhedspleje, regering og non-profit organisationer. The Finance / Economics Track: Forbereder eleverne til karriere i den finansielle servicesektor. [+]

Forbered dig på en vellykket fremtid i økonomi

Lær i et af de få handelsklasser i nationen, der tilbyder live Bloomberg teknologi og realtids markedsdata.

Hvis du vil have en karriere i økonomi, er dette programmet for dig. Finansieringen har to spor:

Finance / Accounting Track: Forbereder dig til økonomi karriere i erhvervsorganisationer og sundhedspleje, regering og non-profit organisationer.

The Finance / Economics Track: Forbereder eleverne til karriere i den finansielle servicesektor.

Programudfald

I slutningen af ​​dette program skal eleverne kunne:

Vurdere globaliseringens virkninger på erhvervsklimaetAnerkender og evaluerer etiske spørgsmål i erhvervslivetUdnyt forretningskoncepter, metoder, procedurer og ledelsesinformationssystemer til at lette strategisk planlægning og beslutningstagningBrug muntlige, skriftlige og præsentationsfærdigheder til at kommunikere effektivt i det professionelle erhvervsmiljøFungerer effektivt som holdmedlemmer og, hvor det er relevant, som holdlederDemonstrere kendskab til grundlæggende principper og nøglekoncepter inden for økonomiVurdere de juridiske, økonomiske og sociale aspekter af en beslutning om økonomisk forvaltningKarrieremuligheder... [-]

Bachelor I Erhvervsøkonomi - Ledelse

på universitet Fuldtid September 2018 USA Dobbs Ferry New York Yorktown Heights + 2 mere

Få et solidt fundament i forretningsadministration Forstå, hvordan dagens forretningsledere og ledere udvikler strategier for at nå virksomhedens mål. [+]

I dagens erhvervsklima skal du tilfredsstille dine kunder fuldstændigt, hurtigt, produktivt, effektivt og effektivt. Undladelse af at gøre det betyder at gå ud af drift. Så hvordan forbliver du i forvejen? Vores Bachelors Business Degree in Management vil vise dig moderne virksomhedsledere og ledere skaber "road maps", der giver dem mulighed for at navigere de indviklede, udfordrende interne og eksterne miljøer for at nå deres mål. Fakultetet omfatter pionerer og højt anerkendte forretningsfolk med mange års erfaring både i klasseværelset og udenfor det. Specialisering i Management giver studerende i Business Administration mulighed for at lære og anvende viden og færdigheder, hvilket er afgørende for en vellykket forvaltning af organisationer af alle typer og størrelser.... [-]


Bachelor I Erhvervsøkonomi - Marketing

på universitet Fuldtid 4 år September 2018 USA Dobbs Ferry New York Yorktown Heights + 2 mere

Få en konkurrencemæssig fordel I vores banebrydende marketingprogram lærer du teori, får oplevelse i verden og opbygger et professionelt netværk. [+]

Som marketingmarkør lærer du alt fra reklame til e-handel, det hurtigst voksende marked for markedsføring i dag. Karrieremuligheder i marketing er rigelige med en fortsat positiv vækst i beskæftigelsen. Du vil lære banebrydende, innovative markedsføringsteknikker, der er sikker på at hjælpe dig med at skille sig ud fra konkurrencen. Karrieremuligheder i marketing er rigelige med en fortsat positiv vækst i beskæftigelsen. Studerende lærer de nyeste banebrydende og innovative marketing teknikker designet til at give dem en fordel i forhold til deres konkurrence og for at forbedre deres karrierevej.

Business Administration: Marketing Fast FactsCenter for Online Marketing (.COM) med speciale i webdesign, søgeoptimering og social media reklameTag del i nationale konkurrencer for at opbygge onlinefærdighederFå viden om banebrydende marketing teknikkerAdgang til Fortune 500 NetværkRådgivende bestyrelsesmedlemmer - Amazon, Apple, Facebook, Google, LinkedIn, Twitter, YahooProgramudfald... [-]

Bachelor I Organisatoriske Ledelse

Online Fuldtid Deltid 4 år September 2018 USA USA Online New York + 2 mere

Forestil dig at tjene din bachelorgrad på bare 12 måneder. Med vores fleksible Bronx og online grad program, du kan. Denne fremskyndede program fører til en bachelorgrad i Organisatorisk Management, der giver færdigheder til lederstillinger i en række forskellige brancher. [+]

Forestil dig at tjene din bachelorgrad på bare 12 måneder. Med vores fleksible Bronx og online grad program, du kan.

Denne fremskyndede program fører til en bachelorgrad i Organisatorisk Management, der giver færdigheder til lederstillinger i en række forskellige brancher.

Du har livserfaring, beslutsomhed og drev; alt hvad du behøver er graden. Hos Mercy College, kan du få din grad i så lidt som et år. Vores Bachelor of Science i Organisatorisk Management giver dig de færdigheder, du har brug for at være konkurrencedygtig i dagens konstant skiftende arbejdsplads.

Programmet er et akkrediteret, accelereret, grad færdiggørelse program designet til at rumme arbejde voksne. Campus-baserede klasser mødes to aftener om ugen, så du ikke behøver at ofre din karriere for din uddannelse.... [-]


Bachelor

Videoer

We are Mercy College

Kontakt

Mercy College

Adresse, linje 1 Mercy College 555 Broadway
10522 Dobbs Ferry, New York, USA
Hjemmeside http://www.mercy.edu/
Telefon +1 877-637-2946

Adresse, linje 1 66 West 35th Street (Herald Square)
10001 New York, New York, USA
Telefon undefined

Adresse, linje 1 1200 Waters Place
10461 New York, New York, USA
Telefon undefined

Adresse, linje 1 2651 Strang Boulevard Yorktown Heights
10598 Yorktown Heights, New York, USA
Telefon undefined

Adresse, linje 1 USA Online, USA
Telefon undefined